comentarii şi alte forme de manifestare legate de concursu' de supravieţuire
juriu incompetent 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
de dragul statisticii, si total irelevant din orice alta perspectiva, fara sa intru in detalii am obs ca la numarul de posturi echipa Beens sta mult mai bine (daca e sa faccem o medie a nr de posturi al fiecarui component), in timp ce OM face ca per total oamenii lu' Whatever sa adune cel mai mare nr de posturi.
in ceea ce priveste vechimea pe forum lucrurile sunt mult mai echilibrate
in ceea ce priveste vechimea pe forum lucrurile sunt mult mai echilibrate
-
Daimon - Mesaje: 5074
asa este..cum ziceam, am facut obs astea de dragul statisticii dar sunt total irelevante din orice alta perspectiva!
-
oameni buni, lasatzi statisticile shi datzi-mi lista :yD
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
frumos, shaki ! foarte, foarte frumos
mie personal, compunerea lui piskeshu mi-a placut cel mai mult. umor, imaginatie, structura... excelent!
compunerea lui moshu a fost pe sufletul meu. de la inceput pina la sfirsit am citit-o zimbind amintirilor.

mie personal, compunerea lui piskeshu mi-a placut cel mai mult. umor, imaginatie, structura... excelent!
compunerea lui moshu a fost pe sufletul meu. de la inceput pina la sfirsit am citit-o zimbind amintirilor.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Mie compunerea lu OM mi-a placut cel mai mult dintre tuate. Cu observatia ca putea fi scrisa mai bine. Fara repetitiile alea caracteristice lui.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
10x. si mie tot a mea mi-a placut cel mai mult *p
.....dar si a ta a fost frumoasa...cu cneazu ala. doar ca eu nu as fi introdus elemente moderne in ea. as fi lasat-o ca pe o povestire de acum sute de ani.....
.....dar si a ta a fost frumoasa...cu cneazu ala. doar ca eu nu as fi introdus elemente moderne in ea. as fi lasat-o ca pe o povestire de acum sute de ani.....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
razorel...sa-mi lasi mesaj aici sau pe YM...cand o punem de un sah. probabil vom juca cate o partida/zi...ca sahul nu e biliard sa jucam multe meciuri dintr-o data.
-
deci la aceasta proba avetzi tot timpul (care este relativ cf. lu' einstein) numa sa zicetzi
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
ca sahul nu e biliard
filosofu lu tata, tu si basescu, bata-va norocu sa va bata
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
-
Necko scrie:frumos, shaki ! foarte, foarte frumos
multzumesc mult necko... asha cum sunt si pe jurnale, si mereu, asha am incercat sa scriu

acum insa, k a publicat offi si compunerea ta... shtiu care e preferata mea

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Respectele mele doamna Necko :kiss: ...am asteptat cu nerabdare publicarea compunerii si nu regret acum nici o clipa 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
pai hai mai repede....ca se supara offender pe noi. cica pana maine tre sa fie gata.
ps : bafta la examene !
ps : bafta la examene !
-
Pai am inteles ca se poate amana.... pana maine in nici un caz n`am cum, ca azi dim am avut examen si acu n`am chef de sah. Dar in weekend sper sa le jucam.
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
Shaki, id`ul meu de yahoo e missanntrophe@yahoo.com , add me sau ceva
Eu azi nu pot juca si maine sunt plecat, dar ajung seara acasa. Daca ai timp atunci, hai sa jucam un domino, ok ?

-
whatever - Mesaje: 2848
theOffender scrie:termenul se prelungeshte pana luni. avetzi un weekend intreg la dispozitzie. bafta.
foarte bine
bravo =D
asa ca danyS discutam diseara
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Am ajuns acasa putin mai tarziu decat preconizam eu, pe la 23:30 ora RO, sper poate intri mai incolo, daca nu duminica, ca maine n-am cum sa intru
Sunt de acord cu Jaja, cred ca ar trebui pana cel putin miercuri

Sunt de acord cu Jaja, cred ca ar trebui pana cel putin miercuri
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
dany s io insist sa jucam duminica, io nu mai astept alta zi
vad ca pe ym nu esti
deja prelungirea a fost mare, sunt niste meciuri pe ym, ce dracu
vad ca pe ym nu esti
deja prelungirea a fost mare, sunt niste meciuri pe ym, ce dracu
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
inteleg ca unii lucreaza sau sunt ocupati in we, dar chiar si sah daca joci, intr-o ora jumate ai terminat trei partide...
-