O shueta...amicala

Mesajde eyewitness » Joi Mai 12, 2005 8:01 pm

dany, nota minima pt tuata lumea este 2 si maxima este 10

alienor, super prezentarea

io insa pun pariu ca prietenu meu sod tot n-o sa fie multumit. el vrea un punctaj gen mercurialu din piata ferentari la care sa adere toti juratii :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde paiacec » Vin Mai 13, 2005 7:36 am

Tot cetind p-acilea ce debitatzi despre sistemul de notare,io am ajuns la o concluzie: va agravatzi singuri situatzia!Chiar credetzi voi ca totzi juratzii o sa tzina cont de topicul regulilor impuse de unul shi altul tot dintre voi?Neaaaaaaaah!Dar, daca(prin absurd)tzinetzi cont de toate alea, ar trebui sa analizatzi shi intreg textul concurentului.Sa vedetzi daca nu cumva mai ramane vreo conjunctzie sau interjectzie sau mai shtiu io ce locutziune adverbiala "plantata " cum trebe.Mai bine trecetzi la calificative: FB, B, S, NS. :D

No offence, dar mie mi se pare ca va complicatzi.Daca asha va place, n-avetzi decat!Succes!Luatzi-va shi antinevralgicele cu voi la o adica.:)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde eyewitness » Vin Mai 13, 2005 8:13 am

cecule, poate matale nu te incadrezi in categoria concurentilor "pretentiosi", altii insa da
eyewitness

Mesajde paiacec » Vin Mai 13, 2005 8:30 am

Categoric ca nu.Cu ce ma incalzeshte pa mine ca nushtucare concurent a luat nota mai mare ca mine ca a pus mai multe virgule? Cu abptsolut nimica bre!Io-s bucuros ca particip.Mai nashpa e ca am intzeles cum ca ar fi eliminatorii probele pe parcurs.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Alienor » Vin Mai 13, 2005 8:49 am

paiacec, ce-am scris nu inseamna ca stau cu textul intr-o mana, cu tabelul de criterii in cealalta si numar virgulele :D . Am incercat sa schitez, sa descriu ceea ce de fapt, in realitatea imediata, se traduce simplu prin "m-a placut sau nu textul, respecta sau nu tema, m-a "furat" sau nu, are impact sau nu". Nu stau cu ochi de soim atintiti asupra semnelor de punctuatie sau structurii frazelor, ci observ practic ca o fraza impiedicata, cu greseli de ortografie, imi ia din placerea cititului. Doar ca am incercat sa explic asta mai amanuntit :)
Alienor
Junior Member

Mesajde Djinn » Vin Mai 13, 2005 9:14 am

paiacec scrie:Io-s bucuros ca particip.Mai nashpa e ca am intzeles cum ca ar fi eliminatorii probele pe parcurs.

Uite inca unu care-i de acord cu mine :)
maestrilor, nu va putem face sa va razganditi apropo de asta? dau o bere, macsim doo [(c) nushcine] :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Vin Mai 13, 2005 9:20 am

bre, daca va cuafeaza probele cu cimilituri, glosse si epigrame ne putem razgandi :D
nimic nu-i batut in cue pe lumea asta in afara de mitica de la liga ~p
eyewitness

Mesajde SOD » Vin Mai 13, 2005 10:16 am

floarea mea de lorelay, nus ma pretentzios. adica nu mai sunt. ma complac.

sinca ceva. nam io dragu de a cauta nod in papura. voiam doar sa fie la fel pentru evribadi.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde j_arrive » Vin Mai 13, 2005 10:22 am

Alienor scrie:Am avut putin timp si am incercat o creionare mai amanuntita a unor criterii de care voi tine cont la notare . Data fiind tema actuala a concursului, cele de mai jos se aplica mai ales la "povestire". Daca juratii sau concurentii au obiectii sau observatii, le astept cu placere si ma voi auto-corecta daca-i cazul :) .

- ortografie corecta, cunoasterea regulilor gramaticii, punctuatia si scrierea corecta a cuvintelor (atunci cand va fi clar ca nu-i doar un deget scapat alaturi)]contextului emotional [/B] (dar si spatio temporal, la genul epic);
)

auto-corecta? :u
ortografie corecta? :T
context emotional? ;a
j_arrive
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Mai 13, 2005 10:35 am

v-atzi cam inmultzit de la ultima vizita.

o intrebare in afara concursului: j'arrive, tu cine eshti shi ce doreshti ? nimic ? asha ne gandeam shi noi.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Alienor » Vin Mai 13, 2005 10:36 am

j'arrive, asa cum zicea un alt forumist, cred ca daca vrei sa-ntelegi ce am scris acolo, se poate... E un post pe forum, nu un text cu care merg la un concurs..scriu de la munca, pe apucate. Ai dreptate cu 'ortografia corecta' si e evident ca am vrut sa spun ca cer sa se respecte ortografia..

La restul, nu stiu exact ce te deranjeaza asa mult.. contextul emotional e ceva foarte clar pentru mine.. ce-i asa neclar pt tine, de te dai cu capul de pereti :D ?
Alienor
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Mai 13, 2005 10:43 am

jarive tata, parlevu franse? spic inglish ceva?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Djinn » Vin Mai 13, 2005 10:50 am

bre, mai e deschisa lista de inscrieri la concurs? nu de alta, da' poate vrea fata sa se inscrie si nu stie cum sa ne spuna... :j

eye, deci de la etapa 2 in sus ne tinetzi numa in opere scurtutze si grele, sa ne invatzam minte? :D

ps - yupi, a aparut nashica :A
Djinn

Mesajde piskeshu » Vin Mai 13, 2005 10:54 am

Poate vrea sa altceva. Mi se pare aiurea sa se bage acilea fara sa aiba nici o treaba. Nu era aia cu cronica carcotasilor pt. bagatorii de seama?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde j_arrive » Vin Mai 13, 2005 11:01 am

Decidacumultaplaceredelaminepentruvoifaraniciunsemndepunctuatiesideortografiecorectapoatevafolosestesivascutestededezbateriprelunjite
Fişiere ataşate

[Extensia pdf a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

[Extensia pdf a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

j_arrive
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Mai 13, 2005 11:10 am

Ba, daca pui ceva, pune in word ca nu vad pdf-uri. Si nu mai fa pe desteapta cu noi. Mai bine scoate-ti chilotii din cur si ia loc.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Djinn » Vin Mai 13, 2005 11:10 am

@jarive:

asa, si? aproape aceeasi marie cu alta palarie, mai precis transpusa in limbaj lemnos.

Si sa-ti explic de cate ori m-au scos din sarite baremurile mult prea stricte, care omoara originalitatea si inventivitatea si preamaresc tehnica ridicata la rang de arta?
Djinn

Mesajde eyewitness » Vin Mai 13, 2005 11:11 am

jariv, daca cumva menirea ta pe forum este duar de a semnala greselile gramaticale, atunci ar fi mai bine sa ne lasi in durerea noastra pentru ca tot ce ai postat aici se refera numai la acest aspect. daca nu ai observat inca, aici purtam niste discutii amicale, strofocandu-ne mintile ca sa facem acest concurs cat mai bine, astfel ca toata lumea, atat concurenti cat si jurati, sa fie multumita.

daca ai fro propunere ok, daca nu du-te pe tredurile de mare angajament unde vaz ca te simti in largul tau. daca nu le mai gasesti , uite aici :

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=392497#post392497
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=386272#post386272
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=386268#post386268
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=387669#post387669

pe mine cel putin, inbarligarea francezei cu romana m-a emotionat pana la lacrimi
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Mai 13, 2005 11:35 am

fluffi, traiasca movul care a dovedit dushmanul ! :D

in alt registru, literatura nu-i matematica. nu ai cum sa evitzi subiectivismul. shi punctul doi: n-am intzeles, ce treaba are bacalaureatul cu prefectura ? daca doreai a face un bine, extrageai matale din pdfurile in cauza numa elementele ce tradau reala importantza shi aplicabilitate in chestiunea de fatza. io asha zic.

nocturna

Mesajde eyewitness » Dum Mai 15, 2005 9:43 am

stimati concurenti,

am parcurs de cate doo ori fiecare lucrare
astazi va ultima recitire si analiza si implicit notarea
tineti-va pumnii :D

onorat juriu

rog incercati sa trimiteti notele lui baics cel tarziu pana maine , luni 16/5 orele 12.00
eyewitness

Mesajde gaga » Lun Mai 16, 2005 8:08 am

deci io nu m-am prins ce vrea jariv? palton de pumni?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde baixinho© » Lun Mai 16, 2005 9:46 am

azi, luni, a 16-a zi a lunii mai, la orele 11:43, am primit notele de la nbm, nocturna, Daimon, darkshines si eyewitness. drept urmare: aphextwinz, alienor si Amaterashu, GRABITI-VA! nu am timp sa stau dupa voi si, in plus, daca de la prima runda nu sunteti parolishti, atunci sigur se va duce de rapa concursul. ce naiba, chiar nu puteti sa va incadrati in timp?

ps: cred ca am luat-o razna. azi e luni?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Lun Mai 16, 2005 9:53 am

afecs o sa trimita ca s-a vorbit, raman in discutie publica alienor si amaterasu.
baicsiniu a dovedit multa amabilitate ocupandu-se de amanuntul acesta tehnic intr-o treaba cu care nu are de-a face, va rog sa il respectati.

edit: exista posibilitatea sa se prelungeasca umpic termenu, deoarece exista o sedinta a unui organizator, nu mult, putin, in rest ramane cum am stabilit si dzeu cu mila :D
gaga

Mesajde Alienor » Lun Mai 16, 2005 10:19 am

Am trimis notele, cu scuze pentru (aproape) intarziere; am lipsit din oras si abia acum am avut acces la net.
Alienor
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Mai 16, 2005 10:54 am

ecscelent :D
apropos de lipsa din orash :rolleyes:

ramane amaterasu (again)
gaga

Mesajde baixinho© » Lun Mai 16, 2005 11:19 am

o sa ma apuc sa aranjez notele in ordinea alfabetica (prima litera a nickului juratilor), iar cand primesc pemeuu de la Amaterashu o sa le bag pe toate pe threadul respectiv. intrebarile ar fi doo:
1. e bine asha sau aveti alta varianta?
be/ cand pun notele juratilor, iau cu copy / paste din ce am primit in pm sau le postez frumos, cu creuoane colorate, zorzonele und andere?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Mai 16, 2005 11:25 am

postezi pe baza de tabel in excel, asa frumusel cum numa matale jtii sa faci :D

amaterasu, este a doua oara cand iti bati joc atat de concurenti cat si de jurati. chiar ma-ntreb ce scuza ai pregatit acum...
eyewitness

Mesajde nbm » Lun Mai 16, 2005 12:35 pm

o fi fata la scoala, aveti putintica rabdare ;)

iaodi, acu se da drumu la comentarii despre opere sau asteptam pe amaterasu/baics?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde nocturna » Lun Mai 16, 2005 12:36 pm

nbm, te cam mananca digitalele, sa-ntzeleg ? :D

nocturna

Mesajde nbm » Lun Mai 16, 2005 12:37 pm

nu, dar azi se anunta o zi cu treaba si mai incolo e posibel sa nu mai intru pe forum
si mi-e ca unii nemultumiti vor cere iecsplicatzii :D si n-as vrea sa-i frustrez ;-)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursuri creatii literare