Comentarii "Biliard 2005"

Mesajde RooT » Joi Ian 27, 2005 4:17 pm

E greu de zis cine in locu cui joaca ... singura chestie care mi se pare mie discutabila e felul cum joaca ... Eu personal daca ash vedea un jucator care baga orice da nu shtie efecte .. nu gandeshte lovituri ... samd ... ash fi impotriva lui .. l-ash considera cheater. In cazul lui ketyy e total diferit .. se vede ca are experientza ... gandeshte fiecare faza foarte bine .. stie cat de tare tre sa dea .. si foloseste toate efectele posibile (eu nu le shtiu folosi pe toate) ... ceea ce-mi spune ca joaca foarte bine ... Din pacate ... chestia asta ridica suspiciuni pentru unii .. da io zic ca e bine pt. ca ridica nivelul la care se joaca.
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

O Posibilitate...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 27, 2005 4:26 pm

De ce ketty joaca atat de bine. Este ca foloseste Yahoo Pool Cheater care iti traseaza liniile de la bila alba la oricare alta bila oriunde ar fi pe masa shi iti arata unde acea bila va ajunge.

http://www.sofotex.com/reviews/r13068.html

Asta poate explica de ce eu cand am jucat cu unii useri pe yahoo cu scor inferior al meu, m-au batut de parca jucam cu xkran.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde AxinTe » Joi Ian 27, 2005 4:29 pm

ar fi chiar o magarie sa folosesti programul ala .. unde mai e distractia ?
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Ian 27, 2005 5:13 pm

bine, domnilor, m-ati convins. ketyy este ketyy si nu joaca nimeni in locul ei. dar imi mentin decizia de a nu juca niciodata impotriva ei.

ps1: sa n-aud vorbe daca prin iunie stimabila o sa aiba victorii in toate turneele de pana atunci.
ps2: poate imi spuneti si mie de ce a participat cu alt id decat al ei. recunosc ca si eu am bagat la inainte alt cont de yahoo, baixinho_romy, dar care imi apartine (si cred ca este evident). pana la urma, insa, am jucat tot cu acela la care am apelat la precedentul concurs.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 27, 2005 5:59 pm

am bagat si eu cheateru dat de Aurolacu. intra bilele ca unse :D
cred ca ne confruntam cu o mare problema, stimatzi colegi din CDO ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde h0va » Joi Ian 27, 2005 6:27 pm

chear ca..eo zic sa ne lasam :P

?!
h0va

Mesajde v1n3ri » Joi Ian 27, 2005 7:29 pm

Acu stau si ma gandesc... Avand in vedere cheatu ala.. Ce bine ca joc cu root. Ca nu cred sa fie cazul ca v-unul din noi sa recurga la cheat. Mai bine pierd decat sa castig asa. Ca atunci unde mai e munca mea? Nu e cumva si un cheat care face ca adversaru sa bage din prima bila neagra? Sa nu ne mai chinuim atat... :).
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 27, 2005 7:41 pm

Asta e, frate v1n3ri...unii sunt cautare de izbanzi efemere asemeni pocitaniei din Noaptea de decemvrie a lui Macedosnki...iar altii...asa ca mine....pierd six in a row...dar vor vedea portzile Meccai :D
Dumnezeu vede !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde theOffender » Joi Ian 27, 2005 8:44 pm

moshule portzile meccai nu le vezi decat daca te converteshti la islamism. in jurul mecai pe o raza de 25 de km worshipershii oricarei alte religii n-au ce cauta. acelashi lucru shi in cazul medinei.

eventual potzi vedea shangri-la
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 27, 2005 8:48 pm

atunci voi ajunge in gradina Edenului...ca am jucat corect :p

tu cand iti joci meciu cu Publius...ca maine se inchid inscrierile pt. Fanutza ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde theOffender » Joi Ian 27, 2005 8:57 pm

nu depinde de mine, depinde de publius, da eu zic ca dac mozii au rabdare atunci shi noi putem avea.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Shaki » Joi Ian 27, 2005 8:59 pm

Oribilul Mosh scrie:ca maine se inchid inscrierile pt. Fanutza ?

presupun k avertismentu asta era pentru publius... *p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 27, 2005 9:14 pm

pentru oricare din pierzatori. eu prefer sa joc cu Publius la Fanutza...sa-mi iau revansa :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ketyy » Joi Ian 27, 2005 10:00 pm

Draga baixinho, repet, n-am participat cu id-ul meu principal pentru ca nu vreau sa se lege de mine orice psihopat si orice frustrat, pentru ca nu stii niciodata cu cine ai sa te intalnesti pe internet, asa ca e bine sa-i cunosti mai intai. Am mai pierdut un cont in modul asta. Chiar nu vad de ce te intereseaza pe tine sau pe oricine altcineva ce tenta are id-ul meu (l-am ales pentru ca era deja facut, era nefolosit, e al prietenului meu si numai chef de facut id-uri n-aveam) si nu vad ce te intereseaza pe tine ca joci cu o fata sau cu un baiat. Iti este rusine sa pierzi in fata unei fete?! Probabil ca din cauza asta nu vrei sa jucam, oricum nu ma intereseaza. Ti-am dat un link ca sa-ti demonstrez ca sunt fete foarte bune la jocul asta si pentru cultura ta generala, sa stii ca am mai multe prietene care se descurca foarte bine la jocuri de pe yahoo!
Sa stii ca nu pot sa castig toate turneele pana la vara, pentru ca e imposibil sa particip la toate :D. Oricum, in jocul acesta exista hazard si pana acum am intalnit jucatori f. buni, deci e imposibil sa ti se indeplineasca pronosticul (poate doar daca se lasa root*, aiu*, daimon* si shaki* de participat - dintre cei cu care am jucat pana acum).
E foarte bine ca nu vrei sa joci cu mine misoginule! Daca vroiai sa joci numai cu oameni pe care ii cunosti, trebuia sa pui conditia ca participantii sa aiba peste 5000 de posturi sau sa te cunoasca personal. Din pacate nu au fost conditiile astea, asa ca mi-am permis sa ma inscriu. Dar nu e nici o problema, daca imi ceri, ma retrag.
Biliard am jucat destul de mult si sunt sigura ca nivelul actualilor concurenti o sa creasca de la un turneu la altul, e ceva normal.

Bafta multa, you guys*!
ketyy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Ian 27, 2005 10:10 pm

ketyy, esti paralela in spatiu, pe ochii mei daca te mint. am jucat si cu Briatore si cu FAW si cu k@tzy si cu ssonja si cu Samy (apropo Samy, eu sunt cel care te-a batut cu 6-2) si daca nu ma inshel prea tare si cu shaki. am si pierdut, am shi cashtigat shi nu a fost nici o problema. din ce imi dau seama, pricepi mai greu unele lucruri, dar nu ma deranjeaza sa iti mai explic o data: conteaza mai putin ca joc impotriva unei fete sau a unui baiat, ma deranjeaza in schimb sa shtiu ca joc impotriva cuiva, a ta de exemplu, dar de fapt adversarul meu sa fie altcineva. este chiar asha de greu de inteles? ti-as face o pictura, poate asa pricepi mai ushor, dar nu am treaba cu desenul artistic. ala tehnic este punctul meu forte.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ketyy » Joi Ian 27, 2005 10:19 pm

tu spui cam asta:sa stiu ca joc impotriva cuiva pe care nu-l cunosc, a ta de exemplu, dar de fapt adversarul meu sa fie altcineva, pe care de asemenea nu-l cunosc
Da, recunosc, mie nu-mi pica fisa! Daca de exemplu ne cunosteam si ieseam la bere, atunci intelegeam sa te agiti si sa te plangi ca a ajucat altcineva pentru mine si ca din cauza asta te-am invins, dar asa?
In ceea ce priveste desenul artistic, te ajut eu. Daca te uiti pe posturile mele s-ar putea sa-ti dai seama de ce.
ketyy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Ian 27, 2005 10:26 pm

ketty, mai bine du-te si fa nani nani ca poate ti-e somn. nu i-am vazut in viatza mea pe Samy, Catalanu, v1n3ri, theOffender, Cst, Raspopitu, _Razorel_, y0ung_h0va si, totusi, am jucat cu ei. te inteleg ca ti-e somn, ca poate ai avut o zi grea la serviciu.

intrebare pentru oamenii de pe forum: a reushit cineva sa joace in seara asta biliard sau numai mie imi spune ca nu poate conecta la serverul games.yahoo.com?
ANTI

baixinho©

Mesajde ketyy » Joi Ian 27, 2005 10:30 pm

sa traiti, am inteles! ;o
ketyy
Junior Member

Mesajde v1n3ri » Joi Ian 27, 2005 10:30 pm

Hai bre. E un inceput bun. Ar trebui sa incepeti prin a iesi in oras. :)
As mere in Buc sa apuc o intalnire forumista, da'.... e prea departe. Si, la subiect, maine cre ca o sa se joace semifinala RooT-v1n3ri.
Cred ca de pe la ora 17 nu a mai mers nici un joc pe yahoo. Nici pe messenger, nici pe site. Sper sa se rezolve asta pana maine.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 27, 2005 10:32 pm

Am belit poola. Nu mai pot juca biliard ~(
Fişiere ataşate
am belit pula.jpg
am belit pula.jpg (73.55 KiB) Vizualizat de 5588 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Catalánul » Joi Ian 27, 2005 10:34 pm

:D si la mine apare acelasi lucru... cred ca e de la ei, o fi picat serveru :D
Catalánul

Mesajde RooT » Joi Ian 27, 2005 10:35 pm

nici la mine nu mere games.yahoo.com
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 28, 2005 9:49 am

am facut un test in aceasta dimineatza cu eye-ul...si se pare ca cheatul ala nu merge si pe YM.
Fişiere ataşate
chit.jpg
chit.jpg (184.38 KiB) Vizualizat de 5598 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 28, 2005 10:09 am

in concluzie tuate partidele se vor disputa pe YM . cui nu-i merje ...ne pare rau si multumim pentru intentie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde eyewitness » Vin Ian 28, 2005 11:25 am

in sfarsit

la aceasta ora se disputa si ultima optime , publica- ofenderu
la un momendat ierea 2-1 pt ofenderu
eyewitness

Retragere...

Mesajde Aurolacul » Vin Ian 28, 2005 1:14 pm

Atuncea eu ma retrag din turneul Fanutza. Ca mie nu imi merge deloc pe Ym. NU stiu de ce, pur shi simplu nu merge. :nope:
Aurolacul
Junior Member

Mesajde old lord » Vin Ian 28, 2005 1:27 pm

mai la mine merge ym si de cate ori am jucat amicale a mers ca uns
acuma nu stiu, in turneu bugatti mi s-a blocat o data si chiar atunci cand adversaru era in avantaj , se putea crede orice
in schimb pe yahoo games nu am avut niciodata nici o problema
acum io voi ramane inscris si voi vedea ce face daca mi se va mai bloca , la urma urmei 3 meciuri din cele 6 le-am jucat pe ym si nu am avut nici o problema.
cred ca belele au venit din faptu ca stau la camin si mai bine de 400 de persoane utilizeaza ym
o sa iau in considerare si solutia de a juca intr-un net cafe si stiu un loc unde au camera web

STIE CINEVA DACA SE POT SALVA IMAGINI IN TIMPUL JUCULUI
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Vin Ian 28, 2005 1:35 pm

aurolace, sincer imi pare rau ca te retragi
totusi incearca sa faci ceva la pisiu tau , puate o setare, o reinstalare etc (nu ma pricep) da bunu simt ma indeamna sa ma intreb cum plm la zeci de miluane de compuri merje si la tine nu
eyewitness

Problema...

Mesajde Aurolacul » Vin Ian 28, 2005 2:11 pm

O sa incerc ca sa fixes problema. O sa ma uit pe Internet la o solutzie. Pana atuncea sunt nevoit sa ma retrag din Fanutza ca sa nu pierd timpul organizatorilor shi alor ceilalti jucatori. Sorry :cry:
Aurolacul
Junior Member

Mesajde v1n3ri » Vin Ian 28, 2005 2:46 pm

Una mica intrebare... Finala se poate "transmite" pe games? Ca sper ca acolo nu o sa se recurga la manarii.
v1n3ri
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard