Comentarii la campionatul forumistic de biliard
interesanta varianta.. moshule... sunt mai multe meciuri.. daca am folosi sistemul de la concursurile de snooker, am termina cam repede, adevarat..
-
Daimon - Mesaje: 5074
-
monk - Mesaje: 2747
miraculosule, evident ca daca se inscriu 32 practicam formula cu 8 grupe insa observ ca multi se inscriu si p-orma mai intra pe forum abia de craciun si de paste (ex jaja "daca voi fi in bucuresti particip si io") . ar fi neplacut sa "asistam" numa la meciuri castigate prin neprezentare deci ie fuarte inportanta seriozitatea concurentilor
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neseriozitatea concurentilor nu stiu cum o combatem. ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1/ trebuia ca toti cei care s-au inscris deja sa posteze odata cu intentia de participare si id-ul pe ym pentru a fi contactati
2/ daca vor fi 32 de concurenti sefii celor 8 grupe (capii de serie) vor fi primii 8 in functie de numarul posturilor pe fc urmand ca urmatorii 8 la numarul posturilor sa fie grupa valorica 2 s.a.m.d.
3/ sambata voi proceda la tragerea la sorti urmand ca sefii grupelor sa contacteze pe ym/pm pe toti cei din grupa (preferabil conferinta ym) pentru a stabili datele si orele meciurilor
4/ campionatul va incepe marti 7 dec cu faza grupelor , luni 6 dec fiind la dispozitia concurentilor pentru a stabili si afisa programul intalnirilor
momentan cati sunt inscrisi?
2/ daca vor fi 32 de concurenti sefii celor 8 grupe (capii de serie) vor fi primii 8 in functie de numarul posturilor pe fc urmand ca urmatorii 8 la numarul posturilor sa fie grupa valorica 2 s.a.m.d.
3/ sambata voi proceda la tragerea la sorti urmand ca sefii grupelor sa contacteze pe ym/pm pe toti cei din grupa (preferabil conferinta ym) pentru a stabili datele si orele meciurilor
4/ campionatul va incepe marti 7 dec cu faza grupelor , luni 6 dec fiind la dispozitia concurentilor pentru a stabili si afisa programul intalnirilor
momentan cati sunt inscrisi?
-
dupa calculele mele s-au inscris 27.
eu zic sa lasam la dispozitie pana sambata viitoare timp pt. faza grupelor. unii oameni nu pot juca decat seara, pentru ca nu au YM la serviciu, la altii poate se intampla sa nu mearga netu sau sa fie plecatzi...asa ca 5 zile ar fi ok pentru a disputa 3 meciuri..cele din faza grupelor.
rezultatele sa fie afisate pe threadul unde s-au facut si inscrierile...doar de seful de grupa la sfarsitul fiecarei zile. daca in ziua respectiva nu s-au disputat meciuri...va preciza asta.
eye...sa faci un tabel frumos in excel...si sa tzi acolo evidentza !
eu voi fi cap de serie in grupa A, iar baixo in grupa B..daca ne luam dupa nr. de posturi
eye...sa stabilesti de dinainte si cum se joaca mai departe...sa fie tragerea la sortzi facuta
ps : daca tragerea la sortzi se face sambata...de ce mai stam pana martzi ? in week end si asa ne plictisim ca e urat afara ~)
eu zic sa lasam la dispozitie pana sambata viitoare timp pt. faza grupelor. unii oameni nu pot juca decat seara, pentru ca nu au YM la serviciu, la altii poate se intampla sa nu mearga netu sau sa fie plecatzi...asa ca 5 zile ar fi ok pentru a disputa 3 meciuri..cele din faza grupelor.
rezultatele sa fie afisate pe threadul unde s-au facut si inscrierile...doar de seful de grupa la sfarsitul fiecarei zile. daca in ziua respectiva nu s-au disputat meciuri...va preciza asta.
eye...sa faci un tabel frumos in excel...si sa tzi acolo evidentza !
eu voi fi cap de serie in grupa A, iar baixo in grupa B..daca ne luam dupa nr. de posturi

eye...sa stabilesti de dinainte si cum se joaca mai departe...sa fie tragerea la sortzi facuta

ps : daca tragerea la sortzi se face sambata...de ce mai stam pana martzi ? in week end si asa ne plictisim ca e urat afara ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
la numa 27 de concurenti ramane varianta a 4 grupe 6-7-7-7
n-ai inteles :
pe 7 dec incep meciurile din grupa care se vor juca pana pe 10 dec seara orele 24.00 cand fiecare sef de grupa afiseaza clasamentul final al grupei
sancbata 11 dec are loc tragerea la sorti a sferturilor
13-14 dec sferturile
15 dec semifinalele
17 dec finala
17 dec seara aiu pleaca militar
paradoxal da multi, din cate am vazut , nu intra pe fc in uichend de aceea nu cred ca e indicat programarea meciurilor din grupe in uichend
n-ai inteles :
pe 7 dec incep meciurile din grupa care se vor juca pana pe 10 dec seara orele 24.00 cand fiecare sef de grupa afiseaza clasamentul final al grupei
sancbata 11 dec are loc tragerea la sorti a sferturilor
13-14 dec sferturile
15 dec semifinalele
17 dec finala
17 dec seara aiu pleaca militar

paradoxal da multi, din cate am vazut , nu intra pe fc in uichend de aceea nu cred ca e indicat programarea meciurilor din grupe in uichend
-
tinere hova, abarnam ce zici matale acolo
puate iti raspunde miraculosu sau baicsu sau, ma rog , cine se pricepe la jocu asta
puate iti raspunde miraculosu sau baicsu sau, ma rog , cine se pricepe la jocu asta
-
-
monk - Mesaje: 2747
hova, lasa, nea, ca daca e sa picam amandoi in aceaj grupa, jucam pe yahoo.games. nu asta este problema. oricum, este un mod de a ne mai distra.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eu s-ar putea sa am o problema nu stiu cum merge netu pe dial-up.. as vrea sa joc niste meciuri cu cineva, sa vad cum merge.
daca se poate deseara sau cand o sa mai fiu pe net.. o sa incerc sa contactez pe unull din voi:)
daca se poate deseara sau cand o sa mai fiu pe net.. o sa incerc sa contactez pe unull din voi:)
-
Daimon - Mesaje: 5074
o sa comunice eyewitness sistemul in care se joaca. mai avetzi rabdare pana sambata dimineatza.
eye, eu pun o alta problema !!! de exemplu young_hova joaca cu MiG29. si hova este la un pas de a castiga o partida...iar MiG iese sub pretext ca i s-a intrerupt netul. cum abordam asemenea situatii ?
eye, eu pun o alta problema !!! de exemplu young_hova joaca cu MiG29. si hova este la un pas de a castiga o partida...iar MiG iese sub pretext ca i s-a intrerupt netul. cum abordam asemenea situatii ?
-
pe YM
<xYx> : te-am batut cu doi la unu
<xYx> : te-am batuuuut
theoffender:
<xYx> : nu fi chitra k ai luat ***
shi <xYx> nici macar nu vrea sa se-nscrie
ps: *** inlocuieshte un cuvant prea indecent ca sa poata fi rostit cu voce tare
<xYx> : te-am batuuuut
theoffender:
<xYx> : nu fi chitra k ai luat ***
shi <xYx> nici macar nu vrea sa se-nscrie

ps: *** inlocuieshte un cuvant prea indecent ca sa poata fi rostit cu voce tare
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Dupa calculele mele sunt 29 de oameni inscrisi. Hai...mai inscrieti-va 3...sa fie frumos.
eye...sa nu uiti ca maine e tragerea la sortzi de la Geneva. si sa nu zici ca incepe martzi campionatu...ca multi copii stau acasa in week end...si vor sa se joace. da si tu un termen limita de terminare a fazei 1...si fiecare joaca cand poate pana in termenul respectiv.
eye...sa nu uiti ca maine e tragerea la sortzi de la Geneva. si sa nu zici ca incepe martzi campionatu...ca multi copii stau acasa in week end...si vor sa se joace. da si tu un termen limita de terminare a fazei 1...si fiecare joaca cand poate pana in termenul respectiv.
-
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=330668&postcount=70
vezi aici o propunere de program
mai citeste si tu ce se scrie pe forum
vezi aici o propunere de program
mai citeste si tu ce se scrie pe forum
-
Am citit...si nu inteleg de ce meciruile din grupe incep pe 7 decembrie !
Sa inceapa pe 4 decembrie...pana pe 10 decembrie.
Iti spun ca sunt o gramada care au mai mult timp in week end. Chiar si baixo...care a spus ca in timpul saptamanii poate juca numai seara tarziu. Sau ssonja. Sau Nanuka..cu care nu ne corelam niciodata la ora in timpul saptamanii. Sau eu care ajung acasa la 19 in timpul saptamanii.
Daca tu maine tragi la sortzi grupele...si campionatu incepe abia martzi..pierdem degeaba 3 zile.
Sa inceapa pe 4 decembrie...pana pe 10 decembrie.
Iti spun ca sunt o gramada care au mai mult timp in week end. Chiar si baixo...care a spus ca in timpul saptamanii poate juca numai seara tarziu. Sau ssonja. Sau Nanuka..cu care nu ne corelam niciodata la ora in timpul saptamanii. Sau eu care ajung acasa la 19 in timpul saptamanii.
Daca tu maine tragi la sortzi grupele...si campionatu incepe abia martzi..pierdem degeaba 3 zile.
-
de acord insa in aceste conditii inchidem inscrierile azi la orele 12.00 ca pana maine dimineata sa avem grupele facute , regulamentul si programul partidelor
nu uita ca io ies la 6-7 seara si revin a doa zi la 8
nu uita ca io ies la 6-7 seara si revin a doa zi la 8
-
de regulament te ocupi tu.
programul partidelor zic sa se faca de comun acord intre jucatorii din grupa....asta pentru ca degeaba spunem noi ca in ziua x, ora y...joaca k@tzy cu Decret. poate se intampla sa nu le mearga netu la amandoi chiar in ziua aia.
cel mai bine e ca seful de grupa...sa stabileasca un program..dupa ce a vorbit cu componentzii grupei.
tu sa ne zici doar intervalul in care se va desfasura prima perioada.
Sper sa se mai inscrie azi 3 persoane ! lasa si tu inscrierile pana la ora 17. iar pana pleci de la munca...ai timp sa bagi si regulament...si grupe si tot ce trebuie.
vorbeste cu d'alde paiacec sau piskes...sa se inscrie si ei.sau cine mai doreste ditnre cm-isti.
programul partidelor zic sa se faca de comun acord intre jucatorii din grupa....asta pentru ca degeaba spunem noi ca in ziua x, ora y...joaca k@tzy cu Decret. poate se intampla sa nu le mearga netu la amandoi chiar in ziua aia.
cel mai bine e ca seful de grupa...sa stabileasca un program..dupa ce a vorbit cu componentzii grupei.
tu sa ne zici doar intervalul in care se va desfasura prima perioada.
Sper sa se mai inscrie azi 3 persoane ! lasa si tu inscrierile pana la ora 17. iar pana pleci de la munca...ai timp sa bagi si regulament...si grupe si tot ce trebuie.
vorbeste cu d'alde paiacec sau piskes...sa se inscrie si ei.sau cine mai doreste ditnre cm-isti.
-
Oribilul Mosh scrie:cel mai bine e ca seful de grupa...sa stabileasca un program..dupa ce a vorbit cu componentzii grupei.
io zic ca ar fi mai bine ca sefu de grupa doar sa fie informat de catre concurenti cand joaca si sa fie pus la curent (220, 380, etc etc) cu scorurile finale. n-are sens ca sefu de grupa sa impuna cand sa se joace.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pentru ca anumite persuane din lipsa de ocupatie si somn au confundat tredu de inscriere la concurs cu locomotivele
pai vrei sa participi sau nu?
daca da, zii da, si esti inscrisa
pai vrei sa participi sau nu?
daca da, zii da, si esti inscrisa
-
da, particip si eu, imi fac timp, vad se poate
avetzi idul de ym in profil
am jucat pana acum cu razorel (un jucator f bun, n-a pierdut decat un joc), cu offendi, care nu shtie sa piarda *p, si acu cu nanuk, ea joaca bine

avetzi idul de ym in profil
am jucat pana acum cu razorel (un jucator f bun, n-a pierdut decat un joc), cu offendi, care nu shtie sa piarda *p, si acu cu nanuk, ea joaca bine
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard