Concurs Biliard - Faza Finala

Mesajde eyewitness » Vin Dec 17, 2004 12:41 pm

in mare si in munte, ma gandesc la un campionat de biliard care sa se dispute pe intregul an in cca 10-12 turnee , fiecare turneu fiind cotat cu un numar de puncte sa le spunem "puncte fanclub" ceva in genul turneelor de tenis. punctele fanclub se vor atribui primilor 8 clasati in fiecare turneu . turneele vor fi apreciate pe 3 nivele de importanta .

ma mai gandesc si io cat voi fi la uaste , va mai ganditi si voi si poate o scoatem la capat cu o formula beton
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde RooT » Vin Dec 17, 2004 2:15 pm

baixinho © scrie:nenea RooT, cashtigatorul concursului de ne-rai orcum va juca impotriva lu dumneata supercupa, asha ca ai timp sa te razgandeshti in ceea ce priveshte destinatia premiului.

nu-i dau premiul pentru ca sa joace cu mine :) .. i-l dau ca sa cashtige concursu :p
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Idee...

Mesajde Aurolacul » Vin Dec 17, 2004 8:57 pm

Suna ca o idee foarte buna aiule. Sa postezi anu viitor cand ai decis la un plan de actiune, ca shi eu vreau sa joc in turneu ~a
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde monk » Vin Dec 17, 2004 9:10 pm

la campionatul nebunilor ... pot participa cei care s-au calificat dar nu sunt pe podium ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde baixinho© » Vin Dec 17, 2004 11:16 pm

la campionatul ne-railor participa NUMAI cei care au fost eliminati in prima faza a grupelor.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Anterior

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard