deci sumarizand un pic ce s-a discutat pe aciulea si ce idei mi-au mai trecut prin cap si prin niste discutii private, avem cam asha:
1. mai asteptam citeva zile inscrieri pentru concurenti si jurati
2. vom incerca pe de-o parte sa nu limitam creativitatea concurentilor, dar - pe de alta parte - nici sa nu ne intindem prea mult in timp ca sa nu se piarda interesul
3. vor fi probabil trei probe obligatorii si 3-5 la alegere, pe grade de dificultate
4. creatiile vor fi publicate sub pseudonim si transmise prin mesaj privat la organizator
5. probele la alegere vor fi clasificate in functie de gradul de dificultate - inca nu am gasit o modalitate convenabila de clasificare, dar lucram

- si li se va aloca cite un coeficient cu care va fi ponderata nota acordata de juriu
6. probabil ca va fi folosit acelashi sistem de notare ca si la concursul precedent. de asemenea, regulamntul va fi inspirat in mare parte de acolo. daca aveti propuneri de modificare, le asteptam cu caldura...
7. daca aveti orice altfel de propuneri - inclusiv probe - sunt asteptate aici
8. in momentul in care vor fi clarificate unele chestiuni, se vor crea threaduri specifice noului concurs
deocamdata atit.
mai am o rugaminte: probabil ca acest concurs va dura cel putin doua-trei luni. ginditi-va bine daca veti avea timp in urmatoarea perioada pentru a lua parte la acest concurs. am vrea ca macar editia a patra sa ajunga la final

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!