O shueta...amicala
cecule, te inteleg perfect, cu flufaneaua te mai descurcai cat de cat da cu nume sonore precum dl necko, danone si afecs ramaneai perpetuu in mediocritate. fuga ie rushinuasa da ie sanatuasa 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Nu mi-i frica bre de concurentza!Pur shi simplu nu am timp!La precedentul concurs era cat pe ce sa abandonez de cateva ori!Lucrarile le scriam cu o ora inainte de termenul de predare,ori la un astfel de concurs ar trebui sa dispui de o rora sa scrii o fraza ca s-o shi analizezi, s-o suceshti, s-o invarteshti,mai pui un epitet, o metafora alea alea, ceea ce inseamna timp, care din pacate io nu dispun!Pe o parte ai shi matale dreptate,ca aishtea de i-ai enumerat is mai conshtiincioshi:D Abia ashtept dezbaterile!presimt ca o sa iasa cu scantei!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
care timp nu inseamna totul... deci io de fro doo zile stau cu probele in fatza si astept sa-mi trezeasca ceva creativ... le-am pus si sub perna, poate-poate visez ceva interesant... la naiba, credeam ca o sa fie altfel decat la primu', dar tot ma simt ca la o lucrare impusa (de ce oare?
) unde s-a dus placerea de a scrie?
hm, ma cam bate-asha un gand...
ps - uischian? ring a bell?

ps - uischian? ring a bell?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
ah, d-a lu' nenea necko, perhaps?
(si ma-ncearca si ma-ncearca-un gaaand
dar ma abtzin, caci poate curand din cer senin va sa vie poezie muza mea hop-shasha
da, azi am loat-o razna, da' e de bine, ca rad nu plang ).

(si ma-ncearca si ma-ncearca-un gaaand

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
IN ATENTIA CONCURENTILOR :
NU UITATI, miercuri 6 iulie orele 18.00 este termenul limita pentru depunerea lucrarilor la prima proba, "jurnal de calatorie", pe pemeu, userului Oribilul Mosh
NU UITATI, miercuri 6 iulie orele 18.00 este termenul limita pentru depunerea lucrarilor la prima proba, "jurnal de calatorie", pe pemeu, userului Oribilul Mosh
-
eyewitness scrie:IN ATENTIA CONCURENTILOR :
o sa trebuie sa trimit PM la om?

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone, te inteleg perfect, dar n-avem ce face, regulamentu ie regulament 

-
In atentia concurentilor : doar pana astazi la orele 18:00 mai puteti trimite jurnalul de calatorie. la mine pe PM. nu uitati de pseudonim !
ce trece de ora 18:00 ramane nepublicat !
ce trece de ora 18:00 ramane nepublicat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am vorbit cu Necko la telefon. n-ai tu treaba....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
2 saptamani ati avut timp sa trimiteti ! mi se pare o neseriozitate..sa depasiti termenul limita..adica ora 18 !
-
nu stiu de ce inteleg unii sa fie rai si absurzi cand chiar nu e cazul. in definitiv nu cred ca deranjeaza pe nimeni daca cineva intarzie o ora de exemplu, sau chiar doua. se pot intampla atatea lucruri mi se pare aiurea sa ne batem joc de oameni de dragul unei rigurozitati care tradeaza altele...
chiar daca au avut doua saptamani....
chiar daca au avut doua saptamani....
-
Daimon - Mesaje: 5074
moshule, nu fi fiara fara motiv.
ai vazut ce s-a intamplat la concursul alalalt, am ramas fara concurenti. Vrei sa ramanem si acu 2-3? E bine sa fie mai multi... atata timp cat omu nu intarzie exagerat de mult si stim ca e om serios si nu face asta din jmecherie... stim asta, da?
ai vazut ce s-a intamplat la concursul alalalt, am ramas fara concurenti. Vrei sa ramanem si acu 2-3? E bine sa fie mai multi... atata timp cat omu nu intarzie exagerat de mult si stim ca e om serios si nu face asta din jmecherie... stim asta, da?
-
ok. atunci o sa afisez pe vineri-sambata operele. sa aiba toata lumea timp...
-
noi vorbeam de cateva ore, tu incepi cu chestii aiurea.
le afisezi la 6 asa cum ar fi normal DAR daca la 7 mai trimite cineva o lucrare o luam si pe aia in considerare, pentru ca e aiurea sa ne batem joc de munca unui om! Nici un jurat nu se va apuca sa le corecteze in seara asta, iti garantez.
Nu cred ca vreun concurent ar fi deranjat de faptul ca nu suntem rigizi si mai oferim sanse si celor care intarzie!
le afisezi la 6 asa cum ar fi normal DAR daca la 7 mai trimite cineva o lucrare o luam si pe aia in considerare, pentru ca e aiurea sa ne batem joc de munca unui om! Nici un jurat nu se va apuca sa le corecteze in seara asta, iti garantez.
Nu cred ca vreun concurent ar fi deranjat de faptul ca nu suntem rigizi si mai oferim sanse si celor care intarzie!
-
Daimon - Mesaje: 5074
Nici chiar asa! .. era vorba sa evitam descalificari absurde (pt 10 minute intarziere).
Cred ca daca postezi maine lucrarile primite pana in seara asta -inclusiv- e ok.
Evident ca nu e cazul ca intarzierile sa devina o regula.
Cred ca daca postezi maine lucrarile primite pana in seara asta -inclusiv- e ok.
Evident ca nu e cazul ca intarzierile sa devina o regula.
- Alienor
- Junior Member
Oribilul Mosh scrie:2 saptamani ati avut timp sa trimiteti ! mi se pare o neseriozitate..sa depasiti termenul limita..adica ora 18 !
de doua saptamani are probleme si alergatura nevirtuala si face tot efortul da macaronarii de pe langa dolomitzi unde a picat acum au un cacat de net la care te lasa ceva gen o ora pe saptamana, in cazul fericit in care nu pica netul
ca tu esti carnat nu e o noutate, faci cum vrei, mare branza.
- gaga
eye-ule...te anunt ca nu mai imi face placere sa fiu organizator la acest concurs. sa gasesti pe cineva...care sa fie la dispozitia concurentilor si juriului..si sa afiseze lucrarile....cand vor concurentii si juriul.
nu mai imi trimiteti mie nimic.
multumesc !
nu mai imi trimiteti mie nimic.
multumesc !
-
da bre, sa-ti rupi din timpul important si pe care il petreci cu activitati utile societatii pentru un minut in care sa dai copipast, ma si mir cum ai rezistat presiunii si nu teai dezunflat, zau asa.
- gaga
Înapoi la Concursuri creatii literare