Comentarii la Gara Titan Sud

Mesajde baixinho© » Lun Mar 14, 2005 9:31 pm

gigiell, catharsis, unde sunteti?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde RooT » Lun Mar 14, 2005 10:26 pm

theOffender scrie:eu zic ca cea mai enervanta parte e dupa ce te bate: itzi zice, foarte altruist, gg. abia atunci itzi vine sa-l batzi numai pentru ca sa realizezi ca ai pierdut momentul.
quake3-ul e de vina .. acolo totzi zic gg cand se termina meciu ...asa ... pt. ca s-a terminat ... deja dau gg din reflex ... :) .. insa pe mine ma enerveaza altceva ... totzi care joaca cu mine ma supraestimeaza .. si nu inteleg de ce ... chiar is meciuri echilibrate ... iar multzi pierd din cuaza ca se risca la lovituri super grele care ies sa zicem 1/3 sau chiar mai rau ...

ma uitam la loviturile lui baixinho in meci .. chiar a dat nishte lovituri super mishto cu efect lateral ... io nici macar nu imi imaginez ce iese cand dau asa ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 14, 2005 10:28 pm

si in afara de RooT care e bulangiu si zice gg...mai sunt si aia care cand vad ca esti fatza in fatza cu neagra...deja zic 1-0..sau 2-1....sau scorul care urmeaza sa-l faci daca bagi neagra ! a mai zis cineva p'aci despre ei. imi vine sa-i impusc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Mar 14, 2005 10:55 pm

RooT scrie:ma uitam la loviturile lui baixinho in meci .. chiar a dat nishte lovituri super mishto cu efect lateral ... io nici macar nu imi imaginez ce iese cand dau asa ...

cate beri sa iti dau ca ai scris asta? ~p~p~p
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 14, 2005 10:59 pm

oho...baixo in optimi...k@tzy in optimi. se ridica o noua generatie de jucatori !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Mar 14, 2005 11:00 pm

ia ghici care va fi unul din adversarii mei din faza a doua a grupelor?

iti dau un hint: o sa pierd prin forfait. ~p~p~p
ANTI

baixinho©

Mesajde ketyy » Lun Mar 14, 2005 11:46 pm

se pare ca i-a ajutat tutorialul de efecte catre care am dat link, exact pe cei care il criticau, sa fi fost oare o diversiune ca sa-i faca pe ceilalti sa nu citeasca? :D
ketyy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 14, 2005 11:48 pm

baixo scrie: o sa pierd prin forfait

vezi ca acum sunt doua meciuri. pierzi aiurea doua puncte ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Mar 14, 2005 11:54 pm

ketyy scrie:se pare ca i-a ajutat tutorialul de efecte catre care am dat link

se pare ca daca iti vedeai de treaba ta si nu bagai postul asta, ramaneai filosoafa (?).

oribile, daca (prin absurd) cashtig toate celelalte meciuri, ma calific si daca renuntz aiurea la doua puncte.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 15, 2005 12:53 am

Anuntz important !

Pana miercuri seara terminatzi de jucat toate meciurile din grupa. Nu vor mai exista prelungiri ale termenului de disputare al meciurilor, ca la alte turnee !

Joi incepe faza a doua a turneului !
Ii rog pe cei care deja stiu din ce grupa vor face parte...sa nu inceapa meciurile mai devreme de joi. Incercam sa pastram o ordine a turneului. Intai terminam turul 1...si abia apoi incepem turul 2.

Multumesc !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mar 15, 2005 8:24 am

Oribilul Mosh scrie:si in afara de RooT care e bulangiu si zice gg...mai sunt si aia care cand vad ca esti fatza in fatza cu neagra...deja zic 1-0..sau 2-1....sau scorul care urmeaza sa-l faci daca bagi neagra ! a mai zis cineva p'aci despre ei. imi vine sa-i impusc !

ciocu mic cacatule
uite ce faci tu in tinpu unei partide in conditiile in care in primu set ai bagat O SINGURA bila si in al doilea NU AI BAGAT NICI O BILA

b04bnv: 0-0
oribilul_mosh: da
oribilul_mosh: nemeritat
oribilul_mosh: ai 1-0
oribilul_mosh: imi bag pula mah
oribilul_mosh: numai la noroc le dai
oribilul_mosh: ce pula mea ?
oribilul_mosh: iar eu am ghinion
oribilul_mosh: ce urat joci
oribilul_mosh: esti cel mai antipatic jucator din circuit
oribilul_mosh: o victorie fara stralucire
oribilul_mosh: imi bag pula !
oribilul_mosh: futu-ti dumnezeii de bila
oribilul_mosh: de ce nu intra ?
oribilul_mosh: cred ca ai bagat coduri..sa nu imi intre mie bilele
oribilul_mosh: altfel nu imi explic

asa ca joc de glezne in continuare si zii mersi ca nu ti-am dat avertisment pentru lipsa totala de fairplay si lipsa de respect fata de adrversar
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde eyewitness » Mar Mar 15, 2005 10:57 am

jijica scrie:Clasamentul Grupei B
1. baixinho © 6 5-1-0 16-6 11 *
2. RooT 5 5-0-0 15-3 10

jijica, nu ie cam rarefiat aeru p-acolo pe sus? ~p
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Mar 15, 2005 11:00 am

daca gigiell il bate pe RooT cu 3-0 castig grupa. ~p~p~p
ANTI

baixinho©

Mesajde theOffender » Mar Mar 15, 2005 12:17 pm

campionatul asta devine din ce in ce mai greu. reushesc sa-l bat pe aiu da pierd cu 3-0 in fatza lui acsinte iar in meciul cu cr3tz am jucat dezastruos. norocul meu a fost ca a insitat in bagarea bilei negre atunci cand nu-i era vremea ei. iar in clipa cand a mai ramas cu neagra pe masa face el ce face shi baga shi alba odata.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde cr3tz » Mar Mar 15, 2005 12:21 pm

in meciul cu ofensatu am avut noroc la primul meci,recunosc ;-)
de la scorul d 1-0 pt mine tot c a facut el a fost sa priveasca pana m-am batut singur cu 1-3 :T
in meciul 2 dc nu ma insel nu bagase nimic iar cum eu eram in forma am bagat si neagra restul e istorie....astept revansa A-)
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde jeorj » Mar Mar 15, 2005 3:08 pm

baixinho © scrie:daca gigiell il bate pe RooT cu 3-0 castig grupa. ~p~p~p

Regret ca nu ti-am dat satisfactia asta:D.

Evolutia scorului a fost:
RooT-gigiell
1-0
1-1
1-2
2-2
3-2
Cu foarte multe gafe de ambele parti si ratari in extremis.
Parca eram la concurs de ratari.:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Mar 15, 2005 4:00 pm

si ultima chestie (daca nu voi mai fi provocat), promit:
ketyy scrie:se pare ca i-a ajutat tutorialul de efecte catre care am dat link

cum legatura mea cu limba engleza lipseste cu desavarsire, am rugat pe cineva sa imi spuna ce scrie acolo despre efecte. ulterior, mi s-a comunicat ca in doar trei randuri se face referire la efecte si, in plus, ceea ce scrie acolo este legat strict de jocul pe postav, nu pe yahoo messenger. ca urmare, te-as ruga stimate user sa nu te mai bati cu caramida in piept ca daca nu erai tu habar nu aveam sa dau cu efect, ca s-ar putea sa-ti spargi de pomana capul pieptului.
ANTI

baixinho©

Mesajde Dany_S » Mar Mar 15, 2005 4:01 pm

bre, cret si acsinte, am dat aici id-ul de YM si v-am rugat sa ma ADD, nu ma-ti contactat pana acum si nu mai e mult timp de jucat
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 15, 2005 4:04 pm

eyewitness scrie:ciocu mic cacatule

de kkt ai deveni tu, daca nu mai stii sa faci diferentza intre o gluma si ceva serios. ce vrei sa fac ? sa-ti aduc laude ca esti zeul biliardului ? puteai sa soliciti o partida care sa se dispute in liniste..cum a facut Shaki. as fi respectat..si n-as fi zis nimic. nu sunt singurul jucator care se manifesta asa cand nu-i merge jocul. e ceva normal in tensiunea aia.
parca esti o femeie la ciclu..care se enerveaza din orice.
daca eram ne-fair-play...as fi solicitat sa rejucam ultima partida !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mar 15, 2005 4:18 pm

daca nu mai stii sa faci diferentza intre o gluma si ceva serios

atunci cand esti impertinent nu fac diferenta si daca nu-ti stii masura intreaba-ti rudele mai in varsta. sensul glumei parca ziceai candva ca este dat de emoticuane. nu? tu ziceai ...

sa-ti aduc laude ca esti zeul biliardului

pur si sinplu sa te abtzii

nu sunt singurul jucator care se manifesta asa cand nu-i merge jocul

ba da...esti singurul. ceilalti isi critica jocu lor si nu fac aprecieri la adresa jocului adversarului. nici bune , nici rele .

care se enerveaza din orice

pe cei redusi la bibilica nu ma enervez catusi de putin , duar ii compatimesc. ca proba ,cate cuvinte ti-am adresat io tie pe tot parcursul meciului ?

as fi solicitat sa rejucam ultima partida

solicitare care ramanea la stadiul de solicitare

peseu : nu as fi mentionat aici lipsa ta de cele mai elementare norme de etica dar cum intotdeauna esti inpertinent si tupeist m-a deranjat faptu ca te "enerveaza" cei care pun scoru inainte de introducerea bilei 8. altadata sa te abtzii.

case closed
eyewitness

Mesajde jeorj » Mar Mar 15, 2005 4:19 pm

Nu stiu Y Id a lui whatever(nu l-am gasit) si nici orele cand e disponibil. Cine mi-i le poate spune?
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Mar 15, 2005 4:19 pm

Oribilul Mosh scrie:sa-ti aduc laude ca esti zeul biliardului ?
nu sunt singurul jucator care se manifesta asa cand nu-i merge jocul.

1. ar fi o varianta.
2. da' alta varianta nue? de exemplu, sa tragi puternic aer in piept dupa care sa-l tii acolo cateva zeci de minute.

ps: bre, gigiell joaca bine de tot si poate sa se califice mai departe ii spuneam unui anumit user la ora 12.57.

edit: gigiell, vezi ca este un thread, acesta, pe care gasesti toate id-urile participantilor la concursul de biliard. link-ul catre thread este cel in semnatura mea.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 15, 2005 4:25 pm

bine. imi cer scuze. promit sa nu mai injur in timpul partidelor :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mar 15, 2005 4:33 pm

scuze acceptate :D
eyewitness

Mesajde cr3tz » Mar Mar 15, 2005 4:36 pm

moshule cu meciul contra mea cum ramane? :T

p.s. tot "varza" esti?ai trecut peste? :D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde baixinho© » Mar Mar 15, 2005 4:37 pm

aiu plus OM egal :love:

pana acum sunt ca si calificati in faza a doua a grupelor 11 concurenti. ceilalti cinci vor fi cunoscuti dupa disputarea ultimelor 18 meciuri.
ANTI

baixinho©

Mesajde AxinTe » Mar Mar 15, 2005 5:00 pm

dany_s eu te caut de 2 zile .. vezi ca sunt acum online
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 15, 2005 8:49 pm

In 27 de ore tragem linia finala la prima runda. Meciurile care nu se disputa pana atunci....nu se mai disputa deloc. Asa ca incercatzi sa terminatzi pana atunci !

Ii rog pe cei 3 sefi de grupa (baixinho © , y0ung_h0va , Catalanul) ca maine in jurul orelor 23:45 sa prezinte situatia finala a grupelor lor. Iar apoi..vom afisa grupele pentru turul 2...si cine doreste poa' sa inceapa sa joace.
Oribilul Mosh
Junior Member

si am terminat

Mesajde old lord » Mar Mar 15, 2005 10:59 pm

k@tzy scrie:Grupa C

mylord - k@tzy 2 - 3

aseara am jucat si acest ultimul meci
in timpul partidei a 4 , la scorul de 2-1 pentru mine , am introdus neagra intr-o faza absurda si am pierdut partida
k@tzy era hotarata sa reluam partida dar mai hotarat am fost io sa nu reluam
intr-un final incapatinarea mea a invins si meciul s-a reluat de la 2-2 :D
ce vreau sa spun defapt

IO NU IERT PE NIMENI INTR-O ASEMENEA FAZA SI NU VREAU SA FIU IERTAT
NU MA INTERESEAZA IN CE CONDITII S-A INTRODUS NEAGRA AIUREA; LA INCEPUT , IN TIMPUL JOCULUI , SAU LA SFARSIT , SAU S-A INTRODUS NEAGRA O DATA CU ALBA (io am introdus alba odata cu neagra in partida decisiva cu hova si am pierdut cu 3-2) ; FIE IA PARTIDA DECISIVA SAU NU
SA FIE CLAR , NU IERT SI NU VREAU SA FIU IERTAT
ASA SUNT REGULILE ASA JUCAM

SINGURA CHESTIE PE CARE O IERT ESTE BLOCAREA YM , CHIAR DACA SE INTAMPLA IN MOD REPETAT(asa cum a fost cu k@tzy si jaja parca) (NU IERT ATUNCI CAND AM AVANTAJ MARE PE TABLA) SI DECI ACCEPT RELUAREA PARTIDEI
NU ASTEPT SA FIU IERTAT ATUNCI CAND MI SE BLOCHEAZA MIE

vreau sa fie clare treburile astea si sa nu va asteptati de la mine la ceva de genul "ai sa reluam partida , nu a fost corect"
in poll totul e corect, asa sunt regulile asa jucam, norocul si ghinionul fac parte din viata si asta e
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Mie Mar 16, 2005 7:29 am

Meciurile care nu se disputa pana atunci....nu se mai disputa deloc.

...concurentii ramanand cu situatia existenta in clasament la data si ora inchiderii primei faze
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard