Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Love2Fly » Joi Ian 20, 2005 11:51 pm

Visu' tau e sa petreci o noapte de vis cu Moshu' . Cunoastem!
In fine....se pare ca la compania de taximetre nu raspunde nimeni. Nu de alta da' ma gandeam sa dau o fuga pana la Dia sa vad "cine" e la ea :p + ca am mancat ceapa deci in seara asta nu se poate....poate maine... ~p
Hai noapte buna locomotive! maine ma trezesc la 6:30 deci e bine!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 1:09 am

Ieri, la Agipu de la Piatza Sudului...vine o tiganca la 19-20 de ani la mine..

ea : "baiatu, vrei o fata buna ?"
eu : "sigur ca vreau. da' de unde ?"
ea : "pai eu ! "
eu : "a,nu. merci ! "

:B
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 21, 2005 8:47 am

k@tzi vezi ca iejti sef de grupa la turneul de la bugatti
sper sa te achiti ezenplar de sarcini prin cel mai inalt spirit de responsabilitate :D
ruaga si pe miraculos sa te ajute...eventual
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 9:07 am

k@tzy ...vezi ca e imaginea locomotivelor in joc. tre' sa organizezi cat mai bine grupa ta.
uite ce tre sa faci :
1.un tabel in excel...unde tzi evidentza tuturor meciurilor. scrii si tu...fiecare cu fiecare...si dupa ce joaca pui scorul.
2.langa asta cu scorurile...faci clasamentul : 0 p pt. neprezentare sau abandon, 1 p pentru infrangere, 2 p pentru victorie. nu uita de golaveraj
3.daca nu stii ce e aia excel...faci pe o foaie de hartie...cu pixul
4.sa nu gresesti !

A zis eye ca ma da afara din locomotive pe mine...daca nu faci tu alea bine acolo. Vrei sa scrie Moshul pe cm ? Duamneee fereste ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Ian 21, 2005 1:58 pm

Multzam frumos aiule, a fost o surpriza placuta pentru mine, ma voi stradui sa'mi fac cat mai bine datoria. I'll do my best sir:yD

Mosh, multzumesc, m'ai lamurit in legatura cu cateva aspecte care ierau oleaca mai in ceatza pentru mine. Acum a ramas golavetraju.;n

Va salut locomotive!
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 5:01 pm

Nu stii ce e aia golaveraj ? Uite...eye a batut cu 3-2 pe RooT. Dupa acest meci..eye are golaveraj de 3-2...iar RooT are golaveraj de 2-3.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Tanase » Vin Ian 21, 2005 5:14 pm

Oribilul Mosh scrie:Tanase..ultimele datzi cand m-am masturbat...imi era foarte foame...si ma gandeam la niste pui friptzi cu mujdei si niste bere alsaciana :D

:)) si? ai fost satisfacut? CA de mancat banuiesc ca n-ai mancat.
Tanase

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 5:35 pm

am fost satisfacut...dar senzatia de foame tot nu mi-a disparut....asa ca a trebuit sa mananc. pacat ca nu te poti masturba si din punct de vedere culinar *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 6:07 pm

de dimineatza niste sandwiche cu cascaval afumat. pe la pranz 2 covrigi cumparati de la o covrigarie marfa de pe Dudesti...iar acum o ciorba si niste cartofi cu carne. si am baut 2 pahare de shpritz.
tu ce ai mancat ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Tanase » Vin Ian 21, 2005 6:53 pm

sandvisuri dimineataza si am mai mancat la birou 2 merdenele...:D
Mi-e o foameee
Tanase

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 7:04 pm

si mie imi plac merdenelele. in special cele cu varza. am descoperit o patiserie care face asa ceva. si alea cu ciuperci sunt bune...dar nici clasicele cu branza nu sunt rele ~)

Sf. Petru prefera insa gogosile. In fiecare zi isi ia doua cu ciocolata si una cu vanilie.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Ian 21, 2005 7:44 pm

Buna seara locomotive!

One more question Mosh: dupa mai multe meciuri, golavetraju se aduna?
Multzumesc.

M'am trezit, halal ora pentru o vineri.Ii multzumesc lu mama ca obishnuieschte sa ma hraneasca, e un lucru bun.

pese: ma impushc, exeul meu ie de dat cu iel pe geam, bag scoru shi imi pune date .
kahlan
Junior Member

Mesajde J'adore » Vin Ian 21, 2005 8:11 pm

Buna seara !!!
moshule mi`ai facut pofta de merdenele A-)
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 8:21 pm

k@tzy ...da si tu format la celula...si pui text !

k@tzy :
dupa mai multe meciuri, golavetraju se aduna?

nu..golaveraju se ridica la cub...dupa care se scoate din el logaritmul in baza 14.
normal ca se aduna. vezi ce faci p'acolo..sa nu-l dezamagesti pe eye.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Ian 21, 2005 8:28 pm

Sarumana Mosh. Chiar daca uneori vrei sa pari afurisit, eshti chiar un dragutz :kiss:

I.a.o.d.i., ma duare capul. Ma duare capul shi ma duare capu. Vreau sa renuntz la el, de multa vreme da semne ca ar fi defect.
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 8:29 pm

Cred ca iti par dragutz...de la durerea de cap ~)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Ian 21, 2005 8:31 pm

Buna seara stimati locomotivi si locomotive :p
nu..golaveraju se ridica la cub...dupa care se scoate din el logaritmul in baza 14.

De ce pacalesti fata? totul se rezolva pe cale numerica si asistata de calculator. Totul e atat de simplu'...bagi datele de intrare si le scoti dupa 30 de minute pe cele de iesire :p
I.a.o.d.i....nananana.........nananana she wants to go home, but nobody's home.
it's where she lies, broken inside....with no place to go, no place to go to dry her eyes.....broken inside.....nananana! :ham:
Am dat in boala lu' [email]k@tzy....am[/email] nevoie de niste sapun, o funie si o masa....ah....si un briceag :D cu care sa scriu deasupra ferestrei "C. was here" :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 8:34 pm

Opa. Pishatu de sburator a vazut The Shawshank Redemption. Evoluam, evoluam..... :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Ian 21, 2005 8:35 pm

sburator cu negre plete..ejti blond?:D

pai, te shi cred ca vrei sa faci ce vrei sa faci, most people can't handle it, te iertam! Macar shtii ca nu ai trait dejaba, invatzashi versurile de la nobodyz home. =D
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Ian 21, 2005 8:37 pm

Oribilul Mosh scrie:Opa. Pishatu de sburator a vazut The Shawshank Redemption. Evoluam, evoluam..... :yD

Dap....p00la mea....a 6-a oara dupa ce acum o saptamana l-am vazut a 5-a oara :p vreau sa invatz replicile pe de rost ~p
katzy...sunt blond cu shuvitze ! sunt in pas cu moda! :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Ian 21, 2005 8:42 pm

Ai bre lasa'ma! Nu te mai vopsi, ca dup'aia itzi cresc radacinile shi se vede najpa. Sau, daca chiar itzi place, mai bagi doi cercei shi...:D Dar la sfaturi cu moda nu te pot ajuta, nu pot sa ma ajut nici macar pe mine.

Daca vrei sa faci jmekerie, du'te la cuafura, sa'tzi faca shi nishte bucle, vei fi irezistibil:p
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 11:04 pm

Bine, locomotive !
Eu ma duc la culcare...ca ma trezesc la 3...sa vad Indiana Pacers vs. Miami Heat.

Noapte buna...si cu Love2Fly probabil ca vorbesc si la noapte...ca stiu ca-i zapaug...si nu se culca inainte de cantatul cocoshilor....
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Ian 21, 2005 11:18 pm

Du-te bah si culca-te ca esti batran! tinerii ca mine stau si petrec pana dimineatza cand o iau de la capat intr-un "after hour" :p
Ma rog...in seara asta nu pot sa ma depravez asha cum fac in fiecare weekend pt. ca maine am examen de la 9 si trebuie sa fiu "prezent" si cu mintea....nu numai cu trupu' :p
Noapte buna bursooky, locomotive ...alea alea...
p.s: mi s-a stricat intrerupatoru' de la lumina in bucatarie si trebuie sa gatesc pe intuneric, isn't that cute? maine tre' sa iau o "surubelnitza" din aia de verificat faza si nulu' + 2 m de cablu + 300 de grame de ipsos si cre'ca ma bag sa desfac prizele si intrerupatoarele din toata bucataria ;D ASTA E MULT MAI BINE DECAT SA-L CITESTI PE BAUDELAIRE :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Ian 22, 2005 12:33 am

Nuapte buna iubirile mele!:love:

Am facut tabelu vietzii la pool, acum pot spune ca am voie sa ma duc sa duorm.
Love, te faci demolator?:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 22, 2005 3:21 am

tabelu cui l-ai facut ? mai zi 1data...ca sa avem o locomotiva mai putin p'aci. :D
ce tabel ai facut ? al lu cine ?

In rest...buna dimineatza ! Frumos e basketu asta :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Ian 22, 2005 9:06 am

Tabelu tabelelor l'am facut. Tabelu cu rezultatele grupei mele. Nimic nu shtii:D

Buna dimineatza locomotive, sunt cheauna de suomn.
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 22, 2005 9:10 am

Daca mai scrii ceva p'aci cu "vietzii" la sfarsit...te duci la eye pe cm. Nu mai ai ce cauta la mine. :D
Mie nu mi-e somn....si m-am trezit la 3. A avut meciu din NBA prelungiri :p
Am stat cu Shaki pe YM de la 6 la 7:30...si am vorbit despre falus si alte chestii marfa....pe urma am fost sa cumpar paine, biscuitzi si corn-flakes...si acum l-am gasit pe eye sparing-partner...si ma antrenez cu el la pool. :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Ian 22, 2005 9:14 am

Cum zici tu dragule:p

Eu am stat pana la doo juma cu SatyR pe ym, in dicutzii privind psihicul, traume, parintzii shi copii, etc., pana a venit delapidarea care m'a intrebat daca sunt intreaga la minte sa stau treaza la ora asta shi astfel n'am reushit sa imi inving recordu de stat treaza pana la 3. Shtiu ca nu se prea intzelege ce am zis inainte, dar incercatzi, ca mi'e lene sa reformulez.
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 22, 2005 9:24 am

k@tzy ...sa te pregatesti sufleteste...ca diseara vei purta cu mine niste discutii despre autosatisfacerea sexuala. te caut eu pe YM...seara...pe la 21 asa :D

m-a batut eye cu 3-0...dar a avut noroc *p
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive