Comentarii la campionatul forumistic de biliard
pai da...daca si-a jucat meciurile si e pe 2...e ok. chiar si daca si-a jucat macar 3 meciuri. asta e. dar in grupa C...doar locu 1 are 3 meciuri jucate.
eh..dar multe se mai pot intampla in 12 ore. ~)
eh..dar multe se mai pot intampla in 12 ore. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
lasa-l, nea, ca e ocupat. eri spunea ca azi are teza, iar aseara nu avea timp sa joace cu ssonja pentru ca trebuia sa plece in discoteca. ocupati rau unii oameni.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
dupa ce am spicuit putin discutiile pe ym si am analizat posturile aferente am luat urmatuarele masuri pentru grupa D :
1/ userul dragossuciu descalificat si tuate 5 meciurile lui din grupa D pierdute prin forfait cu 2-0
2/ ban doo saptamani pentru modul in care a tratat campionatul . este fanclub dar daca ne-am angajat la o treaba serioasa o ducem pana la capat in modul cel mai serios
1/ userul dragossuciu descalificat si tuate 5 meciurile lui din grupa D pierdute prin forfait cu 2-0
2/ ban doo saptamani pentru modul in care a tratat campionatul . este fanclub dar daca ne-am angajat la o treaba serioasa o ducem pana la capat in modul cel mai serios
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Oribilul Mosh scrie:in grupa C...doar locu 1 are 3 meciuri jucate. [...] locul 2 sa dispute un meci de baraj cu locul 3 din grupa B.
Pe de alta parte, io de pe locu 3 care am tot 2 meciuri nu am dreptu sa mai joc inca unul? Daca il castig si locu 2 pierde, am sanse sa ma calific.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
moshule, se joaca la noi in grupa, atata vroiam sa zic.. meciurile dintre mine si katzy, respectiv dintre mine si offendi sunt in desfashurare, dar am intampinat probleme tehnice najpa
daca se poate juca pana la noo seara, e bine

daca se poate juca pana la noo seara, e bine

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
da..sa se joace. voi anuntati scorul cand terminati. mai avetzi 8 ore jumate la dispozitie 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Demisie...
Flo a demisionat, toate jocurile lui, inafara de ala disputat cu Daimon sunt pierdute cu 2-0. deci asta insamna (daca va uitati la clasament), ca dupa meciul Einstein - gerogeones am nevoie ca eu, einstein shi georgeones sa disputam meciuri cu useri din celelalte grupe, ca nu cred ca mai intra Mig29.
Ce ziceti organizatori? Cuum sa procedez?
Ce ziceti organizatori? Cuum sa procedez?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
ANUNT IMPORTANT
avand in vedere situatia fara precedent creata in grupele C si E azi s-a intrunit comitetul de organizare al campionatului mondial forumistic de biliard care, dupe o sedinta mamut de 6 ore si niscaiva minute a hotarat urmatoarele :
1/ faza aIIa
- se amana pentru perioada 11-14/12
2/ calificati in faza a IIa sunt urmatorii
a/ grupa A
-locul 1 - young hova
-locul 2 - inca se disputa
b/ grupa B
- locul 1 - root
- locul 2 - cst
c/ grupa D
- locul 1 - monk
- locul 2 - jaja beens
TOTAL 6 concurenti
pentru ocuparea celorlalte 4 locuri calificabile in faza a IIa comitetul a stabilit urmatoarele :
3/ intocmirea a doua grupe de recalificare formate din 5 concurenti fiecare astfel :
a/ GRUPA A
-locul 3 - inca se disputa
b/ GRUPA B
-locul 3 - raspopitu
c/ GRUPA C
-catharsis
-cubu
-vineri
d/ GRUPA D
- locul 3 - danidan (indiferent de ultimul meci ssonja-jadore , datorita setaverajului)
e/ GRUPA E
-aurolacu
-georgeones
-daimon
-einstein
TOTAL = 10 concurenti
4/ componenta grupelor de recalificare
urmare tragerii la sortzi componenta grupelor de recalificare este urmatoarea :
a/ GRUPA 1 A
1/ raspopitu
2/ cubu
3/ aurolacu
4/ einstein
5/ locul 3 GRUPA A
b/ GRUPA 2 B
1/ catharsis
2/ georgeones
3/ vineri
4/ danidan
5/ daimon
atentie !!! meciurile anterioare din grupe SE ANULEAZA fiecare concurent plecand de la 0 meciuri jucate si 0 puncte
a/ durata de desfasurare a partidelor din grupele 1A si 2B de recalificare este :
08/12 orele 16.00 - 11/12 orele 10.00 (intre orele 10-12 in data de 11/12 se vor trage la sorti grupele pt faza IIa)
b/ se califica primele doua locuri din fiecare grupa de recalificare
c/ sefii de grupa sunt :
- grupa 1A = oribilul mosh (aurolacu)
- grupa 2A = baicsu (catharsis)
*** Miraculosu si baics chiar daca nu vor participa in recalificari sunt mai buni organizatori si in acest caz, impartiali
** ca adjuncti ,cate un participant din fiecare grupa
*...si aiu care vesnic vegheaza
ATENTIE !!
cu exceptia locului 3 din grupa A care inca se mai disputa , componentii grupelor de recalificari pot incepe chiar din acest moment a se contacta pentru disputarea intalnirilor avand in vedere ca ora de inchidere a fazei I , cu exceptia grupei A, nu afecteaza meciurile din recalificari
SUCCES !
avand in vedere situatia fara precedent creata in grupele C si E azi s-a intrunit comitetul de organizare al campionatului mondial forumistic de biliard care, dupe o sedinta mamut de 6 ore si niscaiva minute a hotarat urmatoarele :
1/ faza aIIa
- se amana pentru perioada 11-14/12
2/ calificati in faza a IIa sunt urmatorii
a/ grupa A
-locul 1 - young hova
-locul 2 - inca se disputa
b/ grupa B
- locul 1 - root
- locul 2 - cst
c/ grupa D
- locul 1 - monk
- locul 2 - jaja beens
TOTAL 6 concurenti
pentru ocuparea celorlalte 4 locuri calificabile in faza a IIa comitetul a stabilit urmatoarele :
3/ intocmirea a doua grupe de recalificare formate din 5 concurenti fiecare astfel :
a/ GRUPA A
-locul 3 - inca se disputa
b/ GRUPA B
-locul 3 - raspopitu
c/ GRUPA C
-catharsis
-cubu
-vineri
d/ GRUPA D
- locul 3 - danidan (indiferent de ultimul meci ssonja-jadore , datorita setaverajului)
e/ GRUPA E
-aurolacu
-georgeones
-daimon
-einstein
TOTAL = 10 concurenti
4/ componenta grupelor de recalificare
urmare tragerii la sortzi componenta grupelor de recalificare este urmatoarea :
a/ GRUPA 1 A
1/ raspopitu
2/ cubu
3/ aurolacu
4/ einstein
5/ locul 3 GRUPA A
b/ GRUPA 2 B
1/ catharsis
2/ georgeones
3/ vineri
4/ danidan
5/ daimon
atentie !!! meciurile anterioare din grupe SE ANULEAZA fiecare concurent plecand de la 0 meciuri jucate si 0 puncte
a/ durata de desfasurare a partidelor din grupele 1A si 2B de recalificare este :
08/12 orele 16.00 - 11/12 orele 10.00 (intre orele 10-12 in data de 11/12 se vor trage la sorti grupele pt faza IIa)
b/ se califica primele doua locuri din fiecare grupa de recalificare
c/ sefii de grupa sunt :
- grupa 1A = oribilul mosh (aurolacu)
- grupa 2A = baicsu (catharsis)
*** Miraculosu si baics chiar daca nu vor participa in recalificari sunt mai buni organizatori si in acest caz, impartiali
** ca adjuncti ,cate un participant din fiecare grupa
*...si aiu care vesnic vegheaza

ATENTIE !!
cu exceptia locului 3 din grupa A care inca se mai disputa , componentii grupelor de recalificari pot incepe chiar din acest moment a se contacta pentru disputarea intalnirilor avand in vedere ca ora de inchidere a fazei I , cu exceptia grupei A, nu afecteaza meciurile din recalificari
SUCCES !
-
pai si adica cum adica? eu calculic de zor intr-o veselie si nu joc mai departe nici un meci? nu se exista asa ceva. drept pentru care, la randul meu, avansez la inaintare urmatorul
ANUNT FOARTE IMPORTANT SI MERLUCIAN (adica serios)
concurentii care au fost eliminati de niste oameni foarte rai din Campionatul de biliard vor participa la ceea ce foarte frumos se poate denumi "Competitia concurentilor ne-rai". se pot inscrie orice concurenti care nu figureaza printre cele doua grupe prezentate mai sus de userul eyewitness. in functie de numarul de participanti vor fi alcatuite 2 sau 3 grupe (sau chiar una singura, daca numarul concurentilor este prea mic). daca este o singura grupa, fiecare concurent va juca impotriva celorlalti din grupa cate doua meciuri. dupa ce va fi alcatuit clasamentul final se vor juca semifinalele astfel: locul 1 cu locul 4 si locul 2 cu locul 3. finala si-o vor disputa, evident, invigatorii din semifinale.
programul semifinalelor in cazul in care vor fi mai multe grupe va fi afishat ulterior.
invingatorul acestei "Competitii a concurentilor ne-rai" il va provoca pe cashtigatorul premiului de 1.000.000 de lei la un meci, iar respectivul va fi obligat sa accepte, pentru a demonstra ca are, intr-adevar, valoare. premiul pentru invingatorul "Competitiei concurentilor ne-rai" va fi constituit dintr-o felicitare electronica pe care i-o voi trimite personal.
in concluzie, cei care doresc sa se inscrie la "Competitia concurentilor ne-rai" pot sa inceapa sa posteze pe acest thread ceva de genul "eu nu sunt rau", "doresc sa ma inscriu in Competitia concurentilor ne-rai", etc etc etc.
ANUNT FOARTE IMPORTANT SI MERLUCIAN (adica serios)
concurentii care au fost eliminati de niste oameni foarte rai din Campionatul de biliard vor participa la ceea ce foarte frumos se poate denumi "Competitia concurentilor ne-rai". se pot inscrie orice concurenti care nu figureaza printre cele doua grupe prezentate mai sus de userul eyewitness. in functie de numarul de participanti vor fi alcatuite 2 sau 3 grupe (sau chiar una singura, daca numarul concurentilor este prea mic). daca este o singura grupa, fiecare concurent va juca impotriva celorlalti din grupa cate doua meciuri. dupa ce va fi alcatuit clasamentul final se vor juca semifinalele astfel: locul 1 cu locul 4 si locul 2 cu locul 3. finala si-o vor disputa, evident, invigatorii din semifinale.
programul semifinalelor in cazul in care vor fi mai multe grupe va fi afishat ulterior.
invingatorul acestei "Competitii a concurentilor ne-rai" il va provoca pe cashtigatorul premiului de 1.000.000 de lei la un meci, iar respectivul va fi obligat sa accepte, pentru a demonstra ca are, intr-adevar, valoare. premiul pentru invingatorul "Competitiei concurentilor ne-rai" va fi constituit dintr-o felicitare electronica pe care i-o voi trimite personal.
in concluzie, cei care doresc sa se inscrie la "Competitia concurentilor ne-rai" pot sa inceapa sa posteze pe acest thread ceva de genul "eu nu sunt rau", "doresc sa ma inscriu in Competitia concurentilor ne-rai", etc etc etc.
ANTI
-
bah io zic ca in loc de "ne-rai" sa puneti "ageamii" 

-
sau poate "buni la suflet", ca i-am lasat pe altii sa cashtige.
ANTI
-
Intrebare...
Daca eu joc cu un concurent din noua grupa (adica grupa A), unde postez rezultatul? :-?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
_Razorel_ scrie:Cum locul 3 probabil ca nu va fi al meu si nu dau de Nanuk ma inscriu si eu aici![]()
vezi s-a oferit eye sa o caute, cre k ii e dor de ea

ma inscriu si eu in competitia varazelor

aliatzi, right? 

-
Aurolacul scrie:unde postez rezultatul?
se vor crea threadurile respective, asha cum se va crea si threadul pentru "Competitia userilor ne-rai (milosi)".
ANTI
-
am o oareshce dilema: jucand cu gabizzu, imi tot aparea o alerta nenorocita, incontinuu, cand era randu meu, shi tot asha a jucat numa el shi eu am stat sa ma benoclez cum se juaca biliard in unu'.
- Fişiere ataşate
-
- untitled.JPG (127.81 KiB) Vizualizat de 5003 ori
- kahlan
- Junior Member
este evident ca ma inscriu si eu (pana acum suntem 4).
ANTI
-
Delfina scrie:ma inscriu si eu in competitia varazelor
daca Nanuka nu apare in 120 minute...ai norocul de a continua concursul...ca locul 3 din Grupa A
ca esti o varza..asta-i partea a doua :p
-
miraculosule, taci, eu sa fiu in locu tau nu as avea incredibilu tupeu de a comenta jocul meu
mai bine varza decat lipsita de bun simtz si de sportivitate
mai bine varza decat lipsita de bun simtz si de sportivitate

aliatzi, right? 

-
adica ? ce vrei sa spui ?
-
pai nu stiu ce vrei sa insinuezi !
hova m-a batut pe corecte..cu un sec 2-0...si am recunoscut ca e 5 clase peste mine la biliard.
ce s-a intamplat ?
unde e nesportivitatea ? iar esti nf ?
hova m-a batut pe corecte..cu un sec 2-0...si am recunoscut ca e 5 clase peste mine la biliard.
ce s-a intamplat ?
unde e nesportivitatea ? iar esti nf ?
-
pls, nu ca ar fi greu, dar is altii care au nume mult mai complicat ca al meu. Si nu cre ca e imposibil de scris "v1n3ri" in loc de "vineri" 

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
vorbit-am asear cu organizatoru campionatului mondial de biliard- grupa exofle si s-a decis ca acesta sa aiba loc pe tinpu vacantei marilor maistrii pentru a nu se incurca borcanele de zacusca din beci
-
in cunoscuta arena medison scuear gardn , in fata a peste 25.000 de spectatori se afla in desfasurare un meci de spectacol intre marii maestrii aiu din mozambic si xkranu din albania . meciul este fuarte disputat , cu faze spectaculuase si de mare rafinament, tehnic si viu disputat. momentan marele maestru din mozambic are un sensibil avantaj
-
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard