Comentarea migratziei
94 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Comentarea migratziei
In cazul in care scorul nu este de la sine vorbitor, aici va exprimatzi comentariile.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
concurentii care doresc sa se inscrie, dar nu au un drapel al unei tari sau provincii pe care sa o reprezinte, sa rezolve problema. incepand cu luna aprilie si, implicit, de la acest turneu, nu vor mai fi acceptati useri care nu au drapel.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Potzi. Intra la subiectul cu cereri de organizare...si vezi in ce luna turneele nu au organizator.
Sau poti organiza turnee de categorie D, in cazul in care esti eliminat din grupe sau din optimi la turneele A sau B.
Sau poti organiza turnee de categorie D, in cazul in care esti eliminat din grupe sau din optimi la turneele A sau B.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
SODy, turneele de categorie A si B+C au fost "date" pana la sfarsitul anului. daca vrei, iti ofer turneul din luna august, de categorie A+B. oricum, poti organiza turnee de categoria D, ca alea vor fi date in grija userilor care nu s-au calificat in sferturile de finala ale celorlalte competitii.
ANTI
-
Cu alte cuvinte...baixo a simtit nevoia sa-mi intareasca spusele 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
1. da, dar este bine sa gasesti alta tara, ca sunt atatea pe lumea asta..
2. din regulament: PARTICIPANTI: La turneul biliard 2005 au drept de participare toti membrii fanclubului care au un minim de 100 posturi sau minim 6 luni de la data inscrierii pe fanclub.
2. din regulament: PARTICIPANTI: La turneul biliard 2005 au drept de participare toti membrii fanclubului care au un minim de 100 posturi sau minim 6 luni de la data inscrierii pe fanclub.
ANTI
-
v1n3ri saluta organizatorii care l'au anuntzat abia asar' pe la 7:30 PM daca nu se insala ca ii tre o tzara. Si cica: "mai ai timp pana desara sa iti alegi un steag", sau ceva de genu'.
Peseu: Nu se puteau alege si orashe? Salutari inca odata celui care nu mi'a vazut postul de pe topicul cu steguletze.
Peseu: Nu se puteau alege si orashe? Salutari inca odata celui care nu mi'a vazut postul de pe topicul cu steguletze.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
iar eu cu Publius. n-a fost turneu sa nu joc cu Publius
iar eye il avea client pe Daimon. acum am cazut eu cu Daimon
grupa D e cea mai puternica...asta si prin prisma faptului ca pentru primele 4 pozitii se vor bate 7 jucatori....spre deosebire de celelalte grupe care sunt de 6 jucatori.
sa inceapa spectacolul !

iar eye il avea client pe Daimon. acum am cazut eu cu Daimon

grupa D e cea mai puternica...asta si prin prisma faptului ca pentru primele 4 pozitii se vor bate 7 jucatori....spre deosebire de celelalte grupe care sunt de 6 jucatori.
sa inceapa spectacolul !
-
Se califica primii 4
interesant . si aia 4 care se califica ce fac mai departe? o pun de-un pokerash sau de-un survivor ?
dl organizator, ar fi interesant de stiut programul turneului, sistemul de desfasurare pana la marea finala si eventual perioadele de desfasurare ale fiecarei faze.
multumesc anticipat pentru atentie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
o pun de-un pokerash sau de-un survivor
de-un pocker numa daca au bani.
sper sa fie bine acuma
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
faw desi e ciuca batailor...si pana si eu, care sunt cel mai slab jucator din circuit, o bat cu 3-0....invinge regulat pe acsinte :yD
frumos !
frumos !
-

pese si concluzie la meciu asta: acsinte ie un jentleman :kiss:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
M-a batut publius cu 3-1. A prins o zi de gratzie....jucand impecabil. Nu l-am vazut niciodata sa loveasca cu atata precizie. Deobicei e un ratangiu ~)
-
ce faci, Jaja ? incredibil...dar eu cu Jaja nu am cazut niciodata...si nici n-am jucat vreodata biliard cu el. habar n-am...daca e bun sau nu ~)
-
dej Moshule e vremea revanshei:D najpa grupa, sper sa nu termin pe acelasi loc pe care m-au pus organizatorii la start:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
da, uite cum m-a pedepsit dumnezeu, am zis ca nu joc si dupa aia nu am putut rezista ofertei aluia din Brunei, ca deh, banu e ban... nu-i de mirare ca am ratat doua negre:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
reamintesc celor care intocmesc clasamente, ca numarul de partide castigate trebuie sa fie egal cu numarul de partide pierdute.
ANTI
-
Am o rugaminte pentru CDO, shi anume sa schimbe, daca se puate, scoru meciului din 3-0 pentru mine, in 0-3. Eo am fost cea care a inchis fereastra de joc, deci eo am abandonat, dupa ce am observat ca nu am cum sa il conving pe monk ca nu folosesc linia pentru a lovi. Multzumesc shi anume anticipat shi imi pare rau daca am cauzat probleme. E un joc. Prefer sa ma distrez, nu sa cashtig.
- kahlan
- Junior Member
monk, ce-ai bre, eshti in perioada aia a lunii sau tzi-e ciuda ca te bat fetile...
ia hotaratzi-va care cu cine shi ce scor e luat in considerare.

ia hotaratzi-va care cu cine shi ce scor e luat in considerare.
-
dupa cel putin 50 de secunde de asteptat:
monk_cez (14:16:57): daca nu lasi linia
monk_cez (14:17:00): esti cea mai mare pishata
blu_pisic (14:17:12): la asta nici macar nu mi trebe linie
apoi la neagra :
monk_cez (14:27:54): sa mor
monk_cez (14:27:56): daca pui rigla
monk_cez (14:28:01): esti cea mai mar epishata
monk_cez (14:28:03): iei 3-0
monk_cez (14:28:07): si ma retrag din concurs
blu_pisic (14:28:08): lasama macar sa masor din ochi
monk_cez (14:28:15): yeah, sure
monk_cez (14:28:31): masori din ochi
monk_cez (14:28:34): cum am eu pula de 30 de cm
monk_cez (14:28:36): gata
monk_cez (14:28:37): 3-0
monk_cez (14:28:39): sanatate
mi se pare destul de corect ceea ce fac. daca zice ca vrea sa joaca de placere ... nu sta sa gandeasca 50 de secunde la o lovitura miscand clar cu 1-2 milimetrii tacul.
monk_cez (14:16:57): daca nu lasi linia
monk_cez (14:17:00): esti cea mai mare pishata
blu_pisic (14:17:12): la asta nici macar nu mi trebe linie
apoi la neagra :
monk_cez (14:27:54): sa mor
monk_cez (14:27:56): daca pui rigla
monk_cez (14:28:01): esti cea mai mar epishata
monk_cez (14:28:03): iei 3-0
monk_cez (14:28:07): si ma retrag din concurs
blu_pisic (14:28:08): lasama macar sa masor din ochi
monk_cez (14:28:15): yeah, sure
monk_cez (14:28:31): masori din ochi
monk_cez (14:28:34): cum am eu pula de 30 de cm
monk_cez (14:28:36): gata
monk_cez (14:28:37): 3-0
monk_cez (14:28:39): sanatate
mi se pare destul de corect ceea ce fac. daca zice ca vrea sa joaca de placere ... nu sta sa gandeasca 50 de secunde la o lovitura miscand clar cu 1-2 milimetrii tacul.
-
monk - Mesaje: 2747
CDO , reunit in sedinta extraordinara ieri 8/4 , a analizat cererea miraculosului de a organiza turneul de categorie D al lunii aprilie si in unanimitate de voturi , nefiind si alte cereri similare, a acordat dreptul de organizare miraculosului .
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
94 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard