comentarii şi alte forme de manifestare legate de concursu' de supravieţuire
da, dar cu conditzia sa fie a ta, sa fie originala
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
compunerea poate fi si o povestire...asa cum facem pe jurnal ? sau tre sa tratam ceva anume ?
adica pot povesti despre ce am facut la mare cand eram mic...sau tre' sa scriu sa zicem despre serpii din jungla amazonului ?
adica pot povesti despre ce am facut la mare cand eram mic...sau tre' sa scriu sa zicem despre serpii din jungla amazonului ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
compunerea poate fi si o povestire
ce vor mushchii tai. anacondas, sherakan, etc
am zis a4 mai mult orientativ. daca e mai putzin sau mai mult nu-i bai. numa sa nu fie 4 randuri.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
Oiffendere, daca n-o pot atasa mere s-o dau pa mail la unu din voi? ca ie mai voluminuasa, nu f. lunga da ie voluminuasa din anumite motive!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
deja e SF-u ce-mi inshiri matale. sigur ca da, trimite-o pe mail.
-
trimite-o cum vrei tu. na, asha e bine?
-
putem baga ceva gen dostoievski? adica 3 idei insirate in 15 volume?o pagina a4 scrisa de mana sau tehnoredactata? daca tehnoredactata, cu ce caracter, ce marime a caracterului? ce aranjare in pagina? .... cred ca din intrebarile pot scoate o compunerea daca nu pe o pagina a4 macar pe 2 pagini a5
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
o pagina a4 scrisa de mana sau tehnoredactata = tehnoredactata
cu ce caracter, ce marime a caracterului? ce aranjare in pagina? = o nota e pentru estetica, deci aici ramane la latitudinea ta
n-o fi nici o crima shi nici pedeapsa nu se da daca are un iz de dostoievski atata vreme cat nu e plagiat.
sa shtii ca eugen barbu a plagiat in incognito!
cu ce caracter, ce marime a caracterului? ce aranjare in pagina? = o nota e pentru estetica, deci aici ramane la latitudinea ta
n-o fi nici o crima shi nici pedeapsa nu se da daca are un iz de dostoievski atata vreme cat nu e plagiat.
sa shtii ca eugen barbu a plagiat in incognito!
-
Necko scrie:da-l naibi, ce de intrebari puneti !
si-un ceas cu cuc si sa va faca afexu compunerile n-ati vrea?
un ceas cu cuc nu, da sa-mi faca aphex compunerea n-as refuza

Acu, intrebarea mea este. Singurele lucruri punctate sunt: estetica, originalitatea si umorul/seriozitatea(dupa caz) ? Conteaza si gramatica, structura textului etc sau e permis si scrisul "stalcit" tipic unei anumite comunitati fanclubiste?
Offender- deci tot n-ai zis, deci cum s-au punctat etapele anterioare ca nu inteleg cum Jaja are ca si Whatever 2 puncte.
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
totzi cei care s-au clasxat pe primele 2 locuri primesc cate 1pt
-
daimon, mai trimite odata compunerea aia shi fa un disable la emotimaushii aia cand trimitzi
-
las'asa, mai bine sa fiu io sigurca totu e in regula
PS:tre sa subscriu si io la debarasarea de indubitabilu neinvincibil,ca deja cei mai pasnici forumisti (precum Necko) au fost afectati (i.e strangerea de gat
)

PS:tre sa subscriu si io la debarasarea de indubitabilu neinvincibil,ca deja cei mai pasnici forumisti (precum Necko) au fost afectati (i.e strangerea de gat

draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
in limba romaní£.
-
se extinde termenul de predare a operelor de arta pana la orele 20, azi. mai exact azi pana la orele 20 (gmt+2).
-
si cand se va da decizia luata de arbitrii judecatori ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
cat de curand aceshtia ajung la o decizie
-
pentru cei interesati
personal am primit compunerile urmatorilor :
-miraculosu
-whatever
-necko
-cristy
-shakti
-daimon
-k@tzi
daca altcineva a mai trimis si nu se afla in lista de mai sus, rog a retrimite pemeul. NU trimiteti pe email pentru ca nu functzioneaza. multumesc
personal am primit compunerile urmatorilor :
-miraculosu
-whatever
-necko
-cristy
-shakti
-daimon
-k@tzi
daca altcineva a mai trimis si nu se afla in lista de mai sus, rog a retrimite pemeul. NU trimiteti pe email pentru ca nu functzioneaza. multumesc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mai aia e o lista de dimineata
pana la ara asta s-au intamplat multe
pana la ara asta s-au intamplat multe
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
theOffender scrie:daimon, mai trimite odata compunerea aia shi fa un disable la emotimaushii aia cand trimitzi
dubash ca eu n-am pus nici un emotimaus...din pacate nu am vazut decat acum mesajul tau si nu sunt acasa (nu imi mergea netul azi...) si nu am avut inspiratia sa imi trimit pe mail compunerea. o sa o pun pe o discheta si o retrimit in cursul zilei de maine...
dar e chiar foarte ciudata chestia cu emotimaushii aia...
-
Daimon - Mesaje: 5074