O shueta...amicala
n-ai inteles nimic. chiar ca esti gaga.
eu vreau sa fiu cat mai corect aici...si voi ma futeti la cap...ca nu ati avut timp sa trimiteti 10 propozitii timp de 2 saptamani. cine n-a avut timp 2 saptamani...inseamna ca nu l-a interesat concursul. data trecuta ora limita era 13. acum e 18. ce mai vreti ?
eu vreau sa fiu cat mai corect aici...si voi ma futeti la cap...ca nu ati avut timp sa trimiteti 10 propozitii timp de 2 saptamani. cine n-a avut timp 2 saptamani...inseamna ca nu l-a interesat concursul. data trecuta ora limita era 13. acum e 18. ce mai vreti ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
mosh, beshi
deci am vb cu aiu si cu nocturna si s-a stabilit, naiti preia punerea pe thread a lucrarilor si tot ea ii va instiintza pe concurenti de aceasta schimbare.
in actualele conditii se va retrage din juriu biensure, rugam concurentii sau ex-organizatorul sa trimita nocturnei lucrarile cum se stie. mai multe o sa vorbiti cu aiu abia vineri.
deci am vb cu aiu si cu nocturna si s-a stabilit, naiti preia punerea pe thread a lucrarilor si tot ea ii va instiintza pe concurenti de aceasta schimbare.
in actualele conditii se va retrage din juriu biensure, rugam concurentii sau ex-organizatorul sa trimita nocturnei lucrarile cum se stie. mai multe o sa vorbiti cu aiu abia vineri.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ii trimit eu nocturnei ce am primit pana acum.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

fluff, taci shi baga lucrare. ai, repejor.
- flufanela
- gabuba
- cecu
- danone
- afecs
- dl necko
- pijkej
- older ???
doar ajtia ie concurentzii ? pnm, parca erau mai multzi...
cica cecu ie out.
- flufanela
- gabuba
- cecu
- danone
- afecs
- dl necko
- pijkej
- older ???
doar ajtia ie concurentzii ? pnm, parca erau mai multzi...
cica cecu ie out.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Ceva specific: ma dau afara inainte de a intra de-a binelea. N-am avut nici un chef sa scriu desi speram sa-mi vina.... Asa ca:pa!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
au fost doo saptamani ai de plm bre cecule, nu ne-am luat da io mi-am rupt un sfert de ora douaj de minute sa scriu un jurnal pe fuga tocmai ca stiam ca pijkesh si afex o sa sara proba asta.
si in puii mei mai e si vara, lumea o mai arde si la beri printre altele
dar de maine revenim la normale. + ca concurentz poa sa vie oricu si oricand, mare branza
si in puii mei mai e si vara, lumea o mai arde si la beri printre altele
dar de maine revenim la normale. + ca concurentz poa sa vie oricu si oricand, mare branza

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu era si mirela (re)inscrisa? pe tredu de inscrieri parca.
cecule, cu cate sticloantze de palinca ma mituiejti?
delphynel, potzi sa participi la oricare dintre probe, nu-i obligatoriu sa participi la toate decat daca tzii neaparat sa castigi
daca e doar de placere, n-are rost sa te retragi.
cecule, cu cate sticloantze de palinca ma mituiejti?
delphynel, potzi sa participi la oricare dintre probe, nu-i obligatoriu sa participi la toate decat daca tzii neaparat sa castigi
daca e doar de placere, n-are rost sa te retragi.-

Djinn - Mesaje: 4332
delphyno, io am loat concurentzii care erau afishatzi pe treadu de concurentzi. aia erau. shi eu shtiam ca-s mai multzi.
care lista nu era actualizata, ofcors. deci:
- flufanela
- gabuba
- cecu
- danone
- afecs
- dl necko
- pijkej
- older
- mirela
- delphyna
- johny nupreaadanc
- voinicu h0va
care lista nu era actualizata, ofcors. deci:
- flufanela
- gabuba
- cecu
- danone
- afecs
- dl necko
- pijkej
- older
- mirela
- delphyna
- johny nupreaadanc
- voinicu h0va
-

da` mai din placere pura voiam sa particip si dac-o fi sa-mi vina sa scriu mai incolo nu mai sar probele - da` azi pas!
succes celorlalti si distractie macsima juratilor!
succes celorlalti si distractie macsima juratilor!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
le-am dat pemeu, le-am lasat mesage subliminale pe ymeu, semeseu, porunbei calatori, misive, pachete din strainatatzi, firimituri pe poteca, gaseshte iei drumu' inapoi. speram.
alfel, cecule, tu ejti in, ejti out, ca m-ai cam zapacit ? te putem ajuta cu ceva ?
din cauza de bulibasheala care s-a creat, mai ashteptam shi dupa orl 18 lucrarile, da' nu sa depasheasca ziua de azi. asigur ca nu va deveni obicei.
alfel, cecule, tu ejti in, ejti out, ca m-ai cam zapacit ? te putem ajuta cu ceva ?
din cauza de bulibasheala care s-a creat, mai ashteptam shi dupa orl 18 lucrarile, da' nu sa depasheasca ziua de azi. asigur ca nu va deveni obicei.
-

la cine le-ai dat, ca pe mine m-a sarit porunbelu'
care io ma trezii dimineatza la 8, ma gandii iacata am 10 ore sa mai pun ultimele virgule, zi endu' si alte alea la conpunere, cand meam dat seama ca am numa' pan' la patru ca ie diferentza de fus orar.
dupa aia am ajteptat tuata dimineatza sa vina porunbelu, ca_care nemaimancand de trei zile din priciní£ de nema giob si vant prin portofele, ma gandeam ca fac si io un barbechiuu mai pe sara.
da' nu veni
deci nu le-ai dat la totz deci nu ie feeií£rr 
care io ma trezii dimineatza la 8, ma gandii iacata am 10 ore sa mai pun ultimele virgule, zi endu' si alte alea la conpunere, cand meam dat seama ca am numa' pan' la patru ca ie diferentza de fus orar.
dupa aia am ajteptat tuata dimineatza sa vina porunbelu, ca_care nemaimancand de trei zile din priciní£ de nema giob si vant prin portofele, ma gandeam ca fac si io un barbechiuu mai pe sara.
da' nu veni
deci nu le-ai dat la totz deci nu ie feeií£rr 
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-

Mirela - Mesaje: 2566
cald si aburind, a?
da' ca tu toma te gandeai sa livrezi im face sa ploon gura cu arome, jatat, ca tot fara papa am ramas...
da' ca tu toma te gandeai sa livrezi im face sa ploon gura cu arome, jatat, ca tot fara papa am ramas...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-

Mirela - Mesaje: 2566
multumesc pe aceasta cale celor care au luat decizia geniala de modificare a datei de trimitere a datei pentru trimiterea jurnalelor de calatorie in conditiile in care aseara mi-am rezervat cam 2 ore sa-l conving pe unul din concurenti sa isi invinga putin lenea de care dispunea si sa scrie respectivele caractere. altfel spus, sa nu se retraga din concurs. daca unui concurent (indiferent care este el) nu-i ajung doua saptamani sa scrie un jurnal de calatorie si sa-l trimita pe pm, sper sa nu ma frecati la icre sa postez mai repede notele. vorba aia, avem toata viata inainte.
nu manebuni! nea nicu? si asta ce este? lista cu jurati?
care lista nu era actualizata
nu manebuni! nea nicu? si asta ce este? lista cu jurati?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ma refeream la asta: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=404573&postcount=1
-

si tot acolo spune :
Vorba lu baixo. Unii concurentzi au facut eforturi...sa le trimita ! Am primit si ieri lucrari !
eye scrie:lucrarile se vor trimite pana la orele 18.00 in zilele de mai sus
Vorba lu baixo. Unii concurentzi au facut eforturi...sa le trimita ! Am primit si ieri lucrari !
-

bine ca nu la asta, ca era nasol de tot.
ANTI
-

nocturna scrie:azi numai, pe cale de exceptzie.
nici nu ma indoiesc. probabil "azi numai" va fi si la a doua proba.
ANTI
-

Înapoi la Concursuri creatii literare