Comentarii la Tezcatlipoca Challenger

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 24, 2005 1:40 pm

biliard real...nu cunosc. mi-a dat rusine Wild Rose...in singurul meci pe care l-am jucat cu un forumist.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde h0va » Dum Apr 24, 2005 1:43 pm

domnu' Publius ieste ashteptat la camera de garda..pacientul h0va se afla colosha in coooma alcooolica..ie o ocazie unica, singulara shi numai una ca sa'l snopitz in batae

pentru ceilantz nemancatz (lafel ca shi mine:D) va urez un deosebit Pohta Mare!

eferwgv: lamultzean la totz florinii/florinele cashilutata meu care eo il sarbatoresc tocma acum..hai noroooc!

?!
h0va

Mesajde Amaterasu » Dum Apr 24, 2005 4:38 pm

deci domnu` Publius nu mai e pe aici astazi.. :D

Maine... mai asteapta...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde AxinTe » Dum Apr 24, 2005 5:02 pm

mi-a dat drumul la net si sunt on pentru meciuri :)
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 25, 2005 8:28 am

Azi am suferit cea mai mare umilintza din viatza mea. M-a batut faw cu 3-0.
Daca nu ma calific mai departe...ma gandesc serios sa pun in cui..tacul si bilele.
Asa nu se mai poate. Bati..pe h0va, pe Publius, pe SOD...si iei bataie cu 3-0 de la faw !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Djinn » Lun Apr 25, 2005 8:43 am

~p moshule, naiba te-a pus sa joci cu mine dis-de-dimineata, cand alta treaba n-am, sunt odihnita si mai aveam si draci ca m-ai pus sa ma scol la 7 ca sa joc cu tine :p

pese - din pacate momentu n-a tinut mult, sau young_hova a fost mai al dracu decat moshu :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde baixinho© » Lun Apr 25, 2005 9:15 am

Oribilul Mosh scrie:Bati (...) pe SOD

da, mai ales pe SOD.
Grupa B
Oribilul Mosh vs SOD 1-3
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Razorel » Lun Apr 25, 2005 10:18 am

Decret, gigiell, cand jucam?? Azi e ultima zi in care pot. O sa mai vin mai pe seara, dar nu stiu la ce ora va gasesc....
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 25, 2005 10:26 am

baixinho © scrie:da, mai ales pe SOD.

gigi, l-am batut in amical cu 4-2. deci am valoare *p

In alta ordine de idei....sunt inca marcat de infrangerea suferita in fatza lui faw ! :nope:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Apr 25, 2005 11:57 am

Oribilul Mosh scrie:l-am batut in amical

ti-am mai sus eu: Universitatea Craiova a fost, in iarna, campioana meciurilor amicale, iar acum s-a proptit pe ultimul loc al clasamentului. cam ca tine, asha.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Apr 25, 2005 12:01 pm

iam zis io ca din iunie divizia D il inghite
s-a ratzoit iel si moshit putzin la-nceput da creca acu a realizat ca ala ie locu lui
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 25, 2005 1:09 pm

Ce Divizia D ? Acolo e locul lui faw.
Eu voi juca in onoare ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 25, 2005 4:15 pm

cine-i mah bogy asta...de i-a batut si pe eye si pe RooT ?
e vreo noua senzatie a biliardului ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Apr 25, 2005 5:02 pm

ie coleg de camera cu catharsis, care a si garantat pentru el. iti aduci aminte cand faceai mishto de catharsis intrebandu-l ce va face daca o sa joaca impotriva lu bogy? ii dadeai si o solutie, sa se duca la un i-cafe.

revin si reamintesc ca sunt sceptic in ceea ce-i priveshte pe userii "suspecti" si care bat de rup tot ce prind. am un fix, recunosc, dar ma gandesc la o varianta pentru a nu se mai repeta astfel de situatii. in ceea ce ma priveshte, pe viitor voi accepta numai persoane care au activitate pe forum, nu care intra special pentru a participa la anumite consursuri.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 25, 2005 5:06 pm

ah...da...acum imi amintesc.

pai cand vom face divizile...vom defila cu aceiasi jucatori, nu ? adica..pt. 6 luni..nu se mai inscriu alti useri, nu ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Apr 25, 2005 5:39 pm

jucatorii noi vor putea fi numai forumisti ceva mai vechi pentru ca regula celor 100 posturi si 6 luni functioneaza. daca vor fi cazuri de acest gen (daca nocti de exemplu vrea sa participe :D ) in luna urmatoare va intra in divizia inferioara B sau eventual C (daca se hataraste aceasta varianta) iar daca vor fi mai multi care vor dori sa intre pe parcurs automat si numarul jucatorilor din fiecare divizie se va mari corespunzator (vor retrograda mai putini din A si vor promova mai multi din B)
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 25, 2005 5:40 pm

corect.

o fi buna nocti ? (la biliard) :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Lun Apr 25, 2005 7:37 pm

moshule, tot cu gandu la colega aia a ta:D
eu cred ca ar fi prea mult 3 divizii, pentru ca de pe la locul 8 in jos... diferentele nu sunt foarte mari (stiu n-ar trebui sa comentez eu, ca sunt pe ultimul loc:D ) mai prinde omul o zi, doua, trei, patru mai proaste, dar jucand doar cu oameni ff slabi n-ajungi niciunde.

cel mai bine ar fi ca decizia finala sa fie luata in functie de numarul celor care se vor inscrie.
Daimon

Mesajde eyewitness » Mar Apr 26, 2005 4:58 am

cel mai bine ar fi ca decizia finala sa fie luata in functie de numarul celor care se vor inscrie.

asta incerc sa-i esplic lu miraculosu de fro doo sactamani da vaz ca e departe de a inteleje :D

peseu : haide-ti(cb) sa discutam de noul regulament pe tredu adecvat ,sa avem tuate parerile concentrate colosha ca ulterior CDO sa analizeze tuate propunerile fara a omite nici una
eyewitness

Mesajde jeorj » Mar Apr 26, 2005 5:03 pm

D€CR€T si ValiEnte, puteti juca maine? Daca da ziceti pe messenger la ce ora. Ca am inteles ca Razorel nu mai poate juca.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 26, 2005 5:05 pm

Pana maine la orele 23:59..va rog sa finalizati toate jocurile. Apoi facem clasamentele finale pentru preliminarii....si dupa urmeaza tragerea la sortzi pentru turneul final. Vor fi doua grupe de 6 jucatori....iar primii 4 se califica pentru play-off.

Succes !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Apr 27, 2005 2:21 pm

cristineleeeee !!!!!!!!!!!!!
pe unde-mi unbli tata

cant ne sparjem in bile?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 27, 2005 2:21 pm

Astazi, dupa meciul dintre Chelsea si Liverpool...va avea loc tragerea la sortzi a turneului final Tezcatlipoca Challenger. Rog pe sefii de grupa sa prezinte situatia in clasament pe la orele 23:45 sau cum pot si ei.

Va multumesc !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Mie Apr 27, 2005 2:31 pm

ce se intampla cu meciurile lui Razorel?
Daimon

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 27, 2005 2:35 pm

sefu din grupa respectiva decide, care intamplator este Master Offender, membru BFC.

la mine in grupa situatie e incheiata. s-au jucat toate meciurile.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Mie Apr 27, 2005 3:57 pm

decret, unde esti!???
eu pot azi pana la ora 7
cred ca situatia din grupa c depinde de meciurile decret-eu si decret-gigiell :)
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 27, 2005 3:59 pm

din cate stiu eu lu Decret nu ii merge netu.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Apr 27, 2005 9:10 pm

cristineleeeee!!!!!!!!!

stau de la 8 in ploae asteptandu-te
mai dai cu tacu bre?
eyewitness

Mesajde Ciuma » Mie Apr 27, 2005 9:52 pm

fac apel catre cei din CDO in numele lui gigiell care nu stie cum se face in legatura cu meciurile nedisputate..adica el mai are 2 de disputat iar valiente 1...cum se iau in considerare punctele ? cele cumulate pina in momentul sfarsitului preliminariilor ?
All i've got is insane
Ciuma
Junior Member

Mesajde catharsis » Mie Apr 27, 2005 11:30 pm

eu nu garantez pentru bogy. avea peste 6 luni si 100 de posturi cand s-a inscris, nu e treaba mea ce face :P
pacat ca nu eram in camera cand l-a batut pe root ca la inceput nu am putut sa cred ca e adevarat. sper sa castige turneul asta :)
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard