Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
-
Tanase - Mesaje: 1238
-
k@tzy ...felicitari ! ai revenit la forma care te-a consacrat... ~(
Tanase...daca citeai bine..ai fi vazut ca pe la 9 dimineatza v-am salutat si am zis ca plec la munca. de ce ma intrebi la orele 14 daca m-am trezit ?
nu am mai mancat nimic. sunt sarac ~(
Tanase...daca citeai bine..ai fi vazut ca pe la 9 dimineatza v-am salutat si am zis ca plec la munca. de ce ma intrebi la orele 14 daca m-am trezit ?

nu am mai mancat nimic. sunt sarac ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
Tanase...dar muncesc de 4 ani. numai ca sunt cam cheltuitor
(as mania pe Dumnezeu sa zic ca nu am mancat chiar nimic azi. am mancat o pernutza cu cascaval de la fornetti si o bucata de pizza ~) )
k@tzy ...cu ce post tzi se pare tie ca ai fi putut face primavara ? :yD

(as mania pe Dumnezeu sa zic ca nu am mancat chiar nimic azi. am mancat o pernutza cu cascaval de la fornetti si o bucata de pizza ~) )
k@tzy ...cu ce post tzi se pare tie ca ai fi putut face primavara ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh scrie:Tanase...dar muncesc de 4 ani
acu sa nu-mi spui ca vrei si-n cemeu

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:acu sa nu-mi spui ca vrei si-n cemeu
eu nu. dar sunt sigur ca Love2Fly se uita zilnic la cutia cu pm-uri...doar, doar...ii faci o invitatie pt. cm

-
-
nici daca-l trimite eye pe baixo la mine cu 20 milioane si o lada de bere...nu plec pe cm :yD
-
20 de milioane? Doar de atat ai nevoie? O singura lada de bere. Moshule...tu ai invatat ce inseamna cumpatarea:D
-
cica tradatori. k@tzy ar pleca si pe gratis :yD
eye zice :
eye-ule...ai vre'un plan ? *p
eye zice :
da cu 21 parca, parca te-ai indoi, nu?
eye-ule...ai vre'un plan ? *p
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047

Decret =D =D =D
cea mai tare poanta din 2005

-
da miraculosule
iote cum facem
il trimit pe baics la tine la cooperativa c-o naveta de sticle de bere. tu le unpli cu bere, sa fie tuborg da ? si ii inmanezi si 21 de miliuane plus cheltuieli de deplasare,
p-orma io te supun la vot pe cemeu , bineinteles c-o vorba buna, facandu-ti un profil moral beton ca la intrarea in pcr. dupa ce voteaza toti pentru il mai trimit pe baics tot cu o lada sa i-o unpli si ii mai dai restu de 21 miliuane plus cheltuielile de deplasare.
dupa aia inchidem locomotivele cu belet pe usha "gestionar bolnav" si gata postezi pe cemeu
ce zici?
iote cum facem
il trimit pe baics la tine la cooperativa c-o naveta de sticle de bere. tu le unpli cu bere, sa fie tuborg da ? si ii inmanezi si 21 de miliuane plus cheltuieli de deplasare,
p-orma io te supun la vot pe cemeu , bineinteles c-o vorba buna, facandu-ti un profil moral beton ca la intrarea in pcr. dupa ce voteaza toti pentru il mai trimit pe baics tot cu o lada sa i-o unpli si ii mai dai restu de 21 miliuane plus cheltuielile de deplasare.
dupa aia inchidem locomotivele cu belet pe usha "gestionar bolnav" si gata postezi pe cemeu
ce zici?
-
eyewitness scrie:il trimit pe baics la tine la cooperativa c-o naveta de sticle de bere. tu le unpli cu bere, sa fie tuborg da ?
eye-ule...sa-mi fie cu iertare...dar cooperativa mea nu e la Pantelimon 2. De unde sa le umplu eu cu Tuborg ?
si daca-l trimitzi pe baixo...n-ai facut nici o smecherie. mai rau ma enervez si ii trantesc sticlele in cap. trimite-mi o cm-ista frumoasa. avetzi asa ceva acolo ? si ..nu...sa nu-l imbraci pe paiacec in femeie...ca ma prind.
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
miraculosule de ce ma tem cel mai tare ie ca tu vii pe cemeu cu nanuka de bratz. restu le-am rezolva noi oarecum da cu fata aia ie mai greu
-
pai si ce daca vin cu nanuka pe cm ? o mutzi pe danone pe locomotive. tot s-a imprietenit ea cu monk 

-
-
monk - Mesaje: 2747
Buna seara,
Din lipsa de timp si chef sa va ascult prostiile am trecut la achizitionarea a nu mai putin de 30 de Gb de filme. Filme ce vor sta frumusel la coada pana cand voi avea timp sa le vad pe toate. Asta se va intampla probabil pana in noiembrie 2005. Acu' tre' sa ma gandesc ce preocupari imi gasesc dupa noiembrie 2005, btw....mai exista anticariate?
I.a.o.d.i (c. K@tzy) Moshule? te mananca in rect? cand dai berile alea 4? ma mai faci mult sa astept sau ce puii mei?
O seara buna in continuare :p
p.s:
Nu mai manca rahat ca a ajuns mirosu' in tot forumu' de a trebuit sa intru pe Locomotive sa vad ce s-a imputit :p
p.p.s & I.a.o.d.i (c. K@tzy): io zic ca cei 2 cm-isti + Aliosha ar trebui sa ia o decizie: Ori acolo, ori aici! Bigamia e interzisa prin lege!~p
Deci?
Din lipsa de timp si chef sa va ascult prostiile am trecut la achizitionarea a nu mai putin de 30 de Gb de filme. Filme ce vor sta frumusel la coada pana cand voi avea timp sa le vad pe toate. Asta se va intampla probabil pana in noiembrie 2005. Acu' tre' sa ma gandesc ce preocupari imi gasesc dupa noiembrie 2005, btw....mai exista anticariate?

I.a.o.d.i (c. K@tzy) Moshule? te mananca in rect? cand dai berile alea 4? ma mai faci mult sa astept sau ce puii mei?

O seara buna in continuare :p
p.s:
eu nu. dar sunt sigur ca Love2Fly se uita zilnic la cutia cu pm-uri...doar, doar...ii faci o invitatie pt. cm
Nu mai manca rahat ca a ajuns mirosu' in tot forumu' de a trebuit sa intru pe Locomotive sa vad ce s-a imputit :p
p.p.s & I.a.o.d.i (c. K@tzy): io zic ca cei 2 cm-isti + Aliosha ar trebui sa ia o decizie: Ori acolo, ori aici! Bigamia e interzisa prin lege!~p
Deci?

-
Love2Fly - Junior Member
Love2Fly scrie: te mananca in rect?
aici trebuia sa pui copy-right-ul de rigoare.
Love2Fly scrie:cand dai berile alea 4?
o sa mergem intr-o zi in poola mea, in Bugatti...si-o sa-ti dau patru beri, maxim cinci :p
k@tzy scrie:imi place de monk, baiat de afaceri
tu chiar crezi ca monk a vandut 600 litri de Coca-Cola™ ? :yD
----------------
M-am trezit la 2:20 AM cu o foame nespusa de pizza de la pizza hut. cu topping de sunca + ciuperci. si o bere la halba.nu cred ca mai adorm pana la dimineatza. ma duc sa mai citesc din Bacovia...sa ajung la fel de deprimat precum prietenii mei Love2 & SatyR.
buna dimineatza, loco !
-