in paralel cu trofeul fairplay , aici vom mentiona momentele opuse fairplay-ului de care dau dovada adversarii nostri pe timpul partidelor, respectiv comentarii impertinente in timpul partidelor, shicanari , intarzieri mari in joc, conectari si deconectari frecvente in timpul partidelor si orice alt aspect neconform cu spritul de competitie sau lipsa totala de sportivitate
"trofeul" va consta in escluderea din turneul pe care sper sa-l organizam si in 2006 si daca root este de acord si doua saptamani de ban general pe fc.
oricum, pentru abateri grave si repetate, CDO are dreptul de a retrage oricarui concurent dreptul de participare in orice moment al prezentului circuit
Biliard 2005 - Trofeul Rusinea Rusinilor
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Biliard 2005 - Trofeul Rusinea Rusinilor
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Am doua propuneri pentru cel mai nesportiv jucator : ketyy si Oribilul Mosh. propun excluderea lor din toate turneele. ketyy isi da multe aere...si isi jigneste adversarul, vorbeste in continuu in timpul partidei si daca nu i se raspunde intreaba : "ai amutit ? ".
Oribilul Mosh este un fel de John McEnroe. este foarte nervos la unele decizii ale arbitrului...injura si boscorodeste mai tot timpul...luand foc foarte des.
Oribilul Mosh este un fel de John McEnroe. este foarte nervos la unele decizii ale arbitrului...injura si boscorodeste mai tot timpul...luand foc foarte des.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
RooT...are dreptate.
Jaja...se baga in seama aiurea...ofticandu-se ca a uitat sa se inscrie la Fanutza, de parca ar fi vina mea.
Jaja...se baga in seama aiurea...ofticandu-se ca a uitat sa se inscrie la Fanutza, de parca ar fi vina mea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
aiurea? in locul tau as tacea din gura. m-am inscris la fanutza si eu zic ca am indeplinit toate conditiile: peste 100 de posturi, peste 6 luni vechime si eliminat in optimi. de ce nu mi-ai luat in considerare inscrierea? o sa zici ca m-am inscris inainte de a fi eliminat in optimi. din punctul meu de vedere, n-ai dreptate deoarece validarile inscrierilor se fac in mod normal la terminarea perioadei de inscriere nu cand ti se pune pe chelie. si cand ma anunti ca nu e valida inscrierea mea? dupa un an? si cum ma anunti? imi lasi un mesaj offline pe yahoo messenger cu cateva ore inainte de incheierea inscrierilor?
as mai putea sa continui dar nu are sens ca m-am enervat destul. si pt ce?
as mai putea sa continui dar nu are sens ca m-am enervat destul. si pt ce?
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard