Comentarii "Biliard 2005"
Anuntz important pentru grupa D
Se vor rejuca toate meciurile in care s-a dat SWAP !
1.cr3tz - mylord
2.Catalanul - mylord
3.v1n3ri - mylord
Daca vre'un concurent mai incearca SWAP sau alte tampenii...pierde automat partida cu 3-0...iar la urmatoarea abatre...este eliminat.
Aceasta este decizia finala a CDO si a sefului de grupa D...cu privire la cazul SWAP !
1.cr3tz - mylord
2.Catalanul - mylord
3.v1n3ri - mylord
Daca vre'un concurent mai incearca SWAP sau alte tampenii...pierde automat partida cu 3-0...iar la urmatoarea abatre...este eliminat.
Aceasta este decizia finala a CDO si a sefului de grupa D...cu privire la cazul SWAP !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Catalánul scrie:mylord e la a 2-a abatare... nu e deloc frumos ceea ce facedupa cum stiti cand eu eram in avantaj a iesit din YM pe motiv ca i se blocase compu` X-(
in imagine se poate vedea avantajul pe care il aveam eu
jur pe ce e mai sfant(zii tu pe ce ) pe lume ca mi se blocase calculatoru ,adica numai ym ca pe forum puteam sa intru ,deci netu mergea
hova nu sunt un gainar , de ce sa folosesc swap , chiar cineva putea crede ca poate pacali pe multi ,
si de altfel in meciul cu vineri era clar ca mai avea de bagat 2 bile ( care mai si stateau sa intre ) , chiar ala era momentul de pacalit ( furat )
sincer io nu stiam ce sa intamplat , vineri e NEBUN si nu mi-a explicat nimica dupa cum vezi mai sus
si sa fie clar cr3tz a dat swap si nu io ,io credeam ca-mi multumeste pentru o gresala de a mea
in meciul cu vineri nu mai e nimic de zis
eu sunt dispus sa suport orice decizie , inclusiv sa ma retrag daca mi se cere de eye sau oribil , dar nu sa fiu exclus ca un infractor de cea mai joasa speta
am vrut doar sa ma credeti ,atata tot ,io nu am incercat nimic ilegal
si in concluzie , de ce sa fi incercat swap ,cat de departe puteam sa ajung
pentru mine acest campionat nu este decat un loc in plus de jucat poll
pe yahoo games joci cat vrei
si mai sunt si incepator
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
mylord..citeste mai sus. CDO a luat decizia ca toate meciurile tale de pana acum sa fie rejucate. (tu vs. catalanu, v1n3ri, cr3tz)
stabileste cu baietii...orele de disputare..si succes ! si sa nu va mai prind cu prostii !
care mai da swap de acum in joc...pierde la masa verde...cu 0-3 !
stabileste cu baietii...orele de disputare..si succes ! si sa nu va mai prind cu prostii !
care mai da swap de acum in joc...pierde la masa verde...cu 0-3 !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
sa stabilec atunci si cateva reguli
in timpul meciului nimeni nu-mi adreseaza nici un cuvant
unul va scrie scorul dupa fiecare partida si celalalt va confirma . ATAT
voi salva totul pentru orice eventualitate
joc unde vreti ,yahoo games sau yahoo messeger
voi reincepe jocurile cel mai probabil de maine sau luni ,azi beu
hova mai dute si dracului daca poti , eventual da-ti foc
ROOT , vezi de treburile tale , am luat decizia sa-l sterg pentru a vorbi mai aerisit si clar , de ce trebuia tu sa-l repostezi
in timpul meciului nimeni nu-mi adreseaza nici un cuvant
unul va scrie scorul dupa fiecare partida si celalalt va confirma . ATAT
voi salva totul pentru orice eventualitate
joc unde vreti ,yahoo games sau yahoo messeger
voi reincepe jocurile cel mai probabil de maine sau luni ,azi beu
hova mai dute si dracului daca poti , eventual da-ti foc
ROOT , vezi de treburile tale , am luat decizia sa-l sterg pentru a vorbi mai aerisit si clar , de ce trebuia tu sa-l repostezi
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
Bre gata! War iz over. Si io as prefera sa imi termin meciurile in week-end, ca in timpu saptamanii nu garantez nimic. Si daca tu preferi, as putea juca si in "silentzium".
--------
Felicitatziuni Shaki !
--------
Felicitatziuni Shaki !

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
shaki - aiu = 3-1
un meci in care shaki s-a autodepashit pe fondu unor greseli copilaresti ale aiului care a reusit performanta sa introduca la fics de doo ori bila neagra...aiurea
un meci in care shaki s-a autodepashit pe fondu unor greseli copilaresti ale aiului care a reusit performanta sa introduca la fics de doo ori bila neagra...aiurea

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eye-ule...cred ca ne vedem in turneul de categorie D :p
-
Felicitari pt monk. Faina partida. Joaca destul de tehnic. Poate prea tehnic pt mine. Oricum, scoru' de 3-2 pt el e un noroc pt mine. De fiecare data o bagat bila neagra. Altfel era un 3-0. Presimt ca va castiga grupa
.

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
-
v1n3ri - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Anuntz important pentru grupa D
2.Catalanul - mylord
nu cred ca e cazul ca meciul meu cu mylord sa se rejoace deoarece niciunul dintre noi a apasat butonul SWAP

nu stiu ce va decide CDO, dar eu cred ca nu are rost se rejoace meciul Catalanul vs. mylord

-
Catalánul - Mesaje: 625
atunci...Catalanul - mylord 3-2
e bine ?
e bine ?
-
-
Daimon - Mesaje: 5074
acsinte vs raspopitu 2-3 .. ce sa spun un meci frumos .. 0-1 1-1 2-1 2-2 2-3 .. in primele 3 seturi au fost ratari imposibile .. p'orma si-a revenit raspopitu si mi-a dat 3-2 sec
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
-
AxinTe - Junior Member
o.k.
Oribilul Mosh scrie:atunci...Catalanul - mylord 3-2
e bine ?
decizie buna , bravo

eroarea a fost din vina lui catalanu care prin postu lui m-a pus la zid
in meciul nostru nu a fost decat o nenorocita de defectiune
-
meciul cu ketty a fost unul extrem de ciudat.. practic eu am castigat o singura partida.. pen'ca in celelalte 3 a bagat tot el neagra.. e adevarat de doua ori pt mine. ghinionist omul! oricum e o grupa super stransa!
-
Daimon - Mesaje: 5074
Daca la problema pe care am sesizat-o acum 2 pagini pe threadul asta nu vine nimeni cu o solutie care sa nu implice formatarea hardului sau alte glumitze d'astea gen "nu-mi merge yahoo-ul, reinstalez windowsu', ce IT de geniu sunt ;a " putetzi sa ma consideratzi forfait. Cu scuzele de rigoare.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
deci in urma unor consultari cu catharsis shi tanarul hova dar shi cu o buna parte din userii cu care sunt in retea am ajuns la concluzia ca e o pb cu un anumit port care ar trebui deschis de administrator. Voi incerca sa dau de admin sa vad dak rezolv ceva.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
pentru cei din grupa d , azi vreau sa termin meciurile
unde naiba sunteti
unde naiba sunteti
-
si eu am o problema .. nu'mi mai merge yahoo pool .. pana vineri a mers .. dar de ieri nu mi'a mai mers .. am sters temp si am reinstalat java .. dar tot nu vrea sa mearga
(nu, nu am firewall si nu am schimbat nici o setare la computer de vineri )
Ce pot face ?

(nu, nu am firewall si nu am schimbat nici o setare la computer de vineri )
Ce pot face ?
Moved away.
- Cristy
ssonja, ketty si daimon
azi sunt pana la orele 14.00 la biuro asa ca mishcati-va hoiturile pe net
azi sunt pana la orele 14.00 la biuro asa ca mishcati-va hoiturile pe net

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Am ajuns pe prima pagina a "ziarului" !!!!!
.
Si bre mylord, daca vrei sa jucam, nu ma cauta la 9:30, ca io abia pe la 10:30 m-am trezit. Si cum ziceam, ramane valabila oferta me': jucam pe Y!Ghemz.
Si daca cineva da de Publiuso ii dau o bere, ca io nici nu stiu cand l-am vazu ultima data.

Si bre mylord, daca vrei sa jucam, nu ma cauta la 9:30, ca io abia pe la 10:30 m-am trezit. Si cum ziceam, ramane valabila oferta me': jucam pe Y!Ghemz.
Si daca cineva da de Publiuso ii dau o bere, ca io nici nu stiu cand l-am vazu ultima data.
-
v1n3ri - Junior Member
in conditiile in care nu stiu sa lucrez in excel (daca asa s-o scrie) il rog pe y0ung_h0va sa posteze el clasamentul. mi-a trimis omu pe e-mail clasamentul gata facut, dar mi s-a blocat computatoru cand am vrut sa descarc atasamentul. bag piciuarele.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
azi am avut parte de cel mai ushor meci de biliard
cr3tzu a avut grija sa bage de 2 ori neagra cand nu trebe`, eu am castigat ultimul ''set''
si astfel mi-am asigurat calificarea in optimi :o
aveti grija cu publius
este un jucator foarte tehnic
chiar le are cu biliardu`
succes in continuare

aveti grija cu publius

succes in continuare

-
Catalánul - Mesaje: 625
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard