scuzati intruziunea, va rog. as fi postat la carcotasi, dar nu as vrea sa vorbesc singura pe acolo, mai ales ca nici nu am prea multe de spus.
iti povesteste cum vede luna in chipul tau si stelele in ochii-tzi si apoi te-ntreaba brusc: auzi fa, vrei sa ne futem?
fluffy, daca iubitul imi povesteste ce zici tu mai sus, ii spun eu: bine, bine... lasa ca-mi povestesti mai tarziu. pana una alta, ne futem?:D si cred ca asta ar fi reactia oricarei femei cu picioarele bine ancorate in realitate si cu o gramada de treburi pe cap. ;-)
in ce priveste testul, va spun drept ca pe mine m-a... afectat. deci e erotic

ma abtin de la alte comentarii legate de stil pentru ca nu am prea citit literatura erotica deci nu am termen de comparatie.
danone zice bine ce zice: cu siguranta unele sufletele sensibile din juriu care sunt la varsta la care gandesc ca fluffy

nu o sa aprecieze cuvintele pula si fut la adevarata lor valoare

, ci ar prefera sa citeasca cum el se infioara la vazul ochilor ei verzi ca niste astri si la auzul glasciorului ei cristalin. :rolleyes:
un autor prudent ar incerca o combinatie de astri si pule, ca sa multumeasca pe toata lumea.
later edit: a
nagramata mica ce sunt