Mai, in grupa D cine se califica cu 6 puncte? Cei ce au 6 puncte nu au jucat toate meciurile (sau au jucat si le-au pierdut). Si ca fapt divers... Is 6 meciuri de jucat. Si vezi cazul lui OM, care a pierdut toate meciurile si a facut 6 puncte. Deci concluzia: daca termini ultimu' in grupa, ai cel putin 6 puncte (nu se pune problema de forfait). No offense, moshule.
Ciudat de tot.... Am inceput sa joc cu mylord, era 1-0 pt el, si in meciu al doilea cred ca or aparut ceva probleme, "hu nouz"? Cert e ca eram oarecum avantajat dar el a iesit. Inca nu stiu de ce, e posibil sa aiva probleme. Dar si daca e asa, nu pot sta toata noaptea sa joc in speranta ca o sa-i mearga lui netu. Mai jos e o poza....
mylord-v1n3ri: 2-3.
Ce meci... La 1-0, cand eram in drum spre 1-1 s-a intamplat aia de mai sus. Am continuat pe Y!Games de la 1-1. Si, pe cand era numa neagra de bagat, am bagat'o, dar nu am ales coltzul

. Asa ca a fost 2-1 pt mylord. Apoi, pe fondul neatentiei, putea lovi bila neagra cu manta, dar nu a observat, si l-am egalat. Iar pt victorie, am avut un pic de noroc. Cred ca a fost cea mai disputata partida (infrangerile nu se pun, ca acolo nu am prea avut ce sa fac).
Si asa mi-am terminat de jucat meciurile de grupa si, cred eu, m-am calificat

. Mersi mylord de joc, si bafta in continuare.