Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
pai, bineintzeles, asha zic totzi la inceput. Ehe, lasa, avem adversari shi mai cruntzi. Un exemplu bun ie love, imediat dupa ce ishi pune net prin cablu, iar orele petrecute pe net vor fi invers proporztinale cu numaru de cuvinte dintr'un post.

- kahlan
- Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Dany...ce fel de bucurestean ai fost tu ?
normal ca este. halta Titan Sud...vis-a-vis de Republica, la capatul lui 16. De acolo pleaca doua trenuri pe zi spre Oltenitza...si vin alte doua din aceiasi directie.
nu esti deloc atent. a zis Hades unde locuiesc acum
!
Pai plm, de unde sa stiu toate haltele din buc! io stau in Lacu tei, si sincer nici nu stiu exact unde e titan , deci de unde drak sa stiu daca are si halta

draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Vorbiti prea mult despre mine in lipsa mea! :p Ce-i asta?! De acum incolo voi veghea din intuneric! I-am luat-o inainte lui :love:2fly... ;D Moshule...daca nu ai inteles ce am vrut sa zic ultima oara inseamna ca sunt prea profunda pt tine:) asta e un lucru bun ! Lasa-l pe Crash sa vada filme in intimitatea apartamentului situat ultracentral ! Cinematograful e pt cei ce vor sa vada filme mediocre...ca mine
! Dany...las-o cum a cazut ca te faci de ras ca nu stii Bucureshtiu`...si e pacat!
Gata...ma duc sa invat ...n-am timp de locomotive ruginite :p see you later !!

Gata...ma duc sa invat ...n-am timp de locomotive ruginite :p see you later !!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
pai nu ai spus ca stii bucurestiul...ai spus ca ai locui in lacul tei...asta spune tot
e rusinos sa locuiesti intr-un oras si sa nu-l stii macar in mare ...!
ziceam si io asa :p daca tu insisti cu subiectu`...asta e!
Bine ai venit de la servici Mosh Oribil! 

i'm missing every part
i'm missing every part
-
Bine te-am gasit Koala The Bear Dia :p
Sunt in Pascani acum. Am fost repartizat pe rapidul de Botosani astazi...si la Pascani mi-a venit schimbul. Eu voi innopta aici...si ma intorc cu omologul de maine..Botosani-Bucuresti. Sunt de 2 ore aici. Am luat masa la bufetul garii...si acum am plecat prin oras sa ma plimb si eu...si am gasit o sala de net marfa. 10 mii/ora. Mai ieftin ca in Bucuresti.
Am vorbit mai devreme cu Hades. Era in gara la Suceava. Statea la vorba cu mecanicii p'acolo.
Sunt in Pascani acum. Am fost repartizat pe rapidul de Botosani astazi...si la Pascani mi-a venit schimbul. Eu voi innopta aici...si ma intorc cu omologul de maine..Botosani-Bucuresti. Sunt de 2 ore aici. Am luat masa la bufetul garii...si acum am plecat prin oras sa ma plimb si eu...si am gasit o sala de net marfa. 10 mii/ora. Mai ieftin ca in Bucuresti.
Am vorbit mai devreme cu Hades. Era in gara la Suceava. Statea la vorba cu mecanicii p'acolo.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
...
Din gara Suceava Vest va saluta Hades!
La ora 19:59 am personal spre Bucuresti, mi-au oferit IC-ul de la ora 16:53, dar am refuzat, nu as fi putut sta langa acei pisatzi care n-au mancat in viatza lor salam victoria si paine de pe un ziar intr-un compartiment de lux dintr-un personal... Moshule tu te intorci cu personalu de 03:37 sau cu IC-ul de 06:47?? Acum va las, trebuie sa plec, dupa cate v-am zis am tren la 19:59 si nu mai pot sta mult, s-ar supara colegii mei daca as intrazia...
La ora 19:59 am personal spre Bucuresti, mi-au oferit IC-ul de la ora 16:53, dar am refuzat, nu as fi putut sta langa acei pisatzi care n-au mancat in viatza lor salam victoria si paine de pe un ziar intr-un compartiment de lux dintr-un personal... Moshule tu te intorci cu personalu de 03:37 sau cu IC-ul de 06:47?? Acum va las, trebuie sa plec, dupa cate v-am zis am tren la 19:59 si nu mai pot sta mult, s-ar supara colegii mei daca as intrazia...
There is no save game in real life...
- Hades
Hades...eu ma intorc abia maine...cu corespondentu trenului de azi. Acum sunt la sefu garii acasa. Uite..m-a poftit la un vin...si stau cu el...discutam despre trenuri. Sper sa dea si nevasta'sa ceva de mancare...ca iar mi s-a facut foame.
Tre' sa recunosc ca mi-e un pic frica. Piatra Neamtz este foarte aproape. La noapte nu cred ca o sa pot dormi. O sa stau de veghe...sa nu fiu mancat.
Tre' sa recunosc ca mi-e un pic frica. Piatra Neamtz este foarte aproape. La noapte nu cred ca o sa pot dormi. O sa stau de veghe...sa nu fiu mancat.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Maestri venerabili...folosesc doar fibra optica ! Asa ca asteapta cuminte..si nu mai jinduii la cablu. Doar novicii au cablu...iar pishatii dial-up 

-
Hades...gata cu caterinca. hai sa ne exprimam doar prin 2 cuvinte si 3 emoticoane sa fim pe placul lu' Jadore.
-
nu te obliga nimeni sa citesti.
-
;f ;f ;f ;f ma doare capu si am draci ! ;a ;a ;a ;a
-
Ce sunt atatea emoticoane pe aici mah? sunteti copii? asha faceti acest minunat si elitist subiect exclusivist sa se duca de rapa....vreau sa vad termeni livreshti de la voi, vreau sa citesc povesti, neologisme, vreau sa va aud discutand despre creationism, despre microtehnologie....ce mama dreaq? ce sunteti voi? rahati sau elitisti? 

-
Love2Fly - Junior Member
zise love.
Uite, va pot povesti acum despre cartea pe acre o citesc, shi anume donshuara christina, de mirciulica eliade. E cu strigoi, de nu mai pot dormi nuaptea, dar nu am apucat sa o termin:D
Nu va recomand sa o cititzi nuaptea, decat daca nu vretzi sa dormitzi.
Shi bineintzeles ca lumea nu ie multzumita:D
Uite, va pot povesti acum despre cartea pe acre o citesc, shi anume donshuara christina, de mirciulica eliade. E cu strigoi, de nu mai pot dormi nuaptea, dar nu am apucat sa o termin:D
Nu va recomand sa o cititzi nuaptea, decat daca nu vretzi sa dormitzi.
Shi bineintzeles ca lumea nu ie multzumita:D
- kahlan
- Junior Member
Buna seara locomotive, sau mai bine zis: noapte buna
Yo ma duc sa ma culc
dia, wanna join me???

Yo ma duc sa ma culc

Dia scrie:Lasa-l pe Crash sa vada filme in intimitatea apartamentului situat ultracentral !
dia, wanna join me???
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
In intimitate insemna "singur" !
in mareatza mea marinimie marinimoasa te lasam sa savurezi filme de 7-10 puncte pe IMDB ...singur
eu ti-as distrage atentia si n-are rost ! in plus...nu stiu sa ma uit la filme...nu sunt cuminte! intreaba-l pe marele shef al cartierului meu care m-a invitat sa vizionez alaturi de el un film si de atunci nu m-a mai chemat niciodata!
motivele le stim doar noi...eu iti spun doar k nu sunt cuminte
si e pacat de marile productii sa se iroseasca asa!
in rest..noapte buna

in rest..noapte buna

i'm missing every part
i'm missing every part
-
dia - contextul in care am crescut nu mi-a permis sa cunosc bucurestiul foarte bine, stiu numai locurile cu care am avut oarecare treaba (fie familie, prieteni etc) si apoi am plecat la 14 ani, singurul mod ar fi fost sa invat din harti, deci nu e absolut nimic rusinos.
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Stia si el fara sa ii zici!
s-a chinuit un an sa ma aduca acasa la el...si nu s-a intamplat nimic k ne-a zgariat cerga aia de pe pat si a stat Aliosha intre noi doi ! i'm playin` hard to get!
de fapt...i'm not playin` ...e pe bune...in cazul catorva persoane! ce credeti k sunt eu aici ?
eu nu mai postez cateva minute! simt tensiunea in aer! se pregateste ceva! ridicati-va toti in picioare si stati cu mainile la spate! o veche locomotiva cu aburi va anuntza ceva important :p vital pentru continuitatea noastra ca specie! mi se taie rasuflarea ... (precizez un singur barbat a reusit sa-mi taie rasuflarea prin simpla prezenta pana acum...si acesta este sheful suprem al locomotivelor care tocmai va face un anuntz ;i )

eu nu mai postez cateva minute! simt tensiunea in aer! se pregateste ceva! ridicati-va toti in picioare si stati cu mainile la spate! o veche locomotiva cu aburi va anuntza ceva important :p vital pentru continuitatea noastra ca specie! mi se taie rasuflarea ... (precizez un singur barbat a reusit sa-mi taie rasuflarea prin simpla prezenta pana acum...si acesta este sheful suprem al locomotivelor care tocmai va face un anuntz ;i )
i'm missing every part
i'm missing every part
-