Nivelul doi. de Sterilet
Stil si estetica: 6
Tehnica: 8,5
Originalitate: 7
SOD,
Nu stiu daca ai terminat cu mine si mai vrei alte explicatii de la juratu nbm, dar...
Cele de mai sus sunt notele mele pentru lucrarea ta trimise catre baicsu. sa ti le detaliez:
stil si estetica - dupa cum am mentionat deja, am scazut foarte mult pentru sh si tz si pt greselile de scriere (nu ma intereseaza daca sunt din neatentie sau din necunoastere)
la tehnica ai una dintre cele mai mari note acordate de mine la acest capitol. am depunctat usor finalul, care mi s-a parut - MIE - nepotrivit cu tonul lucrarii
la originalitate ai o nota medie pentru ca lucrarea ta nu m-a surprins, precum cea cu chiuvetele - de exemplu. sa nu ma intelegi greshit, nu cred ca e o idee rea, doar ca am trait cu impresia ca imaginile prezentate de tine le-am mai vazut/citit pe undeva (cum zicea si daimon).
precizarea privind lipsa erotismului din primul meu mesaj de comentarii nu s-a soldat si cu depunctari, era doar o remarca personala.
PS: am spus ca, la modul general, am depunctat lipsa de paragrafe, dar oricum nu conta prea mult la nota finala.
daca astea sunt conditiile forumului, eu nu am ce sa fac si mai ales nu am de unde sa stiu. singura solutie e sa modifice dana posturile care nu corespund paragrafarii initiale
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!