Vand FUNC1030 (Alienware®) mousepad SIGILAT
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Si uite cum mai apre cate un agarici oparit care sare cu gura`n p... si isi da cu parerea despre cat de beton sunt baietii astia care posteaza pe proarena....
Tineti-o tot asa baieti ;e
Tineti-o tot asa baieti ;e
Call me MAV!
-
rthc.ro|mav - Junior Member
dupa cum prea bine vezi nici nu ne prea intereseaza respectivele paduri...........
sunt adminii plecati la mare si ne facem si noi de cap.....oricum nu cred ca si-ar lua mav ban....
imi place ca desi zici ca nu le-ai vinde aici, nu ai uitat totusi sa specifici si pretul....
intoarce-te pe computergames si ramai acolo....daca avem nevoie de paduri stim unde sa te gasim.....
dismissed!!!
sunt adminii plecati la mare si ne facem si noi de cap.....oricum nu cred ca si-ar lua mav ban....
imi place ca desi zici ca nu le-ai vinde aici, nu ai uitat totusi sa specifici si pretul....
intoarce-te pe computergames si ramai acolo....daca avem nevoie de paduri stim unde sa te gasim.....
dismissed!!!
"Dret and double dret"
"Hi Hi Hi!!!"
"Hi Hi Hi!!!"
-
kos - Junior Member
moa astia incearca sa ma fure de 12.30 lei si fac si gat? si se mai iau si de dacia 1310 din 85?
UNRESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hotilor! voi ati adus minerii
UNRESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hotilor! voi ati adus minerii
i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
-
dorinn - Junior Member
Pe CG ti-ai putea lua ban dac-ai zice PGL-Spiderman la momentul potrivit.
lackylu, doar pentru ca aici nu pune lumea botu' la o oferta expirata nu inseamna ca userii sunt inferiori celor de pe CG... dimpotriva.
Z, se zice DISRESPECT, cu accent pe I
lackylu, doar pentru ca aici nu pune lumea botu' la o oferta expirata nu inseamna ca userii sunt inferiori celor de pe CG... dimpotriva.
Z, se zice DISRESPECT, cu accent pe I
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
Opa-Opa scrie:lackylu, doar pentru ca aici nu pune lumea botu' la o oferta expirata nu inseamna ca userii sunt inferiori celor de pe CG... dimpotriva.
firstly - lackylu se scrie luckylu
secondly - Oferta nu e expirata, ceea ce nu pot sa afirm despre userii de aici! Nu am vandut nici un pad p'aici, cativa s-au interesat iar unul nu a venit la intalnirea stabilita (first and last, ever) - Asta zice mult despre useri care scriu aiurea si care cred ca impresioneaza cu reply-uri care mai de care mai ingenioase insa ininteligibile, inginerilor. Stiti bancul cu cainele nu? (input 0)
p.s. Spiderman who?
- luckylu
- Junior Member
chiar E expirata...decat sa dau un milion pe func(am deja 1) mai bine dau 1.800.000 pe un MBA aici. Sau mai putin de 1 mil pe func simplu in partea astalalta.
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2