Comentarii "Biliard 2005"

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 22, 2005 8:55 am

Anuntz important pentru grupa D

Se vor rejuca toate meciurile in care s-a dat SWAP !
1.cr3tz - mylord
2.Catalanul - mylord
3.v1n3ri - mylord

Daca vre'un concurent mai incearca SWAP sau alte tampenii...pierde automat partida cu 3-0...iar la urmatoarea abatre...este eliminat.

Aceasta este decizia finala a CDO si a sefului de grupa D...cu privire la cazul SWAP !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde old lord » Sâm Ian 22, 2005 9:16 am

Catalánul scrie:mylord e la a 2-a abatare... nu e deloc frumos ceea ce face [-X dupa cum stiti cand eu eram in avantaj a iesit din YM pe motiv ca i se blocase compu` X-(
in imagine se poate vedea avantajul pe care il aveam eu :D

jur pe ce e mai sfant(zii tu pe ce ) pe lume ca mi se blocase calculatoru ,adica numai ym ca pe forum puteam sa intru ,deci netu mergea

hova nu sunt un gainar , de ce sa folosesc swap , chiar cineva putea crede ca poate pacali pe multi ,
si de altfel in meciul cu vineri era clar ca mai avea de bagat 2 bile ( care mai si stateau sa intre ) , chiar ala era momentul de pacalit ( furat )
sincer io nu stiam ce sa intamplat , vineri e NEBUN si nu mi-a explicat nimica dupa cum vezi mai sus

si sa fie clar cr3tz a dat swap si nu io ,io credeam ca-mi multumeste pentru o gresala de a mea

in meciul cu vineri nu mai e nimic de zis

eu sunt dispus sa suport orice decizie , inclusiv sa ma retrag daca mi se cere de eye sau oribil , dar nu sa fiu exclus ca un infractor de cea mai joasa speta

am vrut doar sa ma credeti ,atata tot ,io nu am incercat nimic ilegal

si in concluzie , de ce sa fi incercat swap ,cat de departe puteam sa ajung
pentru mine acest campionat nu este decat un loc in plus de jucat poll
pe yahoo games joci cat vrei
si mai sunt si incepator
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 22, 2005 9:18 am

mylord..citeste mai sus. CDO a luat decizia ca toate meciurile tale de pana acum sa fie rejucate. (tu vs. catalanu, v1n3ri, cr3tz)
stabileste cu baietii...orele de disputare..si succes ! si sa nu va mai prind cu prostii !

care mai da swap de acum in joc...pierde la masa verde...cu 0-3 !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde h0va » Sâm Ian 22, 2005 9:27 am

moshu scrie:Aceasta este decizia finala a CDO si a sefului de grupa D...cu privire la cazul SWAP !

~p~p~p
~p~p~p
~p~p~p

(rad in matrice ca liniar nu'mi mai ajunge ~p)

mylord, ejt fenomenal bre..

?!
h0va

Mesajde old lord » Sâm Ian 22, 2005 10:43 am

sa stabilec atunci si cateva reguli
in timpul meciului nimeni nu-mi adreseaza nici un cuvant
unul va scrie scorul dupa fiecare partida si celalalt va confirma . ATAT
voi salva totul pentru orice eventualitate
joc unde vreti ,yahoo games sau yahoo messeger
voi reincepe jocurile cel mai probabil de maine sau luni ,azi beu

hova mai dute si dracului daca poti , eventual da-ti foc

ROOT , vezi de treburile tale , am luat decizia sa-l sterg pentru a vorbi mai aerisit si clar , de ce trebuia tu sa-l repostezi
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde v1n3ri » Sâm Ian 22, 2005 11:07 am

Bre gata! War iz over. Si io as prefera sa imi termin meciurile in week-end, ca in timpu saptamanii nu garantez nimic. Si daca tu preferi, as putea juca si in "silentzium".
--------
Felicitatziuni Shaki ! :)
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Ian 22, 2005 11:16 am

shaki - aiu = 3-1

un meci in care shaki s-a autodepashit pe fondu unor greseli copilaresti ale aiului care a reusit performanta sa introduca la fics de doo ori bila neagra...aiurea :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kahlan » Sâm Ian 22, 2005 11:18 am

bravo shaki:D

am de facut o corectare la tabelul meu, la catharsis erau doo victorii shi doo infrangeri, cu un total de 6 puncte. Acum am reparat, shi la sfarshitu zilei vetzi avea tabelu corectat shi updatat;n
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 22, 2005 11:23 am

eye-ule...cred ca ne vedem in turneul de categorie D :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Ian 22, 2005 11:25 am

...nici macar, creca jucam la perete :D
eyewitness

Mesajde h0va » Sâm Ian 22, 2005 11:37 am

mylord scrie:hova mai dute si dracului daca poti , eventual da-ti foc

ce'ai bre ejt cu capu'?
am zis duar ca ejt fenomenal nu te mai bashica atat..

?!
h0va

Mesajde v1n3ri » Sâm Ian 22, 2005 1:12 pm

Felicitari pt monk. Faina partida. Joaca destul de tehnic. Poate prea tehnic pt mine. Oricum, scoru' de 3-2 pt el e un noroc pt mine. De fiecare data o bagat bila neagra. Altfel era un 3-0. Presimt ca va castiga grupa :).
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Catalánul » Sâm Ian 22, 2005 2:09 pm

Oribilul Mosh scrie:Anuntz important pentru grupa D

Se vor rejuca toate meciurile in care s-a dat SWAP !
2.Catalanul - mylord

nu cred ca e cazul ca meciul meu cu mylord sa se rejoace deoarece niciunul dintre noi a apasat butonul SWAP [-X lui mylord doar i s-a blocat YMu in cea de-a 2-a partida si am fost de acord sa se repete...
nu stiu ce va decide CDO, dar eu cred ca nu are rost se rejoace meciul Catalanul vs. mylord :)
Catalánul

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 22, 2005 2:13 pm

atunci...Catalanul - mylord 3-2
e bine ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Catalánul » Sâm Ian 22, 2005 2:15 pm

e bine *p succes in continuare tie si lui mylord :p... si celorlalti participanti :)
Catalánul

Mesajde Daimon » Sâm Ian 22, 2005 3:22 pm

RooT scrie:My bad ... ce sa fac daca nu shtiu citi :cow:

no prob, dar m-am amuzat ~)
Daimon

Mesajde AxinTe » Sâm Ian 22, 2005 4:55 pm

acsinte vs raspopitu 2-3 .. ce sa spun un meci frumos .. 0-1 1-1 2-1 2-2 2-3 .. in primele 3 seturi au fost ratari imposibile .. p'orma si-a revenit raspopitu si mi-a dat 3-2 sec
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

o.k.

Mesajde old lord » Sâm Ian 22, 2005 5:45 pm

Oribilul Mosh scrie:atunci...Catalanul - mylord 3-2
e bine ?

decizie buna , bravo :D
eroarea a fost din vina lui catalanu care prin postu lui m-a pus la zid
in meciul nostru nu a fost decat o nenorocita de defectiune
old lord

Mesajde Daimon » Sâm Ian 22, 2005 7:22 pm

meciul cu ketty a fost unul extrem de ciudat.. practic eu am castigat o singura partida.. pen'ca in celelalte 3 a bagat tot el neagra.. e adevarat de doua ori pt mine. ghinionist omul! oricum e o grupa super stransa!
Daimon

Mesajde cutuma© » Sâm Ian 22, 2005 8:36 pm

Daca la problema pe care am sesizat-o acum 2 pagini pe threadul asta nu vine nimeni cu o solutie care sa nu implice formatarea hardului sau alte glumitze d'astea gen "nu-mi merge yahoo-ul, reinstalez windowsu', ce IT de geniu sunt ;a " putetzi sa ma consideratzi forfait. Cu scuzele de rigoare.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde AxinTe » Sâm Ian 22, 2005 8:57 pm

incearca sa stergi temp-urile .. e doar o idee
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde h0va » Sâm Ian 22, 2005 8:59 pm

decret..cand ejti pe ymeu da' un buzz shi poate reushesc sa te ajut..word!

?!
h0va

Mesajde cutuma© » Sâm Ian 22, 2005 9:08 pm

deci in urma unor consultari cu catharsis shi tanarul hova dar shi cu o buna parte din userii cu care sunt in retea am ajuns la concluzia ca e o pb cu un anumit port care ar trebui deschis de administrator. Voi incerca sa dau de admin sa vad dak rezolv ceva.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde old lord » Dum Ian 23, 2005 9:33 am

pentru cei din grupa d , azi vreau sa termin meciurile
unde naiba sunteti
old lord

Mesajde Cristy » Dum Ian 23, 2005 10:02 am

si eu am o problema .. nu'mi mai merge yahoo pool .. pana vineri a mers .. dar de ieri nu mi'a mai mers .. am sters temp si am reinstalat java .. dar tot nu vrea sa mearga :(
(nu, nu am firewall si nu am schimbat nici o setare la computer de vineri )
Ce pot face ?
Moved away.
Cristy

Mesajde eyewitness » Dum Ian 23, 2005 10:32 am

ssonja, ketty si daimon

azi sunt pana la orele 14.00 la biuro asa ca mishcati-va hoiturile pe net :D
eyewitness

Mesajde v1n3ri » Dum Ian 23, 2005 11:30 am

Am ajuns pe prima pagina a "ziarului" !!!!! ;).
Si bre mylord, daca vrei sa jucam, nu ma cauta la 9:30, ca io abia pe la 10:30 m-am trezit. Si cum ziceam, ramane valabila oferta me': jucam pe Y!Ghemz.
Si daca cineva da de Publiuso ii dau o bere, ca io nici nu stiu cand l-am vazu ultima data.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Ian 23, 2005 12:20 pm

in conditiile in care nu stiu sa lucrez in excel (daca asa s-o scrie) il rog pe y0ung_h0va sa posteze el clasamentul. mi-a trimis omu pe e-mail clasamentul gata facut, dar mi s-a blocat computatoru cand am vrut sa descarc atasamentul. bag piciuarele.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde h0va » Dum Ian 23, 2005 12:37 pm

nene baicsule okey, numa' sa'mi zici shi mie cat s'o terminat meciul dintre matale shi FAW ca n'am gasit nicaieri rezultatul postat..

ziua buna!

?!
h0va

Mesajde Catalánul » Dum Ian 23, 2005 1:53 pm

azi am avut parte de cel mai ushor meci de biliard :D cr3tzu a avut grija sa bage de 2 ori neagra cand nu trebe`, eu am castigat ultimul ''set'' :D si astfel mi-am asigurat calificarea in optimi :o

aveti grija cu publius :D este un jucator foarte tehnic :D chiar le are cu biliardu` :)
succes in continuare ;)
Catalánul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard