O shueta...amicala

Mesajde Dany_S » Lun Mai 16, 2005 8:06 pm

gabubica - bre, normal ca n-ai timp atata vreme cat ti-a venit ora de culcare. Deci io habar n-aveam cine a scris chestia aia (daca nu te-ai prins). Si comentarile mele normal ca-s bune pt tine, avand in vedere ca poate te incita ca inainte sa faci povestiri erotice, sa vezi si tu ce e aia erotism. O libareala cu colega de gradinita nu e erotism. Deocamdata, pana nu ai ceva experienta, ciocu mic si joc la glezne ca mie nu-mi fura ochii figurile tale de stil inutile si irelevante.

nbm- e bine ca ai utilizat cuvantul "cred" de aceasta data. Asa cum tu te bazezi pe ceva, eu ma bazezi pe ce vad scris pe acest thread. Am citit pe alocuri, in argumentele notelor, unele lucruri care mie personal mi se par absurde.
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Mai 16, 2005 8:14 pm

dany, daca as fi un badaran emancipat ti-as atribui titlul de idiot complet, insa cum sunt un finutz cu acte in regula te invit sa purcezi [in pasi de cha-cha-cha] catre citerea postului lu' alienor.
in caz ca ai o fractura la chishor, inimos cum ma stii, te ajut:

erotic = legat de dragoste si senzualitate.

asta ca sa nu mai potentez frustrarile tale sexuale din ciclu "ce stii tu ba, la varsta ta?! pe cand eo, heh, nu stiu multe gramatici, da la pizde ma pricep din greu..." , ca n-are nici un sens. nu-ti trebuie multa experienta ca sa cunosti d'alea legate de dragoste si senzualitate.
ma repet, insa nu cre' ca ai sa pricepi vreodata cat esti de inoportun. de fapt, asta iti e si farmecul.

o seara placuta!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Amaterasu » Lun Mai 16, 2005 8:17 pm

Mosc şi scorţişoară

de Alia

Lucrare curata, care respecta cerinta. Atat.
Am dat la estetica/stil mai putin din cauza frazelor prea incarcate pe alocuri si din cauza unor expresii fortate...

"plutesc acolo infinit de mult..." -- cine vb de licente poetice?! :p

In garsoniera ta...
de Ghiusi

Nu mi se pare o povestire erotica. Nu din pudicitate, nu din cauza limbajului folosit, ci pt ca este diluata, transparenta si.. goala.

Este o povestire (ce?! alea din hustler nu sunt?!), dar nu mi se pare ca este pt un concurs de LITERATURA.

Nici n-are rost sa mai pun aici nenumaratele greseli de exprimare, scriere... enumeratiile.....

Prin toaleta
de

Mie nu mi s-a parut erotica. Ideea a fost originala, intr-adevar.

Greseli flagrante de scriere, exprimare...

Tanguirile unui violoncel
de Pilozitate

Susurul sampaniei , reflectand cu o si mai mare atentie unul asupra celuilalt , printr-o simpla atingere electrizanta de mana, descoperira punctual G (asta n-am inteles-o), debarasa de pantaloni si lenjerie (am gasit acest "debarasa" in vreo trei lucrari... of) ...

+

final fortat, cu iz de banc prost...

Pacatul maestrului
de Mustar

Reusise sa-i intuiasca talia si linia sanilor, dupa care femeia a disparut (mie mi s-ar parea corect: "disparuse". Aphex, ma insel?!), O data cu ea , simtii .

Pacat de aceste greseli. Mie mi-a placut lucrarea, mi-a placut ca la final m-am gandit ca ar putea fi vb de o poveste a Monalisei... mi-a placut.

Blind date

de ArtLover

diaolgul f simplu, povestirea mi s-a parut ca seamana cu o scena dintr-un film american de cat B...

greseli de (se stie deja) ortografie...

Ploaia

de serene

"Ploaie de timpuri" ar trebui sa se numeasca lucrarea...

Transparenta. Nimic erotic.

"numai bataile din tample" - ?!?

Nivelul doi.

de Sterilet

"infipt delicat penisul in gurile lor"
... infipt.. delicat?! :p

In rest, mi-a placut. Respecta cerinta si nici nu m-a plictisit...

Fara Titlu

fara pseudonim

ca doi copi, â€Â
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde SOD » Lun Mai 16, 2005 8:20 pm

alienoareo, analizeaza urmatorul paragraf, te rog..

si cum statea io asha in haznaua plina de cacat, deodata a aparut langa mine o gagica traznet. pesemne ca era zana budelor. si mia luat pula la supt, asha, plina de cacat cum era, ce sa mai, o nebunie. dupa aia imi sopteste la ureche, plina de senzualitate :
- vreau sa ma futzi, da pune-ma pe vana de la vitanja, ca acolo ma excit io cel mai mult.

intrebari?
1. este originala?
2. este erotica?

daimoane, scuzele sunt tardive. ca din cauza arbitrilor na jucat faru finala cupei.

si trei la mana, nuj cine a zis ca umoru nare dea face cu lucrarile in cauza. savem pardon. pana si sireacu sven hassel a scris scene de bagau conbinate cu hohote de ras.......lasatzio in pula goala.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Lun Mai 16, 2005 8:26 pm

adeline,

"infipt delicat penisul in gurile lor ", ca si "Daca ai fi o insula in soare,
As vrea sa fiu samantza calatoare.", se cheama, dupa mintea mea, figuri de stil. si ar trebui ca voi, astia mai tineri sa le stizti cum le zice, ca suntetzi mai in zeama ca astia dea terminat scoala odata cu tutankamon.

dar nici unu, nici alta n-au fost punctate. ba mai mult , au fost trecute cu vederea.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Dany_S » Lun Mai 16, 2005 8:26 pm

hahaha
gabubica, nu te cearta bre maicutza ca stai tarziu pi net?

In primul rand, eu nu-s de acord cu acea definitie. Lucru care din start iti anuleaza tie acest extrasupermegainteligent argument. In locu tau, n-as zice nimic nici de gramatici, atat timpi cat tu, zeul intruchipat al gramaticii, ai avut greseli si nu in niste amarate de posturi pe fc, ci intr-o lucrare pt un concurs de creatii literare. Deci iara zic, ciocu mic si joc la glezne. Si te anunt cu regret ca incercarea ta de a lega "frustrarile mele sexuale" cu "ce stii tu la varsta ta?" a fost esuata. Tu chiar nu vezi ca cele doua lucruri nu au vreo legatura logica?
Esti de asemenea unul din cele mai ipocrite personaje de pe FC. Domnu finutz intradevar, erai la fel de "finutz" si in cateva din relatarile tale din tablou.

Vise placute! (nu-i de ajuns ca stai prost cu povestirea erotica, stai cam prost si cu matematica: 21:24-7 = 14.24 - adica plina dupa amiaza)
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Lun Mai 16, 2005 8:30 pm

sod, eu am inteles ce ai vrut sa spui si nu am scazut pt acea "figura de stil", pui mic si neinteles.. :p insa, dupa parea mea, nu suna bine "infipt delicat".. si doar stii ca as putea intelege ambele notiuni ~p...

In rest. Cam tot aia.

later edit: ma gandeam la "infipt delicat in guritele lor..", dar dup`aia cine stie de ce te acuza lumea.. :)
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde SOD » Lun Mai 16, 2005 8:33 pm

iar io zic ca e foarte sugestiva...
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Alienor » Lun Mai 16, 2005 8:35 pm

sod, n-are rost sa fii sarcastic cerandu-mi sa comentez un fragment ce se vrea o combinatie intre opera lui pijkeshu cu treaba cu veceurile.. cred c-am fost clara: opera pijkeshiana a fost depunctata pt vulgaritate, cea "toiletiana" (shakti) pt insuficienta prezenta a factorului erotic.

ps- cliseele se depuncteaza si din pacate asta nu e nici pe departe doar vina autorului ... e mai degraba vina cliseului creat si consacrat..

ps 2 - cel mai important : unde, exact, ti se pare ca am gresit? Vad ca-mi analizezi amanuntit critica in timp ce altii -care te-au punctat mai prost- nu sunt nevoiti sa treaca prin asemenea furci caudine ..
Alienor
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Lun Mai 16, 2005 8:36 pm

SOD scrie:iar io zic ca e foarte sugestiva...

da, bre, ie cu "suge" in fata sigur.. ~p (m-am prostit).

este. repet, nu am depunctat-o, insa mi s-a parut fortata... nu incorecta.
Oricum, o sa-mi foloseasca pe viitor.. ~p ~p
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde SOD » Lun Mai 16, 2005 8:37 pm

atuncia, te rog io mult ecspicami si mie cear fi dupa tine un necliseu in atari conditzii.ca io stiu ca Mr. Ciocanescu tot in Padurea de jad se ascunde, oricear fi.

+ de asta, pasaju respectiv putea la fel de bine sa se produca intr-un cimitir de masini. cu vulgaritatea lucrarii doi, chiar nam nimica, ba mai mult mi se pare a fi ok, ca si storyboard.

da ata ca inca un raspuns a fost ocolit...pan la urma o dam in concurs de bambilici.

ps . cu tine am inceput.

dar scopul meu nu e de a ma unfla ca o pula in izmenele moshneagului si de a incerca sa ma lamuresc io de cum sta treaba cu punctarea.
v-am zis de la bun inceput ca aicia o sa se ajunga.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Alienor » Lun Mai 16, 2005 8:52 pm

Okkkkk ... re-detaliere :) Povestirea lui Sterilet

Estetica & stil = 8 (nota buna :D, depunctare in mare masura datorata erorilor)
Tehnica = 8 (nota buna, scrierea se regaseste in top; tema e respectata in mare masura; situare buna in timp si spatiu; uneori, insa, din pacate, relatarea ocupa locul povestii cu implicare subiectiva) ;
Originalitate- am explicat: e foarte marcat erotismul, insa din pacate sub o forma destul de uzitata, ceea ce banalizeaza scriitura.
Alienor
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mai 16, 2005 9:03 pm

fi atenta ce vreau io defapt. daca iau notele lui ochila, ultima notare e de 9, care, sunt convins ca a fost data pentru umor si nici decum pentru originalitate. crezi co sa ajung vreodata sa te citesc asha pe tine? sau pe alt jurat, inclusiv ochila? adica, dintro lovitura sami zic io mie insumi : asta e la umor, asta e la estetica si asta la mama dracu sa ma ieie ca deja ma enervez. voi avetzi puterea sa recunoastetzi cand greshitzi?

Originalitate- am explicat: e foarte marcat erotismul, insa din pacate sub o forma destul de uzitata, ceea ce banalizeaza scriitura.

promit ca la sf sa inventez un soi de vehicul , ca o carutza cu doi cai, numai ca caii astia nu mai manaca fan ci se incarca direct la soare pentru ca vor avea baterii solare si nor sa mai fie caii aia uzitatzi, dei stie toata lumea, ci cai solari. ce zici de asta?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde j_arrive » Lun Mai 16, 2005 9:05 pm

Nu va suparati, deranjez din nou, dar m-ati facut sa ma simt tare bine vazand cum va trageti singuri liniutze la palmutza, din motive neobiective! Pai se poate asa ceva? Inainte sa inceapa concursu' asta parca va iubeati si traiati in deplina armonie... sau mi s-a parut? ;-)
Pai nu era mai bine sa apelati, macar orientativ, la standardele pe care cu atata generozitate vi le-am pus la dispozitie si pe care le-ati respins ca fiind "lemnoase"? Acu' ce faceti, va dati in cap unii altora ca nu v-ati pus de acord din start, macar la partea aia cu "ortografie, punctuatie, lizibilitate"?... ;j
Hai, fiti copii cuminti, pupati-va, impacati-va si iubiti-va :G , ca, zau, nu merita sa va omorati neuronii cu toate proxtiile. (Viatza e scurta...) Nu va mai retrageti, ca probe mai sunt multe si calatoria e lunga.... nu se stie de unde sare iepurele! :N
pese: vream nu ie rejionalism, inainte de conjunctiile adversative dar, iar, insa, ci se pune virgula.
pepese: nu m-am putut aptzine. :rulz:
j_arrive
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mai 16, 2005 9:07 pm

jarive mon amur, bonsoar ! chescavuvule? o freci pe le net?

trei siruri lungi de contzi in frac,
trei siruri lungi de contzi de cac.
iar luna alba de sidef
le scoate curun relief.

na ca nam pus virgula inainte de iar. inseamna cas analfabet? vai de mine si de mine, sunt analfabet...
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Alienor » Lun Mai 16, 2005 9:13 pm

bonsoir sod,

Daca vreti, eu pot sa parasesc juriul, nu-i asa de complicat, insa astep o argumentare consistenta.

Ps -pt cei pe care-i mai intereseaza: si eu sper ca juriul e fel de ok la capitolul autocritica; chiar mi s-ar parea misto ca la sfarsit echipa de concurenti sa supuna juriul la 1-2 probe destul de drastice :D
Alienor
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mai 16, 2005 9:16 pm

draga mea, nimenea na spus sa parasesti juriu. ba din contra, io am prins asha, ca un dragan de matale.

doar ca vreau sa ma lamuritzi. e sinplu de tot.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Alienor » Lun Mai 16, 2005 9:20 pm

Bine. Deci io, doar io si numa' io sunt aia care te-a nedreptatzit :D
Ecsprima-ti doleantele (privind notele mele, prost acordate) si o sa raspund negresit.
Alienor
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mai 16, 2005 9:22 pm

comentarii conplecte dupe ce am toate comentariile juratzilor.
+ de asta, io nam zis nimica de tine la modu acuzacios. tu teai bagat intro polemica cu mine si cred ca nu miai dat raspunsuri pertinente. atat doar ca se vede ca ai coloana vertebrala si ie de bine.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Alienor » Lun Mai 16, 2005 9:30 pm

Nu ma simt acuzata; ma bag cu placere si fara pic de ura in polemici :)
Totodata, juratul trebuie, fara indoiala, sa respecte concurentul si efortul acestuia. Vazand treaba din acest punct de vedere, o sa mai detaliez maine la capitolul pertinentza (acum zau ca nu se mai poate).
Alienor
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Mai 16, 2005 9:43 pm

eu nu inteleg de ce va legati atat de insistent de 'juvenili adolescenti'.
juvenil - care tine de tineresc.
ceea ce am vrut eu de fapt sa spun - si se pare ca a iesit un soi de pleonasm - e ca erau niste adolescenti cu perfect normale atitudini tineresti.
pot fi si batrani cu atitudini juvenile :p

poate parea e tras de par, dar asta am vrut eu sa spui si nu mi se pare o greseala atat de flagranta.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Alienor » Lun Mai 16, 2005 9:47 pm

gabuba, tanar adolescent nu prea merge :D .. nici batran decrepit :D E pleonasm orice-ai zice..

Altfel, lucrarea-i buna si asta s-a vazut la notare :)
Alienor
Junior Member

Mesajde Daimon » Lun Mai 16, 2005 9:55 pm

Sody, m-as fi simtit prost daca iti dadeam 2 si 3 dupa care sa-mi dau seama ca stai bah, ca omu asta o scris o chestie mishto.. diferente de juamatate de punct nu sunt o tragedie.

io am priceput, ce vrei de la noi e sa argumentam notele. am spus ce si cum. acu daca am fost prost de sincer si am recunoscut ca daca citeam povestea ta in alta stare de spirit poate ii dadeam cu juma de punct sau un punct in plus asta e gresala mea.

apropo de fotbal, juratii ca si arbitrii, pana la un punct au acoperire regulamentara!

edit: scuze pt greseli
Alienor, am spus de ce am depunctat. pentru ca mie unul mi-a amintit de ceva, incepand cu plimbarea cu caleasca, pana la ce s-a intamplat in castel (nu inseaman ca si SOD a citit cartea respectiva, doamne fereste).
iar ce a contat foarte mult la nota (relativ) mica, a fost finalul care mie mi se pare nefericit, si ca strica tot farmecul povestirii.
Daimon

Mesajde Alienor » Lun Mai 16, 2005 9:58 pm

daimoane, daca tot esti la juriu, scrie si matale cum trebuie... ce-i aia "diferent d-easte de juam" ?

Si sa stii ca a explica inseamna mai degraba a detalia , rational, (de)punctarea, nu neaparat a spune "aoleo, da, meriti mai mult daca privesc din alt unghi.."
Alienor
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mai 16, 2005 10:38 pm

daimoane, mie finalu mi se pare a fi de mare angajament, daca se intzelege ce vrea sa insemne nivelu doi.

cartzi de felu meu nu prea citesc, da am vazut filmu. era cu crystal steel :D
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde mikutzul » Lun Mai 16, 2005 11:51 pm

Treaba sta mai bine decat m-am asteptat, :D am investit prea putin (din toate) in povestire.
Felicitari juriului pentru prestatie.:)
mikutzul
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Mai 17, 2005 2:00 am

ma scuzitatz si pe mine, da' trebuia sa anuntzatz si concurentii noi si nebanuitori ca in cadrul acestui concurs tema probelor se pastreaza si in timpul discutiilor de dupa...

dupa proba unu' s-a ajuns la scos la iveala "mici pompieri" (*pardon de lipsa de copirait) si s-a purces la aratarea, respectiv introducerea si retragerea acestora in si din juriu si concurentzi.

la proba doi e cazul sa-mi pregatesc Shfortza? (care nu jtie ce e aia, sa vada filmu' cu Bill Pullman)

in prima dezordine de idei, imi cer scuze juriului care s-a simtit "nerespectat" de multitudinea greshelilor din lucrarea mea (fara ironie). recunosc, am scris pe fuga, si-am mai dat si-un copy/paste nefericit si a ieshit o buba mare. promit ca data viitoare voi fi mai atenta. o chestie insa m-a jignit, si nefericitul sa bage bine sama inainte sa mai arunce cu litere stacojii. vorba focsaneanului, sunt om cu_minte pana ma atingi la sentiment...

si in cealalta dezordine de idei, pun si aici rugamintea ca termenul de predare a urmatoarei lucrari sa fie mutat pana joi la orele pranzului, deoarece am un examen nasol miercuri dimineatza si nu voi putea termina povestirea la timp. multumesc frumos. da' daca nu se poate, nu-i bai.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Dany_S » Mar Mai 17, 2005 5:00 am

pe care taramuri nesigure dragoste? nu are voie si publicu sa comenteze pe thread aicea la matale? ca in regulament nu scrie nimic, asa ca dat fiind acest fapt care este (CN), nu vad de ce nu pot sa comentez lucrarile si sa-mi ecslip notarea
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Mai 17, 2005 8:01 am

mirela, eu o sa am un comp prin preajma joi, dar ar insemna ca toti participantii sa fie de acord (sa stea dupa tine adicatalea). mie imi este egal, da plm, e totusi o saptamana de cand se stie, ca sa nu mai zic ca probele-s puse in avans.

amaterasu scrie:unii incercati sa aveti umori

m-ai bagat in ceatza ~p ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gaga » Mar Mai 17, 2005 8:29 am

amaterasu scrie:unii incercati sa aveti umori

m-ai bagat in ceatza ~p ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursuri creatii literare