Comentarii la Cats Blues Pool Club
daimoane noi n-avem de jucat ceva?! cum ramasese ieri, ca nu mai tiu minte?
later edit: ce ie cu oribilul?!
later later edit: care este id-ul lui jaja_beens, ca nu-l gasesc????
later edit: ce ie cu oribilul?!
later later edit: care este id-ul lui jaja_beens, ca nu-l gasesc????
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
eye-ule...mi-a mai trecut supararea de aseara. mai pot relua turneul ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:eye-ule...mi-a mai trecut supararea de aseara. mai pot relua turneul ?
normal, esti singuru din grupa pe care pot sa-l bat si io

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
prea'bine atunci.
acsinte, bogy unde sunteti ? seara nu dau niciodata de voi. va culcati la ora 8 dupa desenele de la bulgari ? ~(
eu maine dupa-masa plec din orash...si mai vin abia duminica...asa ca in seara asta vreau sa inchei conturile cu prima faza a grupelor. cand vin...deja voi incepe sa joc pentru faza a doua.
acsinte, bogy unde sunteti ? seara nu dau niciodata de voi. va culcati la ora 8 dupa desenele de la bulgari ? ~(
eu maine dupa-masa plec din orash...si mai vin abia duminica...asa ca in seara asta vreau sa inchei conturile cu prima faza a grupelor. cand vin...deja voi incepe sa joc pentru faza a doua.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
pana la orele 8 ale serii nu am YM. vorbim diseara !
-
gata, pot sa joc si eu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
gata, pot sa joc si eu.
najpa jijica, lautarii au incheiat programu acu juma de ora

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
acsinte, tu in afara de revelion....mai esti vreodata treaz intre miezul noptii si 1 AM ?
-
acsinte, manca-te-ar puricii....poate reusesti sa fii si tu pe YM azi in jurul orelor 15 !
-
anunt catre vineri si cristi.... BRE, IO AZI NU`S P`ACASA DECAT PANA PE LA ORL 15 care este, DA?! ASA CA ADUNATI-VA DE PE UNDE SUNTETI SI VENITI PE YMEU, DA?????
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard