CONCURS FOTOGRAFIE EDITIA 2 - inscrieri
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
CONCURS FOTOGRAFIE EDITIA 2 - inscrieri
Deschidem sezonul de inscrieri pentru concurenti si jurati.
Aici se vor posta doar adeziunile, restul (idei, propuneri diverse) pe "C F Ed 2 - comentarii" (http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=15272)
Poftiti la noi !
Aici se vor posta doar adeziunile, restul (idei, propuneri diverse) pe "C F Ed 2 - comentarii" (http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=15272)
Poftiti la noi !
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
-
Daimon - Mesaje: 5074
intre timp mi-am luat si eu aparat foto. particip !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Intre timp mi-am spart si eu un obiectiv, asa ca trebuie sa ma descurc doar cu the tele:)
Count me in, fellas.
Count me in, fellas.
-
Paragusul - Junior Member
Ca sa nu creada lumea ca neglijam concursul, postam si recapitulam:
1) - mai avem aproape doo saptamani pana la inceperea concursului
2) - s-au inscris urmatorii useri:
-Daïmon
-Oribilul Mosh
-Paragusul
-memetShol
-Doctrina
-fluf
-weed13
-gaina_verde
-hagrid
-hxa
-si, "cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista", nbm (el zice ca jurat, dar mai vedem noi), care sta le cuada pentru ca a stat si-n frunte - cinste lui!
Poftim pe toti cei ce vor sa se implice (concurenti, jurati) sa nu mai stea pe ganduri si grabnic sa se inscrie, dupa care sa-si dea si cu parerea (aici )
Primim orice: sugestii de probe, modalitati de notare etc. Vrem un concurs confortabil pentru toata lumea (nu pierdem si nu castigam mai nimic, incercam sa ne simtim bine) si poze frumoase.
1) - mai avem aproape doo saptamani pana la inceperea concursului
2) - s-au inscris urmatorii useri:
-Daïmon
-Oribilul Mosh
-Paragusul
-memetShol
-Doctrina
-fluf
-weed13
-gaina_verde
-hagrid
-hxa
-si, "cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista", nbm (el zice ca jurat, dar mai vedem noi), care sta le cuada pentru ca a stat si-n frunte - cinste lui!
Poftim pe toti cei ce vor sa se implice (concurenti, jurati) sa nu mai stea pe ganduri si grabnic sa se inscrie, dupa care sa-si dea si cu parerea (aici )
Primim orice: sugestii de probe, modalitati de notare etc. Vrem un concurs confortabil pentru toata lumea (nu pierdem si nu castigam mai nimic, incercam sa ne simtim bine) si poze frumoase.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
adica nu face niica
.
iaca altu care fuge de raspundere, numa chesu a avut atata tupeu sasi aleaga o meserie rau injurabila

iaca altu care fuge de raspundere, numa chesu a avut atata tupeu sasi aleaga o meserie rau injurabila
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2