Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Necko » Sâm Mai 22, 2004 8:52 pm

darken, fii tare ! viata merge inainte. priveste partea buna a lucrurilor. acum esti un om liber. poti decide pentru tine fara a mai da socoteala nimanui. si nu uita: exista un Dumnezeu !!!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde supermouse » Sâm Mai 22, 2004 9:42 pm

va multumesc la toti. Daca asta a fost pretul libertatii mele, cred ca merita. banii se fac.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Mai 23, 2004 12:13 am

Mi-e frica de intuneric, ca acum cica umbla spiritele celor raposatzi prin casele cunostintelor pe la care au fost si simt ca ceva vuieste p'aci. :D Poate e numai vantul care aduce nori incarcatzi cu ploaie si vreme inchisa.
Am vrut si eu sa las un postuletz pe threadul asta ca nu stiu daca o sa mai am ocazia. Cu paza asta ... (admini, mozi, bosorogi, etc.) cine stie.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 23, 2004 8:46 pm

Necko..intelege ca nu ai ce cauta pe acest subiect ! Esti inscrisa la un alt subiect exclusivist...asa ca nu ai voie sa scri aici.

depechemind, tu de cand esti membru al locomotivelor ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Mai 23, 2004 10:54 pm

halal de thread exclusivist mai e asta ~p
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Mai 23, 2004 11:14 pm

moshule, de cand mi-ai dat tu voie. :) Si mai ales, de cand am moderare.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 24, 2004 12:06 am

ai mare dreptate. doar te tachinam. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Mai 26, 2004 11:04 pm

Bursuky,

Ai instalat noua varianta yahoo?..ti-am trimis linku pe YM.a gasit Flo pe un site ascuns noua versiune, ea nefiind inca publicata...deci sunt curioasa daca ai luat in seama sau nu*p
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 27, 2004 8:29 am

Bineinteles ca am instalat-o. Este foarte buna si foarte stabila. Eu iau in seama tot ce zici tu. ~)
Multumeste-i lu Flo.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Joi Mai 27, 2004 6:34 pm

Nanuka poate imi mai dai si mie link`ul inca o data, am dat un restart si am uitat sa salvez link`ul :-;
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 28, 2004 7:50 am

Nicholas, ca sa mai imi rascumpar din greseala...uite o poza cu var'mea. Sa-mi spui daca iti place de ea.
Fişiere ataşate
DSC02308.JPG
DSC02308.JPG (58.65 KiB) Vizualizat de 2147 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Iun 03, 2004 7:09 pm

Forumule, forumutzule / ce mai faci dragutzule / ca de cand nu ne-am vazut/ multa vreme a trecut / si de cand m-am departat / multa lume am umblat....

Asa zicea poetul neimperecheat acu ceva vreme...
Multa vreme a cam trecut de cand nu ne-am vazut mai forumule si am cam pierdut legatura cu ce se intampla pe aici.
Multa lume nu prea am umblat...doar cateva sute de mile cu ocazia mutarii in alt oras...si o mika vizita in cizma....unde am dat de mii de romani si de Ozon si iesemesu lor in toate magazinele.
Dar promit ca voi intra de acum inainte pe forum ( macar sa citesc nu neaparat sa scriu :w ) Si mai promit forumule ca luna viit cand vin acasa te voi uda cu bere ...multa..si vin alb, rosu, portocaliu..verde
Apropo, am auzit ca cica se gaseste nus' ce bere alba pe la tine pe acolo....yamy. Las' ca-ti fac cinste cu una...ca-s la buget si doua nu-mi permit.
Hai te-am salutat :eat:
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 03, 2004 7:45 pm

Bine ai revenit, pokenitza !

Uite eu am fost sa imi iau o inghetata ca nu mai puteam de pofta. Un Top Gun clasic. 25 mii lei. Cat doua beri Ciuc la Fanutza.

ps : adu si mie o bere din Anglia, pretty please with sugar on top
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Iun 03, 2004 7:56 pm

Pai bere englezeasca se gaseste si acolo. d-aia ceha la fel....ma mai car si cu sticlele dupa mine - ca pe vremuri pt fondul clasei... :lol: poate raman fara ele .
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 03, 2004 7:59 pm

Dar ce imi aduci ? si nu mai imi spune de plicuri de zahar de pe avion sau pixuri. *p

toata lumea care vine de afara...imi aduce cate ceva. tu cu ce te faci utila ? :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Iun 03, 2004 8:07 pm

pai arunca-te cu-o preferinta!! sa vedem daca se poate

sapt trecuta, pe aeroport in torino, o tanti vamesa mi-a luat un briceag pe care il aveam din elvetia. Cica le tai gatu' la piloti cu el. I-am zis ( dar in gand) : sa-ti tai tu gatu' cu el!! Inca astept sa citesc in ziare ca o tanti vameshoaica si-a luat glanda cu un briceag ;-)
wwritza

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Iun 03, 2004 8:14 pm

Saptamina trecuta, in statia lu´ 42, era o tiganca care mi-a ghicit in palma! cica o sa mor bolnav de leucemie. i-am luat banii inapoi (5 mii lei) si apoi ma blestemat!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 03, 2004 8:16 pm

pokenitza scrie:pai arunca-te cu-o preferinta!!

O mica atentie. Las' ca latitudinea si longitudinea ta !

Nicholas...trebuia sa-i canti celebrul : "am avut si vom avea mereu...boala pe tzigani..."
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Iun 03, 2004 8:17 pm

moshule, hai pe ym, sa-ti dau un webcam :)
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Joi Iun 03, 2004 8:18 pm

Alexe , ma angajez sa donez eu sange .. daca esti compatibil , of course :yD
Zi moshule , ce ai vrea sa iti aduc de aici , poate pana vin o sa imi permit ;-)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde wwritza » Joi Iun 03, 2004 8:24 pm

Mosh, ma lupt cu scanneru' de juma de ora in speranta ca voi scana o poza de la Greenwich ( asta apropo de latitudine si longitudine :j )
Nicholas, d-aia nu-mi place mie Rapidu :j . Daca ii dadeai 10mii poate iti gasea o boala mai putin grava. bine ca nu i-ai dat o mie, ca direct la Sida sarea.
wwritza

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Iun 03, 2004 8:34 pm

cine-i greenwitch? vreun pitic fara picioare? nu am auzit de el... :) De ce vrei sa-l scanezi?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Iun 03, 2004 8:52 pm

:yD deh greseala de deshti. m-am corectat ;D
dap, era o vrajitoare verde, care bause ceva in Paris, sau careia ii ghicise o tiganca
Nu mai lupt cu piticu', am renuntat...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 03, 2004 9:08 pm

Weet-weet, de ce numai lu' Nicholas ii aratzi tzatzele pe YM ?
ps : bere vreau sa imi aduci. ca bere frantuzeasca chiar nu am baut. si nici n-am auzit ca ar exista. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Joi Iun 03, 2004 10:12 pm

Pentru ca nicholas o sa aiba leucemie *p si pentru ca s-a nimerit ca Yann sa nu fie pe aici si eram mai mult dezbracata decat imbracata na ! multumit ?

Moshule , o sa caut , dar ma inodiesc ca-s atat de destepti sa aiba bere de-a lor .. o sa caut ..

Bine ai revenit Poke ! Stii , acum mi-am adus aminte .. ala de mancashi tu era " coq-au-vin " ;-)

Mosh .. da' de ce nu o lasi pe Necko sa scrie ? Reactionezi ca cm-istii .. o fi el thread exclusivist .. dar Necko e Necko , nu ? in fine , tu esti admin :p
Altceva nu vrei ? cioco ? bobo ? Sau o sticla de vin ? Nimes Costiers , parca asa ii zice la ala facut aici ...
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 03, 2004 10:26 pm

O las pe Necko aici daca Nanuka si Love2Fly sunt primitzi pe cm ! Altfel..nu ! ce ? nu avem si noi mandria noastra ?

In rest...pe mine ma cam doare burta de la inghetata. Pentru o durere de burta...ce imi aratzi ?

ps : daca ai bani poti aduce ce vrei tu. dar stii ca mi-ai promis ca bem un suc la mine, da ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Iun 03, 2004 10:35 pm

merci mult weet :kiss: .
cred ca asa ii zicea la ala :-?
stiu doar ca eram cu neshte englezi la masa si tot ziceau ce bun e "cock" ala, yamy, au venit in Franta numai sa manance "cock" in vin. Iar mie mintea numai la prostii imi zburda. Incercam sa-mi retin ranjetul in timp ce ei tot laudau cock-ul frantuzesc.

Nus' ce se intampla aici, mosh - necko, bere, threaduri...exclusivisme...alea alea. sper ca-i doa un vis urat, si maine o sa se trezeasca toata lumea
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 03, 2004 10:58 pm

pokenitza...citeste primu' mesaj din acest subiect. :ham:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Iun 04, 2004 12:41 am

pokenitza scrie:stiu doar ca eram cu neshte englezi la masa si tot ziceau ce bun e "cock" ala, yamy, au venit in Franta numai sa manance "cock" in vin. Iar mie mintea numai la prostii imi zburda. Incercam sa-mi retin ranjetul in timp ce ei tot laudau cock-ul frantuzesc.

~p hahahhahahhaaaaaaaaa
Mai stiu chestii din-astea .. stii , "bit" e in engleza .. in franceza " bite " se citeste exact la fel ca "bit" numai ca inseamna .. "cock" sau "coq" cum vreti voi ~p normal ca frantujuii rad de nu mai pot cand au de "bit" *p
Pai moshule , daca te doare numa' burta .. pai ce sa-ti arat ... ti-l arat pe Yann ~p

Am chef de ras .. am ras mult cu Nicholas :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 04, 2004 12:46 am

ai chef de ras, dar raspunde si la ce te-am intrebat eu. sau te trimit si pe tine la cm ?
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive