.. tz tz tz bad bad flufi..altminteri, cand trebuiesc notele pt eseu?
miraculosu scrie:Am deosebita placere de a va anuntza ca proba V este Basmul si a fost propusa de mine
eye scrie:bah gabuba, sa muara miraculosu de inanitie daca io n-am banuit ca a lu paiacecu ie a ta. prea scolaresc si infantil stilu pentru batranu lup de mare paiacec

gabuba scrie:ete nah, noua vedeta a concursului: paiacecu[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
deci, publicul huiduieste-n delir ! [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
Citat:
Originally Posted by eye
bah gabuba, sa muara miraculosu de inanitie daca io n-am banuit ca a lu paiacecu ie a ta. prea scolaresc si infantil stilu pentru batranu lup de mare paiacec
nu stiu daca va dati seama, da probabil ca nu, insa ma jiCniti fara motiv. parol acu' [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
pe scurt, unde dracu depunctez o idee cu care nu sunt de acord?

deci facetzi basmu, cat o fi acolosha lung, scurt, intens, profund, fiecare in limita bunului simtz. avem incredere ca suferitzi de empatie, macar putzin. 
eyewitness scrie:nocti normal, o sa reintre pijkeju, n-o sa scape el ocazia ca fat frumos manelistu sa n-o futa din ura pe cosanzeana hipioata intre doo beri si niste pastravi prajiti
pt. asta ar merita sa revin!eyewitness scrie:bre io zic ca fro 4 macsim 5 pajini a4 ie suficient avand in vedere ca se asteapta 4-6 lucrari (sper) . cat vine asta in caractere vbuletin abarnam
Înapoi la Concursuri creatii literare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator