Comentarii la Gara Titan Sud

Mesajde eyewitness » Mie Mar 16, 2005 8:10 am

CDO s-a sesizat din oficiu analizand filmu meciului RooT - gigiell = 3-2 constatand cu regret ca a fost blat ordinar unde gigiell , care in mod normal trebuia sa castige indubitabil si fara drept de replica cu 3-0 , a dovedit un noncombat evident sesisat si de cei 34.000 de spectatori platitori dar si de optservatoru federal delegat, nocturna.

in consecinta CDO a loat urmatuarele masuri :

1/ gigiell = suspendat pe viatza din orice competitie de biliard organizata de fanclub pool association si suspendarea carnetului de membru fanclub (adica in termeni populari BAN)

2/ RooT = penalizare 7 puncte pentru turneul gara titan si suspendarea pe 6 luni a monitorului din dotare astfel ca la urmatuarele turnee , RooT nu va avea voie sa juace meciurile cu monitor

decizia este valabila incepand cu azi 16 martie 2005 si va aparea in monitorul oficial din martie 2005.

CDO
baics/eye/miraculosu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde jeorj » Mie Mar 16, 2005 9:02 am

eyewitness scrie:1/ gigiell = suspendat pe viatza din orice competitie de biliard organizata de fanclub pool association si suspendarea carnetului de membru fanclub (adica in termeni populari BAN)

baics/eye/miraculosu

Datorita deciziei dvs ma vad obligat sa fac reclamatie la protectia consumatorului datorita faptului ca vreau si eu ca tot omul sa ma consum pe acest forum si acest drept imi este refuzat pentru simplul fapt ca nu fac jocul arbitrilor.

Daca din cauza coruptiei nu voi obtine castig de cauza voi merge mai departe pana la Bruxell pentru incalcarea drepturilor omului. Daca nici asa nu merge va dau pe mana presei(de struguri).

In wine we trust

Acum si pururea si-n beciu beciurilor
AMVIN ;M;M;M;M;M:D

Edit: M-am razgandit .Pana sa incep actiuni mai de anvergura m-am hotarat sa incep totusi cu o simpla contestatie. Daca promit ca o sa tin cont de sugestiile organizatorilor si capilor de serie (in masura posibilitatilor:D) sunt primit inapoi in concurs?[-o
Ps. Ca argument al contestatiei aduc si faptul ca pana in acel moment Root era neinvins.:)
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde monk » Mie Mar 16, 2005 10:41 am

eyewitness scrie:
2/ RooT = penalizare 7 puncte pentru turneul gara titan si suspendarea pe 6 luni a monitorului din dotare astfel ca la urmatuarele turnee , RooT nu va avea voie sa juace meciurile cu monitor

CDO
baics/eye/miraculosu

exista un dumnezeu... ~a ~p ~p
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde eyewitness » Mie Mar 16, 2005 11:02 am

sunt primit inapoi in concurs?

te costa asa :

-pt miraculosu = shaorme si beri cehesti in fiecare zi pana la sfarsitu anului
-pt baics = un fanion cu steaua si un steag cu dinamo :D
-pt eye = un pachet de ceai de ciubotzica cucului inport albania
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde jeorj » Mie Mar 16, 2005 11:19 am

Of, Romanie Romanie , fara spaga nu se poate.....
E bine daca le trimit pe adresele de pe Yahoo?:D

Ps. Ciubotica cucului cu ambalaj de Albania e culeasa tot pe la noi. Dar noi o exportam la sac si o importam la pliculete.
Romanu are job in aer liber la cules ciubotica "cucului"
iar albanezu munca in mediu toxic la impachetat pliculete
Astea-s adevaratele bisnisuri de imp ex ~p
Plus ca mai protejam si padurile ca obtinem hartie albaneza reciclabila.
jeorj
Junior Member

Mesajde RooT » Mie Mar 16, 2005 11:52 am

gigiell .. de ce m-ai parat tata ? .. nu a fost destula shpaga .. nu-ti ajunge mertzanu ala pt. un amarat de 3-2 ... vroiai ferari ? .. trebuia sa zici .. nu sa fugi direct la shefi mari din CDO ... gaseam noi o cale de mijloc ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde h0va » Mie Mar 16, 2005 12:05 pm

ntz ntz..sa va fie rushine..adica daca furatz, macar furatz in linishte..

acu' ma simt shi eo nevoit sa recunosc:da, recunosc, am pierdut intentzionat de fiecare data in sferturi numa' ca sa nu va descurajez pe voi ceilantz, dar altruismul de care dau dovada vaz ca nu ie reconpensat sh'acu ear ma obligatz sa recurg la astfel de practici :D

shi inca cva, ca sa'mi iau o piatra de pe inima, domnule root, mai shtii partida aia in care m'ai snopit cu 4-2 sa shtii ca de fapt ai jucat cu bunica mea (recent operata de cataracta) shi datorita faptului ca ia ie ciunga (a nu se confunda cu guma de mestecat) cel care a apasat pe butonu' de maus a fost nimeni altu' decat defunctul meu catzel (a murit saracu' de ciuda ca nu l'atz inscris shi pe iel in turneu..)..nu am marturisit aceste lucruri pentru a shtirbi prestigiul dvstra de mare jucator (n'are nici o legatura cu fabtu' ca atz jucat contra unei batrane cu handicap sh'a unui caine, care datorita umilintzei suferite a decis sa'shi puna capat zilelor imbolnavindu'se de cancer), din contra vrea sa sublinieze inca odata ca da..(intzlegetz ce vretz, bineee?)

de aceea sugerez nu numa' interzicerea monitorului in cazu' inculpatului (root care ieste) ci shi obligarea acestuia de a renuntza la maus shi de a folosi pe tuata durata acestui turneu un touch'pad iar mana sa fie echipata regulamentar cu o manusha de bocs..

cu respectu' cuvenit, ma inclinez in fatza comitetului CDO!!

?!
h0va

Mesajde jeorj » Mie Mar 16, 2005 3:12 pm

Vezi cum esti Root, pe langa faptul ca ai profitat de saracia unui biet incepator ca mine care nu a ajuns sa castige nici un premiu, mai il si lipsesti de acea banala satisfactie materiala pe care acum trebuie sa o trimita la sefii clubului impreuna cu celelalte pretentii ale lor. Cine stie ce-or sa-mi mai pretinda acum ca sa nu ma descalifice de tot.
jeorj
Junior Member

Mesajde jeorj » Mie Mar 16, 2005 3:58 pm

Onorata instanta forumistica

numitul gigiell in calitate de acuzat de luare de mita, paraciune, falsuri in joc si trafic de influenta(am fugit la sefi) declar ca toate aceste acuzatii n-au nici o legatura cu realitatea si au ca scop doar discreditarea mea. Fac apel la judecata dvs pentru a considera aceste acuze drept nule si nefondate.
Va rog sa mai tineti cont ca o decizie in defavoarea impricinatului poate duce la distrugerea irevocabila a unei cariere care se arata promitatoare. Cu mare emotie astept verdictul dumneavoastra.

gigiell

Ps. va rog sa-mi scuzati posturile succesive dar am dorit sa nu se amestece ciorbele :D
jeorj
Junior Member

Mesajde Razorel » Mie Mar 16, 2005 6:20 pm

Noroc precum al meu nu s`a mai vazut de mult :D
Meciul cu ketty a fost cel mai norocos.... dupa ce in prima runda am mancat bataie fara nici o sansa, ma asteptam sa decurga asa tot meciul. Am avut noroc si a bagat neagra si scorul a devenit 1-1, apoi nu stiu cum s`a facut ca am reusit sa castig runda urmatoare si se facu 1-2. Ultima runda..... am frecat tacu... m`am uitat pe tavan, m`am uitat cum eu aveam toate bilele pe tabla si ea mai avea de bagat neagra. Pe langa neagra a mai intrat si alba.... dar asta a fost pur ghinion.... imi pare rau ca am castigat asa.
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde Daimon » Mie Mar 16, 2005 9:56 pm

unde este cr3tzu?????????
Daimon

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 16, 2005 9:57 pm

cr3tz...daca apari pana la orele 23...da-mi buzz si reluam meciul de la 1-0 pt. mine.
daca nu...il voi considera drept 3-0 pt. mine...si vei primi si tu un punct...ca l-ai inceput !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 16, 2005 10:36 pm

Oribilul Mosh scrie:Meciurile care nu se disputa pana atunci....nu se mai disputa deloc.

eyewitness scrie:...concurentii ramanand cu situatia existenta in clasament la data si ora inchiderii primei faze

deci asta s-a stabilit, asa ramane, nu facem regulile dupa avem noi chef.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 16, 2005 10:37 pm

pai asa si facem. dar daca un jucator abandoneaza...i se considera 0 p ...iar oponentul sau primeste 2p . au mai fost cazuri.
parca chiar tu baix...ai abandonat in unele meciuri.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 16, 2005 10:46 pm

Oribilul Mosh scrie:(i-am dat sms lu cr3tz sa vina sa jucam ca se inchid grupele..si mi-a spus ca nu are de unde intra ..si ca abandoneaza)

dati-mi voie sa urinez pe el de regulament. mi-a trimis aseara RooT un sms in care imi spunea ca in meciul direct din grupa nu a jucat el, ci Ronnie O'Sullivan, drept pentru care vrea sa fie corect si sa recunoasca faptul ca a pierdut cu 3-0.

mai nene, unde scrie ca ai inceoput meciul cu Cr3tz si s-a intrerupt la 1-0 pentru tine?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 16, 2005 10:49 pm

nu mai are importantza acum ca am inceput meciul cu cr3tz.
cr3tz a abandonat...astfel incat meciurile sale cu Oribilul Mosh, Daimon si faw se considera meciuri de forfeit..castigate de adversarii lui cr3tz cu 3-0.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 16, 2005 10:53 pm

ca sa te califici tu, d-aia se considera meciuri jucate. tu cu degetzelele tale ai scris ca nu se mai joaca partidele (deci nu ca se considera pierdute de unul dintre jucatori), iar aiu a confirmat ca situatia din clasament va fi cea de la ora 23.59.59 a zilei de azi. dar, repet, modifici regulamentul cum ai chef ca sa te califici.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 16, 2005 10:59 pm

iar tu ai ciuda pe mine...si ma urmaresti pas cu pas...ca Javert pe Jean Valjean. Intr-o zi ai sa te arunci in Dambovitza...cand vei realiza ce fel de om esti.

pe langa faptul ca esti un ofticos ...esti si deosebit de absurd. cand tu ai abandonat in fatza lui ketyy...trebuiau sa nu i se adune punctele ei ?
cr3tz nu-si mai joaca meciurile ramase. nu tre' sa sufere ceilalti jucatori din pricina lui.
pe viitor cei care se inscriu la turnee si nu-si termina partidele vor fi sanctionati.

ciocu mic si joc de glezne (© eye)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 16, 2005 11:02 pm

esti in eroare. eu am declarat pe forum ca abandonez, nu am trimis sms, nici porumbei calatori, nici nu am aruncat o sticla in Dunare cu un mesaj in ea prin care sa precizez ca nu vreau sa joc cu ketyy. repet, RooT a recunoscut ca nu a jucat el meciul cu mine, ci Ronnie O'Sullivan, drept pentru care acdepta sa piarda meciul cu 3-0. ca urmare, eu am terminat grupa pe primul loc, iar RooT pe locul doi, asa ca vezi cum faci componenta grupelor din faza a II-a.
ANTI

baixinho©

Mesajde Reatrd » Mie Mar 16, 2005 11:02 pm

Tocmai am terminat de jucat partida cu v1n3ri.......cea mai lunga partida din istoria biliardului....inceputa sambata continuata luni dimineata si finalizata cu cateva momente in urma
Isn't it rude enough to be alive when nobody likes you?
Reatrd
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 16, 2005 11:05 pm

baixole...e treaba voastra ce se petrece la voi in grupa. mie doar sa-mi prezentati situatia finala. nu ma intereseaza cine a abandonat...cine a jucat...cate goluri a marcat.
eu sa vad grupele finale...ca sa putem trece la faza 2. nu stau sa comentez ca ai iesit tu in fatza lui RooT...si Georgica in fatza lu' Mihaela....
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 16, 2005 11:10 pm

atunci asteapta.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 16, 2005 11:12 pm

pai tu culca-te...ca grupa B e deja calculata. astept pe h0va si Catalanul.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 16, 2005 11:20 pm

serios? vrei sa sterg toate posturile si sa iti dau de munca? hai sa vedem care este mai al dracu!
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 16, 2005 11:22 pm

sterge-le...ca pe la 2 AM se trezeste xkran...si da restore :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 16, 2005 11:25 pm

bai baiatule, habar nu ai sa pierzi. am mai spus-o de atatea ori, joc de placere, dar nu suport sa isi bata cineva joc de mine. mi se rupe in doua ca termin grupa pe primul sau pe ultimul loc, dar se vede treaba ca pentru tine cateva puncte virtuale conteaza enorm. fa ce vrei, nu ma intereseaza, dar din secunda asta nu mai am ce sa discut cu tine.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 16, 2005 11:28 pm

baixole...ca intotdeauna iti place sa iti inchipui diverse scenarii...si te superi iar ca magarul pe sat. de ca si cum e vina mea...ca ...cr3tz a abandonat in acest turneu.
ce vrei de la mine ? sa ma retrag ? uite..o sa-ti cedez meciurile din grupa....sa fii si tu bucuros !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mar 17, 2005 12:06 am

ori nu pricepi, ori nu pricepi: un user anuntza pe forum ca se retrage, nu prin sms sau prin alte metode de acest gen. tot ce vreau de la tine este sa fii corect, dar vad ca nu am cui sa cer acest lucru.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 17, 2005 12:10 am

nu. te oftici doar ca merg eu mai departe. d'aia faci gura. daca era eye in locul meu..taceai chitic. asa ca nu mai face pe lupul moralist.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mar 17, 2005 12:16 am

Oribilul Mosh scrie:te oftici doar ca merg eu mai departe.

ma oftic ca nu esti corect. cand am organizat eu turneul de categoria D, Odobesti Challenger, si nu s-au terminat toate meciurile din grupe, am facut ratia punctelor (numarul de puncte / numarul de meciuri jucate). ce a ieshit, a ieshit. daca as fi avut ceva cu tine, as fi lasat clasamentele asa cum erau, tu ai fi terminat pe locul doi in grupa si ai fi jucat in sferturi cu Catalanu. cum Catalanu ti-a tras-o cu 5-3 in finala, banuiesc ca te-ar fi invins si in sferturi.

drept urmare, inainte sa mai faci afirmatii, gandeste. sau iti cer imposibilul?
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard