Comentarii la Gara Titan Sud

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 19, 2005 12:01 pm

nu, te-ai furat singur ca fraieru cu o zi mai devreme anuntand ca tuate meciurile nejucate se anuleaza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 19, 2005 12:04 pm

da..dar meciu meu s-a jucat ! Oribilul Mosh - cr3tz 3-0
doar ca ati vut voi sa fiu eu eliminat. asta e. acum va e rusine sa recunoasteti ca n-ati fost corecti.
si meciu lu k@tzy de asemenea s-a jucat !
ai intervenit tu ca un tiran...in concursul meu !
sa-ti fie de bine acum ! n-am ce-ti face !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 19, 2005 12:06 pm

da, ai dreptate miraculosule, cum zici tu baiatule, asa e
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde v1n3ri » Dum Mar 20, 2005 2:39 pm

Daca nu apare ValiEnte ce se intampla? Ca inca nu da semne ca ar vre sa joace... Si io nu joc in ultima zi la ora 23:59.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 20, 2005 2:41 pm

nu se intampla mare lucru. doar ca tzi se pune si tzie 0 puncte...desi ai stat sa-l astepti...si el nu a aparut :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde v1n3ri » Dum Mar 20, 2005 3:00 pm

Oribilul Mosh scrie:nu se intampla mare lucru. doar ca tzi se pune si tzie 0 puncte...desi ai stat sa-l astepti...si el nu a aparut :D

'Poi daca e asa, asta e.. Cre ca e cel mai simplu mod de a face blaturi, sa te pui de acord cu unu mai slab din grupa sa sabotati pe altu' :) . Decat sa piarda unu' cu vo 0-3 sau 0-4, mai bin' nu se prezinta si asa celalalt nu ia nimic. :). Sper sa nu fie cazul meu. E bun si 1 pct luat pt fiecare infrangere.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 20, 2005 3:15 pm

da..si la mine ar fi fost bun 1 punct luat dintr-o infrangere...si asta chiar daca luasem doua puncte in meciul ala. dar marii sefi au zis ca e mai bine sa-mi dea 0 puncte...si sa scape de mine. lasa...sa joace ei.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mar 20, 2005 3:42 pm

o mai tii mult ca surda la hor�
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 20, 2005 3:44 pm

da. asa cum si tu ne tot innebunesti ca Steaua si Dinamo au furat 45 de ani la fotbal...asa o sa zic si eu....ca tu si eye m-ati furat la biliard..si ca in aceste turnee..se califica mai departe...doar cine vretzi voi !
stiu ca ti-ai dorit o grupa cu Dany_S...sa poti bate si tu pe cineva. OM era un adversar prea incomod.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mar 20, 2005 3:49 pm

i-am promis lui aiu ca te voi ignora total, dar voi face acest lucru dupa postul pe care il scriu acum: tu cu carna.. cu degetele tale ai scris ca meciurile care nu se joaca, vor fi anulate. a doua zi, vazand ca singura ta shansa de a te califica este sa catigi macar un punct, vii cu prostii de genul ca ti-a dat sms Cr3tz si ti-a comunicat ca abandoneaza. hai sa fim seriosi, chiar iti imaginezi ca te crede cineva? k@tzy a ratat calificarea din cauza uitucului ~p de JaJaBeens si nu a facut atata gura cat faci tu pentru un aspect cu care chiar tu ai fost de acord.

ps: nu ma sili sa te bag iar in ignore.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 20, 2005 3:52 pm

k@tzy nu a facut gura..pentru ca ii e frica de voi.
cr3tz a scris si el...pe acest subiect de comentarii...ca m-a anuntat ca abandoneaza.
e clar ca nu m-ati vrut in turneu. scriu asta..sa vada si lumea ca sunteti hotzi.
gata. nu mai zic nici eu nimic. case closed !

ps : as vrea totusi sa joc cele doua meciuri cu tine. 2 meciuri 4 din 7...sa vedem care ar fi fost mai bun.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mar 20, 2005 3:54 pm

Oribilul Mosh scrie:k@tzy nu a facut gura..pentru ca ii e frica de voi.

da. face pe ea de frica numai cand intra pe forum si ne vede nickurile.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 20, 2005 3:57 pm

domnule baixinho © , diseara dupa meciul de pe El Madrigal..doritzi sa jucati cu mine 2 meciuri 4 din 7...in cea mai adevarata atmosfera si cel mai desavarsit spirit de fair-play ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde AxinTe » Dum Mar 20, 2005 4:01 pm

haideti ma .. e un joc virtual ce basca mea .. s-a creat jocul asta pentru a te distra :|
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 20, 2005 4:03 pm

daca s-ar fi creat acest joc pentru a ne distra..n-am mai juca pe puncte, clasamente, grupe si alte chestii. am da doar in bile...si am rade unii la altii fericiti :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde AxinTe » Dum Mar 20, 2005 4:08 pm

ok .. cum zici tu .. dar iti zic eu ca mai mult de jumate dintre cei care joaca , joaca pentru distractie .. si tocmai daca nu era pe clasamente, grupe (etc) .. nu era fun deloc .. era mult mai plictisitor.
AxinTe
Junior Member

Mesajde RooT » Dum Mar 20, 2005 5:32 pm

Io joc pt. ca sunt gameoholic si m-am lasat de quake .. acuma joc sa bat pe oricine la orice joc imi pica in mana .... :)
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde ketyy » Dum Mar 20, 2005 5:46 pm

Eu joc ca totusi sa fie cineva care sa-l bata pe root :)

Mai am si eu o nelamurire, in cazul in care 2 sau mai multi jucatori sunt la egalitate de puncte, ce criterii sunt luate in considerare si care este ordinea acestora?
ketyy
Junior Member

Mesajde AxinTe » Dum Mar 20, 2005 6:55 pm

setaveraj / meciul direct
AxinTe
Junior Member

Mesajde h0va » Dum Mar 20, 2005 8:15 pm

din pacate de vineri incoa n'am prea fost in bucureshti, din aceste motive n'am jucat nici macar o partida..azi toata ziua am ashteptat sa'mi gasesc shi eo un adversar..se pare ca n'am avut noroc..sper ca pana la 24 sa apuc sa disput macar o partida insa ma gandesc ca datorita meciului de fotbal s'ar putea sa raman cu buza umflata..

va ashtept pe mess :D

?!
h0va

Mesajde v1n3ri » Lun Mar 21, 2005 12:07 am

Daca nu apare az ValiEnte, fug cu cutitu' dupa el. Ca la CS.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde old lord » Lun Mar 21, 2005 12:23 am

gigiell sa pui aici programul tau de maine ca sa-l vad si io
io sunt foarte limitat cu timpul

Reatrd scrie:Grupa 3
young_hova - Reatrd 2-4
Reatrd - young_hova 2-4

baixinho a cerut sa nu mai scriem 2 rezultate intr-un singur post
fiecare rezultat cu postul lui
ce e asa greu ca nu inteleg?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde baixinho© » Lun Mar 21, 2005 12:33 am

lasa, ca e bine asa, mylord. numai sa inversati jucatorii la retur.
ANTI

baixinho©

Mesajde theOffender » Lun Mar 21, 2005 1:08 pm

eye - gigiell = 1-4
gigiell - eye = 1-4

ia uite la ei blatishtii... ~p
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde old lord » Lun Mar 21, 2005 9:23 pm

astazi la 15.40 a inceput meciul gigiell-mylord

acesta s-a intrerupt la scorul de 1-0 pentru mylord
gigiell nu a putut juca peste ora 16 si nu s-a prezentat la programarea de la ora 20
io nu am putut juca inainte de ora 14 si apoi nu mi-a mers netu pana la 15.30
al dracului ghinion
maine am niste probleme de rezolvat la spital , asa ca nu promit nimic dar o sa fac tot posibilul sa ma prezint la joc
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde baixinho© » Lun Mar 21, 2005 10:45 pm

Dany_S mi-a transmis pe yahoo messenger ca are niste probleme si pana la vara nu mai poate juca. mi-a mai comunicat ca cedeaza meciul intrerupt (la scorul d 2-1 pentru el) cu 2-4, dar cum acest rezultat nu poate influenta soarta calificarii in faza urmatoare, nu are nici un sens sa imi trec meci castigat.
ANTI

baixinho©

Mesajde old lord » Mar Mar 22, 2005 10:56 am

uite asa mi-am jucat si ultimul meci din acest turneu
am invins norocos cu 4-2 , un meci destul de frumos si disputat
deocamdata ma retrag din turneu
va urez un amical ramas bun si succes la toata lumea
old lord

Mesajde baixinho© » Mar Mar 22, 2005 12:35 pm

ketyy, vreau sa te felicit pentru calificarea in sferturile de finala. ceva de vis, ce sa mai! ai pierdut ambele meciuri cu gigiell, dar, din fericire, ai linia de clasament care sa-ti dea dreptul sa treci de faza a doua a grupelor: tu ai avut 3-3-0 19-17, iar eyewitness 3-3-0 17-15. probabil ca ai prins o zi mai slaba. asta este, se intampla oricui, nu trebuie sa faci o tragedie din acest lucru.

ps: stau si ma intreb, cand te uiti in oglinda nu ti-e jena de ceea ce vezi acolo?
ANTI

baixinho©

Mesajde ketyy » Mar Mar 22, 2005 10:02 pm

Setaverajul meu a fost calculat gresit, el este 19-16.
baixinho (nu trebuia sa stergi postul scris azi), si mie imi pare rau ca nu s-a calificat eyewitness, poate ca merita, dar eu ma grabeam si am dorit sa termin cat mai repede meciurile, asa ca ati putea sa le priviti ca pe niste forfait-uri (:D) cu nevoie acuta de puncte de ambele parti ;) Si de ce sa mint, imi doream sa joc cu root mai departe :)
ketyy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Mar 22, 2005 10:34 pm

daca erau forfait-uri, scorul cu care pierdeai era 0-4 in ambele partide de azi si, din fericire, ai fi terminat grupa pe locul 3.
postul l-am sters din respect pentru eyewitness.

ketyy scrie:Grupa 1
eyewitness - ketyy 2-4
ketyy - eyewitness 4-2

mylord scrie:Grupa 1
mylord - ketyy 1-4

ketyy scrie:Grupa 1
ketyy - mylord 3-4

gigiell scrie:Grupa 1
ketyy-gigiell 1-4

gigiell scrie:Grupa 1
gigiell-ketyy 4-3

4-2
4-2
4-1
3-4
1-4
3-4
--------
19-17
se vede treaba ca unii au scapari in ceea ce priveste unele calcule foarte simple.
cat priveste ventuzele, chiar nu este treaba ta. las-o asa cum a cazut, dar sa nu iti imaginezi ca ma poti prosti la infinit.
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard