Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Nu simtiti ?? treaba voastra...! e un fel de inceputul sfarsitului... e o tensiune extraordinara!
love2fly...vei fi executat pt postu care troneaza deasupra mea! nu pot acum pt k am rasuflarea taiata de singurul barbat alaturi de care am impartit o cerga...the one and only......

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Anuntz din partea comandamentului
In aceasta seara s-a reunit consiliul suprem al locomotivelor, format din sefii cei mari. Au luat loc la masa Bear The Dia Koala, Fly2Love, D$CR$T si Mosh Oribilul. La fereastra a stat si ne-a observat csran.
S-a discutat in special despre decaderea subiectului nostru, simtita acut de cei patru mari generali. De comun acord ne-am hotarat sa facem ceva si sa readucem locomotivele pe culmile gloriei de alta data.
Grizzlie Bear The Polar Dia Panda Koala a propus sa scriem niste posturi mai cuprinzatoare, asa ca in stilul ei. Nu ajuta la nimic posturi de genul "m-am trezit si plec". Ok, poate fi folosita si aceasta sintagma ..dar sa fie ceva de genul "m-am trezit si plec. cand sa ies pe usha telefonul a sunat. era Hades din Amsterdam si m-a intrebat daca vreau 200 grame de cocaina pura." Parca e altceva. Acest subiect, nu este say what si nici "ce ne-a enervat azi?".
Love2Drive a venit cu propunerea sa facem scurte povestiri ...asa ca in tabara de literatura creationista. Dupa modelul..eu cu Hades...muncitori la CFR. Orice..sa scriem...dar fara puerilismele de pana acum.
Nu in ultimul rand, lui TooR i s-a dat permisiunea sa vorbeasca in consiliul suprem si a venit cu ideea sa dam taskuri locomotivelor care au dezamagit prin activitatealor deziluzionanta. Aceste taskuri se vor da pe pm, pentru a nu fi interceptate de dusmanul nostru natural. Totusi...in numele tuturor..voi da aici numele celor ce ne-au dezamagit. Acestea sunt : k#tzy, J,adore, Crash Boom Bang !, S-Dani. In ultimea vreme ati demonstrat ca sunteti niste locomotive nedemne. Bineinteles, daca era dupa mine, cel ce scrie acest post...va dadeam la casat. Totusi..Love4Sailing a avut o inima mare si a zis sa va mai dam o sansa.
DyenjaponezCRyenjaponezT nu a zis nimic in consiliu pentru ca isi facea tema la romana, dar a fost pe deplin de acord cu noi, colegii sai de suferintza.
De asemenea unul dintre punctele de discutie a fost cel aducerea maestrului de lupta theOffender la noi, in mijlocul locomotivelor. La acest lucru, il vom lasa pe maresalul nosewitness sa hotarasca. Noua nu ne permite gradul sa luam o hotarare atat de importanta.
Va rog sa citit cu atentie ceea ce este scris aici...si sa respectati intocmai. Nu este nici o gluma. Am folosit nume de cod pentru persoanele care au asistat la discutie, pentru a le oferi protectie.
Atat am avut de spus ! Va multumesc pentru atentie !
La urmatoarea abatere...casarea !
In aceasta seara s-a reunit consiliul suprem al locomotivelor, format din sefii cei mari. Au luat loc la masa Bear The Dia Koala, Fly2Love, D$CR$T si Mosh Oribilul. La fereastra a stat si ne-a observat csran.
S-a discutat in special despre decaderea subiectului nostru, simtita acut de cei patru mari generali. De comun acord ne-am hotarat sa facem ceva si sa readucem locomotivele pe culmile gloriei de alta data.
Grizzlie Bear The Polar Dia Panda Koala a propus sa scriem niste posturi mai cuprinzatoare, asa ca in stilul ei. Nu ajuta la nimic posturi de genul "m-am trezit si plec". Ok, poate fi folosita si aceasta sintagma ..dar sa fie ceva de genul "m-am trezit si plec. cand sa ies pe usha telefonul a sunat. era Hades din Amsterdam si m-a intrebat daca vreau 200 grame de cocaina pura." Parca e altceva. Acest subiect, nu este say what si nici "ce ne-a enervat azi?".
Love2Drive a venit cu propunerea sa facem scurte povestiri ...asa ca in tabara de literatura creationista. Dupa modelul..eu cu Hades...muncitori la CFR. Orice..sa scriem...dar fara puerilismele de pana acum.
Nu in ultimul rand, lui TooR i s-a dat permisiunea sa vorbeasca in consiliul suprem si a venit cu ideea sa dam taskuri locomotivelor care au dezamagit prin activitatealor deziluzionanta. Aceste taskuri se vor da pe pm, pentru a nu fi interceptate de dusmanul nostru natural. Totusi...in numele tuturor..voi da aici numele celor ce ne-au dezamagit. Acestea sunt : k#tzy, J,adore, Crash Boom Bang !, S-Dani. In ultimea vreme ati demonstrat ca sunteti niste locomotive nedemne. Bineinteles, daca era dupa mine, cel ce scrie acest post...va dadeam la casat. Totusi..Love4Sailing a avut o inima mare si a zis sa va mai dam o sansa.
DyenjaponezCRyenjaponezT nu a zis nimic in consiliu pentru ca isi facea tema la romana, dar a fost pe deplin de acord cu noi, colegii sai de suferintza.
De asemenea unul dintre punctele de discutie a fost cel aducerea maestrului de lupta theOffender la noi, in mijlocul locomotivelor. La acest lucru, il vom lasa pe maresalul nosewitness sa hotarasca. Noua nu ne permite gradul sa luam o hotarare atat de importanta.
Va rog sa citit cu atentie ceea ce este scris aici...si sa respectati intocmai. Nu este nici o gluma. Am folosit nume de cod pentru persoanele care au asistat la discutie, pentru a le oferi protectie.
Atat am avut de spus ! Va multumesc pentru atentie !
La urmatoarea abatere...casarea !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pai tu esti dictatorul pe acest forum. s-au schimbat 3 generatii de administratori..si tu esti inca in frunte....desi ne-am saturat de tine
eu zic sa demisionezi ! :p

eu zic sa demisionezi ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Fidel Castro al fanclubului scrie: nu-i asa locomotive ?
nu,nu

--------------
Eu acum ma culc. Koala mi-a impus o limita de minim 3 randuri/post...ca sa nu ajung Crash2...care scrie 2 cuvinte +2 smiles/post. Acum voi iesi putin in fatza garii pentru a respira aerul curat al Moldovei si pentru a ma asigura ca nu vine dusmanul din Piatra Neamtz sa ma manance (aceasta gluma e doar pentru Hades. restu' nu stiti la ce ma refer...dar va zic in particular daca vretzi sa aflati). Dupa aia ma culc si eu...ca maine tre' sa prind rapidul ce vine de la Botosani. Noapte buna !
Abia astept sa ajung acasa sa formatez si eu hardul....ca e plin de filme pe care le-am vazut...si nu mai imi sunt de trebuintza

ps : daca urmatorul care posteaza aici nu face un post mai lung ca al meu...e un mare pishat !
-
Moshule, sa nu te prind k stergi filmele alea k ai mare scandal cu mine. Ti-am promis k vin la tine cu plocon (bere, vin, pizza, mici, etc) numai sa mi le dai si mie, k dupa ce termin cu sesiunea asta nenorocita vreau sa am cu ce ma delecta. Am vorbit cu un prieten de-al meu de la Timisoara care are multe filme si in cazul in care le stergi de pe hard, sunt dispus sa-l iau pe Hades cu mine si sa facem un drum pana la Timisoara... bineinteles pe ruta Bucuresti - Cluj - Arad - Timisoara (o sa facem o mica excursie de vreo 3-4 zile k si asa n-am mai fost de 10 ani la Timisoara)
Ei bine, sper k ai inteles cum stau lucrurile...
Cei care n-au inteles despre ce e vorba ma pot contacta maine intre orele 13:00 si 22:00 pe ym pentru mai multe detalii.
Cam atat din apartamentul meu ultracentral, noapte buna! :sal:

Ei bine, sper k ai inteles cum stau lucrurile...
Cei care n-au inteles despre ce e vorba ma pot contacta maine intre orele 13:00 si 22:00 pe ym pentru mai multe detalii.
Cam atat din apartamentul meu ultracentral, noapte buna! :sal:

Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
nu am vrut sa va dezamagesc dragele mele locomotive (poate si voi m`ati dezamagit pe mine...not). Ce sa va spun draga familie, imi este dor de voi,si sper sa va vad pe toti cat de curand. Aici in orasul vanturilor este un frig de nedescris,maine iarasi va ninge, si mai mult ca sigur am sa ma imbat(sper sa nu fac o prostie sau mai multe); Trebuie sa aveti grija de locomotiva J'adore pt ca la betie e cam nebunatica...ahHH ce nu as da sa beau o bere, doua , trei cu familia!!!!! Cocaina?....nu am incercat niciodata si nici nu o sa incerc, in schimb il cunosc pe David cel care aprovizioneaza liceul meu cu coke. Dany imi pare rau dar nu urmaresc o asemenea prostie ca american idol, prefer sa revad pulp fiction decat sa ma uit la asa zisul "talent show". Acum trebuie sa va spun "la revedere" dragele mele locomotive, o carte plina de peripetii scrisa in spaniola ma asteapta
Chao
Chao
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Buna dimineatza ! Deja se simte schimbarea in aer. Koala The White Wolf se pare ca a avut dreptate in marea sa intelepciune.
Crash...imi pare rau. Eu sunt vegetarian si nici nu beau alcool. M-ai jignit prin propunerea de mai sus. Voi da un low format in seara asta.Cred ca am virusi. Asta e.
Stim ca nu tolerezi drogurile usoare.Acum mi-am dat si eu seama de ce ai venit la maneca lunga la intalnirea de asta vara.
Lasa, o sa vorbesc cu David pentru niste heroina...si niste seringi bune. Poate gaseste prin gara pe la Suceava asa ceva. :p
--------
Ne auzim diseara. Momentan ramanetzi cu eye. Poate-l bifeaza si pe Offender pana vin eu
Crash scrie:Ti-am promis k vin la tine cu plocon (bere, vin, pizza, mici, etc
Crash...imi pare rau. Eu sunt vegetarian si nici nu beau alcool. M-ai jignit prin propunerea de mai sus. Voi da un low format in seara asta.Cred ca am virusi. Asta e.
J'adore scrie:Cocaina?....nu am incercat niciodata si nici nu o sa incerc
Stim ca nu tolerezi drogurile usoare.Acum mi-am dat si eu seama de ce ai venit la maneca lunga la intalnirea de asta vara.

--------
Ne auzim diseara. Momentan ramanetzi cu eye. Poate-l bifeaza si pe Offender pana vin eu

-
J'adore scrie: Dany imi pare rau dar nu urmaresc o asemenea prostie ca american idol, prefer sa revad pulp fiction decat sa ma uit la asa zisul "talent show".
Pacat, e prea funny, mai ales acum la inceput cand vin toti antitalentuosii sa concureze si ei ca sa ajunga la holiud! Plus comnetarile lu Simon , nu stiu mie mi se pare superdistractiv, plsu ca mai vin si unii care chiar stiu sa cante foarte bine!
Si uite ashe, m-ati bagat la inaintare pe lista neagra. Brava! Io nu folosesc ecomoticoane excesiv, nu vorbesc de scoala si nu fac posturi monosilabice, da ok, no prob:
Acum va scriu direct din Gare Centrale, tocmai am condus frumosu train de banlieu pana la Rigaud, in vestul insulei, si am stat la taclale cu un mecanic de locomotiva acolo. Intre timp, m-a sunat mandarinutza Katzy din TGV-ul de 9:30, se ducea pana la Londra.

draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Keep up the good job, Dany ! Asa locomotive mai zic si eu. Nimeni sa nu coboare sub 3 randuri in posturile sale. Si maxim 2 emoticoane..si alea in conditii de fortza majora.
Eu am ajuns acasa, dar din pacate fara Hades. A auzit ca s-a pensionat impegatul din halta Plataresti...si s-a dus acolo sa dirijeze cele doua trenuri care trec zilnic prin halta.
Asta e. O sa-l sun pe seara sa vad cum se descurca.
Eu am ajuns acasa, dar din pacate fara Hades. A auzit ca s-a pensionat impegatul din halta Plataresti...si s-a dus acolo sa dirijeze cele doua trenuri care trec zilnic prin halta.
Asta e. O sa-l sun pe seara sa vad cum se descurca.
-
Moshule m`ai prins!!! asa este imi plac drogurile tari, exemplu marlboro lights, cubulete de zahar :o De ce minti mai? bluza cu maneci lungi? de cand are tube top`ul maneci lungi. Dany ce pot sa iti spun, sincer nu am foarte mult timp sa ma uit la tv, mai ales la ore exacte. De exemplu acum va scriu din tren, ma indrept spre memphis ca sa ridic un pachet si sa incasez niste bani (Care desigur vor fi impartiti in mod egal in familie). Chao familie, in curand o sa intre trenul intr`un tunel si nu o sa mai am conexiune la internet
-
J'adore - Junior Member
Love2Fly scrie:Pe ei da! pe tine nu! tu poti sa fuc(k)i tot ce vrea inimioara ta...si nu numai :p
Ma bucur ca am permisiunea ta. Nu-ti face griji, chiar fuck ce vrea inimioara mea... Am auzit candva chestia aia cu "follow your heart"... Din pacate (sau din fericire?) inimioara mea e mai perversa asa si ma indeamna numai la prostii... ;D
Eu va "parasesc".. Sa fiti cuminti!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
J'adore ex-Mafia scrie:in curand o sa intre trenul intr`un tunel si nu o sa mai am conexiune la internet
Crina..un agent special ca tine ar trebui sa aiba o conexiune mai buna la internet. Draq..pana si in Romania au facut astia acoperire la pishatele de Connex si Orange la metrou.
---------
In alta ordine de idei...sunt cam suparat. Maine vroiam sa merg la munte la ski...sa stau pe partie cu oamenii din toata tzara..sa depan povesti. Pacat ca Hades prefere sa stea in casa toata ziua sa se joace...iar seara am inteles ca pleaca la bairam la Iulia. Hades...ce ii duci ? Tot un pishat de vin cum mi-ai adus mie la ziua mea ? L-am dat de sambata mortzilor la niste oameni...si a doua zi mi-au zis ca n-am obraz...ca le-am dat otet de salata in loc de vin.
Asta e. Sa vorbesc cu Crash...poate merg cu el pe undeva.
-
S-a terminat si meciu din NBA. M-am auzit iar la televizor. M-am calificat si la biliard. Pot sa ma culc linistit pana la pranz.
J'adore...ce faci ? Ai venit cu cainele d'afara ? Ce faci acum ? Petreci seara cu iubita ta ?

J'adore...ce faci ? Ai venit cu cainele d'afara ? Ce faci acum ? Petreci seara cu iubita ta ?

-
buna dimineata locomotive...
moshule, sorry k n-am intrat aseara pe net sa stam de vb, dar am fost la mall sa vad Comoara Nationala... daca tu ai zis k nu vrei sa imi dai filmele alea, n-am alta varianta decat sa ma duc in fiecare seara la mall sa vad cate un film.
pana mea, yo acum sunt iar in colentina in clubul ala nenorocit.
moshule, sorry k n-am intrat aseara pe net sa stam de vb, dar am fost la mall sa vad Comoara Nationala... daca tu ai zis k nu vrei sa imi dai filmele alea, n-am alta varianta decat sa ma duc in fiecare seara la mall sa vad cate un film.
pana mea, yo acum sunt iar in colentina in clubul ala nenorocit.
-
Ah...bine ca mi-ai zis. Eu iti facusem un director special cu filme..numai pentru tine. 30 de giga. L-am sters..daca tu nu mai vrei filmele...ca imi ocupa spatiul degeaba pe hard. Mai asteapta pana pe 25 februarie ...cand o sa fie premiera in Romania a filmului The Aviator. Eu o sa-l vad in seara asta. Nu astept ca toti pishatii...sa apara filmul in Mall ! Are 11 nominalizari la Oscar !
Am fost prin parc. Am vazut ratzele salbatice. I just love them :yD
Am fost prin parc. Am vazut ratzele salbatice. I just love them :yD
-
Buna seara! sa ma p*** in ea de seara! lumea e pe partie cu punga sau capacu' de WC sau in cele mai bune cazuri cu sania si io ce fac? stau in casa si urmaresc cum se asheaza stratu' de zapada. La fiecare 10 cm pushi trebuie sa ies cu lopata si sa-i indepartez. Am pus de un om de zapada da' deocamdata nu e buna zapada de asha ceva.
Da' hai ca va las pt. ca, intre timp, sau mai pus 10 cm si tre' sa ies si sa-mi fac datoria ca un bun cetatzean al acestei tzari care sunt :p
Locomotivele cum circula pe vremea asta de iarna? sunt dificultzati? ce a anuntzat comandamentul? care sunt vestile de pe shine?
Da' hai ca va las pt. ca, intre timp, sau mai pus 10 cm si tre' sa ies si sa-mi fac datoria ca un bun cetatzean al acestei tzari care sunt :p
Locomotivele cum circula pe vremea asta de iarna? sunt dificultzati? ce a anuntzat comandamentul? care sunt vestile de pe shine?

-
Love2Fly - Junior Member
Heh, nu conteaza moshule... nici nu mai vreau filmele alea de la tine. Am vorbit cu Dia la telefon in dimineata asta si am invitat-o la film. A zis k vine la film cu mine, numai daca o duc in Las Vegas. Am facut rezervari la avion. In seara asta la ora 23.00 vom decola de pe aeroportul Baneasa. Vom face o escala la Paris si una la New York, de unde vom pleca cu un private jet direct in Las Vegas, Nevada.
O sa stam la Bellagio, probabil in camere separate... doar o stii pe Dia cum e
Acum ma uitam pe internet sa vad care e cel mai tare cinematograf din Las Vegas... unde vom vedea cele mai tari filme din toate timpurile... in cele 2 saptamani pe care le vom petrece impreuna.
O sa stam la Bellagio, probabil in camere separate... doar o stii pe Dia cum e

Acum ma uitam pe internet sa vad care e cel mai tare cinematograf din Las Vegas... unde vom vedea cele mai tari filme din toate timpurile... in cele 2 saptamani pe care le vom petrece impreuna.
-
Love2 ~o
Un romantic ca tine n-ar trebui sa stea pe o asa vreme in casa si sa dea zapada cu lopata. Asta fac moshii sclerozatzi. Eu credeam ca esti afara...in mijlocul naturii...sub ninsoarea ce nu mai conteneste....recitandu-i iubitei din pastelurile lui Alecsandri
Da-i un telefon lu' SatyR...si vezi daca n-a murit de atata depresie ! L-o fi ingropat zapada cu totu' :p
-------
Azi de dimineatza cu Koala la telefon :
eu : "Buna, Koala !"
ea : "Buna ! "
eu : "vii cu mine in parc ? uite ce frumos ninge !"
ea : "imi pare rau dar nu ies cu pishatii. plus ca astazi ma intalnesc cu iubitul meu...Crash. abia astept sa ma stranga in bratze si sa ma sarute...cum numai el stie ! "
Asta e...am fost singur in parc ~(
Un romantic ca tine n-ar trebui sa stea pe o asa vreme in casa si sa dea zapada cu lopata. Asta fac moshii sclerozatzi. Eu credeam ca esti afara...in mijlocul naturii...sub ninsoarea ce nu mai conteneste....recitandu-i iubitei din pastelurile lui Alecsandri

Da-i un telefon lu' SatyR...si vezi daca n-a murit de atata depresie ! L-o fi ingropat zapada cu totu' :p
-------
Azi de dimineatza cu Koala la telefon :
eu : "Buna, Koala !"
ea : "Buna ! "
eu : "vii cu mine in parc ? uite ce frumos ninge !"
ea : "imi pare rau dar nu ies cu pishatii. plus ca astazi ma intalnesc cu iubitul meu...Crash. abia astept sa ma stranga in bratze si sa ma sarute...cum numai el stie ! "
Asta e...am fost singur in parc ~(
-

Ce rahat! ti-ai mai luat un refuz! ce numar are?:) da' ma rog....pana la urma tot cu tine o sa se marite, nu are cum sa scape, sunteti sortiti unul altuia :p
Totul e sa nu te dai batut si sa insishti :p
Io? pai asta si fac, n-auzi ca am pus-o de un om de zapada? am uitat sa-ti spun ca e defapt o femeie de zapada

De ce sa-i mai recit atunci? eh?
SatyR? aiurea! e la beci! se incalzeshte cu lichiditati de-ale gurii :p
p.s: cre'ca ma uit si eu in urmatoarele ore la un film numit "shall we dance?"
-
Love2Fly - Junior Member
Pai vezi moshule... asta e, daca incerci sa te bagi peste mine. Vezi tu, Dia e o fata corecta. Nu ar iesi niciodata cu altcineva atata timp cat este cu mine.
Drept pentru care o rasplatesc... tocmai ma pregatesc sa fac rezervarea la Bellagio. Singura chestie nasoala e ca de pe internet se fac rezervari numai pentru 7 zile. O sa prelungim pana la 14 zile cand ajungem acolo.
Am dat niste telefoane si am cerut sa-mi trimita fax cu cele mai tari cinematografe si cu toate filmele care ruleaza in cele 2 saptamani.
Dia, vad k esti online... ti-ai facut bagajele???
Drept pentru care o rasplatesc... tocmai ma pregatesc sa fac rezervarea la Bellagio. Singura chestie nasoala e ca de pe internet se fac rezervari numai pentru 7 zile. O sa prelungim pana la 14 zile cand ajungem acolo.
Am dat niste telefoane si am cerut sa-mi trimita fax cu cele mai tari cinematografe si cu toate filmele care ruleaza in cele 2 saptamani.
Dia, vad k esti online... ti-ai facut bagajele???
- Fişiere ataşate
-
- bellagio.JPG (90.93 KiB) Vizualizat de 6154 ori
-
ntz ntz ntz ....putin va scap din ochi si imi si planificati viata! pai sa va explic...
1) nu-mi place in Las Vegas ca am mari probleme cu ochii si luminile ma deranjeaza! in rest...sunt claustrofoba...nu pot sa stau la cinematograf prea mult in intuneric si spatiu cat de cat restrans!
2)este asa de frumos afara incat as prefera sa vad un film cotat cu 8.5 pe imdb ,asezata pe o cerga groasa care ma intzeapa, alaturi de o persoana care sa imi explice anumite parti din film si cu care sa rad ...
3) moshule am vazut apelul tau abia acum...la intoarcerea in tzara ( am fost plecata cu cineva in Elvetia o zi la ski...abia m-am intors) ! imi pare rau ...am fost cu iubitu meu! nu cu Crash...el nu stiu ce facea! dar vreau neaparat sa vedem ratzele si sa iti tii promisiunea ca o sa patinam pe lacul inghetzat
4) "Dia e o fata corecta. Nu ar iesi niciodata cu altcineva atata timp cat este cu mine. " ......... uite aici gresesti putin...putin mai mult ! :p
ma duc sa imi duc skiurile la etaju 8, dupa aia vin la 9 sa fac o baie si in cele din urma la etajul 10 ma voi aseza in patul meu imens si voi dormi somn lung si plin de vise!
1) nu-mi place in Las Vegas ca am mari probleme cu ochii si luminile ma deranjeaza! in rest...sunt claustrofoba...nu pot sa stau la cinematograf prea mult in intuneric si spatiu cat de cat restrans!
2)este asa de frumos afara incat as prefera sa vad un film cotat cu 8.5 pe imdb ,asezata pe o cerga groasa care ma intzeapa, alaturi de o persoana care sa imi explice anumite parti din film si cu care sa rad ...
3) moshule am vazut apelul tau abia acum...la intoarcerea in tzara ( am fost plecata cu cineva in Elvetia o zi la ski...abia m-am intors) ! imi pare rau ...am fost cu iubitu meu! nu cu Crash...el nu stiu ce facea! dar vreau neaparat sa vedem ratzele si sa iti tii promisiunea ca o sa patinam pe lacul inghetzat

4) "Dia e o fata corecta. Nu ar iesi niciodata cu altcineva atata timp cat este cu mine. " ......... uite aici gresesti putin...putin mai mult ! :p
ma duc sa imi duc skiurile la etaju 8, dupa aia vin la 9 sa fac o baie si in cele din urma la etajul 10 ma voi aseza in patul meu imens si voi dormi somn lung si plin de vise!

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
M-a mancat undeva sa vreau sa vina iarna. Data viitoare cand o sa-mi fie dor de zapada o sa-mi cumpar ilustrate shi o sa ma uit la ele. Shi da, am o atitudine de Scrooge, Grinch shi ce mai vreti dar mi-au inghetzat nepretzuitele pe drumul spre casa, mama lor de meditatii in Cucuietii din Vale. Sper maine or sa se topeasca prostia asta ori sa nu mai ies eu din casa. Din doo una.
Ah da, shi azi am fost cu trenu pana-n mangalia unde m-am intalnit cu moshu care juca barbut pe bilete de tren cu calatorii. I-am facut cu mana, el shi-a facut-o iarashi cu mana shi-am mers mai departe. Johny, Walker Politist Texan.
Ah da, shi azi am fost cu trenu pana-n mangalia unde m-am intalnit cu moshu care juca barbut pe bilete de tren cu calatorii. I-am facut cu mana, el shi-a facut-o iarashi cu mana shi-am mers mai departe. Johny, Walker Politist Texan.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Neatza locomotive!!! J'adore insarsit a reusit sa doarma 8 ore, un lucru exceptional pt. ca joi seara nu a dormit deloc:P
Si aici trebuia sa ninga aseara dar nu a mai nins. Viejo am petrecut seara cu iubitul (7pm-2am), nu am iubita, am fost si cu king afara si ca sa fie tot tacamul complet am dat si cu capul de scari. Cine a castigat aseara meciul?
Eu aseara am revazut Hell Boy, deabea astept sa ma duc sa vad hide and seek. Atat pt acum puturosilor, trebuie sa ma duc sa vad ce sa intamplat de sa oprit trenul in mijlocul pustietatii
Si aici trebuia sa ninga aseara dar nu a mai nins. Viejo am petrecut seara cu iubitul (7pm-2am), nu am iubita, am fost si cu king afara si ca sa fie tot tacamul complet am dat si cu capul de scari. Cine a castigat aseara meciul?
Eu aseara am revazut Hell Boy, deabea astept sa ma duc sa vad hide and seek. Atat pt acum puturosilor, trebuie sa ma duc sa vad ce sa intamplat de sa oprit trenul in mijlocul pustietatii
-
J'adore - Junior Member
Love2, sper ca ti-a placut epopeea pe care ti-am dedicat-o.
Koala..uite ce zice Love2. Ca noi suntem sortitzi unul altuia. Esti de acord ?
J'adore..meciul a fost castigat de lupii de cherestea..daca stii la cine ma refer, iar tu nu trebuie sa te mintzi singura, ascunzandu-ti adevarata identitate sexuala. Ai uitat sa bagi emoticonul tau preferat, dupa ce ne-ai spus ca te-ai dat cu capul de scari. Dar te-ai dat intentionat sau din greseala ?
Si nu puteam incheia fara a fi in ton (sau shprot?) cu voi : la 23:15 tre' sa plec la Caransebes pentru ca au inghetat liniile ferate in zona si tre' sa fac un calcul de rezistentza materialelor sa vedem daca cedeaza sau nu. Love2Fly...vezi ca trec pe la tine sa-mi dai cursurile si seminarile tale de RM...pana ajung acolo sa ma documentez.
Koala..uite ce zice Love2. Ca noi suntem sortitzi unul altuia. Esti de acord ?
J'adore..meciul a fost castigat de lupii de cherestea..daca stii la cine ma refer, iar tu nu trebuie sa te mintzi singura, ascunzandu-ti adevarata identitate sexuala. Ai uitat sa bagi emoticonul tau preferat, dupa ce ne-ai spus ca te-ai dat cu capul de scari. Dar te-ai dat intentionat sau din greseala ?
Si nu puteam incheia fara a fi in ton (sau shprot?) cu voi : la 23:15 tre' sa plec la Caransebes pentru ca au inghetat liniile ferate in zona si tre' sa fac un calcul de rezistentza materialelor sa vedem daca cedeaza sau nu. Love2Fly...vezi ca trec pe la tine sa-mi dai cursurile si seminarile tale de RM...pana ajung acolo sa ma documentez.
-
buna seara...
asdc efnfjg.... "proba de degete"... asta pt ca am degetele degerate dupa ce m-am tavalit in zapada, imitand scene fierbinti din "emanuelle" cu prietenele mele... doggy style a fost una dintre cele mai "serioase" pozitii in care m-am pozat alaturi de Felina si Iasmin (nu cea pe care o stiti voi...) in fata Mall-ului (suntem si exhibitioniste, mai nou.. :p) , pe portiunea cu iarba verde si braduleti, copacei - evident acum toata portiunea este acoperita cu un strat pufos de zapada - si in fata unui garaj pe care scria... surpriza?!.. "GARAJ".
Probabil o sa urmeze si niste poze... Deocamdata, atat. Merg sa o mai "tavalesc" putin pe Felina prin zapada!
asdc efnfjg.... "proba de degete"... asta pt ca am degetele degerate dupa ce m-am tavalit in zapada, imitand scene fierbinti din "emanuelle" cu prietenele mele... doggy style a fost una dintre cele mai "serioase" pozitii in care m-am pozat alaturi de Felina si Iasmin (nu cea pe care o stiti voi...) in fata Mall-ului (suntem si exhibitioniste, mai nou.. :p) , pe portiunea cu iarba verde si braduleti, copacei - evident acum toata portiunea este acoperita cu un strat pufos de zapada - si in fata unui garaj pe care scria... surpriza?!.. "GARAJ".
Probabil o sa urmeze si niste poze... Deocamdata, atat. Merg sa o mai "tavalesc" putin pe Felina prin zapada!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Nemesis Divina scrie:suntem si exhibitioniste, mai nou
V-ati tavalit dezbracate prin zapada ? Sper ca nu ti-a intrat zapada in pizda

Asteptam cu nerabdare pozele. Sa pui si cu Iasmin (nu cea pe care o stim noi)
Adevarata Jasmine unde este ?
-