Comentarii "Biliard 2005"

Mesajde baixinho© » Vin Ian 21, 2005 3:40 pm

ii anuntz pe aceasta cale pe concurentii care alcatuiesc Grupa C, mai precis pe Raspopitu, y0ung_h0va, cristy, acsinte, _Razorel_ si FAW ca azi, intre orele 18.30 - 22.00 pot juca. pe aceeasi participanti ii atentionez sa ia legatura intre ei pentru a stabili cand pot juca, deoarece nu vreau sa grupa noastra sa se faca de rusine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

anunt informativ

Mesajde old lord » Vin Ian 21, 2005 5:11 pm

astazi in timpul partii a 2 a a meciului cu catalanu mi s-a blocat ym ,si nu am avut cum sa deblochez
catalanu avea 1-0 si avea avantaj in partea a 2 a
eye a luat decizia s-au a propus sa reluam de la 1-0 si daca se mai intampla voi pierde meciul
catalanu a cazut de acord sa reluam de la 1-0 , asa cum imi convine
scuze de la OM daca pe el trebuia sa-l intreb dar nu am stiut ca el sef de grupa
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Vin Ian 21, 2005 5:20 pm

a propus sa reluam de la 1-0 si daca se mai intampla voi pierde meciul

nu meciul ci partida respectiva unde ti se blocheaza pisiul. in general daca se intampla o data se iarta de adversar, dar daca se intampla a dooa uara , atunci fie inseamna ca nu ai suportul tehnic pt a participa la concurs fie este vrajeala pt a scoate adversaru din pepeni :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde old lord » Vin Ian 21, 2005 6:50 pm

cr3tz vs mylord 3-0
un meci de cosmar ,cum nu am crezut ca se poate
io am mai jucat cateva meciuri pe yahoo games si am obtinut vre-o 8 victorii din 20 de partide ,dar oarecum sunt debutant dar aveam ceva pretentii
cr3tz a inceput cum nu se poate mai prost (loviri aiurea ,pe langa chiar deloc ) si am crezut ca este o prada usoara si deja ma vedeam cu o victorie
insa ,complet aiurea ,mai aveam de bagat bila neagra, si nu stiu cum bila neagra a intrat in coltul opus al tablei , abar nu am cum de am reusit asa ceva ,daca vroiam asa ceva nu reuseam
astfel pied cu 1-0
partida a 2 a era echilibrata ( PACE ) , aveam pozitie buna a bilelor dar iara introduc bila neagra si pierd cu 2-0
repriza a 3 a e complet dominata de cr3tz si invinge cu 3-0
bravo lui
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Vin Ian 21, 2005 6:54 pm

mylord, ghinion, lasa ca mai ai meciuri de disputat

interesant ar fi sa ne povesteasca miraculosu evolutia sa de exceptie din primu meci unde a avut satisfactia cashtigarii unei partide pretioase chiar daca adversaru a cashtigat 3 ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 6:59 pm

Am inceput bine...instalandu-ma la conducerea jocului. Dupa 7 minute...tabela de scor din bucataria celebrului local Bugatti2000...arata 1-0 pentru Miracolul din Titan. v1n3ri abia incepand cu partida 2 a intrat in joc...si nu s-a mai oprit decat dupa 3 partide castigate. Victorie bine-meritata pentru ardelean.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde v1n3ri » Vin Ian 21, 2005 7:06 pm

Mersi man. Si mersi lu' eye de incurajari. Pacat ca nu e Mtz... Oricum.. Trag la calificare. Numa sa apuc niste zile bune cand joc :). Mi-am propus sa termin de jucat meciurile de grupe in week-end. Asa ca sper sa am un sf de saptamana reusit :). Mult succes celorlalti participanti.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde old lord » Vin Ian 21, 2005 7:13 pm

eyewitness scrie:mylord, ghinion, lasa ca mai ai meciuri de disputat

ce e interesant vinerea e ziua mea norocoasa ,daca ar trebui sa ma iau dupa horoscop

vineri nu mai jucam azi daca te afli intr-o asa forma :D
old lord

Mesajde cr3tz » Vin Ian 21, 2005 7:19 pm

sincer nu vroiam sa bag nici un cometariu asupra meciului :"eu vs mylord 0-3",dar ma vad nevoit sa spun cum am vazut eu partida.

cand ai bagat neagra in coltul opus in primul eu nu mai aveam nici o bila p masa.si primul meci a durat mai mult pt k nu au fost sparte klumea bilele.
la al doilea meci aveam 2 sau 3 bile avans...dar vad k asta nu conteaza.
iar al 3 lea meci a fost clar,eu bagasem toate bilele si u nici una.

oricum a fost frumos,mi-a facut placere.dc vrei iti ofer revansa. :o

p.s. tnx pt faza cu swap ;)
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde old lord » Vin Ian 21, 2005 7:30 pm

in ceea ce priveste partida 1 io nu am zis altceva decat ca aveam o lovitura usoara de facut si s-a intamplat ceva absurd
si era sa uit lovea-i complet aiurea
am zis clar ca ai dominat complet repriza a 3 a ,parca era-i altu
partida a 2 a mi-e mi s-a parut a mea ,mai ales ca aveam avantajul lovirii si pozitiei bilelor

pentru mine a fost un cosmar ,sa nu uiti de revansa :o
old lord

Mesajde AxinTe » Vin Ian 21, 2005 7:50 pm

eu am bagat de fo 5 ori bila neagra gresit azi :( altceva nu am de comentat
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde Djinn » Vin Ian 21, 2005 8:12 pm

io am jucat normal ~p

bilele ie de vina, breeee.... nu ma iubeshte.... decat neagra, da numa cand nu trebe :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 8:27 pm

Aurolacule...scoate-l pe Publius de la tine din grupa. Au fost restructurari..si au ramas doar 7 in fiecare grupa....

Deci..grupa A...fara Publius...care va juca in grupa D !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ssonja » Vin Ian 21, 2005 8:28 pm

s-a dat drumu la cizme prin orash. aurolacu - je: 2-0. da cica mai tre jucat un meci

later edit (not quite later): 3-0...deci cizme dom'le
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
ssonja

Mesajde baixinho© » Vin Ian 21, 2005 9:45 pm

Ca sa nu existe probleme de acum inainte, fac aceasta RUGAMINTE

- in atentia userilor Raspopitu si cristy si a posibililor viitori adversari din optimi, sferturi, semifinale si finala (daca ma calific): IN TIMPUL MECIURILOR NU COMUNICAM INTRE NOI DECAT SCORUL. Orice alte discutii le putem purta dupa terminarea partidelor.

Multumesc pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Bre ce e asta?

Mesajde v1n3ri » Vin Ian 21, 2005 10:04 pm

Sa fiu al drak de stiu ce e aia... Cert e ca eram cu bilele ale cu dungi. Si s-a schimbat locu'.
-----
E clar. Nu joc pana nu se da eye cu parerea. Si cu ala joc numa pe yahoo games. Si sa mai fie careva pe acolo.
Fişiere ataşate
IMg.jpg
IMg.jpg (86.88 KiB) Vizualizat de 4944 ori
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Catalánul » Vin Ian 21, 2005 10:17 pm

se pare ca mylord a apelat din nou la butonul SWAP :D :j desi, cica, nu stie ce e :D acest buton schimba bilele... de exemplu daca cineva era cu plinele, in urma apasarii pe butonul SPAW va fi nevoit sa joace cu goalele :) :D
Catalánul

Mesajde h0va » Vin Ian 21, 2005 10:20 pm

eo zic ca dak cineva face o astfel de magarie ar trebui eliminat fara preaviz..n'avem nevoe de gainari printre noi..

?!
h0va

Mesajde Catalánul » Vin Ian 21, 2005 10:29 pm

mylord e la a 2-a abatare... nu e deloc frumos ceea ce face [-X dupa cum stiti cand eu eram in avantaj a iesit din YM pe motiv ca i se blocase compu` X-(
in imagine se poate vedea avantajul pe care il aveam eu :D
Fişiere ataşate
Screenshot - Pool.JPG
Screenshot - Pool.JPG (96.78 KiB) Vizualizat de 4937 ori
Catalánul

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 21, 2005 10:29 pm

CDO va lua maine dimineatza o decizie in privintza lu mylord.
pana atunci...se amana toate partidele acestui jucator !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Vin Ian 21, 2005 11:53 pm

a fost un meci interesant cu RooT desi el nu stie cu cine a jucat...ca eu nu cunosc nici un Diamond..
Daimon

Mesajde old lord » Sâm Ian 22, 2005 12:13 am

Prima data cand cu cr3tz mi-a multumit pentru SPAW l-am intrebat ce e ala si nu mi-a raspuns , nu l-am mai intrebat ce este pentru ca eram in timpul meciului si am mai crezut ca e vorba de altceva .
De ce ?
Pentru ca in acelasi timp io am dat in bila alba foarte incet pana sa atinga bila mea, ca sa las bila alba blocata acolo si sa nu-i dau bila alba intr-o parte favorabila lui .
Intradevar mi-e mi s-a parut ciudat ceva ,ca ceva se schimbase dar nu mi-am dat seama ce ( asa-s io zapacit ) , abia in momentul asta realizez ce am facut ,si daca imi amintesc io bine aminte am bagat o bila de culoarea mea in gaura ,care devenise a lui si nu realizasem cum de ia venit tura lui cand io nu am tintit gresit ,deci trebuia sa fie tura mea , dar io schimbasem bilele fara sa stiu si iam bagat bila lui
Daca o faceam intentionat de ce am mai bagat bila lui ?
A doua oara mi-a multumit pe forum si iara-s in replica mea data lui ( postu 40 aici ) ,l-am intrebat ce este SPAW . cr3tz era suparat pe mine ca vazusem repriza a 2 a mea iar io suparat pe el ca o vedea a lui ( adica avantaj pana cand am introdus bila neagra din gresala in gaura si am piedut partida ) . Discutia intre mine si cr3tz a continuat pe ym unde am facut pace (daca se pote zice asa ) , si am revenit pe forum unde am scris " egalitate " ,iar in postu 40 am sters intrebarea "ce este ala un SPAW " pentru ca cr3tz mi-a explicat ce inseamana SPAW pe ym .Dar mi-a explicat gresit s-au am inteles gresit .

De aceea am dat SPAW in meciul cu vineri , pentru ca io eram intr-o situatie imposibila de bagat o bila in gaura si el mai avea 2 cat sa intre in gaura , astfel io am crezut ca daca dau spaw vine randul lui si nici el nu va putea baga bila in gaura si va face o gresala favorabila in favoarea mea .
Vineri a observat ca se schimbase bilele, si io la fel , si abar nu am avut cum se intamplase asta , credeam ca e o defectiune de la vineri ,pentr-ca la mine totul era ok .Nu intelegeam prea multe ,nu intelegeam ce se intampla cu vineri .
Vineri si a inceput sa aibe un comportament complet aiurea, era in deliriu , nu explica nimica , vorbea de o poza ,abar nu aveam ce legatura are o poza cu jocul nostru ( si va jur ca am ras cum nu am mai ras de secole dar nu stiam ca nu radeam a bine ) si dupa o uriasa stradanie vineri imi spune sa intru pe forum. Vad mesajele lui catalanu si hova si m-am luminat.
Asta e tot .

Acum gasesc si explicatia cum de am dat SPAW cu .
Io sunt abonat la mai mult subiecte de pe forum cu optiunea de informare imediata . Amintitiva de cele 133 de posturi . Astfel cand cineva face un post pe forum la unul din subiectele la care io is abonat , in momentul cand sunt logat pe ym ,primesc instant informatia " un nou mesaj pe subiectul cutare " ,si imi apare optiune "OK " (Adica bine ca stiu ) sau " GO TO YAHOO!MAIL " , si bifand mi se deschide pagina de mail de pe yahoo.
Cred ca bifand una din optiuni am apasat si din gresala pe butonul swap si asa imi explic de ce imi multumea cr3tz
Cand cr3tz mi-a explicat ce inseamana SPAW , io am inteles ca e vorba de " urmatorul " sau " next " , adica am crezut ca las bila acolo unde este . De ce ? In caz ca nu nimersc o bila de a mea el nu poate muta bila cum doreste sau nu risc sa-i dau lui bila alba intr-o situatie favorabila (cazul cu vineri ).

Asa se explica totul ,tutul a fost o neintelegere .
Cine poate sa fie asa de prost sa incerce asa ceva , adica SWAP , si din repriza 1 ,cand pe lumea asta sunt metode mult mai eficiente de a insela pe jocuri ,care pe mine nu ma intereseaza .
Si de ce as fi apelat io la smecheria SWAP , pentru ce , joc de 1-2 saptamani poll pe yahoo games si sunt incepator ,nu aveam nici o sansa sa trec nici de grupe.

SI TOTU PENTRU CA NICIODATA NU SUT ATENT LA NIMIC ,ASA SUNT IO ZAPACIT
(dar nu sunt " infractor " , sau gainar )
old lord

Mesajde old lord » Sâm Ian 22, 2005 12:14 am

isildur2481: merge greu netu aci
isildur2481: stai sa verific
isildur2481: ok
isildur2481: se incarca
v1n3ri : de unde esti?
isildur2481: iasi
v1n3ri : Buc?
v1n3ri :
isildur2481: o sec
v1n3ri : omu'
v1n3ri : ci' fa'?
isildur2481: adica
v1n3ri : tu erai cu alelalte bile bre
isildur2481: mda
isildur2481: iar tu ai
v1n3ri : da' nu io is cu aela
v1n3ri : io aveam ale cu ungi
isildur2481: va sa zica
isildur2481: numai io gresi
isildur2481: asta e
v1n3ri : lasa bre
v1n3ri : f**ing cheater
isildur2481: ??
v1n3ri : stai un pic...
isildur2481: k
v1n3ri : ma
v1n3ri : asa nu joc
isildur2481: adica
v1n3ri : io nu eram cu bilele aste
v1n3ri : bag p**a
isildur2481: ce facem
isildur2481: nici io cu celelalte
v1n3ri : stai un pic
v1n3ri : stai aci la masa
isildur2481: de ce?
v1n3ri : ca ies si intru iar
v1n3ri : si uneori pot sa continui jocu'
v1n3ri : wait here
v1n3ri : hm...
v1n3ri : nu imi apare
isildur2481: cum s-a intamplat
v1n3ri : ce?
isildur2481: schimbu de bile
v1n3ri : vez poza
v1n3ri : habar nu am mai mult
isildur2481: ai trimis ceva
v1n3ri : o poza
v1n3ri : vezi aia
isildur2481: ce poza
isildur2481: e o adresa de sait
v1n3ri : meri acolo
v1n3ri : vez tu
v1n3ri : incepem iar?
isildur2481: unde
isildur2481: da
v1n3ri : 0-0?
isildur2481: incepem iar
v1n3ri : daca se mai intampla...
v1n3ri : jucam pe site la yahoo
v1n3ri : ma omu'
v1n3ri : tu ai bagat v-o bila?
v1n3ri : la inceput?
v1n3ri : io nu joc
isildur2481: una plina
v1n3ri : sau...
v1n3ri : asa.
v1n3ri : oki
isildur2481: de ce
v1n3ri : las'
isildur2481: zii ma
isildur2481: ca nu ma supar
v1n3ri : aveam impresia..
v1n3ri : da' e oki acu
isildur2481: ce se petrece
isildur2481: nuuuuuuu
v1n3ri : ui cum
v1n3ri : suspendam jocu'
isildur2481: de
isildur2481: ce
v1n3ri : nu joc decat pe yahoo game
v1n3ri : games
v1n3ri : si sa mai asiste unu la mesi
v1n3ri : meci
isildur2481: ai probleme
v1n3ri : si gata]
isildur2481: de ce
v1n3ri : tu ai bre
v1n3ri : faci schimb de locuri?
v1n3ri : vez pe forum
v1n3ri : sau poza ce am dat-o
v1n3ri : stai un pic
isildur2481: ma esti nebun sau ce
v1n3ri : mer sa ma mai documentez un pic
isildur2481: despre ce ma ?
isildur2481: esti beat
isildur2481: ?
v1n3ri : las-o moarta bre
v1n3ri : ai vazu poza aia?
isildur2481: nu
v1n3ri : in meci oficial fara dume d'ale'
isildur2481: mai da o data
v1n3ri : vezi pe forum
isildur2481: unde?
isildur2481: inchid jocu
isildur2481: ?
v1n3ri : dap
v1n3ri : vedem ce facem
v1n3ri : cand reluam
isildur2481: unde pe forum
isildur2481: acum
v1n3ri : si o sa iau si martori
isildur2481: dar ce poza
v1n3ri : la comentarii
v1n3ri : vezi ma acolo
isildur2481: ce ma?
v1n3ri : si gata
isildur2481: unde sa vad poza
isildur2481: in legatura cu ce
v1n3ri : ma esti prost?
v1n3ri : ce p**a mea?
isildur2481: ce martori
v1n3ri : vezi pe forum
isildur2481: esti nebun ma
v1n3ri : la comentarii la biliard 2005
isildur2481: am dat pe comentarii
isildur2481: si ai un post
v1n3ri : cu o poza
isildur2481: dar nici o pozza
v1n3ri : esti prost bre
v1n3ri : nu stii sa cauti?
isildur2481: io nu-s prost bre
v1n3ri : vrei linku exact?
v1n3ri : ce naiba
isildur2481: nu ma
isildur2481: intra si vezi ca-s acolo
isildur2481: pana acum ai vorbit fara sens
isildur2481: nu ai legat nimic
v1n3ri : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=351561#post351561
v1n3ri : si vez ma omu acolo poza
v1n3ri : si ce o zis catalanu'
v1n3ri :
isildur2481: vad ce a zis catalanu
isildur2481: si a zis bine
v1n3ri : si drak
isildur2481: nu stiam ca face asa ceva
isildur2481: ci altceva
v1n3ri : ei nu
isildur2481: incepem de la 1-0
v1n3ri : si experimentezi in meciuri oficiale bre?
isildur2481: pentru tine
v1n3ri : incepem o p**a
v1n3ri : cu tine joc numa pe yahoo games
isildur2481: stai un pic
v1n3ri : si sa mai vina careva sa vada meciu
isildur2481: lasa
isildur2481: ma
v1n3ri : si nu joc azi
isildur2481: stai fara grija
v1n3ri : nimic
isildur2481: explica si tu mai clar alta data
v1n3ri : ce p**a sa explic?
v1n3ri : d ce ai apsat pe buton?
v1n3ri : daca n stii ce face
v1n3ri : ?
v1n3ri : se pare ca ai mai facut aia
v1n3ri : daca o zis Catalanu
isildur2481: am fost pacalit
v1n3ri : cum ziceam
isildur2481: nuuuuuuuuuuuuu
v1n3ri : cu tine nu joc pe messenger si gata
isildur2481: stai un pic
isildur2481: si calmeazate
isildur2481: jucam unde vrei
v1n3ri : si cum vreau io
v1n3ri : adica cu inca cineva sa vaza meciu
isildur2481: cineva mea zis ca e un next
v1n3ri : mda
v1n3ri : cine?
v1n3ri : si ce next?
v1n3ri : asta nu e explorer
v1n3ri : cu Next si Back
v1n3ri : sau Stop
isildur2481: adica tu urmezi fara sa pui bila unde vrei
v1n3ri : o p**a bre
v1n3ri : ai mai jucat pool?
v1n3ri : de cand?
isildur2481: 2 sapt
v1n3ri : amatoru naibii
isildur2481: am jucat alte versiuni
v1n3ri : io am jucat in campionat dupa 2 zile de amicale
isildur2481: gata ma
isildur2481: e 1-0 pt tine
v1n3ri : nimic
v1n3ri : 0-0 si jucam altadata pe games
v1n3ri : stau sa vad ce zice eye
isildur2481: azi am mai fost pacalit o data
v1n3ri : el decide
v1n3ri : ghinion
isildur2481: esti dus
v1n3ri : astept parerea lu eye
v1n3ri : si dus esti tu bre
isildur2481: tu esti dus cu siguranta bre
isildur2481: esti nebun de tot
v1n3ri : de ce?
v1n3ri : ca te-am prins?
v1n3ri :
v1n3ri : ma...
v1n3ri : daca te lasi pacalit si crez ca asa prinzi finala....
v1n3ri : at prefer sa nu ma calific
isildur2481: ai scri vreo 30 de randuri fara noima
v1n3ri : da
isildur2481: nu am inteles nimic
v1n3ri : daca nu intelegi
v1n3ri : e clar
v1n3ri : vb maine
isildur2481: si la urma te explici
isildur2481: vb acum
v1n3ri : omu'
v1n3ri : nu joc cu tine inca
isildur2481: ce mai vrei decat 1-0
v1n3ri : asa ca nu pre avem ce vb
v1n3ri : degeaba
v1n3ri : sa fie si 3-0 pt mine
isildur2481: dute naibii
isildur2481: uitate mai sus pe comentarii
v1n3ri : zi unde
isildur2481: ai acolo solutia
isildur2481: pe comentarii
v1n3ri : zi cine o scris-o
v1n3ri : ca is o gramada
isildur2481: in cazul de fata io pot fii iertat o data
isildur2481: de catre tine daca vrei tu
v1n3ri : da' nu de mine
v1n3ri : eventual de eye
v1n3ri : e turneu' lui
isildur2481: sau partida este castigata de tine
isildur2481: si continuam meciul
v1n3ri : nimi'
v1n3ri : am zis
v1n3ri : azi nu mai joc cu tine
isildur2481: te dau pe forum descreieratule
v1n3ri : astept raspuns de la eye si vedem
v1n3ri : da-ma pls
v1n3ri : vezi sa pui si toata discutia asta
v1n3ri : pls
isildur2481: o fiu io pacalit dar tu dus
v1n3ri : oricum
isildur2481: asa o pun
isildur2481: toata
isildur2481:
v1n3ri : aia de pe forum stiu ca is dus
v1n3ri :
v1n3ri : pls
v1n3ri : hai pa
isildur2481: da-ti foc
isildur2481:
v1n3ri : ca daca mai scriu nu intra toata discutia
isildur2481: intra na-i grija
isildur2481:
v1n3ri : bre
v1n3ri : ai vazu ce o zis h0va?
v1n3ri : dupa postu lu catalanu?
v1n3ri : ia citeste bre
isildur2481: ma loghez acum pe forum si dau o replica
isildur2481: fii atent
v1n3ri : abia astept
isildur2481: merge greu netu
v1n3ri : te cred
isildur2481: acum inteleg reactia ta
v1n3ri : care?
isildur2481: nu te mai dau pe forum
v1n3ri : da-ma bre
isildur2481: am ras o gramada degeaba
v1n3ri : sau nu te tine?
v1n3ri : aha
v1n3ri : ai ras ca prostu
v1n3ri : ca ai sanse sa fii dat afara din concurs
isildur2481: nu am facut nimica intentionat
v1n3ri : aha
v1n3ri : a2a oara?
v1n3ri : prima hai...
v1n3ri : da' ai facu si cu catalanu
v1n3ri : asa ca...
isildur2481: nu cu catalanu
v1n3ri : plange-te la firma de net
isildur2481: cu celalalt
v1n3ri : nu ma intere
v1n3ri : t-am zis
v1n3ri : stau sa vad decizia oficiala
v1n3ri : CDO va lua maine dimineatza o decizie in privintza lu mylord.
pana atunci...se amana toate partidele acestui jucator !

v1n3ri : ai citit aia?
isildur2481: cand am facut prima data treaba asta am facut-o in defavoarea mea
isildur2481: de ce sa fac io asta
v1n3ri : si cine e de vina?
v1n3ri : prostia ta bre
isildur2481: nu stiu
isildur2481: cu tine am facut-o intentionat
v1n3ri : un om normal nu experimenteaza
isildur2481: dar nu am stiut ce face
v1n3ri : ghinion
v1n3ri : acu ai aflat
v1n3ri : lasa
v1n3ri : cu putin noroc
v1n3ri : o sa-t permita sa te inscri luna viitoare
isildur2481: cu celalalt abar nu am cand am facut-o
isildur2481: asta e
v1n3ri : pe mine nu ma intere asta
isildur2481: nu plang
isildur2481: joc cat vreau pe games
v1n3ri : meri si joaca
v1n3ri : da' nu vii la campionat cu marshevii
v1n3ri : in amicale faci ce te taie capu'
v1n3ri has signed out. (15.03.2002 23:19)
old lord

Mesajde ketyy » Sâm Ian 22, 2005 1:17 am

mylord, unde a disparut postul tau? Era absolut genial, de mult n-am mai ras asa :D
ketyy
Junior Member

Hm...

Mesajde Aurolacul » Sâm Ian 22, 2005 1:23 am

Joc mai bine in acest campionat, am shi eu 2 victorii, dupa ce in ultimul am reusit ca sa obtin numai una. :B
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde RooT » Sâm Ian 22, 2005 1:26 am

Prima data cand cu cr3tz mi-a multumit pentru SPAW l-am intrebat ce e ala si nu mi-a raspuns , nu l-am mai intrebat ce este pentru ca eram in timpul meciului si am mai crezut ca e vorba de altceva .
De ce ?
Pentru ca in acelasi timp io am dat in bila alba foarte incet pana sa atinga bila mea, ca sa las bila alba blocata acolo si sa nu-i dau bila alba intr-o parte favorabila lui .
Intradevar mi-e mi s-a parut ciudat ceva ,ca ceva se schimbase dar nu mi-am dat seama ce ( asa-s io zapacit ) , abia in momentul asta realizez ce am facut ,si daca imi amintesc io bine aminte am bagat o bila de culoarea mea in gaura ,care devenise a lui si nu realizasem cum de ia venit tura lui cand io nu am tintit gresit ,deci trebuia sa fie tura mea , dar io schimbasem bilele fara sa stiu si iam bagat bila lui
Daca o faceam intentionat de ce am mai bagat bila lui ?
A doua oara mi-a multumit pe forum si iara-s in replica mea data lui ( postu 40 aici ) ,l-am intrebat ce este SPAW . cr3tz era suparat pe mine ca vazusem repriza a 2 a mea iar io suparat pe el ca o vedea a lui ( adica avantaj pana cand am introdus bila neagra din gresala in gaura si am piedut partida ) . Discutia intre mine si cr3tz a continuat pe ym unde am facut pace (daca se pote zice asa ) , si am revenit pe forum unde am scris " egalitate " ,iar in postu 40 am sters intrebarea "ce este ala un SPAW " pentru ca cr3tz mi-a explicat ce inseamana SPAW pe ym .Dar mi-a explicat gresit s-au am inteles gresit .

De aceea am dat SPAW in meciul cu vineri , pentru ca io eram intr-o situatie imposibila de bagat o bila in gaura si el mai avea 2 cat sa intre in gaura , astfel io am crezut ca daca dau spaw vine randul lui si nici el nu va putea baga bila in gaura si va face o gresala favorabila in favoarea mea .
Vineri a observat ca se schimbase bilele, si io la fel , si abar nu am avut cum se intamplase asta , credeam ca e o defectiune de la vineri ,pentr-ca la mine totul era ok .Nu intelegeam prea multe ,nu intelegeam ce se intampla cu vineri .
Vineri si a inceput sa aibe un comportament complet aiurea, era in deliriu , nu explica nimica , vorbea de o poza ,abar nu aveam ce legatura are o poza cu jocul nostru ( si va jur ca am ras cum nu am mai ras de secole dar nu stiam ca nu radeam a bine ) si dupa o uriasa stradanie vineri imi spune sa intru pe forum. Vad mesajele lui catalanu si hova si m-am luminat.
Asta e tot .

Acum gasesc si explicatia cum de am dat SPAW cu .
Io sunt abonat la mai mult subiecte de pe forum cu optiunea de informare imediata . Amintitiva de cele 133 de posturi . Astfel cand cineva face un post pe forum la unul din subiectele la care io is abonat , in momentul cand sunt logat pe ym ,primesc instant informatia " un nou mesaj pe subiectul cutare " ,si imi apare optiune "OK " (Adica bine ca stiu ) sau " GO TO YAHOO!MAIL " , si bifand mi se deschide pagina de mail de pe yahoo.
Cred ca bifand una din optiuni am apasat si din gresala pe butonul swap si asa imi explic de ce imi multumea cr3tz
Cand cr3tz mi-a explicat ce inseamana SPAW , io am inteles ca e vorba de " urmatorul " sau " next " , adica am crezut ca las bila acolo unde este . De ce ? In caz ca nu nimersc o bila de a mea el nu poate muta bila cum doreste sau nu risc sa-i dau lui bila alba intr-o situatie favorabila (cazul cu vineri ).

Asa se explica totul ,tutul a fost o neintelegere .
Cine poate sa fie asa de prost sa incerce asa ceva , adica SWAP , si din repriza 1 ,cand pe lumea asta sunt metode mult mai eficiente de a insela pe jocuri ,care pe mine nu ma intereseaza .
Si de ce as fi apelat io la smecheria SWAP , pentru ce , joc de 1-2 saptamani poll pe yahoo games si sunt incepator ,nu aveam nici o sansa sa trec nici de grupe.

SI TOTU PENTRU CA NICIODATA NU SUT ATENT LA NIMIC ,ASA SUNT IO ZAPACIT
(dar nu sunt " infractor " , sau gainar )
Cel mai bestial post pe care l-am citit in ultima vreme ... mylord l-a sters da io zic ca e superb si merita citit... mylord .. daca vrei il sterg da io zic sa-l lashi ca e SUPER !
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde RooT » Sâm Ian 22, 2005 1:39 am

a fost un meci interesant cu RooT desi el nu stie cu cine a jucat...ca eu nu cunosc nici un Diamond..
My bad ... ce sa fac daca nu shtiu citi :cow:
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde cr3tz » Sâm Ian 22, 2005 1:44 am

:no:
era inceputul meciului 2.mylord a spart bilele si era randul meu.si cum nu stiam c sa bag miscam cursorul d la mouse p ecran....si din greseala am dat spaw
si in loc sa fie randul meu era randul lui....pana la urma situatzia a fost remediata fara k el sa dea in nici o bila,adica a fost dat spaw(sau cu s-o numi)din nou. :o
so,era randul meu,nu fusese nici o bila bagata ,asa k nu vad problema.eu la faza asta ma refeream mylord.
sincer nu stiu c vb tu acolo.... ;e
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Razorel » Sâm Ian 22, 2005 7:48 am

Erm..... SPAW? English mai oameni buni..... swap.... a face schimb. Cam greu sa dai din greseala, daca stii ce inseamna.
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde old lord » Sâm Ian 22, 2005 8:48 am

postul care l-am sters am considerat ca e mai bine sa-l sterg si sa-l refac

io abar nu am stiut ce inseamana SPAW pana nu mi-a explicat catalanu

cr3tz a dat spaw si in repriza 1 si el mai spune ca si in repriza a 2 a ,asa imi explic acea ciudatenie
dupa cum vedeti cr3tz recunoate ca el a dat spaw si nu io
intradevar el mi-a multumit pentru SPAW dar io abar nu am avut pentru ce pentru ce ,si cu siguranta nu am dat intentionat
io nu stiam ce face

cu vineri am dat intentionat crezand ca vine randul lui ,dupa explicatia data de cr3tz pe care o redau aici

el_cr3tzu: da-mi link
el_cr3tzu: k ma joc dota
isildur2481: de ce?
isildur2481: ai citit
el_cr3tzu: pai nu pot s aintru si [pe forum
el_cr3tzu: nu
el_cr3tzu: da-mi un link
isildur2481: esti pe invisible
isildur2481: pana maine nu mai pot juca
isildur2481: ce mi-ai explicat ce swap
isildur2481: ce era ala
el_cr3tzu: sa schimb randul
el_cr3tzu: adica dc e randul tau si dau eu swap o sa fie randul meu
isildur2481: adica?
el_cr3tzu: da-mi link
el_cr3tzu: pls
isildur2481: stai sa lamurim
isildur2481: si apoi iti dau link
el_cr3tzu: zi
isildur2481: ce e ala "schimb randul "
el_cr3tzu: era randul meu si am dat swap din greseala
isildur2481: adica tu ai dat SWAP din gresala
isildur2481: de aceea can io am bagat bila mea a fost luata ca a ta
isildur2481: pentruca tu ai schimbat culorile
isildur2481: acum inteleg dezavantajul in defavoarea mea
isildur2481: io nu am dat nici un SWAP
isildur2481: MAI
isildur2481: OMULE
isildur2481: IO NU AM DAT SWAP
el_cr3tzu: loooooooooooool
el_cr3tzu: nu a fost asa
isildur2481: AM BAGAT BILA MEA SI A FOST LUATA CA A TA
el_cr3tzu: loooooooooooooooooool
el_cr3tzu: =))
el_cr3tzu: nu mai
isildur2481: DE ACEEA SOSISE RANDUL TAU
el_cr3tzu: swap a fost dat la inceputul jocului 2
el_cr3tzu: dupa c ai spart tu bilele
isildur2481: CE MA
el_cr3tzu: eu am dat swap din greseala
el_cr3tzu: ai inteles?
isildur2481: in ce partida?
isildur2481: a 2 a ?
isildur2481: sau prima ?
isildur2481: mai swap inseamna schimbarea culorii si nicidecum a randului
isildur2481: io nu am dat niciodata swap
isildur2481: imi explici si mie ce s-a intamplat
isildur2481: s-au es
isildur2481: zii ceva
old lord

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard