Comentarii la Odobesti
67 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
nu se va suprapune cu primul turneu de mare slam...ci cel mult cu inscrierile pt. turneul de mare slam. turneul de mare slam...va incepe in jurul datei de 15 martie, anul curent.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu e nici un fel de problema, ca eu pot sa joc finala cu ssonja si dupa data limita de terminare a turneului. 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
comitetul biliardistilor care nu pierd in optimi format deocamdata din monk si root protesteaza oficial impotriva deciziei CDO de a nu avea dreptu de participare la acest turneu !!
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
-
monk - Mesaje: 2747
RooT...eu special pierd in optimi...ca sa iau parte la cat mai multe turnee. tu pana acum ai jucat in 2 turnee. eu in 4. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
mai actualizeaza careva clasamentele in grupele turneului de la odobesti sa stie si boboru ce se intanpla? in afara de grupa D ie cam ceatza totala. bila neagra pt organizator
r00T si monk , luati-le voi pe tuate

r00T si monk , luati-le voi pe tuate

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eye-ule...la mine in grupa e clasamentul la zi. ce ai ?
si care e grupa D la Odobesti ?
si care e grupa D la Odobesti ?
-
asa,asa.
-----
acsinte...eu o sa fiu plecat azi la ora la care am stabilit...dar promit ca pana pe seara jucam noi.

-----
acsinte...eu o sa fiu plecat azi la ora la care am stabilit...dar promit ca pana pe seara jucam noi.
-

Meciul s-a desfasurat pe teren neutru (la San Juan in Puerto Rico)...stadionul Moshului din Guadalajara fiind suspendat datorita atitudinii nesportive a spectatorilor. In prima partida maestru emerit al sportului cubanez, mylord a introdus neagra. In a doua partida Moshu l-a copiat. De la 1-1 a inceput o lupta surda...in care amandoi jucatorii au etalat lovituri de o inalta maiestrie. Pe final Moshu s-a impus castigand al doilea meci al turneului.
-
Publius, iti rup gatul cand te prind.
ce naiba, ma, nu puteai sa pierzi? sau macar sa cashtigi cu 3-2?

ce naiba, ma, nu puteai sa pierzi? sau macar sa cashtigi cu 3-2?
ANTI
-
Am incercat ieri sa joc cu cristy dar ii merge netul foarte prost si n`am reusit. Acum vad ca nu e. De asemenea cu K@tzy n`am avut cand sa joc, avand si ea probleme cu netu. Asta se va rezolva azi.... sper.
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
eu vs dany 3-2... un meci in care eu am marcat toate golurile
scorul a decurs in modul urmator: 1-0, autogol eu 1-1, alt autogol al meu, 2-1 pentru Dany. In al 4-lea set am reusit sa egalez 2-2. Dupa o intrerupere de 5 minute, cauzata de o ploaie torentiala
, setul 5 s-a reluat de la 0, (chiar daca eu eram in avantaj) si am reusit sa castig in ultimele minute printr-un gol din penalty :yD
ps. baixinho © se poate sa pui si la steguletul meu prescurtarea CA, ca sa pot sa il afisez si io? mersi

ps. baixinho © se poate sa pui si la steguletul meu prescurtarea CA, ca sa pot sa il afisez si io? mersi

-
Catalánul - Mesaje: 625
In ciuda celor -45 grade celsius din Gothab, echipa celor din Burundi condusa de nimeni altu decat Publius, a disputat un meci destul de "incins" cu echipa Groenlandei si al sau capitan, eu. Dupa un inceput bun al Groendlandezilor, a urmat o serie de ghinioane si rateuri de parca erau toti betzi, timp in care Burundezii au jucat bine si au reusit sa castige 3 meciuri la rand. La final: 3-1 pt Burundi - felicitari!
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Franta a mituit arbitrul (yahoou), iar acesta a afisat un inexplicabil "gol"
In rest un meci destul de echilibrat, dar in care jocul de picioare si pletele francezilor au facut diferenta.

In rest un meci destul de echilibrat, dar in care jocul de picioare si pletele francezilor au facut diferenta.
-
Razorel - Junior Member
Raspopitu tu ai un program de joc
cand te pot gasi
io nu pot sta non-stop pe ym
programul meu este dupa 8 seara , dar astazi am sa fiu incepand cu ora 9.15
acum nu mai pot fi online, o sa incerc sa mai fiu online in cursul zilei
cand te pot gasi
io nu pot sta non-stop pe ym
programul meu este dupa 8 seara , dar astazi am sa fiu incepand cu ora 9.15
acum nu mai pot fi online, o sa incerc sa mai fiu online in cursul zilei
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Reatrd, eu ajung acasa pe la 21.30-22.00. zi cand poti sa joci, ca sa stiu ce sa fac.
ANTI
-

Jucatorul din Kiribati a inceput in fortza castigand prima partida intr-un mod dominator. Am crezut ca voi pierde cu 4-0 in cel mult 15 minute. Dar lucruri ciudate s-au petrecut si jucatorul din tzara/insula care nu am idee daca se afla in Oceania, Asia , Africa sau pe undeva pe langa Tzara Focului...a inceput sa joace mult mai slab...permitand o victorie lejera jucatorului din Mexic..care a castigat 4 partide fara a mai pierde vr'una.
-
Sfertul 2
baixinho © - Reatrd 3-4
am jucat teribil de prost. la 1-0 pentru mine am bagat ca nesatulul shi neagra (in coltul indicat) si alba. dupa aceea, adversarul meu a inceput sa joace la mishto si a bagat alba direct in gaura, explicatia fiind ca "era singura varianta sa nu bag si neagra". la 3-3 aveam o pozitie excelenta si mi-a picat conexiunea cu reteaua intr-o pozitie in care as fi putut sa bag lejer 3-4 bile.
m-am intepat de doua ori sa fiu de acord ca la turneele de categorie D sa participe shi cei care nu au jucat la cele de categorie A si B+C, prima data cu CrAsHoVeR (sau cum s-o scrie) si acum cu Reatrd. a treia oara nu se va mai repeta. concluzia este ca Reatrd poate fi batut lejer, una dintre conditii fiind ca meciul sa nu inceapa la 11.30 noaptea.
Catalane, nu vreau sa vad in semifinale alt scor decat 4-0 pentru tine.
baixinho © - Reatrd 3-4
am jucat teribil de prost. la 1-0 pentru mine am bagat ca nesatulul shi neagra (in coltul indicat) si alba. dupa aceea, adversarul meu a inceput sa joace la mishto si a bagat alba direct in gaura, explicatia fiind ca "era singura varianta sa nu bag si neagra". la 3-3 aveam o pozitie excelenta si mi-a picat conexiunea cu reteaua intr-o pozitie in care as fi putut sa bag lejer 3-4 bile.
m-am intepat de doua ori sa fiu de acord ca la turneele de categorie D sa participe shi cei care nu au jucat la cele de categorie A si B+C, prima data cu CrAsHoVeR (sau cum s-o scrie) si acum cu Reatrd. a treia oara nu se va mai repeta. concluzia este ca Reatrd poate fi batut lejer, una dintre conditii fiind ca meciul sa nu inceapa la 11.30 noaptea.
Catalane, nu vreau sa vad in semifinale alt scor decat 4-0 pentru tine.
ANTI
-
Az e ultima zi pt Razorel... Sper sa dau de el. Is pe aci pana la 17:00 si dupa 20:30. Dar in principiu nu mai tarziu de 23:00. Asa ca sper sa'si faca timp sa joace cu mine.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
sa jucati azi...si sa dati un buzz cand terminati. in seara asta ma culc la orele 23 si vreau sa am semifinala jucata
maine joc finala...si pe urma incepem inscrierile pt. turneul de grand slam !

maine joc finala...si pe urma incepem inscrierile pt. turneul de grand slam !
-
v1n3ri, nu ai zis bine. Nu este vorba ca nu imi fac timp sa stii, doar ca am avut examene zilele astea, nu am net la dispozitia mea la ce ora doresc si este un drum destul de lung pana aici. Am sosit pe la 16 45 azi si am fost informat ca nu esti, poate stau pana la 20... daca nu, asta e, pierd si gata. Sper sa jucam azi totusi.
-
Razorel - Junior Member
dorinta ti-a fost indeplinitabaixinho © scrie:Catalane, nu vreau sa vad in semifinale alt scor decat 4-0 pentru tine.

astept cealalta semifinala, succes celor 2 concursanti, OM si Razorel :B si fie ca cel mai bun sa joace finala alaturi de mine ;-)
-
Catalánul - Mesaje: 625
Razorele...cand o punem ? :yD
-
acu' am sosit si eu acasa. mananc, fac un dush...si pe la15:15 jucam
fii pe faza !

fii pe faza !
-
67 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard