mersi afex pentru esplicatii.
Fliufi - pe scurt nota mea pentru tine: ca de obicei, la estetica stai binisor, tehnica e ok, ceea ce se vede la nota; Altfel, problematica si expunere destul de "cliseu" .. framantarile sufletului de muiere (stiindu-se ca fiecare dintre noi se simnte speciala si manata de suferinte la fel de speciale, dupa aventurile cu niste "ei" extrem de speciali

.. deh, te-nteleg

)
A! si mi-am amintit de ce nu am lovit prea tare ultima poezea (in afara de precautiile de care am vorbit). Intre altele, pentru versurile urmatoare :
Oare tot ce am visat
M-a departat de tine
Sau ce era adevarat
Te-a facut sa uiti de mine?
Pentru o poezie scrisa de un copil (mi s-a parut absolut evident ca asa e), e apreciabila conturarea, printre suspine indoielnice si versuri schiopatate, a unei idei destul de serioase, sh-anume interogatia care ne bantuie adesea cand ne evaluam esecul/erorile: unde-i buba, in noi sau afara? ce trebe schimbat, tabloul sau actiunea? shamd..
EDIT- danone, io cred ca insertia aia cu opalinu si turnalinul si rozmarinu e o chestie absolut cautata, in scop de estetica, a la levantul lui nea cartarescu. Acum ca are efect sau nu, depinde de cititor