in mare si in munte, ma gandesc la un campionat de biliard care sa se dispute pe intregul an in cca 10-12 turnee , fiecare turneu fiind cotat cu un numar de puncte sa le spunem "puncte fanclub" ceva in genul turneelor de tenis. punctele fanclub se vor atribui primilor 8 clasati in fiecare turneu . turneele vor fi apreciate pe 3 nivele de importanta .
ma mai gandesc si io cat voi fi la uaste , va mai ganditi si voi si poate o scoatem la capat cu o formula beton
Concurs Biliard - Faza Finala
35 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
baixinho © scrie:nenea RooT, cashtigatorul concursului de ne-rai orcum va juca impotriva lu dumneata supercupa, asha ca ai timp sa te razgandeshti in ceea ce priveshte destinatia premiului.
nu-i dau premiul pentru ca sa joace cu mine

I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
-
monk - Mesaje: 2747
la campionatul ne-railor participa NUMAI cei care au fost eliminati in prima faza a grupelor.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
35 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard