Comentarii la Monastery Club Biliards 2005
114 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Oribilul Mosh - catharsis 2-3
A fost cea mai frumoasa partida jucata de mine all-time, cei doi jucatori aflandu-se intr-o forma foarte buna...introducand bila dupa bila, jucand fair-play si facand putine greseli.
Am condus cu 1-0...catharsis a preluat conducerea cu 2-1...am egalat...si m-a batut la mustatza in decisiv. O partida absolut superba.
L-a scorul de 1-1 ...am avut sansa sa preiau conducerea...dar atunci am facut singura greseala majora din meci...si am ratat.
Scorul intalnirilor directe dintre catharsis si Oribilul Mosh a devenit 1-1.
Am condus cu 1-0...catharsis a preluat conducerea cu 2-1...am egalat...si m-a batut la mustatza in decisiv. O partida absolut superba.
L-a scorul de 1-1 ...am avut sansa sa preiau conducerea...dar atunci am facut singura greseala majora din meci...si am ratat.
Scorul intalnirilor directe dintre catharsis si Oribilul Mosh a devenit 1-1.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
din pacate am niste probleme cu internetul si temporar nu pot juca. o sa va anunt cand se va putea
ati mai vazut eroarea la decret
ati mai vazut eroarea la decret
- Fişiere ataşate
-
- eroare.JPG (68.9 KiB) Vizualizat de 2524 ori
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
ketyy - catalanul 3-2
nu ma consider castigatoare, pentru ca la 2-2 catalanul a avut meci, cam la fel a fost si la 2-1... iar prima lui victorie a fost fara drept de apel. Oricum, daca nu jucam antrenament, castigam clar
mi-a placut foarte mult sa joc cu el, pentru ca loveste foarte repede.
nu ma consider castigatoare, pentru ca la 2-2 catalanul a avut meci, cam la fel a fost si la 2-1... iar prima lui victorie a fost fara drept de apel. Oricum, daca nu jucam antrenament, castigam clar

mi-a placut foarte mult sa joc cu el, pentru ca loveste foarte repede.
- ketyy
- Junior Member
catharsis - Catalánul 3-2
am condus de fiecare data sau am fost egalat, dar a fost un meci foarte disputat, asemanator cu cel contra oribilului mosh. inca vreo 2-3 meciuri ca acestea 2 si cedez psihic :p
am condus de fiecare data sau am fost egalat, dar a fost un meci foarte disputat, asemanator cu cel contra oribilului mosh. inca vreo 2-3 meciuri ca acestea 2 si cedez psihic :p
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
ce sa mai zic... ambele meciuri pe care le-am jucat azi au fost foarte echilibrate. In meciul cu ketty, am avut minge de meci la 2-1 dar din pacate am ratat
si cu catharsis puteam sa castig la 2-2, dar neagra nu a vrut sa intre... 

-
Catalánul - Mesaje: 625
RooT scrie:deci cu mine nu ti-a placut sa joci ?

majoritatea joaca incet, doar ca (,) catalanul loveste la maxim 5-10 secunde, ceea ce mi se pare foarte redepe. Cu toate astea putea sa castige fara probleme. Eu sper sa ma intalnesc cu el si in urmatoarele faze al competitiei.
- ketyy
- Junior Member
De ce? ca sa castigi din nouketyy scrie:Eu sper sa ma intalnesc cu el si in urmatoarele faze ale competitiei.

-
Catalánul - Mesaje: 625
Oribilul Mosh scrie:am uitat sa va rog...sa scrieti si grupa cand punetzi rezultatul.
deci pana acum 2 meciuri din grupa A...castigate de Raspopitu cu 3-0. Raspopitule...nu s-au prezentat adversarii...sau s-a intamplat sa-i batzi tu cu scor de for-feit ?
S-au prezentat,si n-au jucat rau!
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
bre deci s'a intamplat cva fuarte interesant..la scorul de 2-1 pt cristy in partida cu je, subsemnatu' a bagat neagra..m'am grabit sa'l felicit shi sa'i strang mana la care iel a replicat: "nu bre ie 2-1, se repeta"..eo am ramas masca shi asha am stat pana a sosit shi explicatzia: "nu ie cinstit, dak ie sa te bat vreau sa te casapesc eo cu mana mea nu prin autogol"..eo mi'am facut cruce cu tuate mainile din dotare shi dupa ce m'am asigurat ca nu "vorbeshte vinul pt el" am continuat..deznodamantul a fost tragic..3-2 pt mine..
deh..intre noi doi cst, chestia asta o sa ramana ca regula so multzam pt shansa oferita!!
deh..intre noi doi cst, chestia asta o sa ramana ca regula so multzam pt shansa oferita!!
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
pai decide-te, ca pe threadul concursului ai scris 3-2 pentru el.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
n-o sa fie nici o regula asta
... cu mine daca bagi neagra ai pierdut :p ... face parte din joc sa ai grija sa n-o bagi decat la sfarsit ... asa mi se pare fair

I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
iti da mana sa vorbesti krane ca n-ai cazut cu mine in grupa 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
din meciul cu v1n3ri , care a introdus si el neagra accidental , o alta bila lovindu'se de ea ( in final el a castigat 3-0 ) :
Si asta nu e pt nici un premiu nimik , topicul acela a fost creat dupa ce am dat sansa lui hova ; si chiar daca as primi acel primi , l'as dona pt urmatorul concurs !
Conteaza felul cum joci , nu rezultatul ! parerea mea
v1n3ri : 1-1
Me: 0-1
v1n3ri : ??
v1n3ri : 1-1
[..]
v1n3ri : ce chestie
Me: nu ie cinstit, dak ie sa te bat vreau sa te casapesc eo cu mana mea nu prin autogol
Me: pe mine nu ma intereseaza sa castig concursul dintr'o greseala
Me: daca merit sa'l castig , il castig
Me: asa si cu fiecare partida .. daca merit s'o castig , o castig , indiferent ca rejucam de x ori
Me: intelegi?
v1n3ri : iep
Me: ca sa pot zice clar : buey , io sunt cel mai bun , am castigat turneul
Si asta nu e pt nici un premiu nimik , topicul acela a fost creat dupa ce am dat sansa lui hova ; si chiar daca as primi acel primi , l'as dona pt urmatorul concurs !
Conteaza felul cum joci , nu rezultatul ! parerea mea
Moved away.
- Cristy
Daca loveste direct , deci cu intentie bila neagra fie bine/gresit nu , nu se rejoaca .
Dar daca loveste o bila de'a lui pe care o baga , da la randu ei loveste alta bila ce loveste neagra care intra -> da , ca nu avea cum sa vada asta ; dar daca este vizibil ca o sa intre neagra din cauza loviturii -> nu .
Dar daca loveste o bila de'a lui pe care o baga , da la randu ei loveste alta bila ce loveste neagra care intra -> da , ca nu avea cum sa vada asta ; dar daca este vizibil ca o sa intre neagra din cauza loviturii -> nu .
Moved away.
- Cristy
eyewitness,
Sunt cel mai slab jucator de Yahoo Pool din galaxie. Nu merit sa mai particip la aceste campionate forumiste, pentru ca oricum nu voi castiga nici un meci...pentru ca ma bat singur intotdeauna (a nu se confunda cu batutul maimutzei). Te rog sa ma excluzi din intreg turneul de biliard. Maine cand intru vreau sa citesc decizia ta referitoare la excluderea mea din turneu. Multumesc !
Oribilul Mosh
:yD
Sunt cel mai slab jucator de Yahoo Pool din galaxie. Nu merit sa mai particip la aceste campionate forumiste, pentru ca oricum nu voi castiga nici un meci...pentru ca ma bat singur intotdeauna (a nu se confunda cu batutul maimutzei). Te rog sa ma excluzi din intreg turneul de biliard. Maine cand intru vreau sa citesc decizia ta referitoare la excluderea mea din turneu. Multumesc !
Oribilul Mosh
:yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
oribilul mosh,
excluderea unui participant din circuitul "biliard 2005" nu-mi sta in putere decat in situatia in care unul din participanti incalca grav regulile turneului si asta numai prin votul majoritar CDO , astfel ca cererea dvs este respinsa pe motiv de lipsa de probe. avand in vedere ca regulamentul circuitului presupune ca la fiecare turneu concurentii sa se inscrie in prealabil aveti optiunea ca la urmatoarele turnee sa omiteti acest amanunt , icnorand total si irevocabil tredu de inscrieri
multumesc
eyewitness
(de cand nu imi mai spune lumea eyewitness am si uitat cum se scrie, parca nici n-ash fi io
)
excluderea unui participant din circuitul "biliard 2005" nu-mi sta in putere decat in situatia in care unul din participanti incalca grav regulile turneului si asta numai prin votul majoritar CDO , astfel ca cererea dvs este respinsa pe motiv de lipsa de probe. avand in vedere ca regulamentul circuitului presupune ca la fiecare turneu concurentii sa se inscrie in prealabil aveti optiunea ca la urmatoarele turnee sa omiteti acest amanunt , icnorand total si irevocabil tredu de inscrieri

multumesc
eyewitness
(de cand nu imi mai spune lumea eyewitness am si uitat cum se scrie, parca nici n-ash fi io

-
aiu - jaja = 3-1
jaja mi-a servit meciul pe tava gresind copilareste in cateva in situatii critice , mai ales in ultima partida
jaja mi-a servit meciul pe tava gresind copilareste in cateva in situatii critice , mai ales in ultima partida
-
mai am de bagat neagra
daca dau in bila adversarului si introduc neagra ce se intampla
daca dau in bila adversarului si introduc neagra ce se intampla
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
teoretic, pierzi, pentru ca nu ai lovit bila ta.
ANTI
-
nu ma intereseaza teoretic ci ce se intampla cu adevarat , pierd sau nu partida
pentru cei din grupa C ,sunt online
pentru cei din grupa C ,sunt online
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
pe games.yahoo.com pierzi.
ANTI
-
nu stiu cine spunea ca daca bagi neagra din prima castigi partida pe ym
pe yahoo.games pierzi
cred ca sunt cateva diferente intre ele
pe yahoo.games pierzi
cred ca sunt cateva diferente intre ele
-
Astazi am incercat sa joc cu k@tzy si cu monk, dar de fiecare data imi aparea o eroare, care, am aflat acum cateva minute, se datoreaza unor schimbari in reteaua locala. Nu stiu cat o sa mai dureze pana termina astia ce au de facut, asa ca ma simt nevoit sa abandonez. Imi pare rau ca v-am incurcat. Bafta in continuare!
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
-
monk - Mesaje: 2747
eyewitness scrie:Grupa A
eyewitness - ValiEnte = 2-3
Raspopitu - ValiEnte = 2-3
acsinte - ValiEnte = 2-3
FAW - ValiEnte = 3-2
CLASAMENT GRUPA A
2/ valiente 4 3-1 11-7 = 7 p
aiule, vezi ca ValiEnte are punctaverajul 11-9. o sa editez eu.
ANTI
-
ok
nu eram atent , ma fredona danone la melodie pe ym cu rahaturile iei
nu eram atent , ma fredona danone la melodie pe ym cu rahaturile iei

-
114 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard