Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 08, 2005 1:09 am

Ce depravura a ajuns in aceste institutii de invatamant. Cred ca in 20 de ani...la ascultare la educatie sexuala...o sa puna elevii sa se foota intre ei :D

Azi am baut cea mai proasta bere din viatza mea, pe numele sau Burger. Aceasta bere este o insulta pana si pentru aurolacii din trenuri....dar pentru un nash respectabil pe A1621 Bucuresti Nord - Timisoara Nord...asa ca mine ? :yD

Crash...de ce nu mai zici nimic ? E Koala pe la tine ? *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Feb 08, 2005 11:51 am

sal`tare loco people.. :)
jasminutza va scrie de la scoala..am info si ora asta ne lasa sa navigam pe net :yD
Poopici ! sa fiti locomotive cuminti ! :love:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Feb 08, 2005 2:08 pm

monk scrie:si acu si un pliant tare pe care l-am primit

Monk conform celor spuse in pliantul ala prietenul meu este anormal pt. ca pana la ora actuala nu si`a inceput viata sexuala (19) ~p
Voi ce mai faceti iubitilor???? Hai ca va las ma duc in cautare de mobil again ~p Si nu mai sunt singura :( a venit fratemiu...hmm [-(
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 08, 2005 7:32 pm

pai si nu are de gand sa o inceapa cu tine ? :yD
sa-mi lasi mesaj pe YM cu ce numar de telefon ai !

In rest...buna seara, locomotive ! Mi-am pus pe telefon un logo cu doi ursuletzi. Unu mic si unu mai mare. Ala mare e Koala...si ala mic sunt eu :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Feb 08, 2005 7:44 pm

Stia tot forumu ca ai un ursuletz mic mic...a trebuit sa subliniezi ? :) acu te-ai facut oficial de ras :p
Care-i treaba Moshule ? :D ( am vazut azi Bugs Bunny pe Cartoon Network....si traducerea lor la "What's up Doc ? " era "Care-i treaba Moshule ? ") ...deci...a se citi cu intonatia lui Bugs Bunny ! :)
Blaa blaaa blaaaa....ce zi aiurea :p Si ce frig...e frig al dracu` ....mi-e si frica sa ies din casa !
Poate iarna viitoare nu o mai prind aici...poate sunt in Antalya...ca s-a indragostit un turc de mine ~p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 08, 2005 8:02 pm

Ce sa faci in Antalya ? Sa umbli cu broboada pe cap...ca o sclava...in urma unui pishat de turc ? Stai aici...ca iarna urmatoare iar o sa ninga...si poate te mai duci cu un pishat in parc...sa facetzi poze la niste pihate de ratze :D
In curand...o sa auzi cuvantul "pishat" si in traducerile de la Cartoon...la Duffy Duck :p

Apropos de Cartoon...cel mai nasol suna cand intreaba Shaggy : "Scooby Doo...unde esti ? "

Nu am nici un ursuletz mic-mic. Eu sunt ursuletzul. N-ai inteles nimic ~(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Feb 08, 2005 8:13 pm

Am inteles prea bine :p ...esti un ursuletz mic mic din toate punctele de vedere ! :) eu sunt un urs mare mare...coleric...drogat...si mancacios !
cum sa ratez eu un pishat de turc care ma iubeste ? cati prosti care sa ma iubeasca crezi k o sa gasesc in vaiata asta ? e sansa mea! plec in Antalya! pana atunci o sa trec pe la toti sa-mi iau la revedere ! :love:
Scooby Doo e nashpa din toate punctele de vedere...bleah... ! clasicele sunt frumoase :) ce copilarie am avut ! cu Lolec si Bolec...comunista de mine ! cu familia Flinstone! cu Bugs si Duffy...cu Donald si Mickey... !!!
hai ca ma tii din treaba! lucreaza acolo la site sau arde niste cd-uri pt amicu` Crash !
see you lateeeeeerr ! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 08, 2005 8:18 pm

Koala...dar Scooby Doo sunt clasice. Sunt facute in anii 60. Sau te refereai la prietenu meu Scooby...cand ai zis ca e naspa ? Mai mult ca sigur. O sa-i transmit ! :D
Eu ma duc sa iau cina....ceea ce va doresc si voua !

Dia scrie:see you lateeeeeerr !

pe viitor sa bagi si aligator la sfarsit !

gata. am plecat la masa. imi doresc pofta buna *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Feb 08, 2005 8:21 pm

prietenu tau Scooby :love: :love: cum sa zic de el ca e nashpa ?:) you know i love him ! Scooby Doo or fi clasice dar sunt chiar urate ! serios ! pofta buna...sa desfaci un nasture la pantaloni cand mananci...sa nu se crape ca si-asa sunt singura pereche buna pe care o mai ai :p
see you later aligator...in a while crocodile ! :) asa era ...asa ne zicea profa de engleza in liceu !
i'm missing every part
Dia

Mesajde Jasmine » Mar Feb 08, 2005 8:22 pm

X-( da ce aveti mah cu scooby?!
mie mi se pare asa de sweet ... :love:

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Feb 08, 2005 8:35 pm

care scooby ti se pare sweet ? spre binele tau...sper ca e vorba de cel din desenele animate...altfel !@#?!#@$# intelegi ? :) putem rezolva pe cale amiabila totul ! :p
i'm missing every part
Dia

Mesajde Jasmine » Mar Feb 08, 2005 8:39 pm

scooby catelusul... E V I D E N T ! ! !
asa il alint cateodata si pe bitu meu :love:
ursico.... ce impresie eronata ai u dspr mine :lol:

Jasmine
Junior Member

Mesajde monk » Mar Feb 08, 2005 8:50 pm

J'adore scrie:Monk

cu m mic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! m m m m m m
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cutuma© » Mar Feb 08, 2005 9:39 pm

Cine a aparut azi oare la rubrica Parerea Ta in Gazeta Sporturilor? Ei ei ei, cine cine cine?!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 08, 2005 10:08 pm

Felicitari, Micky !
(ce te faci daca intr-o zi...ii vezi la Mc-ul din Unirii la o masa pe Hades si Catalin Tolontan...mancand un Big Mac ? )

Anunt important : mi-a dat un baiat cu nickul _Matei_ ...PM ca vrea sa fie locomotiva. I-am zis ca...conditia necesara dar nu suficienta e sa aibe macar 100 de posturi. A zis ca nu-i problema. Rog locomotivele sa-i urmareasca evolutia pe forum...si sa vada daca e demn de noi *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Mie Feb 09, 2005 1:57 am

Dragi prieteni sus paharul sa-nenveselim
Pentru sanatate noastra cu toti sa ciocnim
Pune-ti girjile de-opare , pune-le in cui
Si sa mergem sa ne plimbam prin Bucuresti hai-hui
La Manuc, sau la sose sau chiar la Doi Cocosi
De ciocniti un paharel ca sunteti sanatosi
Sa nu mergeti cu masina de bucluc sa dati
Politzatuil va pune neica sa suflati !

la anu si la multi ani dragi locomotiveeeeeeeeeeeee ......... sa va traiasca rotile ....

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 09, 2005 9:41 am

Hades scrie:Sa nu mergeti cu masina de bucluc sa dati

asta cred ca e pentru Hades...care de la o vreme are o inexplicabila fobie fatza de masini si sosele.

Buna dimineatza, locomotive !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Feb 09, 2005 2:35 pm

Bine ma monk cu m mic *lol*
Moshule da probabil ca o sa o inceapa cu mine ~p oricum la viitoare intalnire forumista am sa iti explic eu ceva, ca poate vede `Capo ce scriu pe aici si ma ia la omor!! Scooby Doo where are you???????????
`dupamasa locomotive
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde monk » Mie Feb 09, 2005 7:42 pm

Anunt Important !

Schimb foaie A4 Fulloption cu Audi cu aceleasi dotari...

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cutuma© » Mie Feb 09, 2005 7:46 pm

Anunt shi mai important. Schimb net varza la 500.000 cu net rapid shi moka.

cutuma©

Mesajde monk » Mie Feb 09, 2005 11:45 pm

testing .. testing
Fişiere ataşate
monk.rar.zip
(18.22 KiB) Descărcat de 143 ori

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 10, 2005 4:20 pm

Buna ziua, locomotive !
In primul rand vreau sa va zic ca-mi bag poola in gheatza d'afara ca era sa cad sa-mi sparg capu'. In al doilea rand azi in statie la autobuz am tras cu urechea la doua fete de clasa a 6 a care discuta intre ele : "fata...sa vezi ca Mihaela a vrut sa-mi faca lipeala cu Marius...si ala mi-a dat telefon cu numaru ascuns sa ma intrebe daca vreau sa ma combin cu el...". In al treilea rand mi-am cumparat o ciocolata Schogetten , facuta la mama ei in Republica Federala Germania. Este absolut suprema !
La revedere, locomotive !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lestat » Joi Feb 10, 2005 7:17 pm

" scrie:ma gandeam sa mai reducem numeric locomotivele...dar daca-s tovarashi de-ai tai ii pastram.

Decretzel , da' hai sa facem din reducerile astea de locomtive un spectacol daca tot e nevoie sa fie facute . Macar sa fie amuzante si pentru lumea neimplicata .... Io ma pun intr-un capat al liniei , tu intr-altu' si venim cu toata viteza unu spre celalt sa vedem care sare primul de frica de pe sine ... sau ma rog , daca amandoi suntem curajosi , care are capul mai rezistent la ciocnire . ..... Nu stiu de chiar o sa moara unul , insa precis dupa asta nu ai sa ma mai pui in liste cu " Dar aista cine-i ? " . :U Nu o sa te mai lase sa ma uiti costul reparatilor . ~)
Lestat
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 10, 2005 8:21 pm

O, that hurt ! *p
Bine ai revenit printre noi, Lestat ! ....la fel de acid si cinic ca intotdeauna.
Ce vesti ne aduci de pe unde te-au purtat rotzile ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lestat » Joi Feb 10, 2005 9:05 pm

Buna sara, maestre . :)
Mari peripetii feroviare nu prea mi s-au intamplat ... Poate ca fapt divers sa pomenesc ca am intalnit-o in cale pe Anna Karenina la care tot am suierat sa se traga din fatza da nu m-a ascultat , asa ca am facut doua sau trei Anisoare din dansa ( fara clonare, fara reproducere asistata pentru centenare, fara nici un procedeu ilegal ) - doar trecand peste . ... Oricum ma bucur sa regasesc pe-aici oaza de veselie uleioasa la care viseaza in toate drumurile sale orice sistem semiautomat biela-manivela .

Apropo de sistemele astea ( valsand vienez cu asociatia de idei prin Terminator - Arnorld - Stelica de la Nationala ) : .... Am stat si am asteptat rabdator sa apere Stelea macar un sut pe poarta . Pana la urma m-am declarat satisfacut pentru ca intr-adevar unul in nouazeci de minute a reusit . E drept ca a luat si doua goluri in perioada asta , dar hei , ar trebui sa ne bucuram cu asemenea portari . Nu riscam sa facem stop cardiac cu Olanda . Stim precis ca vom pierde .

Ufff , chiar nu se gaseste alt inlocuitor pentru Lobontzu' ala ? ... care nici el ..... :D
Lestat
Junior Member

Mesajde monk » Joi Feb 10, 2005 9:10 pm

vreau un mod de a da papucii nou :yD

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Jasmine » Joi Feb 10, 2005 10:07 pm

da-o cu dintii de asfalt :yD

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 10, 2005 10:16 pm

Lestat, minunate sunt povestirile tale si mereu au daru' de a ma bine'dispune..desi rareori le-am inteles. Totusi am o mica nelamurire...Anna Karenina este sora cu Anna Kourmikova ?
Nu m-am uitat la meciul nationalei. Nu ma intereseaza amicalele. La ala cu Olanda in schimb as vrea sa merg pe stadion.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Feb 10, 2005 10:22 pm

monk,io zic ca daca nu te mai speli o luna n-ai cum sa ratezi :D

Lestat, nu mai am pasiuni d'astea gen moshu sa ma crizez cu necunoscuti pe net shi nici sa le explic glume. Umorul tau ma lasa rece, probabil k il ai de prea mult timp la pastrat prin congelator.

cutuma©

Mesajde Jasmine » Joi Feb 10, 2005 10:25 pm

moshule.. ti s-a mai spus d fro doo ori k anna karenina nu e sora annei kournikova... da la cat esti tu de pishat...

Jasmine
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive