Grupa D - Concurs Biliard Ym
53 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
asta e clasamentul deocamdata ....
mai sunt cateva meciuri :
Jadore Mafia - ssonja
Jadore Mafia - JajaBeens
danidan - DragosSuciu
ssonja - JajaBeens
ssonja - DragosSuciu
tineti minte ca meciurile trebuie terminate pe 8 decembrie, ora 21:00.
mai sunt cateva meciuri :
Jadore Mafia - ssonja
Jadore Mafia - JajaBeens
danidan - DragosSuciu
ssonja - JajaBeens
ssonja - DragosSuciu
tineti minte ca meciurile trebuie terminate pe 8 decembrie, ora 21:00.
- Fişiere ataşate
-
- clasament.JPG (51.87 KiB) Vizualizat de 3751 ori
-
monk - Mesaje: 2747
dom user dragos_suciu, in afara de faptul ca e neserios mai are shi un net de kko ca sa nu zic altfel.
ashtept decizia celor care se constituie ca for superior. ieri (duminica) de 3 ori am incercat sa jucam shi la superbul net sau treaba a dansului s-a tot amanat pana azi.
ashtept decizia celor care se constituie ca for superior. ieri (duminica) de 3 ori am incercat sa jucam shi la superbul net sau treaba a dansului s-a tot amanat pana azi.
- Fişiere ataşate
-
- ds decizie.JPG (147.94 KiB) Vizualizat de 3758 ori
-
- ds 1-0.JPG (155.47 KiB) Vizualizat de 3768 ori
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
-
ssonja - Mesaje: 152
D-soara Ssonja,sa se uite in curtea ei intai.
Daca o intereseaza atat de mult meciul il dau ei,dar sa fim seriosi ca toata lumea poate sterge,de pe YM.
Il rog pe eyewhitnes sa fie foarte atent.
Monk,tu ce crezi?
Daca o intereseaza atat de mult meciul il dau ei,dar sa fim seriosi ca toata lumea poate sterge,de pe YM.
Il rog pe eyewhitnes sa fie foarte atent.
Monk,tu ce crezi?
- DragosSuciu
- Junior Member
ssonja/dragossuciu, personal nu am inteles care este elementul in disputa
din primul atasament observ o partida castigata de ssonja din al doilea insa nu inteleg mesajul
rog sa esplicati sefului de grupa in detaliu care este situatia pentru ca acesta sa ia o decizie daca este cazu
din primul atasament observ o partida castigata de ssonja din al doilea insa nu inteleg mesajul
rog sa esplicati sefului de grupa in detaliu care este situatia pentru ca acesta sa ia o decizie daca este cazu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mah din cate am inteles eu .. trebuie sa fie o captura unde se spunea ca nu e amical ... si ca se joaca pe bune ..
daca exista o asemanea captura si se dovedeste reala ssonja are castig de cauza .. dar sa apara aia o data
daca exista o asemanea captura si se dovedeste reala ssonja are castig de cauza .. dar sa apara aia o data
-
De pe YM,se pot sterge lucrurile pe care le spun persoanele cu care discuti.
Eu am dorit sa continuam meciul si dupa acel incident,dar d-soara ssonja,nu si nu.
Nu mi se pare o chestie normala aceasta.
Si internetul meu,probabil ca merge mult mai bine decat al ei,dar asta e o chestie care tine de bun simt,lucru pe care ea nu stiu daca il are.
Sa ne uitam totusi putin pe clasament.
Cine o fi pe ultimul loc?
Eu am dorit sa continuam meciul si dupa acel incident,dar d-soara ssonja,nu si nu.
Nu mi se pare o chestie normala aceasta.
Si internetul meu,probabil ca merge mult mai bine decat al ei,dar asta e o chestie care tine de bun simt,lucru pe care ea nu stiu daca il are.
Sa ne uitam totusi putin pe clasament.
Cine o fi pe ultimul loc?
- DragosSuciu
- Junior Member
bah io tot n-am inteles
o captura arata ca ssonja a castigat un meci deci ie 1-0 pentru ssonja (sau 2-0 daca a mai fost o partida inainte)
cealalta captura ie un dialog foarte vag legat de incalzire sau oficial
fiti mai espliciti
dragos tu de fapt ce reclami ?
o captura arata ca ssonja a castigat un meci deci ie 1-0 pentru ssonja (sau 2-0 daca a mai fost o partida inainte)
cealalta captura ie un dialog foarte vag legat de incalzire sau oficial
fiti mai espliciti
dragos tu de fapt ce reclami ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
Eu zic ca ssonja,stia ca i-am zis ca primul joc e de incalzire si a sters,ca sa iasa nevinovata.
Monologul,e evident in primul dialog.
Monologul,e evident in primul dialog.
- DragosSuciu
- Junior Member
bah nush ce sa va zic io voua ... mai aveti o zi, 1 ora si 10 minute sa termnati partidele .. daca nu ramane clasamentul din atashament in cazul in care nu apare nimeni care sa zica : "domne uite eu sun prezent dar nu am cu cine sa joc"
mai aveti de jucat asa
danidan - DragosSuciu
Jadore Mafia - ssonja
si sa va lamuriti la DragosSuciu - ssonja ...
o zi si 1 ora !
mai aveti de jucat asa
danidan - DragosSuciu
Jadore Mafia - ssonja
si sa va lamuriti la DragosSuciu - ssonja ...
o zi si 1 ora !
- Fişiere ataşate
-
- clasament.JPG (55.39 KiB) Vizualizat de 3772 ori
-
l-am intrebat daca jucam o partida de incalzire. dupa aprox un minut el a spart bilele. l-am mai intrebat daca pot considera chestia aia ca o confirmare a faptului ca se joaca oficial, a raspuns dupa vreo 5 minute cu un ha ha hi hi nush ce audible. am facut captura de ecran in momentul in care am cahstigat partida pt ca nu shtiam cum reactzioneaza omul (e prima captura de ecran, unde se vede shi tot ce s-a discutat de cand a inceput pana s-a terminat jocul). shi atunci se gaseshte sa spuna ca a fost de incalzire. eu numesc chestia asta nesimtzire. shi cum era 10 juma in conditziile in care eu trebuia pana la ora aia sa mai fac un meci shi cu mafia jadore whatever pt ca azi eram de serviciu la work, m-am enervat, am postat imaginile alea shi am decis sa ma las pe mana voastra sa facetzi cum consideratzi voi ca e mai bine. m-a enervat faptul ca duminica m-a apelat sa jucam shi tot el a dat bir cu fugitzii de vreo 3 ori, iar aseara cand l-am gasit am stat dupa curul lui vreo 15 minute pana a binevoit rashnitza lui de comp sau conectzie de net sa incarce jocul vietzii. nu ma deranjeaza sa jucam iar de la inceput, dar daca face tot la fel, imi bag picioarele in el de concurs, ca pana la urma trebuia sa fie doar un joc unde sa ne simtzim bine, nu sa ne enervam shi mai mult.
cat despre faza ca's ultima in clasament, cu monk shi cu danidan am bagt neagra in toate cele 4 meciuri (mult mai devreme decat trebuia, evident), iar pe jaja l-am batut cu 2 -0. deci nu e un criteriu acest lucru.
case closed. io's pe net pana la 11.30 in aceasta seara. daca are chef sa joace shi'i merge shi netul, sa ma apeleze. altfel, multzumesc frumos celor cu care am jucat pana acum, pana aseara chiar m-am distrat.
cat despre faza ca's ultima in clasament, cu monk shi cu danidan am bagt neagra in toate cele 4 meciuri (mult mai devreme decat trebuia, evident), iar pe jaja l-am batut cu 2 -0. deci nu e un criteriu acest lucru.
case closed. io's pe net pana la 11.30 in aceasta seara. daca are chef sa joace shi'i merge shi netul, sa ma apeleze. altfel, multzumesc frumos celor cu care am jucat pana acum, pana aseara chiar m-am distrat.
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
-
ssonja - Mesaje: 152
Danidan,e imposibil de gasit,intra la 12 si pleaca nu stiu cand.In cazul in care nu il gasesc,vreau sa intreb ce o sa se intample?
A doua intrebare este daca se acorda 1 punct la infrangere
A doua intrebare este daca se acorda 1 punct la infrangere
- DragosSuciu
- Junior Member
-
Eu nush ce tot zice dragos suciu , dar danidan e mai tot timpul pe net, cel putin la mine pe msg. ssonja imi cer scuze ca nu am apucat sa jucam pana acum, si nu stiu cum o sa facem pana maine, ca eu o sa ajung acasa pe la 12-1 ora romaniei (acum sunt la facultate...da nu a mea..dar sunt la facultate ;n ), daca nu te prind pe net cand ajung acasa atunci cand o sa mai intrii??? (:|
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Dom Dragos Suciu scuze pentru ieri(luni) dar macar o zi pe saptamana trebuie sa dorm si eu.. :sleep:
De acum pana joi dimineata o sa fiu logat incontinuu si chiar daca o sa mai ies 10-15 minute lasa-mi te rog un mesaj cu ora la care esti disponibil si facem si partida.
Problema cea mare e ca pe Messenger nu pot intra nicicum la jocuri(la nici unul) si am incercat si acasa si la munca(crede-ma,in ambele locuri am conectia super deci nu asta-i problema) si am fost si la un i-cafe.
De acum pana joi dimineata o sa fiu logat incontinuu si chiar daca o sa mai ies 10-15 minute lasa-mi te rog un mesaj cu ora la care esti disponibil si facem si partida.
Problema cea mare e ca pe Messenger nu pot intra nicicum la jocuri(la nici unul) si am incercat si acasa si la munca(crede-ma,in ambele locuri am conectia super deci nu asta-i problema) si am fost si la un i-cafe.
-------------------------
smile,could be better...
smile,could be better...
-
danidan - Junior Member
[quote]Danidan,e imposibil de gasit,intra la 12 si pleaca nu stiu cand.[quote]
Normal ca plec cand nu te astepti daca la intrarea pe messenger games mi se inchide totul.(de aia am si disparut atunci cand trebuia sa facem amicalul ala).
Normal ca plec cand nu te astepti daca la intrarea pe messenger games mi se inchide totul.(de aia am si disparut atunci cand trebuia sa facem amicalul ala).
-------------------------
smile,could be better...
smile,could be better...
-
danidan - Junior Member
1. danidan, te rog foloseste edit
2. TOATA LUMEA v-a juca cu userul lui .. fie pe YM fie pe Y! games... in nici un caz cu userul lu tata sau alu bunica, catzelu si alte animale domestice. SUB NICI UN PRETEXT ...
Daca cineva se va prezenta la meci cu alt user si nu vrea sa joace cu userul pe care la inscris in concurs .. pierde prin FORFAIT !
2. TOATA LUMEA v-a juca cu userul lui .. fie pe YM fie pe Y! games... in nici un caz cu userul lu tata sau alu bunica, catzelu si alte animale domestice. SUB NICI UN PRETEXT ...
Daca cineva se va prezenta la meci cu alt user si nu vrea sa joace cu userul pe care la inscris in concurs .. pierde prin FORFAIT !
-
ANUNT !
Precum Mutu a fost descalificat pentru comportament in fifa si precum cerneala penetreaza orice creta in reclamele de la Colgate ... comisia de disciplina , adica tovarashul arbitru eyewithness a decis ca DragosSuciu sa die descalificat in urma comportamentului sau daunator mediului inconjurator.
In concluzie ... toate meciurile lui au fost anulate si toata lumea a castigat in meciul cu DragosSuciu cu 2-0 , oferindu-se cate 2 puncte de loialitate fiecarui jucator.
CAZ INCHEIAT !
pies: asta e noul clasament.
Precum Mutu a fost descalificat pentru comportament in fifa si precum cerneala penetreaza orice creta in reclamele de la Colgate ... comisia de disciplina , adica tovarashul arbitru eyewithness a decis ca DragosSuciu sa die descalificat in urma comportamentului sau daunator mediului inconjurator.
In concluzie ... toate meciurile lui au fost anulate si toata lumea a castigat in meciul cu DragosSuciu cu 2-0 , oferindu-se cate 2 puncte de loialitate fiecarui jucator.
CAZ INCHEIAT !
pies: asta e noul clasament.
- Fişiere ataşate
-
- clasamanent 2.JPG (56.91 KiB) Vizualizat de 3770 ori
-
-
in concluzie ... dupa treminarea grupei D , au fost jucate toate meciurile mai putin ssonja-Jadore Mafia.
Oricare ar fi fost rezultatul ... tot aceiasi s=ar fi calificat:
locul 1 - subsemnatul, monk 10 p
locul 2 - Jaja beens 9 p
Oricare ar fi fost rezultatul ... tot aceiasi s=ar fi calificat:
locul 1 - subsemnatul, monk 10 p
locul 2 - Jaja beens 9 p
-
53 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard