Cronica Carcotasilor
149 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
[quote]1. La faza cu „e sau nu e schitzaâ€Â
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Totusi, de dragul integritatii si pentru ca am fost tare frustrata
si asa ai ramas

re umor. Ca nu este genul de umor pe care il gustati voi, asta e partea a doua, pur subiectiva si nu ii acord importantza
lasa ca rade shaki si katzi

sincer am banuit cu certitudine ca e a ta de cand au inceput fetitzele cu "vai draga e geniala" si porma cand au dat si sustinatorii apa la moara m-am convins. e stilu' jurnalelor sensibiloase. iar umor NU ARE DELOC, sa-ti iasa asta din cap

pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
fluffy, cum itzi spuneam, nu ai fost frustrata sa ieshi sa-tz incurajezi laudatorii care exclamau in cor "genial! hi, hi, hi shi satanista cine-o fi?" dar ai fost frustrata ca nu ai putut sa replici criticilor? 'aide bre, da-le scurte. adica pupatzi-ma in cur fratzilor, shi nu care cumva sa aruncatzi cu sticle!
cat despre restu', e plin fanclubu' de poetzi tineri pe care nu-i recunoashte nimeni. daca tu zici ca n-ai copiat, ca eshti originala shi ai umor shi ca ai facut o schitza satirica, fie ca tine, itzi urez sa fii celebra shi sa iau de la tine autografe intalnindu-ne la targu' de carte.
chestia aia de la 8 n-ai intzeles-o, mai rumeg-o.
shi nu te mai lansa in explicarea sintagmelor - te vei impotmoli
ai multe chestii puse la intamplare.
cat despre restu', e plin fanclubu' de poetzi tineri pe care nu-i recunoashte nimeni. daca tu zici ca n-ai copiat, ca eshti originala shi ai umor shi ca ai facut o schitza satirica, fie ca tine, itzi urez sa fii celebra shi sa iau de la tine autografe intalnindu-ne la targu' de carte.
chestia aia de la 8 n-ai intzeles-o, mai rumeg-o.
shi nu te mai lansa in explicarea sintagmelor - te vei impotmoli

- aphextwinz
- Junior Member
am dorit sa evit orice comentariu asupra operelor si notelor, cu exceptia unor interpelari directe, insa nu ma pot abtine...
(parca va si vad: aptine-te, aptine-te
)
fluffy, tin sa precizez ca dupa ce am vazut notele, m-a batut asha un gind sa ma retrag din juriu. mai ales ca domnu organizator mi-a solicitat insistent modificarea notelor pe motiv de discrepantze prea mari, iar una dintre lucrarile la care am ridicat cu cel putin un punct nota este fix a ta.
si daca tu ai fost frustrata de comentarii, io sunt frustrat de pozitia operei tale in clasament, fiindca:
1. nu e schitza
2. nu are deloc umor
3. nu e inteligibila
daca insisti tu, poate fi o satira, desi eu nu am perceput nimik satiric in lucrare
poate duar o afirmatzie voalata de genul "eu va sunt net superioara"
nu te acuz de fabtu ca ai copiat personaje si idei de pe forum. mi se pare chiar ca este cel mai la indemina subiect. din pacate, ideea a fost buna, insa opera a fost lipsita de originalitate. si, nu in ultimul rind, nu s-a incadrat in cerintze
de aceea, nu pot sa intzeleg de ce o lucrare care nu a respectat cerintele s-a clasat in fatza altora - poate mai lipsite de imaginatzie - dar corecte
(parca va si vad: aptine-te, aptine-te

fluffy, tin sa precizez ca dupa ce am vazut notele, m-a batut asha un gind sa ma retrag din juriu. mai ales ca domnu organizator mi-a solicitat insistent modificarea notelor pe motiv de discrepantze prea mari, iar una dintre lucrarile la care am ridicat cu cel putin un punct nota este fix a ta.
si daca tu ai fost frustrata de comentarii, io sunt frustrat de pozitia operei tale in clasament, fiindca:
1. nu e schitza
2. nu are deloc umor
3. nu e inteligibila
daca insisti tu, poate fi o satira, desi eu nu am perceput nimik satiric in lucrare
poate duar o afirmatzie voalata de genul "eu va sunt net superioara"
nu te acuz de fabtu ca ai copiat personaje si idei de pe forum. mi se pare chiar ca este cel mai la indemina subiect. din pacate, ideea a fost buna, insa opera a fost lipsita de originalitate. si, nu in ultimul rind, nu s-a incadrat in cerintze
de aceea, nu pot sa intzeleg de ce o lucrare care nu a respectat cerintele s-a clasat in fatza altora - poate mai lipsite de imaginatzie - dar corecte
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
asha, acu am intrat si io, ca nam avut net panacu.
bun, sa zic si io pararea lu je. in prima proba, de schitza satirica, chiar schitza satirica a avut mult de suferit. adicalea, dupa ceam vazut excelu ala, imi dau seama ca atat schitza cat si satira au fost batute la cur deun articol demn de revista cutezatorii, editzia din luna mai, anu 1984.
si pentru juratzii care nare multe luni de zile pe fc, ia de te uita neamule cand se faceau povestioare haioase cu forumisti
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=4264&highlight=apocalipsa
+ de asta, JUR ca asta e singurul comentariu carel mai fac pana la sfarsitul concursului, conform binecunoscutului principiu mi se rupe pula.
Gya!
bun, sa zic si io pararea lu je. in prima proba, de schitza satirica, chiar schitza satirica a avut mult de suferit. adicalea, dupa ceam vazut excelu ala, imi dau seama ca atat schitza cat si satira au fost batute la cur deun articol demn de revista cutezatorii, editzia din luna mai, anu 1984.
si pentru juratzii care nare multe luni de zile pe fc, ia de te uita neamule cand se faceau povestioare haioase cu forumisti
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=4264&highlight=apocalipsa
+ de asta, JUR ca asta e singurul comentariu carel mai fac pana la sfarsitul concursului, conform binecunoscutului principiu mi se rupe pula.
Gya!
-
SOD - Mesaje: 6035
- aphextwinz
- Junior Member
auleu, sunt baba cloantza pe aici :rolleyes:
am vrut sa zic: "da, faw, shi altzii cred despre originalitatea operei tale ce cred shi io"
am vrut sa zic: "da, faw, shi altzii cred despre originalitatea operei tale ce cred shi io"
- aphextwinz
- Junior Member
nbm scrie:
Ups! Nu am zis eu nimic!
Ma gandeam ca sody a dezgropat vreo tampenie, da apocalipsa chiar a fost marfa

apropou de originalitate: daca iei
- Pas.
- Si io pas.
- Ba io pas.
- Pas la mine.
- Pas la el.
de la neatza si bagi:
- Pas la altu’.
- Pas la toti.
- Pas de voie.
e dovada de fuaaarte mare originalitate indeed

- gaga
itzi dai seama ce sinapsa forte a fost aia care a realizat jonctziunea polisemantismului de mai sus (de pe pagina anterioara, de fapt) 

- aphextwinz
- Junior Member
am vazut notele, nu vreau sa comentez si sa ma bag in vorba aiurea. asa ca o sa ma limitez la cateva observatii.
lucrarea Danei a fost cea mai buna din punct de vedere tehnic, din pacate a fost doar politically correct
Sod mi-a placut de asemenea.. dar prea avea totul iz de banc.
Fluffy... mdea probabil ca unii o sa ma consider si pe mine pisica:D cred ca a fost lucrarea cea mai bine lucrata si gandita. da, schita n-a fost, si cum zicea si aiu, la un moment dat poti sa o consideri fabula. i-am dat nota mare si la umor si originalitate pentru ca pe mine unul m-a amuzat, iar in ceea ce priveste limbajul.. sunt convins ca si greselile au fost intentionate!
lucrarea Danei a fost cea mai buna din punct de vedere tehnic, din pacate a fost doar politically correct
Sod mi-a placut de asemenea.. dar prea avea totul iz de banc.
Fluffy... mdea probabil ca unii o sa ma consider si pe mine pisica:D cred ca a fost lucrarea cea mai bine lucrata si gandita. da, schita n-a fost, si cum zicea si aiu, la un moment dat poti sa o consideri fabula. i-am dat nota mare si la umor si originalitate pentru ca pe mine unul m-a amuzat, iar in ceea ce priveste limbajul.. sunt convins ca si greselile au fost intentionate!
-
Daimon - Mesaje: 5074
OAMENI BUNI, JURIU SHI CONCURENTZI, in aceasta ordine:
de treci raul de arama e SCHITZA shi e SATIRA. Are 13 pagini de carte, se poate incadra la genul epic scurt. Actziunea se petrece intr-o bucata de timp scurta, deci nu poate fi nuvela. Personajele sunt creionate insa nu suficient incat sa devina mini-roman.
nu este fabula deoarece fabula are o morala bine creionata, distincta, explicita, in final. nu poate fi nici fabula din care lipseshte morala pentru ca ar fi minim 3-5 variante de morala. fresca?
hai sa inventam capra faraonica acuma, e mult mai simplu.
deci, o fi lipsita de umor, virgule in plus, plina de fiori ancestrali shi multe multe altele insa se incrie in cerintza primei probe.
de treci raul de arama e SCHITZA shi e SATIRA. Are 13 pagini de carte, se poate incadra la genul epic scurt. Actziunea se petrece intr-o bucata de timp scurta, deci nu poate fi nuvela. Personajele sunt creionate insa nu suficient incat sa devina mini-roman.
nu este fabula deoarece fabula are o morala bine creionata, distincta, explicita, in final. nu poate fi nici fabula din care lipseshte morala pentru ca ar fi minim 3-5 variante de morala. fresca?

deci, o fi lipsita de umor, virgule in plus, plina de fiori ancestrali shi multe multe altele insa se incrie in cerintza primei probe.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
se pare ca atat membrii juriului cat si concurentii s-au scindat in doo tabere , contestatarii si sustinatorii "operei" flufiene
mie unu-mi place
incepe sa semene cu tredu ala faimos cu bodler si bacovia
plumb (cs)
mie unu-mi place

incepe sa semene cu tredu ala faimos cu bodler si bacovia
plumb (cs)
-
daimoane, nu i-a spus nimeni de dezacorduri :rolleyes: insa intre narator shi personaje este o diferentza. cand fac amandoi gresheli, e o problema 

- aphextwinz
- Junior Member
danone scrie:pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile pile
dana, imi pare rau k trebe s-o spun, dar batzi canpii. "de treci raul..." mie mi-a placut shi-atat. iar fluffy nu mi-e atat de prietena (fara suparare

pentru mine, e ultima uara cand mai comentez vreo creatzie din concursu asta.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
de treci raul de arama e SCHITZA
ofendere, daca vrea pulicica lu matale sa fie schita, ie schita , numa ca pulicica mea o considera un hibrid intre mai multe genuri epice asa ca nu-mi veni cu decizii finale "e schita ca asa zic io" ca nu suntem la sedinta de partid, da?
-
lsa-l bre pe ofender, el probabil ca se ofera la literatura swahili cand zice ce zice
shaki deci repeta: lasa-neeee lasa-neeee. nu am zis ca iti e pretena, doar ca ai punctat partinitor, jura cu mana pe inima ca aia e de nota 10. si daca da, adica daca ia nota maxima un amalgam cladit pe vorbele altora ma tem ca vorbim limbi diferite sau ca esti ipocrita.
asha ca io zic sa o lasi cum a picat, de cacat asha.

shaki deci repeta: lasa-neeee lasa-neeee. nu am zis ca iti e pretena, doar ca ai punctat partinitor, jura cu mana pe inima ca aia e de nota 10. si daca da, adica daca ia nota maxima un amalgam cladit pe vorbele altora ma tem ca vorbim limbi diferite sau ca esti ipocrita.
asha ca io zic sa o lasi cum a picat, de cacat asha.
- gaga
danone scrie: doar ca ai punctat partinitor
tocma ce am recunoscut k am punctat induljent, plus k, da, daca sa notez cu zece exclusiv pentru k mi-a placut cum a fost scrisa shi m-a amuzat inseamna k sunt ipocrita, nu pot sa spun decat k accept asta.

aliatzi, right? 

-
nu e concurs organizat de Academia Romana, si vorbim de literatura, mi se pare aiurea sa ne certam pe notiunea de schitza, lucrurile sunt oricum nuantate si lasa loc de comentarii!
-
lucrurile sunt oricum nuantate si lasa loc de comentarii
sper ca la sonet sa nu fie "nuantate" si sa nu fie "loc de comentarii"
-
absolut, din fericire cu sonetul e mult mai clar. ca acolo nu pot sa apara cu strofe de 6 versuri si rime albe:D
-
daca decreteaza ofenderu ca da , atunci sigur o sa ai si "catrene" de 6 versuri si rime albe 

-
dana, eu nu ma refeream la umpic, ci la mult. cele mai multe schitze mi s-au parut infiorator de pruaste. am aruncat o privire demonik pe note... in primu rand, nu sunt singura care a dat 10 raului, in al doilea rand, majoritatea juratzilor au plasat-o in top. daca e atat de lutzeasca, cum itzi explici? 

aliatzi, right? 

-
Pt. aiu – in contextul fanclubului, al acestui mediu virtual, nu puteam sa folosesc decat personificarea.
Pt. danone – io n-am pile, forumista si cemeista cu vechime ce esti
cat despre genul de umor, nu m-asteptam sa placa tuturor :p +ca aia cu pas de la neatzu e singura sursa pe care am avut-o despre cum se desfasoara un meci de bridge
dar nu-mi amintesc sa fi zis iel “pas la mineâ€Â
Pt. danone – io n-am pile, forumista si cemeista cu vechime ce esti

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
dar ati facut niste acuzatii grave in momente in care eu nu ma puteam apara si asta mi s-a parut o totala lipsa de fair-play
si paranoica pe deasupra pushtuaica.
bre e nashpa schitza si daca lutzele + aiu au votat-o nu e vina mea, da? ie nashpa, ie un colaj fara imaginatzie, da? aia ie. nu-mi place + juriu nu e impartzial.
deci pana acum nu mi=ati raspuns: e mai buna ca a lui sod? are faw mai mult umor decat sod? multumesc.
shaki, multa lume apreciaza si jurnalele alea pisicoase si siropoase, asta nu are de-a face cu un umor indoielnic [ca sa nu fiu rea :j]
revin cu o precizare: nu e najpa per total ca stil, adica e haiuasa dar nu coresounde si nu are umor, atat
- gaga
draga fluffy,
afirmatia cu "tu esti net superioara" nu se referea la tine ca user al fc si ca personaj al povestirii tale, ci ca autoare a acesteia
iar daca tot m-ai bagat la gramada cu restu lumii "rafinate", tin sa precizez ca nu am de ce sa-mi fie rushine, pt ca eu nu am facut nici un comentariu asupra operei tale sau asupra operelor celorlalti pina dupa afisharea rezultatelor. si de fapt nici nu aveam de gind, precum am spus in respectivul mesaj
afirmatia cu "tu esti net superioara" nu se referea la tine ca user al fc si ca personaj al povestirii tale, ci ca autoare a acesteia
iar daca tot m-ai bagat la gramada cu restu lumii "rafinate", tin sa precizez ca nu am de ce sa-mi fie rushine, pt ca eu nu am facut nici un comentariu asupra operei tale sau asupra operelor celorlalti pina dupa afisharea rezultatelor. si de fapt nici nu aveam de gind, precum am spus in respectivul mesaj
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
pai faw, vezi, la fel cum nu puteai sa-tz stavileshti admiratorii nu puteai sa-tzi stavileshti nici critcii. atunci de ce sa le fie rushine criticilor shi nu shi admiratorilor ca au facut-o in momente in care tu nu puteai sa le raspunzi?
explica-mi tu fiecare cuvintzel, in special fiorul ancestral shi mantra alchimistului, iar daca tot ma parodiezi, sa-mi spui cum e cu pacificarea la bivoli.
„intre narator shi personaje este o diferentza.â€Â
explica-mi tu fiecare cuvintzel, in special fiorul ancestral shi mantra alchimistului, iar daca tot ma parodiezi, sa-mi spui cum e cu pacificarea la bivoli.

„intre narator shi personaje este o diferentza.â€Â
- aphextwinz
- Junior Member
149 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Concursuri creatii literare