comentarii şi alte forme de manifestare legate de concursu' de supravieţuire
Razorel...dar la ce-ti trebuie hartie si pix ? Eu am completat careul in word...asa cum mi s-a dat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu m-ai nimenirit cu proba asta, sunt ani buni de cand n-am mai facut vreun rebus, sper sa uite cineva sa raspunda, ca altfel sigur pierd!
Edit:da alte indici nu primim? are vreo tematica rebusul? de asemenea ar ajuta putin sa pui "tz", "sh", "ah" unde e cazu.
Ce inseamna "AUT"? n-am auzit niciodata cuvantul asta!
Edit:da alte indici nu primim? are vreo tematica rebusul? de asemenea ar ajuta putin sa pui "tz", "sh", "ah" unde e cazu.
Ce inseamna "AUT"? n-am auzit niciodata cuvantul asta!
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
pana ce n-am dezlegat unul dintre rebusurile maestrului Ay nici eu n-am shtiut ca exista acest cuvant. totushi AUT nu apare in careul de fatza. e mai degraba un fel de as ascuns in maneca decat orice altceva.
dany, careul e chiar foarte simplu (anagrame 100%). literele sunt acolo, daca le combini inteligent ies neshte cuvinte care se ingrileaza corect.
keshule, tu eshti primul. cel care iese ultimul, picí£.
shi-tzi zici student, ay?
dany, careul e chiar foarte simplu (anagrame 100%). literele sunt acolo, daca le combini inteligent ies neshte cuvinte care se ingrileaza corect.
keshule, tu eshti primul. cel care iese ultimul, picí£.
Eu ca una bucata student sarac ce sunt, fara foaie, pix
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Student roman, da

Mi`a placut rebusul asta. Ar trebui sa dau o raita si la sectia de rebus dp forum ca nu stiam ca e asa dragutz

...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
Intrand sa citesc si eu p`acolo, m`am uitat la cum trebuie sa arate raspunsurile trimise prin pm. La fel trebuie sa fie si aici? Nu s`a specificat. Pot sa primesc o confirmare ca e bine cum le`am trimis, sau le mai trimit again, cat mai e timp.
-
Razorel - Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
la naiba , am crezut ca rezultatele se trimit pana maine la 12, adica vineri
la 11.45 am scris si io un post cu rezultatele posibile , in graba , fara sa verific daca sunt bune
la 11.59.50 am dat submit mesaj . imediat s-a facut 12 , dupa ceasul meu
oricum asta e , numai la mine
la 11.45 am scris si io un post cu rezultatele posibile , in graba , fara sa verific daca sunt bune
la 11.59.50 am dat submit mesaj . imediat s-a facut 12 , dupa ceasul meu
oricum asta e , numai la mine
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
[quote = Dany_S] ah,ok, deci sunt anagrame, ca eu am crezut initial ca e un rebus gen integrame, dar daca zici ca-s anagrame, ar trebui sa fie ok, il incerc acuma[/QUOTE]
ce dracu , acuma vad
io n-am mai facut un rebus de circa 5 ani
dar stiu sigur ca rebusul e rebus , anagrama anagrama
cum adica un rebus anagrama 100% , asa aberatie n-am mai auzit
rebusul este egal cu definirea unor cuvinte , sinonime
anagrama inseamana a schimba ordinea literelor unui cuvant pentru a obtine alt cuvant;
io stiu ca sunt doua lucruri complet diferite
ce dracu , acuma vad
rebusul este egal cu definirea unor cuvinte , sinonime
anagrama inseamana a schimba ordinea literelor unui cuvant pentru a obtine alt cuvant;
io stiu ca sunt doua lucruri complet diferite
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
nu confunda rebusu cu shotronu
daca esti idiot cel putin abtine-te sa nu pari si mai idiot
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu cred ca io sunt cel care le confunda , cel putin asa am crezut , eram sigur sigur ca sunt 2 lucruri diferite ( rebusul si anagrama )
m-am uitat prin dictionar de curiozitate sa vad cum sunt definite cuvintele rebus si anagrama , asta e
io le aveam cu integramele nu am considerat niciodata util rezolvarea unei anagrame si nici nu am inteles la ce foloseste ,iar rebusul intotdeauna l-am vazut ca o integrama sub alta forma, alt format
m-am uitat prin dictionar de curiozitate sa vad cum sunt definite cuvintele rebus si anagrama , asta e
io le aveam cu integramele nu am considerat niciodata util rezolvarea unei anagrame si nici nu am inteles la ce foloseste ,iar rebusul intotdeauna l-am vazut ca o integrama sub alta forma, alt format
-
mylord, adevarul ca meseria asta de organizator e amuzanta uneori. cand am primit rezolvarea ta m-a pufnit un hohot de ras sanatos, fara nici un fel de legatura dealtfel.
cristy a reushit nishte incrucishari miraculoase
iar ostentativ, dany_s, raspunsul e da.
mai sunt shi alte neclaritatzi clarificabile?
cristy a reushit nishte incrucishari miraculoase

iar ostentativ, dany_s, raspunsul e da.
mai sunt shi alte neclaritatzi clarificabile?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
mylord
definitiile pentru rebus si anagrama nu au nici o legatura cu proba pe care ati avut-o de trecut , respectiv dezlegarea unui careu de rebus unde cheia rezolvarii era tocmai anagramarea fiecarui cuvant din definitii si inserarea lui in grila.
in plus , integrama este o blasfemie la adresa rebusului si a fost inventata tomna pentru persoanele handicapate de aceea cei care se ocupa cu compunerea si dezlegarea careurilor de cuvinte incrucisate sunt impotriva acestui val de publicatii cu integrame.
in consecinta, esti paralel , drept pentru care daca ai 15.000 lei opreste la un chioshc de ziare si cumpara o revista flacara rebus , rasfoieste-o si poate reusesti sa-ti faci o idee de ansamblu
definitiile pentru rebus si anagrama nu au nici o legatura cu proba pe care ati avut-o de trecut , respectiv dezlegarea unui careu de rebus unde cheia rezolvarii era tocmai anagramarea fiecarui cuvant din definitii si inserarea lui in grila.
in plus , integrama este o blasfemie la adresa rebusului si a fost inventata tomna pentru persoanele handicapate de aceea cei care se ocupa cu compunerea si dezlegarea careurilor de cuvinte incrucisate sunt impotriva acestui val de publicatii cu integrame.
in consecinta, esti paralel , drept pentru care daca ai 15.000 lei opreste la un chioshc de ziare si cumpara o revista flacara rebus , rasfoieste-o si poate reusesti sa-ti faci o idee de ansamblu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
locul 1 shi doi e cine am zis cu doua puncte
tu eshti pe locurile 3-5 cu un singur punct
practic vor fi doi capi de serie. daca totul decurge bine, in etapa urmatoare va parasi concursul doar o singura persoana, urmand sa mai fie o etapa pentru ca in final sa fie 12 concurentzi care sa se lupte pentru premiu.
vetzi fi impartzitzi in doua tabere, fiecare cu un leader, ales pe baza rezultatelor exceptzionale obtzinute in etapele precedente.
tu eshti pe locurile 3-5 cu un singur punct
practic vor fi doi capi de serie. daca totul decurge bine, in etapa urmatoare va parasi concursul doar o singura persoana, urmand sa mai fie o etapa pentru ca in final sa fie 12 concurentzi care sa se lupte pentru premiu.
vetzi fi impartzitzi in doua tabere, fiecare cu un leader, ales pe baza rezultatelor exceptzionale obtzinute in etapele precedente.
-
my lord - rebusurile, din cat stiu eu, includ si anagramele si integramele. De multe ori anagramele sunt mai grele, de alte ori integramele. Eu la inceput am crezut ca sunt integrame dar special am intrebat cu ce se mananca pt ca dupa ce am citit cuvintele nu prea avea sens sa fie integrame (ce sinonim/cuvant cu inteles apropiat gasesti la "cate" de exemplu).
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
cand am vazut "romb" imediat am scris caro in tabel acolosha, dupa aia nu mai mergea nimic
deci sa inteleg ca in proba asta s-au delimitat castigatori dupa rapiditatea cu care au facut si trimis rezolvarea?
De asemenea pt scorul general, cum se puncteaza exact ? pt ca nu inteleg cum de Whatever si Jaja Beens au acelasi punctaj dar whatever are 2 locuri 1, iar Jaja 2 locuri 2.

deci sa inteleg ca in proba asta s-au delimitat castigatori dupa rapiditatea cu care au facut si trimis rezolvarea?
De asemenea pt scorul general, cum se puncteaza exact ? pt ca nu inteleg cum de Whatever si Jaja Beens au acelasi punctaj dar whatever are 2 locuri 1, iar Jaja 2 locuri 2.
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Valiente deci m`ai dezamagit.....
Din lipsa de timp si cunostinte.... ce prostie, parca era mare branza sa stai 15 min sa incerci. Eh, ata ete.
pese: Mai corect ar suna, Sa-l incerc sau sa incerc sa-l fac.....
Din lipsa de timp si cunostinte.... ce prostie, parca era mare branza sa stai 15 min sa incerci. Eh, ata ete.
pese: Mai corect ar suna, Sa-l incerc sau sa incerc sa-l fac.....
-
Razorel - Junior Member
theOffender scrie:mylord, adevarul ca meseria asta de organizator e amuzanta uneori. cand am primit rezolvarea ta m-a pufnit un hohot de ras sanatos, fara nici un fel de legatura dealtfel.
legatura aveau , iti spun sigur asta , dar aveau legatura cu altceva
credeam ca e un rebus bazat pe definitii
ps: ce hohot de ras crezi ca m-a cuprins pe mine cand am vazut ultimul post al tau in ceia ce priveste rezultatele
-
corectitudine: cum tu nu esti pished nici io nu-s pishkeshu
sorry, berea-tzi joaca nishte feshte uneori. cred ca ar trebui sa mut termenul maxim de predare mai spre dimineatza.
-