Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Am fost aseara la un chef, da ce chef, am ramas trasnita...
Am ajuns pe la 8 seara. dai pregateala inainte cu cadou, cu baloane..sa faci impresie buna...
Am ajuns acolo, nema invitati, yo, Florica...o pereche si parintii...bunnnnn....
Toata tratarea a fost cu o sticla de vin la 6 persoane, si ma rog au avut tort...asta e bine..
Florica mi-a zis asa printre dinti, am uitat sa te pregatesc de-acasa, sa-ti spun ca astia nu-s ca romanii, cu mancare cacalau, baututa si-alte alea...
Zic okay, nici o problema.
Peste vreo 2 ore am zis hai la club, ne-am luat la revedere de la parinti nu stiu ce, ne-am dus la club...acolo bautura super ieftina...ne-am spart..bine ca acolo ne-au tratat cum se cuvine*p...m-am facut mangaaaaa.....m-am imbatat turta..fusta mea din alb aa ajuns neagra de la atata tavalit pe boxe, dai urca-te, da-te jos si e de la Mexx:(
N-am mai rezistat pana acasa, si-am vomat pe strada..pana la apartament am uitat si ma tot intrebam de ce adidasii mei din albi au ajuns un crem picatzele...:yD
Acum sunt chiauna, bine ca nu m-a mai pus naiba sa ma joc cu yala de la usha de la baie, asa cum am facut acum doua zile, am uitat-o blocata si-am inchis-o.. deci nu mai puteai sa intrii in baie in nici un fel, daca-ti venea sa faci caca sau pipi faceai inevitabil in pantaloni sau ma rog ciocaneai la un vecin sa-ti dea permisie la el la buda:yD..
Am parca un par in cap, nu mi-am revenit..poate postul meu nu e potrivit aici, habar n-am, nu conteaza..oricum eu tot va pup*p
Pupppppppp youuuuuuuu
Am ajuns pe la 8 seara. dai pregateala inainte cu cadou, cu baloane..sa faci impresie buna...
Am ajuns acolo, nema invitati, yo, Florica...o pereche si parintii...bunnnnn....
Toata tratarea a fost cu o sticla de vin la 6 persoane, si ma rog au avut tort...asta e bine..
Florica mi-a zis asa printre dinti, am uitat sa te pregatesc de-acasa, sa-ti spun ca astia nu-s ca romanii, cu mancare cacalau, baututa si-alte alea...
Zic okay, nici o problema.
Peste vreo 2 ore am zis hai la club, ne-am luat la revedere de la parinti nu stiu ce, ne-am dus la club...acolo bautura super ieftina...ne-am spart..bine ca acolo ne-au tratat cum se cuvine*p...m-am facut mangaaaaa.....m-am imbatat turta..fusta mea din alb aa ajuns neagra de la atata tavalit pe boxe, dai urca-te, da-te jos si e de la Mexx:(
N-am mai rezistat pana acasa, si-am vomat pe strada..pana la apartament am uitat si ma tot intrebam de ce adidasii mei din albi au ajuns un crem picatzele...:yD
Acum sunt chiauna, bine ca nu m-a mai pus naiba sa ma joc cu yala de la usha de la baie, asa cum am facut acum doua zile, am uitat-o blocata si-am inchis-o.. deci nu mai puteai sa intrii in baie in nici un fel, daca-ti venea sa faci caca sau pipi faceai inevitabil in pantaloni sau ma rog ciocaneai la un vecin sa-ti dea permisie la el la buda:yD..
Am parca un par in cap, nu mi-am revenit..poate postul meu nu e potrivit aici, habar n-am, nu conteaza..oricum eu tot va pup*p
Pupppppppp youuuuuuuu
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
darken ce te face sa crezi ca sunt transexual ?
Nanuka...cand vii in patrie ?
dar tu, Jaded ?

Nanuka...cand vii in patrie ?
dar tu, Jaded ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Datele partiale arata ca Basescu iese din prima. Uraaa !
si la sectorul meu...tot candidatu aliantei. Uraaa !
si la sectorul meu...tot candidatu aliantei. Uraaa !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu e vorba de gluma. dar chiar am incercat sa ascund ca sunt transexual. oare ce m-a dat de gol ? faptu ca ies in discoteca cu Love2Fly ?

-
Oribilul Mosh scrie:
diseara ma duc cu Love2Fly in discoteca. poate agatam si noi 2 fete.
da' una nu va ajunge?? voi nu impartiti ca fratii?? ;m
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Oribilul Mosh scrie: faptu ca ies in discoteca cu Love2Fly ?
Nu mai merg bah in nici o discoteca ca am fost asta seara. Am agatzat 5 femei cu care am spart 4 milioane (cu fiecare). Tu nu mai ai loc! Lasa-ma!
gabitz, ce e aia inefabil ?
Probabil ca prin "inefabil" gabitzu a vrut sa spuna ca nu se poate exprima bine in cuvinte (nici in scris, nici oral)

-
Love2Fly - Junior Member
Si eu am fost frate cu una. Vineri in Twice. Am baut, am dansat pe mese. Am spart 200 de euro.
-
Nu am adormit. Ca mi-a venit rau de la whisky. Am borat pe mine in taxi. Mi-am murdarit tricoul Dolce Gabana, pe care am dat 120 euro, luat din Mallul din Milano.
Cred ca am si facut pipi pe mine...in chilotii Jolidone de 45 dolari.
Cred ca am si facut pipi pe mine...in chilotii Jolidone de 45 dolari.
-

22-23: Bar - facut prastie
23-24: deplasare cu limuzina in Space
24-03: Luat 4 femei de la inter
03-06: satisfacut pofte animalice
06-08: baut bere pt dres votca
09- acasa sa ne mancam grisuletzul si sa ne culcam in asternuturile cu ursuletzi Teddy. :b
p.s: sa nu-ti iei bani la tine...fac eu cinste cu totul!
-
Love2Fly - Junior Member
nu. fac eu cinste de data asta. tu ai facut week endul trecut la Poiana Brasov.
-
tu faci cinste toata vara...de cand vii si pana pleci. :p
-
Bursuky, umm deocamdata nu vin in tara pt ca mi-am cumparat un televizor Toshiba 51 inches*p....a facut 3000 de para.( iti postez poza sa-l vezi), vin cam in 2 luni.
Love2fly cum mai e prin Space? am auzit ca s-a cam nasolit, cat mai costa intrarea?..eu de obicei nu plateam pt ca aveam pile:yD da vreau asa sa stiu ca fapt divers..
Muahh va pup you..
PS: Poza cu TV-ul...
Love2fly cum mai e prin Space? am auzit ca s-a cam nasolit, cat mai costa intrarea?..eu de obicei nu plateam pt ca aveam pile:yD da vreau asa sa stiu ca fapt divers..
Muahh va pup you..
PS: Poza cu TV-ul...
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Oribilul Mosh scrie:nu e vorba de gluma. dar chiar am incercat sa ascund ca sunt transexual. oare ce m-a dat de gol ? faptu ca ies in discoteca cu Love2Fly ?
yep

riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
o zi proasta, o luna proasta sau deja un an prost...prea mult pt. un copil stresat, ingrijorat de toate greutatile care ii cad in spate peste noapte. :M
Umm deci singrul tip bun de la mine din scoala, e transexual aham, ca doar vineri era imbracat cu niste blugi drepti cam strampti si cu un tricou roz, umm ce fundulet sexy avea :hehe:
Umm deci singrul tip bun de la mine din scoala, e transexual aham, ca doar vineri era imbracat cu niste blugi drepti cam strampti si cu un tricou roz, umm ce fundulet sexy avea :hehe:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
imi aduc aminte ce mishto am dormit la wacken asta vara, chiar langa scena- well, sub scena, shi ce bine am dormit...
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Nanuka...pai si ce daca ti-ai luat televizor ? Tre' sa stai sa-l pazesti ?
darken...am o nedumerire.
Vorbeam aseara cu pokenitza si mi-a spus ca voi doi discutati despre fotbal pe YM. Si vorbea despre tine la genu masculin. care-i treaba ?
darken...am o nedumerire.
Vorbeam aseara cu pokenitza si mi-a spus ca voi doi discutati despre fotbal pe YM. Si vorbea despre tine la genu masculin. care-i treaba ?
-
da. dar pokenitza a insistat ca e baiat...si ca vorbeste cu "el" despre fotbal. chiar a ras de mine..cand a vazut ca eu credeam ca darken e fata.
ce sa mai zic ?
ce sa mai zic ?

-
Frumos tv, Nanuka. Cred ca ala ar fi bun pentru ochii mei in momentul de fata. Ca dimineata mi-am aruncat ochelarii la gunoi. De ce? aaaa....nu...nimic...m-am enervat pe ei.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
se pare ca fu un misandarstending ;m
darken este foarte foarte femeie
mea pulpa
darken este foarte foarte femeie

mea pulpa

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
dar la cine te refereai, mai pokenitza ?
jaxxx...ce mai zici ? :p
ce ma fac eu cu Lakers ?
jaxxx...ce mai zici ? :p
ce ma fac eu cu Lakers ?

-
Nu te nelinisti mosule ca Laker vor invinge pana la urma. Da-le incolo de pistoane
Faza e ca trebuie sa joace si altii inafara de Kobe si Shaq.
In rest ce sa mai zic...e cald aici la munca si parca vrea sa ploua. Acu cateva saptamani am fost la banchetul prietenei mele de sfarsit de liceu. O sa pun poze cand ajung acasa.

Faza e ca trebuie sa joace si altii inafara de Kobe si Shaq.
In rest ce sa mai zic...e cald aici la munca si parca vrea sa ploua. Acu cateva saptamani am fost la banchetul prietenei mele de sfarsit de liceu. O sa pun poze cand ajung acasa.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131