Da. S-a dus si prima zi din 1947. Sa vedem ce o sa fie maine. Cred ca ar trebui sa incepem cooperativizarea, nu ?
Noapte buna, locomotive !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Pai, Mosh, la anul la care te referi tu, shi in care cre ca nici macar parintzii mei nu se aflau in planurile conceperii, probabil ca asha ar fi bine sa facem. Da in 2005 ce facem?
In 2005...ce sa facem ? Incerci sa-ti aperi titlul de locomotiva anului...iar eu...treaba mea ce fac *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Si la mine o sa fie azi masa in familie. Sunt asteptate vreo 12 persoane. Ma duc sa continui de dat cu aspiratoru
k@tzy ...un premiu bine'meritat. Ca dovada...ca si in aceste momente doar tu esti la datorie :p
Pauza de la masa, volumu doi. Au avutloc discutzii de genu munca, mancare, revelion, politica, cam in ordinea asta. S'a mancat pana acum salata de peshte, piftie, piure shi tuate cele. Voi reveni cu detalii la urmatuare pauza.
Ce aiurea. Sa manaci piure la piftie. La felu 2 ce avetzi ? Sarmale cu cartofi prajiti ?
Inca nu shtiu ce avem, dar de la ai mei te potzi ashtepta la orice, shi la cozonac cu file de curcan, deci.. Va voi da noi detalii cum voi intra shi eu, la propriu, in paine.
Tu mosh, cum merge cu aspiratoru?
Am terminat de dat cu aspiratoru. Acum ma spal si eu...dupa care trag un pui de somn...ca sa fiu odihnit cand vin oaspetzii...ca stiu sigur ca inainte de 1 dimineatza nu pleaca
Tie iti doresc pofta mare la desert...celebrul tort de frisca ornat cu carnaciori oltenesti.
Multzumesc mult, toma l'am mancat shi p'ala. Destul de scurta masa nuastra in familie.
Suomn ushor Mosh! Deshi m'am trezit la 11 juma, mie parca inca mi'e suomn. Nushtu daca ma voi duce sau nu la culcare. Mie imi place ca ie frumos afara, zici ca ie vara daca nu deschizi geamu. Anu asta cre ca se inverseaza anotimpurile, a'nnebunit lupu!
Bine te-am regasit, locomotiva !
Somn lung si greu am dormit. Ma duc si eu sa ma imbrac...ca tre' sa vina oaspetzii.
La voi presupun ca s-a terminat intrunirea de familie..ca ati facut ca moshii de la 12 la 2 Si nasha Marioara face mesele mai tarziu....si e femeie la 82 de ani.
O sa revin si cu informatii pe parcurs. Nu cred ca mai esti tu treaza...dupa ce pleaca inviatii *p
Baixu' s-ar baga aici da' deocamdata in sufletu' lui se poarta un razboi aprig! ce sa faca? oare daca se baga si pe locomotive nu il vor ostraciza cm-istii?
Eu zic sa-si asculte inima
Asha deci, tre sa ne dezvoltam uaresce culturi, shi nu vorbesc de alea agricole. Love, am vazut ca tu mai ai nishte muzici interesante, mai vorbim shi cu SatyR, mai gasim noi, facem cduri shi ne impartzim la fiecare.