Comentarii "Biliard 2005"
da, daca cei doi finalisti decid asa si bineinteles daca au incredere unul in celalalt ca nu se vor face manarii
anunt inportant aici :
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=354744&postcount=3
anunt inportant aici :
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=354744&postcount=3
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
baixinho © scrie:SFERTURI DE FINALA
1. RooT - Catalanu = 5-1
2. y0ung_h0va - v1n3ri = 5-3
3. ketyy - monk = 5-2
4. Raspopitu - theOffender = 1-5
SEMIFINALE
RooT - v1n3ri =
ketyy - theOffender =
dupa cum observ io rezultatul meciului 2 din sferturi este gresit
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Una mica intrebare... Finala se poate "transmite" pe games? Ca sper ca acolo nu o sa se recurga la manarii.
v1n3rila, bre, aimerele nu jtu de ygames sau de ym..iele shtie sa se bage unde vad yahoo..deci nu prezinta nici o garantzie severul de yahoo..parerea mea sincera ie ca daca nu exista bun simtz intre jucatori n'o s'o scoatem la liman..de doo zile ma tot uit sa gasesc un aimer detector dar slabe shanse sa gasesc cva..ideal ar fi ca macar pt finalele de la turneele de categorie A, finalishtii sa se intalneasca la un I-Cafe shi sa se joace acolo meciu..evident asta nu'i va impiedica pe trishori sa foloseasca aimerele in calificari sau in fazele incipiente ale concursului, dar in finala se va vedea discrepantza intre jocul practicat pana atunci shi cel practicat in meciul face-2-face..
sa speram totushi ca cei care se inscriu in concurs sunt oameni cu bun'simtz..
numa' bine shi bafta mai departe!
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
RooT - v1n3ri 4-3 dupa prima zi de joc ..
... a fost o faza oarecum ciudata la capat ... v1n3ri a cerut pauza pana maine .. si imediat dupa asta io am apucat sa dau bila de inceput la jocu 7 (scoru era 4-2) ... si am bagat neagra din spargere
... desi era oarecum dupa pauza ... un asemenea noroc nu i-l pot nega ... e ceva prea rar 

I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
daca bagi neagra din prima...se pune 2 puncte in contu tau
deci...ai 6-2 :p

deci...ai 6-2 :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
meciul meu cu ketty o fost un meci in care eu n-am mai vazut o persoana atat de norocoasa. am greshit de 3 ori shi am fost sanctzionat. e drept ca anume atomi ai unor beri intamplatoare ishi faceau de cap pe-acilea. de doua ori era sa bage neagrain timpul jocului, de doua ori i-o sarit din gaura.
in primul meci, a dat in alba bine,a lovit bila ei prost dupa care a intrat unde nu ma ashteptam iar neagra a fost un 11 metri cu o poarta de 1km x 1km shi cu ducadam facand figuratzie cu cheerleadershii.
fata asta e pe bune, deci watch out :yD
in primul meci, a dat in alba bine,a lovit bila ei prost dupa care a intrat unde nu ma ashteptam iar neagra a fost un 11 metri cu o poarta de 1km x 1km shi cu ducadam facand figuratzie cu cheerleadershii.
fata asta e pe bune, deci watch out :yD
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
semifinala cu theOffender n-a fost deloc usoara, cele mai multe partide fiind pe muchie de cutit. Primul meci l-am castigat eu cu o lovitura foarte norocoasa pe final, apoi am mers cap la cap pana la 2-2, dupa care le-am castigat pe toate destul de greu, probabil ca il ajunsese oboseala, pentru ca nu vorbea absolut nimic cand jucam. Cea mai categorica victorie a mea a fost cand el a ramas cu 3 bile pe masa, ceea ce spune multe despre semifinala. In al 2-lea meci castigat de theOffender, a jucat foarte bine, cu toate c-am incercat tot felul de lovituri ca sa ma folosesc de un grup format din 3 bile ale mele.
GG theOffender!
Ce mi se pare tare haios, este ca daca se califica root in finala, Baixinho (care ma uraste atat de tare) o sa ajunga sa tina cu mine ca sa nu piarda pariul cu aiu
GG theOffender!
Ce mi se pare tare haios, este ca daca se califica root in finala, Baixinho (care ma uraste atat de tare) o sa ajunga sa tina cu mine ca sa nu piarda pariul cu aiu

- ketyy
- Junior Member
offendere...data viitoare cand stii ca ai meci asa important...sa nu mai bei beri si sa te uiti la filme cu vampiri de categorie B 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ketyy scrie:daca se califica root in finala, Baixinho (care ma uraste atat de tare) o sa ajunga sa tina cu mine ca sa nu piarda pariul cu aiu
te-nsheli amarnic rau de tot din doua motive:
1) chiar vreau sa ii dau banii lui eyewitness
numarul be) (© neatza) nu te urasc.
apropo de meciul cu numarul 7 al semifinalei dintre RooT si v1n3ri, voi propune CDO ca atunci cand un jucator baga bila neagra la spargere, meciul sa se reia de la scorul inregistrat inaintea acelei partide. altfel spus, in cazul concret, semifinala RooT - v1n3ri sa se reia de la scorul 4-2 pentru RooT.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Io as zice 5-2. Din punctu meu de vedere. Oricum, fiecare a bagat cate o data bila neagra. Si oarecum bine ca nu am prins finala
. Bafta RooT.

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
Mda. Un onorabil loc 3, in urma meciului cu theOffender. Pacat ca la un moment dat mi s-a blocat messengerul, dar pe ansamblu conditiile de joc au fost bune. Multa bafta finalistilor
.

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
-
v1n3ri - Junior Member
S-a terminat si turneul asta
... finala a fost foarte echilibrata ca si semifinala ... diferentza fiind ghinionul meu probabil ... Am avut minge de meci la 5-4 (dificultate medie) si am ratat-o .. la fel si la 5-5 ... dar ase e jocu
... Au fost meciuri strategice .. fara SF-uri .. din pacate greseli copilaresti la bila neagra de ambele parti ...
Evolutia scorului a fost asa :
RooT - Ketyy
0-1
1-1
2-1
3-1
3-2
4-2
4-3
4-4
5-4
5-5
6-5
FELICITARI KETYY !

Evolutia scorului a fost asa :
RooT - Ketyy
0-1
1-1
2-1
3-1
3-2
4-2
4-3
4-4
5-4
5-5
6-5
FELICITARI KETYY !
I'm not a slave to a god that doesn't exist
-
RooT - Mesaje: 1029
RooT, nici nu poti sa iti imaginezi cat sunt de nerabdator sa ma intalnesc cu ketyy sa ii dau premiul. Acum as fi in stare sa plec de acasa.
ANTI
-
vreau sa vin si eu...s-o vad pe ketyy ! pls ! pls ! pls !
-
In legatura cu premiul, as vrea sa-l raportam pentru urmatorul concurs. Daca vreti putem sa ne intalnim, dar fara sa-mi dati nici un premiu, poate doar un suc
.
Si la 5-5 root a ratat o foarte buna bila de meci. De remarcat ca la 3-1 era acelasi scor cu cel din grupa
Multumesc pentru meciuri tuturor, sunteti extraordinari!
La 5-4 pentru root, cu bila neagra la 2-3mm de gaura, am zis ca am pierdut, asa ca m-am hotarat sa postez deja optiunea mea relativ la premiu, dar cand m-am intors la masa am vazut ca root ratase si dupa ce am castigat am sters postul

Si la 5-5 root a ratat o foarte buna bila de meci. De remarcat ca la 3-1 era acelasi scor cu cel din grupa

Multumesc pentru meciuri tuturor, sunteti extraordinari!
La 5-4 pentru root, cu bila neagra la 2-3mm de gaura, am zis ca am pierdut, asa ca m-am hotarat sa postez deja optiunea mea relativ la premiu, dar cand m-am intors la masa am vazut ca root ratase si dupa ce am castigat am sters postul
- Fişiere ataşate
-
- post.JPG (118.11 KiB) Vizualizat de 4995 ori
- ketyy
- Junior Member
ketyy, sunt doo variante :
1/ raportam premiul la turneul lui monk
2/ adaugam premiul la premiul cel mare oferit castigatorilor intregului circuit "biliard 2005"
pe care o alegi?
1/ raportam premiul la turneul lui monk
2/ adaugam premiul la premiul cel mare oferit castigatorilor intregului circuit "biliard 2005"
pe care o alegi?
-
varianta numarul ce) adica imi da mie banii.
ANTI
-
eyewitness, sunt de acord sa raportam premiul pentru castigatorii (sau castigatorul) intregului circuit "biliard 2005", doar daca pana la campionatul lui monk se stabilesc premiile intregului circuit (asa mici cum vor fi, caci probabil se va mai adauga pe parcurs). Spun asta, pentru ca s-ar putea ca daca premiile se stabilesc la sfarsit, cand probabil o sa se stie castigatorii in mare parte, o sa iasa discutii daca or sa fie unii care vor sa traiasca din banii astia.
In caz contrar, ii raportez pentru turneul lui monk.
In caz contrar, ii raportez pentru turneul lui monk.
- ketyy
- Junior Member
ketyy
linkul pt sponsorizari se afla aici
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=13223
deci pana acum avem cca 6,5 milioane din sponsorizari + o sticla de palinca d-aia adevarata
premiile se vor imparti la primii 3 clasati la finalul circuitului , ceva de genul 60% loc 1 , 30% loc 2 si 10 % loc 3 .
nu cred ca la turneele urmatoare se vor oferi premii de catre cei care organizeaza decat poate simbolice, deci nu te baza pe asta. io unu sigur, la turneul de mare slem din iunie voi oferi un premiu considerabil da nu jtiu ceilalti.
in consecinta, daca premiul pe care l-ai obtinut la bugatti vrei sa se raporteze pt sfarsitul anului te rog posteaza la tredu de sponsorizari acest lucru
multumesc
linkul pt sponsorizari se afla aici
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=13223
deci pana acum avem cca 6,5 milioane din sponsorizari + o sticla de palinca d-aia adevarata

premiile se vor imparti la primii 3 clasati la finalul circuitului , ceva de genul 60% loc 1 , 30% loc 2 si 10 % loc 3 .
nu cred ca la turneele urmatoare se vor oferi premii de catre cei care organizeaza decat poate simbolice, deci nu te baza pe asta. io unu sigur, la turneul de mare slem din iunie voi oferi un premiu considerabil da nu jtiu ceilalti.
in consecinta, daca premiul pe care l-ai obtinut la bugatti vrei sa se raporteze pt sfarsitul anului te rog posteaza la tredu de sponsorizari acest lucru
multumesc
-
eye..referitor la clasamentul BFC :
1.ai scris Bailiard :p
2.nu mariseram punctajele ? sau intra in vigoare dupa Bugatti ?
1.ai scris Bailiard :p
2.nu mariseram punctajele ? sau intra in vigoare dupa Bugatti ?
-
1/ am editat, mersi
2/ cu fanuta incepe noul punctaj, e scris in post acolo
2/ cu fanuta incepe noul punctaj, e scris in post acolo
-
da din ce bag seama, voi nu prea aveti nevoie de bani.
ANTI
-
sunt de parere ca dupa fiecare concurs sa se realizeze un tablou cu rezultatele inregistrate in turneu..apoi tredul pt concursul respectiv sa fie shters impreuna cu cel de comentarii..asta va impiedica debandada pe threadul de biliard..ca eo deja nu mai shtiu care cum ce iar dupe 10 turnee o sa fie o carca de subecte de'o sa cautz cu lupa concursu' aflat in desfasurare
dak nu se ofera nimeni, ma ocup eo de intocmirea tabloului final pt fiecare concurs desfasurat..
dak nu se ofera nimeni, ma ocup eo de intocmirea tabloului final pt fiecare concurs desfasurat..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
nu se va sterge nici un thread. vor fi inchise si, pentru ca nu se va mai scrie pe ele, vor cadea in anonimat total. tu fa tabloul final (+ calificari, indubitabil) si dupa aia da-mi mesaj sa rezolvam problema astfel incat opera ta de arta sa fie ultimul post al fiecarui thread dedicat unui concurs. asta nu inseamna ca o sa primesti mai multe puncte, ci doar ca esti unul dintre cei care stie sa lucreze in excel. spre deosebire de mine.
ANTI
-
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard