Vand colectie personala de 380 filme
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
deci...am intrat in posesia a 380 de filme pe cduri ,unele pe cate un cd, altele pe cate 2 cduri , poate chiar si mai mult. Stiam ca este ilegal sa vand ...copyright and shit ...dar totusi cum ash putea sa scap de ele profitabil ?:D ...ca nu ma pot uita nici macar la 2 filme intr-o zi
. multzam

...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
ai putea sa le calci cu compresoru si sa ceri taxa la cei ce vor sa vada 

"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
-
luminoux - Junior Member
dupa ce le-am si numarat , sunt 260 de filme , pe 340 de cduri, nu pot spune ca le vand ...mi-e frica sa nu ma prinda astia
, le ofer in schimbul unei sume considerabile de bani, sau bunuri valorice =)) . Pe bune , daca-i cineva interesat ...call me. Stryder , nu prea ne intelegem pe ym , am lag si nush ce mm se intampla...intra si tu mai des, sau da-mi un raspuns la mesajele pe care ti le-am lasat in offline.

...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
yoy, nu pot intra asa des pe ym pt. ca sunt la munca pana la 7...si uneori nu ajung decat pe la 10-11 acasa...cand mai intru reluam discutia, chiar ca nu se intelege nimic...oricum zi un pretz pt. cduri ca sa stiu daca ma incadrez in buget, poate mai ai si alti cumparatori si eventual sa nu te incurc cu ceva
.

-
[stryder] - Mesaje: 643
eu
ti le cumpar eu pe toate
astept un pret pe gaby_cu_cioc@yahoo.com si o eventuala lista cu filmele respective
ne auzim.
astept un pret pe gaby_cu_cioc@yahoo.com si o eventuala lista cu filmele respective
ne auzim.
- pakatosu
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1