Coffee table: (extra)discutziile la concurs

Mesajde SOD » Mie Apr 27, 2005 4:13 pm

asta n-ar fi o idee rea, ca la finele fiecarei runde, dupa ce se dau notele, fiecare jurat sa-shi explice notele date fiecarui concurent in parte. ca parca prea ceretzi orice de la noi si noi de la voi ciuciu.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Djinn » Mie Apr 27, 2005 4:18 pm

aphextwinz scrie:daca tu fluffy, biet concurent ai spus "dar de la" shi nu "lucru de la" cred ca e clar, nu?

deci sa fie clar: nu este un "lucru" si chiar d-aia n-am zis asa :D

spuse fluffy dezvaluindu-shi secretele (hai intreaba acum: secretele cui? care secrete?)

io cred ca nu te-ai prins de ce ma hlizeam :j

si inca mai mai hlizesc ~p ~p ~p

ps - n-ar fi o idee rea asta cu justificarea notelor.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde SOD » Mie Apr 27, 2005 4:22 pm

afex, daca are vro importantza pentru tine faptu ca io te rog ceva, pentru prima oara in scurta si efemera mea voiatza, io-te , te rog io frumos sa incetatzi cu discuztiile astea de cacat, ca-mi rapitzi orice dorintza de-a mai participa la concursu asta.

flufi, te manaca? potzi sa incetezi? gata, a vazut lumea ce era de vazut!

ofendere, potzi si tu sa te-abtzii?

dana, comporta-te ca o doamna, ce maciuca mea!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mie Apr 27, 2005 4:22 pm

SOD scrie:las ca vorbim pe privatelea, ca taman noi nu trebe sa dam exemplu rau. nu?

sodi :kiss: (la privata se serveste si berica sper)

mucles baaaaaaah gata!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 27, 2005 4:23 pm

ok sody, i'm out

revin la notare shi la comentarii aberante in afara concursului :)
aphextwinz
Junior Member

Mesajde theOffender » Mie Apr 27, 2005 4:27 pm

lasa ma textele ca tu nu shtii ca shtii ca eu shtiu, uite atashat situatzia statistica daca iei primele 3 clasate;

deci eshti in culpa. ai cel mai mare procentaj pentru nota danei. motivele? vrei sa le inshir eu?

da tzi-ai atins scopul

shaki: dar nu face nimik, o sa ma retrag cum am zis
shaki: o sa spun k am de invatzat pt capacitate shi nu-mi permite tinpu

asha, shi pentru ca am nevoie de un numar par zi-mi ce alegi:

varianta #1: te dau afara pentru incompetentza de a fi nepartinitor fatza de totzi concurentzii;
varianta #2: itzi dai demisia deoarece ai shi tu un examen de capacitate;

deci ashtept raspunsul cat se poate de repede shi trebuie sa fie fie varianta #1 fie #2, pentru ca de OUT eshti out, baiete; (am pus virgula unde trebuie, sper)

no, acuma sa vezi rating pe literatura: carturarul exclus din juriu pe motiv de incapacitate ;m
Fişiere ataşate

[Extensia xls a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 27, 2005 4:33 pm

offendere, tzi-o cautzi cu lumanarea. eu am ieshit din concurs.
singura ta dovada este ananghia intelectuala in care te zbatzi.

te rog sa nu mi te mai adresezi sub nici-o forma. daca va fi ceva de discutat intre noi doi o s-o fac eu, cand shi cum cred eu
aphextwinz
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Apr 27, 2005 4:35 pm

Offendere, io nush ce plm vorbesti tu acolo. Da' daca incepe lumea sa iasa si sa se dea unii pe altii afara din concurs, care si-asa n-are un nivel f. ridicat, inseamna ca mai bine ne pisham contra vantului fiecare la el acasa pe balcon.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mie Apr 27, 2005 4:38 pm

ofendere nu ai tu ca organizator competenta de a judeca, cel mult poti face un sondaj intre participanti cel mult. esti ingrozitor de prost.

intre timp me out: ma pish pe concursu tau
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 27, 2005 4:39 pm

danone, multzumesc de solidaritate, dar nu este nevoie.

vedetzi-va de treaba voastra
aphextwinz
Junior Member

Mesajde nbm » Mie Apr 27, 2005 4:51 pm

pot duar sa spun ca imi pare tare rau ca s-a ajuns in situatia de a ne acuza unii pe altii de incompetenta.
cred ca esenta acestui concurs, ca de fapt a intregului fc, este distractia si nu neaparat cistigul.
stiu ca multe concursuri au degenerat din cauza unor acuze - fie ele pertinente sau ba - si speram ca disputele din jurul acestui concurs sa fie totusi mult mai ferplei.
pina la urma toti suntem oameni - fiecare cu calitatile si defectele lui.

si mai aveam si niste propuneri, dar cred ca nu-si mai au rostul oricum :(
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde theOffender » Mie Apr 27, 2005 5:05 pm

de 3 zile-ncoace eu nu-mi aud pe YM decat ca "am dat nota cea mai mare pentru ca mi-a placut lucrarea respectiva cel mai mult" pe de o parte shi "iar te-au pus alea doua micutze la ceva";

am 10 000 km distantza fatza de toata lumea implicata iar daca asta nu garanteaza perfecta mea neutralitate fatza de orice persoana din concurs, ei bine, renuntz la postul de organizator. in cele din urma ash vrea sa votez shi eu, ash vrea sa-mi expun shi eu parerile deschis, fara a fi nevoie sa ma cenzurez. premiul sta shi probabil ca oricine poate face o treaba mai buna decat am facut eu.

am vrut o distractzie shi ce distractzie a ieshit: un amalgam de orgolii shi semidoctism ridicat la rang de lege. acuze de coruptzie shi nepotism din partea celor care should know better to keep their mouth shut. ce mai, satira perfecta.
te rog sa nu mi te mai adresezi sub nici-o forma

eu zic sa ma pui pe ignore penca nu voi mai lasa nesanctzionate aberatziile pe care, voluptuos, le arunci in stanga shi-n dreapta.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 27, 2005 5:08 pm

offendere ai avert. continua!
aphextwinz
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Apr 27, 2005 5:11 pm

cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz cacat balega borala diaree pishat floci gaoz
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde piskeshu » Mie Apr 27, 2005 5:11 pm

Mie mi-a placut mult ideea acestui concurs si ar fi pacat sa se duca pe pl inca de la inceput. Deci va rog sa va ganditi si la asta, nu cred ca-s singurul care gandeste astfel.
piskeshu
banned

Mesajde theOffender » Mie Apr 27, 2005 5:13 pm

well shi tu ai advert, iote-te la el tzafnosu!
theOffender

Mesajde sin ella » Mie Apr 27, 2005 5:17 pm

hai nu va mai certati, va rog eu mult. n-a fost nimeni partinitor, fiecare a votat cum s-a priceput mai bine.

mergeti acasa si beti o bere, calmati-va si o sa vedeti CA NU MERITA.

fluffy, vezi ce-ai facut? toate astea din cauza ta! ~p ~p ~p GLUMESC

eyewitness, parca ziceai ca nu te superi.

:) :) :)

edit: singura care ar avea motive sa se supere ar fi biata fluffy, la cate suturi in popou si-a luat
sin ella

Mesajde Djinn » Mie Apr 27, 2005 5:20 pm

BAAAAA, UNDE-MI PLEACA JURIU?! ;P

Pai ce p00la lu neatzu concurs e asta mah?! ;a
nu se poate trece peste ce-a fost? a fost, s-a dus, de cate ori sa zic ca "mortu de la groapa nu se mai intoarce" da' voi il vreti strigoi saracu de-l dezgropati atata.

Io ma opun sa plece oamenii din juriu. :mad: Nu vreau. Va rog eu frumos, stergeti toate posturile alea urate, treceti cu buretele peste, injurati-va pe ymeu, dar hai sa continuam concursul asta.

PLEASE.
Djinn

Mesajde nbm » Mie Apr 27, 2005 5:21 pm

aiule, io mi-s leopardu', remember? nu aghiutza :D

deci da, propunerile mele vizau in primul rind trecerea peste acest moment uarecum penibil si sa ne vedem fiecare de-ale noastre - fara acuzatii de incompetenta sau partinire.
adica juriul sa ramina acelasi, pe scurt, iar concurentii sa nu se retraga... (v-am zis deja ca m-a batut si pe mine gindul retragerii, dar am decis sa nu o iau prea personal... ;-))
be mic - notele se vor da ca si pina acum, iar la cererea organizatorului, publicului, concurentilor sau a altui jurat se vor oferi si explicatiile... una peste alta, notarea este un proces subiectiv si ceea ce mie imi gidila placut urechile s-ar putea sa le zgirie pe-ale lui daimon, de exemplu
trei - acuzele nu pot fi interzise, dar macar cenzurate de catre cei care le aduc. si propun sa evitam termeni de genu': "incompetenta"
pina la urma, atit concurentii, cit si juratii sunt persoane cu experientze diferite de viatza, cu aptitudini diferite si cu perceptii diferite asupra unor lucruri, cum ar fi schitzele sau povestirile erotice :D
adica io poate nu am citit deloc miller, pe cind dana e fan. sau piskeshu povesteste despre viatza unui manelist si daimon e total antimanele si va privi foarte critic o asemenea opera
IV - comentariile sa se refere cit mai mult la continutul operei si nu la autor sau juriu
si, in fine, cinci - inclin sa cred ca domnu organizator intentionat nu da mai multe detalii legate de continutul probelor pt ca participantii la concurs sa mai aibe o proba de trecut :D asha ca limitatzi pe cit posibil solicitarile de lamuriri suplimentare

later: bai cit m-am gindit, de s-au scris atitea intre tinp. vezi aiule de ce nu-si mai aveau rostul propunerile? :yD
nbm

Mesajde Amaterasu » Mie Apr 27, 2005 5:22 pm

Cu riscul de a-mi lua suturi in popou (c) vreau sa va spun ca este trist ca ati ajuns sa va certati asa intre voi... tocmai voi in timp ce noi, lutzele &co. stam pe margine si mancam seminte asistand la spectacol.

Pacat.

Pacat si de concurs.

Cam atat.
(deci risc un avert).
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Daimon » Mie Apr 27, 2005 5:30 pm

mie imi scapa unele chestii.. unele orgolii de pe-aici pacat ca s-a ajuns aici de la o nenorocita de povestire.

desi, tare mi-e ca n-a fost decat un pretext.
ce pot sa mai spun... m-as bucura sa treaca toata lumea peste orgoliile mai mult sau mai putin copilaresti si sa ne vedem de concurs
Daimon

Mesajde piskeshu » Mie Apr 27, 2005 5:30 pm

Va rog si io inca o data: oameni buni, de dragu concursului, lasati balacareala si meciurile la o parte! Pt. ca , daca astia care ati zis ca va retrageti, o sa va puneti gandu in aplicare, atunci ie clar ca ie pe pl instalatia.
piskeshu
banned

Mesajde nbm » Mie Apr 27, 2005 5:33 pm

fluffy, lasa dreaku literaturile si fa-te profet:
Increngătura de juri incepe să se scufunde lejer. Observatorul Federal se străduieşte să dea din umeri:
- O luăm de la capăt, evident. Da’ nu chiar azi... nu.

mai are sens sa o luam de la capat?
nbm

Mesajde Djinn » Mie Apr 27, 2005 5:40 pm

;P

sa dea naiba ;a

da, are sens, de ce nu?

dar nu chiar azi. Maine. Sa mai lasam orgoliile sa se racoreasca peste noapte. Se poate? :yD
Djinn

Mesajde Necko » Mie Apr 27, 2005 5:40 pm

theOffender scrie:am vrut o distractzie shi ce distractzie a ieshit: un amalgam de orgolii shi semidoctism ridicat la rang de lege. acuze de coruptzie shi nepotism din partea celor care should know better to keep their mouth shut. ce mai, satira perfecta.

offendere, daca ceea ce ai spus mai sus este autocritica, atunci te aprob. dar cum nu e, imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar vina stricarii acestui concurs iti apartine in exclusivitate.

pina a interveni tu, nu s-a iscat nici-un conflict real. au fost doar discutii constructive, cu accente ironice, satirice, distractie si, nu in ultimul rind, rating.

ai reusit sa strici cel mai fain subiect de pe acest forum (parerea mea) si singurul care avea marea calitate de a scoate si pune in evidenta capacitatile creatoare si evaluatoare ale userilor implicati. si e pacat, pentru ca tocmai tu ai fost initiatorul acestor concursuri de mare cautare.

stii doar ca ti-am mai spus si la Surviver ca ai facut ceva greseli in luarea deciziilor in calitate de organizator, greseli care au dus si atunci la deteriorarea evidenta a calitatii concursului in sine. dar, am spus ca era primul, si in fond acesta nu-i decit al doilea si se iarta. nu suntem aici pe viata si pe moarte. nu suntem nascuti organizatori, judecatori, poeti sau romancieri. doar ne facem ca suntem si ne distram. daca tu nu vrei sa ne simtim bine, declara inchis concursul si gata. ne luam galetusele si ne ducem fiecare pe subiectele pe care ne simtim cel mai bine.

nu e normal sa ne balacarim in halul acesta. in fond de ce ma mir? romanu-i tot roman, oriunde ar trai el pe lumea asta. pina nu isi pune pooalele-n cap si arata ploile la toata lumea, nu se simte bine.

pacat...
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde SOD » Mie Apr 27, 2005 5:41 pm

nu, nu cred ca se mai poate face ceva. este un soi de dezbraca-te ca te fut, imbraca-te ca nu te mai fut.

tzin sa multzumesc tuturor care au contribuit la stricarea concursului, concurs care m-a tzinut in casa in loc sa ies la spritz cu pretenii, concurs in care am pus suflet mai mult decat trebuia ( se pare! ), concurs care putea fi foarte mijto. SA VA FUT IN GURA ! STITZI VOI CARE SUNTETZI !

hgdjhrf ; io raman in concurs, ca de felu meu sunt un luptator. da daca nu va rezolvatzi problemele organizatorice, e najpa!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gabuba » Mie Apr 27, 2005 5:42 pm

Regret situatia la care s-a ajuns. Eu sustin continuarea acestui concurs.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Necko » Mie Apr 27, 2005 5:45 pm

theOffender scrie:am vrut o distractzie shi ce distractzie a ieshit: un amalgam de orgolii shi semidoctism ridicat la rang de lege. acuze de coruptzie shi nepotism din partea celor care should know better to keep their mouth shut. ce mai, satira perfecta.

offendere, daca ceea ce ai spus mai sus este autocritica, atunci te aprob. dar cum nu e, imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar vina stricarii acestui concurs iti apartine in exclusivitate.

pina a interveni tu, nu s-a iscat nici-un conflict real. au fost doar discutii constructive, cu accente ironice, satirice, distractie si, nu in ultimul rind, rating.

ai reusit sa strici cel mai fain subiect de pe acest forum (parerea mea) si singurul care avea marea calitate de a scoate si pune in evidenta capacitatile creatoare si evaluatoare ale userilor implicati. si e pacat, pentru ca tocmai tu ai fost initiatorul acestor concursuri de mare cautare.

stii doar ca ti-am mai spus si la Surviver ca ai facut ceva greseli in luarea deciziilor in calitate de organizator, greseli care au dus si atunci la deteriorarea evidenta a calitatii concursului in sine. dar, am spus ca era primul, si in fond acesta nu-i decit al doilea si se iarta. nu suntem aici pe viata si pe moarte. nu suntem nascuti organizatori, judecatori, poeti sau romancieri. doar ne facem ca suntem si ne distram. daca tu nu vrei sa ne simtim bine, declara inchis concursul si gata. ne luam galetusele si ne ducem fiecare pe subiectele pe care ne simtim cel mai bine.

nu e normal sa ne balacarim in halul acesta. in fond de ce ma mir? romanu-i tot roman, oriunde ar trai el pe lumea asta. pina nu isi pune pooalele-n cap si arata ploile la toata lumea, nu se simte bine.

pacat...
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Daimon » Mie Apr 27, 2005 5:52 pm

NU mi se pare corect sa il acuze toate lume pe Offender! nu e el vinovat pentru ca s-a ajuns in situatia asta!
Daimon

Mesajde Djinn » Mie Apr 27, 2005 5:52 pm

si eu raman in concurs, evident. Si ii rog si pe juri sa nu dea bir cu fugitii.

ps - sodule, tare mi-e si mie teama ca nu se mai poate, cel putin din anumite puncte de vedere :( dar speranta moare ultima, deh...
Djinn

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursuri creatii literare