Coffee table: (extra)discutziile la concurs
Propunere de concurs
Cam ce parere atzi avea de un concurs aici pe literaturi in urmatorul format:
1: Exista un juriu format din 7-9 persoane (dintre care un jurat este opinia publica);
2: Totzi concurentzii vor participa la 7 probe diverse (poezie libera, poezie impusa, proza libera, impusa, etcetera) iar primii 5 sau 3 vor mai sustzine 5 probe pentru stabilirea clasamentului final;
3: Deschis tuturor celor considera ca au veleitatzile artistice cerute de un astfel de concurs, cu simtz al umorului shi cu cel al responsabilitatzii;
4: Durata concursului 12-15 saptamani, cu suficient de mult timp la dispozitzie pentru fiecare proba;
5: Lucrarile fiecaruia vor fi facute public pe forum;
6: Sunt shi premii;
Deci cam care ar fi rata de participare / sugestii / opinii, etcetera.
1: Exista un juriu format din 7-9 persoane (dintre care un jurat este opinia publica);
2: Totzi concurentzii vor participa la 7 probe diverse (poezie libera, poezie impusa, proza libera, impusa, etcetera) iar primii 5 sau 3 vor mai sustzine 5 probe pentru stabilirea clasamentului final;
3: Deschis tuturor celor considera ca au veleitatzile artistice cerute de un astfel de concurs, cu simtz al umorului shi cu cel al responsabilitatzii;
4: Durata concursului 12-15 saptamani, cu suficient de mult timp la dispozitzie pentru fiecare proba;
5: Lucrarile fiecaruia vor fi facute public pe forum;
6: Sunt shi premii;
Deci cam care ar fi rata de participare / sugestii / opinii, etcetera.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Mda , deci io m-as baga la o chestie de gen. Propunere: sa se analizeze productiile in acelasi mod ca la proba cu Toparceanu de la Survivor, adica cu pseudonim. De asemenea, sa mai fie si alti oameni in juriu, nu numai CM-isti. Atat deocamdata.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
paranormal mai esti, pjikeshule
urania si neti is mici copii pe langa tine
fii atent aici: eu nu jurizez in mod partinitor. Chiar cu riscul de a-mi lua shuturi de la prieteni. Oricum, de data asta m-am inscris la concurentzi, asa ca sunt expusa eventualelor "razbunari" ale celor care cred ca i-am furat la note din te miri ce motive :rolleyes:

fii atent aici: eu nu jurizez in mod partinitor. Chiar cu riscul de a-mi lua shuturi de la prieteni. Oricum, de data asta m-am inscris la concurentzi, asa ca sunt expusa eventualelor "razbunari" ale celor care cred ca i-am furat la note din te miri ce motive :rolleyes:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
atata tinp cat se vor folosi pseudonime nu sesizez fo problema de a fi partinitor sau cazuri de razbunari infantile.
pijches, faw ? niciodata. siempre voi vota inpotriva.
pijches, faw ? niciodata. siempre voi vota inpotriva.

-
nocturna - Mesaje: 8725
deci pentru nbm ai vota "da" :j
mda, pseudonimele ofera "protectie" si impotriva razbunarilor, dar si impotriva nepotismelor
oricum, abea astept, mai ales ca duceam lipsa de oaresce exercitiu de imaginatie, dat fiind ca rebusu lui eyewitness a loat o paosa prelungita :p
mda, pseudonimele ofera "protectie" si impotriva razbunarilor, dar si impotriva nepotismelor

-
Delphyna scrie: Buna ideea Necko...
Brava!
corectzie: buna idee, offendi

noct, cum spulberi tu tuate iluziile... *p
mi-ar placea sa fac parte si eu din juriu, asta daca suntetzi de acord
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Se aproba oricine pentru concurs. La fel cum ashtept shi inscrieri pentru juriu (nbm s-a notat). Pana una alta spunetzi-va pasurile shi sugestiile aici.
keshule, daca nu vrei numa cm-ishti, sunt foarte curios sa aud nishte propuneri pentru ne-cemeishti. pe cine ai vedea tu facand parte din juriu?
keshule, daca nu vrei numa cm-ishti, sunt foarte curios sa aud nishte propuneri pentru ne-cemeishti. pe cine ai vedea tu facand parte din juriu?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
nocti, tu ce faci? eshti in sau out?
pe darkshines ma gandeam s-o vad la concurentzi, dar daca aceepta sa intre la juriu...
pe darkshines ma gandeam s-o vad la concurentzi, dar daca aceepta sa intre la juriu...
-
eyewitness scrie:shaki, la talentu tau io unu as participa
eye, itzi multzumesc de apreciere daca era merluc, dar e bine sa fiu conshtienta de limitele mele... nu am talent la poezii si singura incercare, de la celalalt concurs, a fost tare chinuita. E bine sa-i las pe cei care chiar sunt buni la asta...

Imi pastrez propunerea de a juriza
aliatzi, right? 

-
Shaki, mie mi-a placut "incercarea" ta de la survivor
dar daca tie nu ti-a facut placere s-o executi sau ti-e lene :p te asteptam cu drag la jurizare.
PS - n-o primiti pe nocturna in juriu, ca-i rea si mi-e frica

PS - n-o primiti pe nocturna in juriu, ca-i rea si mi-e frica

-
daca era numai de proza, incercam la concurenti, asa cred ca e mai sanatos daca stau in banca mea... ahh a juriului:D
evident daca voi fi acceptat, io imi exprim aici disponibilitatea
evident daca voi fi acceptat, io imi exprim aici disponibilitatea
-
Daimon - Mesaje: 5074
Plm parca-i preselectie pt. juriu, nu inscriere in concurs. Toti vreti in juriu! 3-4 concurenti si 10 membri in juriu, suna bine, nu?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
faw scrie:dar daca tie nu ti-a facut placere s-o executi sau ti-e lene
lol, deci nu ie vorba decat de lipsa de talent...
piskeshule, desigur k ashteptam cu nerabdare participarea ta la concurs *p
aliatzi, right? 

-
juriul mai mult ca sigur ca va fi compus din 4 membri ai CM-ului shi 4 non CM + 1 membru care este opinia publica.
-

daca timpu mi-ar permite, io m-ash converti din jurat (sau injurat, cum preferatzi

de-aici si avalansha de membri ai juriului, pishkesh ;-)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
ar fi pana acum amatori:
Amaterasu
faw
Piskeshu
adonys
Delphyna ?
Amaterasu
faw
Piskeshu
adonys
Delphyna ?
-
Înapoi la Concursuri creatii literare