Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
-
Tanase - Mesaje: 1238
J'adore scrie:k@tzy, aseara cu toate ca aveam frisoane si eram ametita eram pe jos de ras din cauza avatarului meu, nu asta, ci cel de pe ym...tot acelasi avatar numai ca scrie pe "curulet" Crina kick ass![]()
~p In alta ordine de idei locomotiva J'adore este foarte bolnavioara
In sanatoshire grabnica jadore:kiss:
Voi ashtia pe unde suntetzi?
- kahlan
- Junior Member
J'adore scrie:Moshule, ti`ai luat pantaloni? E clar, moshul nu o sa mai faca cinste pt inca 10 ani
de ca si cum...daca nu-mi luam pantaloni...as fi facut cinste

Crina este simpatica azi :silly:
Tanase...Sf. Petru nu mi-a luat nimic. Nici macar o bere nu da si el ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nici de haleala nimic? Un mic ceva? Inseamna ca nu te mai iubeste.
Tre sa schimbi sfantul MOshule ca nu e bine
Tre sa schimbi sfantul MOshule ca nu e bine
-
Tanase - Mesaje: 1238
Anuntz important
Cei mai varstnici dintre noi poate au urmarit serialul numit Highlander...cu celebrul Duncan MacLeod. Dupa cum stim, in film, nemuritorii erau asistati de "watcheri" care ii supravegheau din umbra...fara a interveni.
Asa s-a petrecut si cu locomotivele. Tot timpul am fost supravegheatzi....de catre persoane insarcinate cu asa ceva. Persoane care stiu totul despre noi...dar noi nu stim nimic despre ele. Persoane care cunosc foarte bine unde a fost Dany_S in vacantza de vara, ce a mancat Moshu la ziua lui Hades, sau ce crema de corp foloseste Koala.
O astfel de persoana este Degetzica_. Dupa multe noptzi nedormite..am reusit sa-mi dau seama de menirea ei....aceea de supraveghetor al locomotivelor. Data in vileag...nu prea a mai avut ce face...si a recunoscut totul.
Cine este de fapt Degetzica_ ? Identitatea sa reala este bineinteles necunoscuta...dar luandu-ne dupa una dintre indentitatile sale...pare a fi o fata intre 20 si 23 de ani, cu domiciliul in municipiul Cluj Napoca...stundenta la Universitatea acestui oras. O fata amabila...care s-a oferit a ma gazdui in vara lui 2005 in orasul de pe Somes.
Si de fapt...este noua locomotiva din noul val de locomotive....
Doamnelor si domnilor....in premiera absoluta...un forumist cu doar 1 post...este inaltat la gradul de locomotiva !
Bun venit printre noi, locomotiva !
Iti dau cuvantul...........
Asa s-a petrecut si cu locomotivele. Tot timpul am fost supravegheatzi....de catre persoane insarcinate cu asa ceva. Persoane care stiu totul despre noi...dar noi nu stim nimic despre ele. Persoane care cunosc foarte bine unde a fost Dany_S in vacantza de vara, ce a mancat Moshu la ziua lui Hades, sau ce crema de corp foloseste Koala.
O astfel de persoana este Degetzica_. Dupa multe noptzi nedormite..am reusit sa-mi dau seama de menirea ei....aceea de supraveghetor al locomotivelor. Data in vileag...nu prea a mai avut ce face...si a recunoscut totul.
Cine este de fapt Degetzica_ ? Identitatea sa reala este bineinteles necunoscuta...dar luandu-ne dupa una dintre indentitatile sale...pare a fi o fata intre 20 si 23 de ani, cu domiciliul in municipiul Cluj Napoca...stundenta la Universitatea acestui oras. O fata amabila...care s-a oferit a ma gazdui in vara lui 2005 in orasul de pe Somes.
Si de fapt...este noua locomotiva din noul val de locomotive....
Doamnelor si domnilor....in premiera absoluta...un forumist cu doar 1 post...este inaltat la gradul de locomotiva !
Bun venit printre noi, locomotiva !
Iti dau cuvantul...........
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Buna seara locomotivelor afilitate OMIOYIL.
Buna seara J'adore
Cum ar zice monk (oare unde-o fi?! ce dor imi e de el.... :p ) astazi a fost o zi de kkt. Dimineata la 10 am avut meditatie la mate iar la 5 la fizica. In mijlocul saptamanii
Maine cred k plec la munte, ca am auzit k e superba vremea shi ca a nins ieri.
Buna seara J'adore

Cum ar zice monk (oare unde-o fi?! ce dor imi e de el.... :p ) astazi a fost o zi de kkt. Dimineata la 10 am avut meditatie la mate iar la 5 la fizica. In mijlocul saptamanii

Maine cred k plec la munte, ca am auzit k e superba vremea shi ca a nins ieri.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Da.....
dupa o astfel de introducere nu stiu ce se mai poate spune.
am fost scoasa la iveala...data in vileag dupa cum spune mosul....o sa-mi ia destul de multa vreme sa ma obisnuiesc sa povestesc cu voi...poate acum nu o sa fiti asa deschisi cand stiti ca cineva acolo...de departe va supravegheaza...
si acum ca mosul a fost destul de smecher sa ma scoata din umbra asta nu inseamna ca nu va voi urmari in continuare...
pa pa
dupa o astfel de introducere nu stiu ce se mai poate spune.
am fost scoasa la iveala...data in vileag dupa cum spune mosul....o sa-mi ia destul de multa vreme sa ma obisnuiesc sa povestesc cu voi...poate acum nu o sa fiti asa deschisi cand stiti ca cineva acolo...de departe va supravegheaza...
si acum ca mosul a fost destul de smecher sa ma scoata din umbra asta nu inseamna ca nu va voi urmari in continuare...

pa pa
visele mele se implinesc cand bat din palme sau cand clipesc...
-
Degetzica_ - Junior Member
-
Asa, Degetzica ! Te rog sa iertzi pe unele locomotive decazute. Nu le duce mintea la mai mult decat posturile de mai sus.
Vorbesc de ceaiuri si clatite...cand ele sunt fani ai apei minerale la 0,5...
Mai grav...vorbesc de munte...cand toata viatza si-au petrecut-o intre 4 peretzi..si le e frica sa traverseze Calea Moshilor...
Tu sa le treci cu vederea aberatiile.....
Zi-ne aici de Cluj...si de situatia soselelor de prin zona.
ps : si punetzi si tu un avarat
Vorbesc de ceaiuri si clatite...cand ele sunt fani ai apei minerale la 0,5...
Mai grav...vorbesc de munte...cand toata viatza si-au petrecut-o intre 4 peretzi..si le e frica sa traverseze Calea Moshilor...
Tu sa le treci cu vederea aberatiile.....
Zi-ne aici de Cluj...si de situatia soselelor de prin zona.
ps : si punetzi si tu un avarat

-
Bahi katzy, de parca n-am stii de unde a venit. Se fac recrutari de soldatei. Oare cei actuali nu mai corespund? ;B
-
Soselele sunt destul de bune...mai ales pe valea oltului..si de la alba pana la cluj..sa nu se strice in iarna asta...
si vremea e urata de toooooooooot...nu vrea nici cum sa ninga...
cat despre apa minerala...locomotivele fac parte din clubul siluetelor care beau apa cu lamaie?
p.s.:avatarul tre sa-l gasesc
si vremea e urata de toooooooooot...nu vrea nici cum sa ninga...
cat despre apa minerala...locomotivele fac parte din clubul siluetelor care beau apa cu lamaie?
p.s.:avatarul tre sa-l gasesc
-
[quote=" D€CR€T"]Bahi katzy, de parca n-am stii de unde a venit. Se fac recrutari de soldatei. Oare cei actuali nu mai corespund? ]
Pai, mah, orice e posibil, nu zic ca multzi, dar marea parte, sau partea mai mare, sau cum vrei tu sa'i spui, cine shtie, puate a inceput sa scuata fum pe unde nu trebe. Tu ce crezi?
Pai, mah, orice e posibil, nu zic ca multzi, dar marea parte, sau partea mai mare, sau cum vrei tu sa'i spui, cine shtie, puate a inceput sa scuata fum pe unde nu trebe. Tu ce crezi?
- kahlan
- Junior Member
Degetzico...dar noi vrem sa venim pe Brasov - Sighisoara - Razboieni. Ce Valea Oltului ?
Decret & k@tzy = Master & servant
(ca sa stii si tu ierarhiile de p'aci )
Decret & k@tzy = Master & servant

(ca sa stii si tu ierarhiile de p'aci )
-
Mi se pare mie sau lumea se simte amenintata?
nu credeti ca eram mai periculoasa cand va urmaream din umbra..acum ca ma vedeti...parca nu mai trebuie sa va faceti asa de multe griji...
gata..astazi nu mai zic nimic...sa se calmeze spiritele pe aici...
pa pa ;b

nu credeti ca eram mai periculoasa cand va urmaream din umbra..acum ca ma vedeti...parca nu mai trebuie sa va faceti asa de multe griji...
gata..astazi nu mai zic nimic...sa se calmeze spiritele pe aici...
pa pa ;b
-
-
D€CR€T scrie:Cum ar zice monk (oare unde-o fi?! ce dor imi e de el.... :p )
E la Breaza , se intoarce vineri .
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Apropos de monk..mi-a dat bip azi. Nu stiu in ce scop imi da mie un om bip
Degetzica e aproape de varsta ta, Love2...si e din Cluj.
Oricum..cred ca te retragi...ca urmatoarea pe lista de accedere in loco...este Nanuka

Degetzica e aproape de varsta ta, Love2...si e din Cluj.
Oricum..cred ca te retragi...ca urmatoarea pe lista de accedere in loco...este Nanuka

-
Maine daca nu plec la munte o sa am ceva de transmis pe forum. Momentan am atatia draci in mine ca nu pot gandi limpede. Ma duc sa fac o baie lunga, poate ma calmez.
La revedere locomotive.
La revedere locomotive.
-