Viejo nice joke, me and hades.... Pana la urma mi`a dat telefon, pe la 7 hmmmmm, am mers sa vedem White Noise care a inceput la 10:30, deci pe la 1:05 AM am ajuns acasa, filmul a fost cam de kkt, nici pe departe scary :b
k@tzy scrie: iar roshcata care se uita e Jadore.
Ehehe k@tzy nu mai pot de ras, saracul Hades ce speriat pare, a mancat bataie de la Monk?? :p
K@tzy, daca nu bagai fraza aia de incheiere puteam sa jur ca e primul tau post de fetitza matura pe forumul asta :p adica ai avut tot tacamul, te-ai si eschivat bine, m-ai si ironizat, ce sa mai :p ai potential! aproape ca imi dau lacrimile si daca tot vorbim de lacrimi, cere si tu la muzicieni -> Lacrimosa
ce sa fac .. bine .. incerc sa duc o conversatie cu tine si ascult VeritaSaga - Nu se asculta. Se simte . in combinatie cu revelatia lu marius moga : morandi - love me
Salutara le toate locomotivele ! acum am venit si eu acasa. este ora 4 si 8 minute. pe strada era lumina si nu am intampinat nici o problema. nu erau si nici caini si nu m-a muscat nimeni. a fost totul ok. vroiam sa vad doar ce mai faceti si am intrat si eu pe net inainte sa m,a culc. e totu bine, da ?
am fumat un pic. sper sa nu va suparati pe mine.
si am si baut un pic de bere si putin vin.
am vrut sa ma duc sa dau si o buca..dar mi-a fost tarsa singur si cum nu l-am gasit pe lOve 2 fly mergem alta data.
am trecut doar sa va salyut. ma duc sa beau putina apa si ma culc si eu.
vorbim maine.
va pup pe toti !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
k@tzy, e ceva ce nu stiu eu ? ~(
Cum ai ajuns in twilight zone ? ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Este, este shi nu ma refer la oznurile ce au trecut pe la mine in sims. Asha era de dimineatza. Plutea o alura ciudata, ca shi cum ceva se schimbase, ceva nu mai era ca inainte. Ciudat, nu?
Tu ce parere ai?
Eu nu am nici o parere. Abia m-am trezit. Am dormit somn greu...si n-am visat nimic
Hello
Ieri a fost minunat. Am fost cu Andreea la munte. Am plecat la 6 dimineata si ne-am intors la 6 jumate seara. Am vazut zampada, m-am bucurat de iarna si de frig si de inocenta, copilarie, frumusete...am redescoperit sintagma Fericirea e un lucru marunt. Detalii altadata.
Pe seara am fost in Art JAzz la un suc cu LAvinia si RAluca. A fost o zi tare frumoasa. Am fost la cascada urlatoarea...m-am baut cu zapada...o sa incerc sa fac o cronika, dar facusem deja una si mi s-a sters. Una peste alta a fost o zi frumoasa
E bun si Tanase. Cica se bcuura de inocentza. O fi plecat cu fetitze de 12 ani la munte ?