Comentarii la Ciorogarla Masters
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Comentarii la Ciorogarla Masters
Daca aveti vreo nelamurire, postati-o aici.
Bafta.
Bafta.
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
-
AxinTe - Junior Member
JaJa Beens scrie:se putea sa lipseasca tocmai moi?
cu conditia sa nu uiti sa postezi vreun scor. fara nici cel mai mic misto.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
offtopic nemernic:
baixule, n-as vrea sa te pun la gazeta de perete taman pe tine - userul cu cel mai corect scris
- asha ca te rog sa corectezi ceva in fraza asta ca sa aibe sens (adauga macar un cuvint)
si apoi sterge acest mesaj ;-)
baixinho © scrie:fara nici cel mai misto.
baixule, n-as vrea sa te pun la gazeta de perete taman pe tine - userul cu cel mai corect scris

si apoi sterge acest mesaj ;-)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
[quote="Catalánul"]me to, me to
al 5-lea inscris, sa fie intr-un ceas bun ]
bre cum naiba ajungi sa te inscrii la turneele pierzatorilor
io credeam ca o sa ajungi usor in sferturi

al 5-lea inscris, sa fie intr-un ceas bun ]
bre cum naiba ajungi sa te inscrii la turneele pierzatorilor
io credeam ca o sa ajungi usor in sferturi
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
saptamana trecuta am fost urmarit de ghinion prin toata partile
plus ca am picat in grupa mortii (grupa D)...toti cei care au mers mai departe sunt acum in sferturi la turneul din Gara Titan :rolleyes:
sper sa am ceva mai mult noroc la acest turneu

sper sa am ceva mai mult noroc la acest turneu

-
Catalánul - Mesaje: 625
Eu am ajuns aici datorita lui baixo. Acum trebuia sa joc sfert de finala la Titan cu v1n3ri. Lasa...e mai placut sa joc aici...cu jucatori de locurile 15-25 BFC.
acsinte...ce e aia Ciorogarla Masters ? Turneele Masters sunt doar cele de categorie A !
asta e doar un Chalenger !

acsinte...ce e aia Ciorogarla Masters ? Turneele Masters sunt doar cele de categorie A !
asta e doar un Chalenger !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Eu am ajuns aici datorita lui baixo.
datorita lui eyewitness, ca el a facut anuntzul de revenire a ta.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
rog organizatorii de la ciorogarla challanger (acsinte+miraculosu) sa afiseze urmatuarele
faza II a , a celor doo grupe de 4
-perioada de desfasurare
-pe ce sistem se vor alcatui (1a cu 2b cu 3c etc)
faza III , semifinale + finala
-idem
-idem
faza II a , a celor doo grupe de 4
-perioada de desfasurare
-pe ce sistem se vor alcatui (1a cu 2b cu 3c etc)
faza III , semifinale + finala
-idem
-idem
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
meciurile din grupa trebuiesc terminate pana in ziua de marti a saptamanii viitoare.
eu sunt la computer astazi pana la orele 22...si dupa aia incepand cu duminica seara. in week-end nu voi fi in Bucuresti.
sper sa joc astazi cat mai multe meciuri !
cHanni si ValiEnte...cand sunteti la computer...nu ezitati sa ma contactati !
eu sunt la computer astazi pana la orele 22...si dupa aia incepand cu duminica seara. in week-end nu voi fi in Bucuresti.
sper sa joc astazi cat mai multe meciuri !
cHanni si ValiEnte...cand sunteti la computer...nu ezitati sa ma contactati !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
In jocul cu acsinte am debutat penibil .. intreg meciul am fost dominat de acsinte , nu mi'a iesit nici o faza , am reusit sa bag o bila intregul meci ..
Scorul e evoluat : 0-1 ; 1-1 ; 1-2 ; 2-2; 3-2 ;
In cele din urma acsinte a inceput sa aibe ghinion si eu mi'am jucat bine bilele .
Scorul e evoluat : 0-1 ; 1-1 ; 1-2 ; 2-2; 3-2 ;
In cele din urma acsinte a inceput sa aibe ghinion si eu mi'am jucat bine bilele .
Moved away.
- Cristy
sefi de grupa nu exista la acest turneu ? :yD sau se ocupa doar acsine si O'Mosh de clasamente ? :con:
-
catalane , preia initiativa in grupa ta si fii sef de grupa. merluc vorbesc
-
eu ma ocup doar la Grupa A. in rest nu ma intereseaza. 

-
ssonja si catharsis
sunt disponibil azi dupe orele 20.00 daca merje netu home daca nu maine dupe 8 dimine.
putorilor
sunt disponibil azi dupe orele 20.00 daca merje netu home daca nu maine dupe 8 dimine.
putorilor

-
cred ca este cel mai ghinionist jucator din campionatul de pool
in meciu' cu mine a bagat de 2 ori neagra :rolleyes: k@tzy are dreptate, se grabeste deci isi face ghinionul cu mana lui
era sa uit: k@tzy felicitari pentru cele 4 victorii de azi, ne-ai rupt pe toti

era sa uit: k@tzy felicitari pentru cele 4 victorii de azi, ne-ai rupt pe toti

-
-
monk - Mesaje: 2747
scriu aicia ca nu stiu unde altundeva. am vazut pe ferplei ca se baga neagra din prima, la spart. in mod normal, io stiu ca se castiga partida, nu se pierde.
si doi la mana, pana cand trebe jucate meciurile?
si doi la mana, pana cand trebe jucate meciurile?
-
SOD - Mesaje: 6035
sunt in urmatoarea situatzie.
n-am cum sa joc meciurile din varii motive. cu monk n-am putut de la birou si-acu nu ie el, iar cu k@tzy n-am jucat din motive de ea stiute. am dat ym, pm si am si postat. maine dimineatza plec in tzara si vin duminica seara. daca mai avetzi rabdare pana atunci, le joc cand vin, daca nu, descalificatzi-ma.
senchiu veri maci.
n-am cum sa joc meciurile din varii motive. cu monk n-am putut de la birou si-acu nu ie el, iar cu k@tzy n-am jucat din motive de ea stiute. am dat ym, pm si am si postat. maine dimineatza plec in tzara si vin duminica seara. daca mai avetzi rabdare pana atunci, le joc cand vin, daca nu, descalificatzi-ma.
senchiu veri maci.
-
si uite ca s-a jucat si finala, in care pot sa spun ca SOD a avut ghinion (sau eu noroc/bulan, ambele la un loc
) bagand de 2 ori neagra... :rolleyes:

-
io personal ma consider castigatorul, cel putzin moral, al finalei deoarece Catalanul nu mi-a aratat nimic special in jocul sau, ba mai mult a avut si-un bulan iesit din comun dublat de o atitudine anti - fairplay.
la scorul de 1-0 pentru mine, el a spart, eu am tras si-a intrat neagra. eu cred ca se putea relua partida, dar el n-a zis nimic. la scorul de 4-3 pentru mine, intr-o evidenta situatie avantajoasa pentru mine, ym-ul lui a cedat, iar eu am propus rejucarea partidei. ca sa nu mai zic ca din cele 5 partide castigate de catalan, 2 sunt prin bagare de neagra io, 2 printr-un bulan maxim si 1 pe stiintza jocului.
dgfkfh : scriu astea catalane pentru ca tziam zis ca nam nevoie de nominalizari la ferplei pentru ca io nus ferplei. sunt un tzaran siun mitocan sinistru dar posesor de coloana vertebrala. singura ta circumstanta atenuanta e varsta...
la scorul de 1-0 pentru mine, el a spart, eu am tras si-a intrat neagra. eu cred ca se putea relua partida, dar el n-a zis nimic. la scorul de 4-3 pentru mine, intr-o evidenta situatie avantajoasa pentru mine, ym-ul lui a cedat, iar eu am propus rejucarea partidei. ca sa nu mai zic ca din cele 5 partide castigate de catalan, 2 sunt prin bagare de neagra io, 2 printr-un bulan maxim si 1 pe stiintza jocului.
dgfkfh : scriu astea catalane pentru ca tziam zis ca nam nevoie de nominalizari la ferplei pentru ca io nus ferplei. sunt un tzaran siun mitocan sinistru dar posesor de coloana vertebrala. singura ta circumstanta atenuanta e varsta...
-
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard