Comentarii la Gara Titan Sud

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 17, 2005 12:19 am

daca as fi facut ratia punctelor acum..tot pe 4 as fi terminat. dar nu a fost cazul...deoarece cr3tz a abandonat. ca sef de grupa...am dreptul sa iau legatura prin telefon cu concurentii...si sa vad daca mai joaca...sau ce vor sa faca.
asa ca...subiect incheiat !

o..ce surpriza....sunt cu baixo in grupa.
baix...hai sa ne apucam de joaca mai bine :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mar 17, 2005 12:22 am

voi depune azi o contestatie si aiu va lua decizia in ceea ce priveste situatia din Grupa A. mie nu mi se pare corect ca tu sa iei legatura cu userii prin telefon. daca aiu decide ca ai facut bine, joc.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 17, 2005 12:24 am

bine. asa sa faci !
noapte buna ! vorbim maine ! (adica..azi...dar mai peste ceva timp)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Joi Mar 17, 2005 12:33 am

trebuie sa vin eu sa va spun ca aici nu e chat:D si ca s-au inventat pmurile, yahoo messenger, msn messenger si alte chestii similare...

sau devin impertinent:D
Daimon

Mesajde eyewitness » Joi Mar 17, 2005 7:51 am

nu va mai certati de pomana

meciurile lui cretz nedisputate se considera anulate iar clasamentul grupei A se va face corespunzator cu meciurile efectiv jucate pana la data de 16 martie orele 24.00.
decizia este definitiva si nu suporta alte comentarii

aceiasi regula se aplica in tuate celelalte trei grupe
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde old lord » Joi Mar 17, 2005 1:22 pm

Oribilul Mosh scrie:cr3tz nu-si mai joaca meciurile ramase. nu tre' sa sufere ceilalti jucatori din pricina lui.
pe viitor cei care se inscriu la turnee si nu-si termina partidele vor fi sanctionati.

de ce pe viitor?
cei care nu-si termina partidele ar trebui cel putin sa primeasca un avertisment
sanctiunea asta ar trebui aplicata inca de la turneul lui baixinho

baixinho © scrie:Componenta Grupelor din Faza a II-a

Grupa 1
1A: eyewitness
2D: ketyy
3B: gigiell
4C: mylord

mai io eram sigur ca sunt eliminat
faptul ca jaja nu si-a jucat meciul a eliminat userul K@tzy
ei daca astea sunt regulile atunci fie
am vrut sa iau o pauza incepand de azi ( cam 2-3 saptamani), noroc ca am intrat de curiozitate pe aici si am vazut postul
o sa incep sa joc
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Djinn » Joi Mar 17, 2005 2:00 pm

daca gigel il tot pandeste pe fanel ca sa joace partida si fanel nu apare neam, cum poate gigel dovedi ca iel nu-i vinovat, ca s-a straduit, si-a dat silinta, etc?

Ca nu merge sa-l sanctionam pe gigel in cazu asta, ci numai pe fanel. Desi poate n-a fost rea-vointza nici din partea acestuia...

Se poate intampla ca ambii combatantzi sa aiba bunavointa, numai ca taman in alea 2-3 zile sa intervina neste circumstante care sa nu le permita sa se intalneasca (ex: unu poate intra pe net numai seara dupe 20, iar alalalt taman in zilele respective nu poate sta pe net la orele alea). :con:

Mi s-a intamplat de exemplu sa-l chem pe cretz la "lupta" intr-o zi, pe la pranz, creca imediat dupa ce jucase cu offenderu, numai ca a trebuit sa plece. A reaparut pe la fro 3 dupa-amiaza, cand teoretic io ar fi trebuit sa fiu online, numai ca taman atunci mi s-au trasat neste sarcini urgente si nespecifice si a trebuit sa alerg prin mama lui de oras... ergo pl net pl ymeu :p dup-aia am revenit, dar nu mai era iel... si uite-asa de-a puia gaia prin ymeu :D La o adica, io zic ca amandoi am avut bunavointa, dar n-am reusit sa ne intalnim :(

De-asta metoda adoptata acu (si la Odobesti) mi se pare ok. Daca insa un jucator persista in obiceiul de a nu-si termina toate partidele, atunci intr-adevar e de sanctionat.

parerea mea.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Joi Mar 17, 2005 2:09 pm

Grupa IV

theOffender - Publius 4 - 3
Publius - theOffender 4 - 3

asta-i blat pe fatza
huoooooooooo!!!!!!
~p
eyewitness

Mesajde eyewitness » Joi Mar 17, 2005 2:15 pm

stati linijtiti
luati tutun si cafea si aveti rabdare

de mai mult tinp se lucreaza la un proiect de decret (nu iuzeru , ci in sens de lege) pentru sanctzionarea celor care se inscriu in concursuri si p-orma isi bat joc de tinpu celorlalti. cand va fi gata se va publica in monitoru oficial al fc
eyewitness

Mesajde baixinho© » Joi Mar 17, 2005 3:22 pm

mylord scrie:de ce pe viitor?

pentru ca nu se pot aplica sanctiuni retroactiv.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde kahlan » Joi Mar 17, 2005 3:36 pm

mylord scrie:faptul ca jaja nu si-a jucat meciul a eliminat userul K@tzy

breeeeeeeee! eo am jucat cu jaja, shi inca acu cateva zile, m'a batut cu 3-0
kahlan
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Joi Mar 17, 2005 3:50 pm

mda, mea culpa. am uitat sa postez rezultatul
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde old lord » Joi Mar 17, 2005 6:08 pm

si atunci cine e calificat?????
k@tzy are un punct in plus fata de mine
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Joi Mar 17, 2005 6:44 pm

din pacate pentru k@tzi se iau in calcul rezultatele postate pana pe 16/3 orele 24.00
eyewitness

Mesajde old lord » Joi Mar 17, 2005 7:59 pm

mai voi nu verificati ce se posteaza aici?
old lord

Mesajde baixinho© » Joi Mar 17, 2005 8:49 pm

sa veriifcam ce? k@tzy a avut linia de clasament 3-2-0 10-12 8p, iar tu ai avut 2-4-0 11-12 8p. la egalitate de puncte se ia diferenta dintre meciurile castigate si cele pierdute. k@tzy are -2, iar tu ai -1. ce nu este clar?
ANTI

baixinho©

Mesajde old lord » Vin Mar 18, 2005 12:55 pm

m-am referit la k@tzy care nu a verificat daca jaja a postat rezultatul
old lord

Mesajde Djinn » Vin Mar 18, 2005 1:17 pm

eu zic ca vina nu e a lui k@tzi ci a lui jaja. Din cate stiu eu, cel care castiga trebuie sa posteze rezultatul (nu stiu daca e regula publicata in monitorul oficial al feceului :p sau e nescrisa), iar in cazul in care acesta nu poate, din varii motive, il roaga pe perdant se execute aceasta operatiune de mare complexitate :D
Djinn

Mesajde v1n3ri » Vin Mar 18, 2005 2:26 pm

Si sigur as fi dat de k@tzy in finala. Asa.....nu mai are rost sa ma stresez :D
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde old lord » Vin Mar 18, 2005 3:11 pm

dar de unde ma
posteaza cel care isi ia angajamentul sa posteze, nu cel care pierde sau invinge
K@tzy poarta vina ca nu a verificat daca s-a postat

ps: vineri din pacate nici pe mine nu ai norocul sa ma intalnesti in finala
old lord

Mesajde Djinn » Vin Mar 18, 2005 3:42 pm

pai bine, si daca ics isi ia angajamentu ca posteaza, atunci ce vina are igrec ca ics a uitat? :con:
Djinn

Mesajde eyewitness » Vin Mar 18, 2005 3:48 pm

bateti apa in piua aiurea in statia de metrou eroilor

aste de datoria celor 2 concurenti sa urmareasca daca scorul s-a postat
daca unu uita celalalt sa urmareasca si sa posteze el/ea
n-au timp? asta este riscul lor. nu suntem mafalda sa stim ce meciuri s-au jucat si ce scoruri au fost
eyewitness

Mesajde Djinn » Vin Mar 18, 2005 3:53 pm

sa traitz nu suntetzi mafalda, da' unde vedetzi dvs. piua la eroilor?? :p

si io care credeam ca pot sa am incredere in partenerul de joc :rolleyes: Mda, m-am lamurit, d-acu incolo verificam la sanje firar sa fie ia de treaba. Io pe bune credeam ca e fro dispozitie in regulament in sensu asta :con:
Djinn

Mesajde Daimon » Vin Mar 18, 2005 4:08 pm

nu e nici o dispozitie, de obicei posteaza castigatorul, dar e o chestie la mica intelegere. sper sa apara cat mai repede regulamentu ala ce face referire la cei care nu termina jocurile (sau cei care se retrag, ba nu se retrag, revin, iarasi pleaca, si nu mai stii ce se intampla cu ei..) tocmai ca sa nu apara situatii in care sa aiba de suferit jucatori care nu au nici o vina pentru neseriozitatea celorlalti
Daimon

Mesajde Djinn » Vin Mar 18, 2005 4:10 pm

za Daïmon scrie: cei care se retrag, ba nu se retrag, revin, iarasi pleaca, si nu mai stii ce se intampla cu ei..

deci da, astia trebe neaparat sanctionati :j (si nu va ganditi la prostii :D )
Djinn

Mesajde eyewitness » Vin Mar 18, 2005 4:57 pm

baicsu si io lucram, dupa cum am spus, la un proiect de regulament care sa prevada si situatiile de genu celor mentionate mai sus . este fuarte greu sa scoti un regulament care sa fie echitabil 100% pentru tuata lumea.

concursurile virtuale se bazeaza fuarte mult pe seriozitatea concurentilor dar sunt si unele situatii obiective pe care trebuie sa le avem in vedere. spre exemplu o parte din concurenti (faw, io etc) juaca de la servici si sunt cazuri in care sa presupunem tresa pleci in delegatie 3-7 zile. nu poti sa spui "scuze, da io nu pot pleca la vienna ca tresa joc cu baicsu in grupa de la titan chalanger" . :D

o alta problema ar fi tocmai acest caz particular prin care meciurile se anuleaza in cazul nejucarii pana la data limita. tresa avem in vedere ca la un meci anulat ambii concurenti iau 0 puncte. in cazul jucarii meciului oricare din cei 2 concurenti pot castiga minim 1 p (pt infrangere 1p , victorie 2p) . este foarte greu sa se determine "vina" unuia sau altuia dintre cei 2 pentru a stabili cert si fara dubiu 3-0 forfait pt unul din cei 2. ambii pot invoca ca au dreptate. deasemeni in cazul neprezentarii sa zicem la 3 meciuri din 6 a unui concurent, nu este cinstit sa acorzi victorie prin forfait unui jucator pe care in conditii normale cel care nu s-a prezentat l-ar fi batut f usor mai ales daca sa spunem calificarea in faza urmatoare depinde tocmai de meciurile cu acel jucator.

exemplu
sa presupunem situatia de clasament :

- jucatorul x = 10 p si golaveraj 14-12
- jucatorul y = 7 p si golaveraj 12-12
- jucatorul z = nu conteaza

jucatorul z a jucat cu x si l-a batut cu 3-2 sa spunem
jucatorul y nu a jucat cu z
z nu se mai prezinta la meciul cu y
atunci jucatorul y castiga cu 3-0 devansand jucatorul x la golaveraj

situatie pe care io personal nu a vad corecta si pana acum nu am gasit varianta de a o remedia si de a gasi o solutie echitabila mai ales in situatia in care ambii jucatori pledeaza ca celalalt este vinovat pentru neprezentare/nejucare

asemanator s-a intamplat in grupa A la acest turneu moshu invocand neprezentarea lui cretz in urma unui sms in conditiile in care cu o zi inainte el cu manuta lui a tastat ca daca un meci ramane nejucat se anuleaza.

poate aveti si voi idei in sensul celor de mai sus

daca da , postati-le aici
eyewitness

Mesajde cr3tz » Vin Mar 18, 2005 6:23 pm

din motive subiective am renuntzat,stiau moshu dany s si daimon...imi pare rau k am renuntzat.

sper k nu am cauzat necazuri mari celor contra nu am jucat ;-)
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde AxinTe » Vin Mar 18, 2005 9:26 pm

Meciurile cu Razorel 0-4 2-4

2 meciuri in care am avut un noroc nemaivazut .. 5 din cele 8 jocuri pierdute fiind din cauza ca bagam neagra la jumatea jocului sau chiar la inceput in unele faze pe care nici nu mi le inchipuiam .. alba am bagat-o de vreo 10 ori pe putin .. razorel poate sa confirme. Sper sa nu mai am acelasi ghinion in alte meciuri.
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 19, 2005 6:43 am

miraculosu scrie:dar nu vreau sa fiu furat de nimeni. niciodata nu mi-a placut sa fiu furat. vreau sa fiu corectitudine.

:D :D :D demential ,asta ie de aberatia zilei

duar sa ne amintim perioada de un an si ceva cat a fost admin cat de corect si impartial fu ...ca sa nu mai vorbim de concursurile de miss/mister/forumistu lunii :D

miraculosule, iu meid mai dei
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 19, 2005 11:56 am

si acum ca nu mai sunt eu la putere....ai venit tu sa furi, nu ? :D
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard