comentarii şi alte forme de manifestare legate de concursu' de supravieţuire
Ba, tu nu meriti sa castigi! de ce-l ajuti pa valiente? nu-l duce capu sa-nteleaga regulamentu? nu esti un supravietuitor! 

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Cum bre nu`s supravietuitor? Am zis sa fiu dragutz si sa`i explic omului... ca doar n`am intrat in concurs inca. In concurs n`o sa mai fiu nice, don`t worry.
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
Stiu ca a inceput, dar stiu ca nu sunt in aia 12. Pana atunci mai e... si la proba asta oricum nu`mi fac probleme ca nu trec, ca sunt scoruri mult mai mici, asa ca am zis sa ajut omu`.
-
Razorel - Junior Member
deocamdata sunt pe locu 3 asa ca nu-mi fac probleme, la inceput credeam ca toti o sa se zbata sa fie cat mai aproape de 70K, cand colo p*la
Valiente - esti dus ma, pai tu chiar n-ai citit ce scrie acolosha la regulament
Auz bre Offender, da am io o intrebare: mai conteaza rezultatul probelor deja disputate in probele viitoare? adica face vreo diferenta ca am avut 39 de puncte in prima proba (si parca tot pe 3-4 am iesit) pt probele care urmeaza sau tot ce conteaza e sa te califici la proba urmatoare,indiferent pe ce loc esti sau ce punctaj ai?
Valiente - esti dus ma, pai tu chiar n-ai citit ce scrie acolosha la regulament
Auz bre Offender, da am io o intrebare: mai conteaza rezultatul probelor deja disputate in probele viitoare? adica face vreo diferenta ca am avut 39 de puncte in prima proba (si parca tot pe 3-4 am iesit) pt probele care urmeaza sau tot ce conteaza e sa te califici la proba urmatoare,indiferent pe ce loc esti sau ce punctaj ai?
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Ai bre cum nu se califica?
Nu`mi stricati distractia.
pese: Valiente..... 15000 si ceva? Ce faci mai? Ce daca are ala 12mii.... fight ca sa ai un scor cat mai bun. Nu asta e atitudinea buna.

pese: Valiente..... 15000 si ceva? Ce faci mai? Ce daca are ala 12mii.... fight ca sa ai un scor cat mai bun. Nu asta e atitudinea buna.
-
Razorel - Junior Member
unde scrie k nu am voie sa raspund cu mai multe raspunsuri?si unde scrie k trebuie sa ma incadrez in raspunsuri?ar trebui sa existe si optiunea "nici unul din cele d mai sus",mie asa mi se pare corect.
de intrebarea asta intrebai?
tu primeshti proba, o executzi cat potzi matale de bine iar mai apoi primeshti explicatziile. in general intr-un test de genul acesta era o optiune (una singura) de ales exceptand cazul in care ash fi mentzionat ca sunt raspunsuri unde 2 sau mai multe variante sunt acceptate.
keshule, dany_s, punctajul etapelor nu se cumuleaza. insa se va tzine cont de cashtigatorii etapelor.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
offendere..dar eu n-am facut 39,653....cum m-am vazut afisat.
vezi si matale in atasament cat am facut...ca special am facut captura...ca ma gandeam ca vei incurca borcanele
vezi si matale in atasament cat am facut...ca special am facut captura...ca ma gandeam ca vei incurca borcanele

- Fişiere ataşate
-
- tetris2.jpg (177.51 KiB) Vizualizat de 4955 ori
-
- tetris1.jpg (165.25 KiB) Vizualizat de 4954 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La Dracu...
Am crezut ca raspunsul la proba 2 trebuie sa fie dat pana deseara la 12. Oh well, am fost descalificat ca nu am fost atent ;a . Dar o sa va comunic aicea daca obtzin mai mult de 27376( cred ca asta e scorul care l-am obtzinut). Ma duc acuma sa mai joc.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
_Razorel_ scrie:pese: Valiente..... 15000 si ceva? Ce faci mai? Ce daca are ala 12mii.... fight ca sa ai un scor cat mai bun. Nu asta e atitudinea buna.
abia am putut sa fac atat si tu vrei sa fac mai mult :hehe:
Istoria incepe sa se razbune...
-
ValiEnte - Mesaje: 796
o noua etapa azi in jurul orelor 12...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
ce draq de proba e asta? e rebus? e altceva? ce tre sa facem? sa punem cuvintele la locul lor?
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
e rebus. atata am putut ca sa va spun.
-
careul e 10x10, punctele albastre le gasitzi la:
1/5; 2/7; 3/5; 4/7; 5/1; 5/3; 5/8; 5/10; 6/6; 7/4; 8/5; 9/7; 10/5
asta pentru cei cu probleme WORD.
keshule, tot ceea ce trimitzi se primeshte :yD
sau e un fel de amenintzare voalata pt restul de genul "ba vedetzi ca v-am facut"?
1/5; 2/7; 3/5; 4/7; 5/1; 5/3; 5/8; 5/10; 6/6; 7/4; 8/5; 9/7; 10/5
asta pentru cei cu probleme WORD.
keshule, tot ceea ce trimitzi se primeshte :yD
sau e un fel de amenintzare voalata pt restul de genul "ba vedetzi ca v-am facut"?
-
daca dau raspunsuri gresite pe rebus se vor lua in considerare si voi fi depunctat sau voi fi automat descalificat
ce se intampla daca nu termin rebusul si-l trimit incomplet
ce se intampla daca nu termin rebusul si-l trimit incomplet
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
nu vei fi automat descalificat iar de punctat se puncteaza ceea ce ai scris corect.
-
Eu ca una bucata student sarac ce sunt, fara foaie, pix si net la camin, am fost nevoit pt aceasta etapa a concursului sa achizitionez una bucata pix (care scrie uneori) si 3 bucatzi fuaie (ca sa faca 1000 de lei)
. Ar trebui sa ne anuntzatzi din timp in legatura cu astfel de cheltuieli neprevazute.
Ca sa pun si o intrebare, alte indicii nu mai primim, nu?

Ca sa pun si o intrebare, alte indicii nu mai primim, nu?
-
Razorel - Junior Member