sper sa reusesc sa sting conflictele odata pentru totdeauna.
la inceput am fost astia : [ eyewitness, nocturna, nbm, aphextwinz, daimon, darkshines shaki, amaterasu ] + [danone, faw, piskeshu, SOD, gabuba, k@tzy, paiacec, older, young_h0va, COSS+min, whatever, mikutzul, Reatrd ] + ofenderu organizator.
de ce i-am insiruit aici, cu toate ca toata lumea ii stia? pentru ca din 8 juratzi 5 is prieteni de-ai mei, prieteni insemnand prieteni si nu parteneri de chat, iar din concurentzi doar unu. cred si sunt convins ca s-a gresit de ambele partzi, dar mai ales s-a tzinut parte unuia sau altuia. nu sunt de acord si NU VOI FI DE ACORD VREODATA sa se dea note pe ochi frumoshi. sunt convins ca s-a facut lucrul asta, da n-am dovezi. daca unii din cele doua tabere s-au retras din motive pe care le pot accepta, nu pot accepta retragerea concurentului Danone pe motiv ca " ma pish pe concursul tau ". ai dat dovada de tzatzism si pupincurism ( desigur, justificat pentru cine stie de ce ), pupincurism pe care l-ai infierat de-atatea ori pe forumul asta. pentru mine esti veriga slaba din aceasta ecuatzie. daca unii dintre voi avetzi macar o umbra de suspiciune vis a vis de acest aspect, rog pe ochila sa bage aici ( doar daca el considera ca-i cazul ) discutzia dintre mine si el referitoare la dezvaluirea identitatzii concurentzilor ( eu n-am arhiva la ym activata din motive de securitate

). eu personal raman in competitzie, pentru ca sunt, dupa cum am mai zis, un luptator. dar daca aud doar ca se poarta asha ceva, ma retrag si va si fut in gura! la propriu!
acu, suntem in urmatoarea situatie. din juriu afex a fost destituit in mod abuziv iar ochila s-a retras din motive mai mult decat pertinente.
de la concurentzi avem doo abandonuri premature, moshu si tanarul Hova, si o dezertare rusinoasa , Danone.
Tzinand seama de faptul ca singurul jurat asupra caruia s-au ridicat semne mari de intrebare este Shaki, propun sa votam destituirea si inlocuirea ei. De asemenea , propun sa alegem altzi doi juratzi, desigur, tot prin vot.
deoarece si organizatorul , ofenderul in spetza, s-a retras si a ramas doar in postura de sponsor , propun sa alegem in calitate de Organizator Logistic [ tzine socotelile + posteaza creatziile + tempereaza spiritele + etc etc ] pe Moshu deoarece are timp de stat pe net si ii face placere sa se ocupe de-o oragnizare de genul asta. exemple bune sunt turneele de biliard organizate de el. dar, caci exista si-un dar, moshu nu este impartzial, lucrarile se vor trimite la EYEWITNESS , care va avea rol se supervizor, care la randul lui le va trimite moshului. Practic, ochila va fi singurul care va cunoaste adevarata identitate din spatele pseudonimelor.
in concluzie, doresc sa votam, noi, concurentzii ramashi in joc, trei locuri de jurat. propun pe alienor, necko, neatza si sin ella. votam si alegem 3.
daca agreatzi cele spuse de mine betzi o bere pe nerasuflatelea si votatzi. dar trebushoara asta sa se termine pana maine la ora 16.00, ca sa stim cum defilam de-acum incolo.
Howgh !